2015. június 14., vasárnap

11. fejezet - Egy újabb részeg éjszaka

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 11. fejezettel. Köszönöm szépen az eddigi támogatásokat, nagyon jól esik, hogy vagytok nekem! <3 Remélem, hogy ez a fejezet is elnyeri a tetszéseteket és elmondjátok a véleményeteket! És lehet, hogy ez is kicsit rövid lett, de ebbe mást nem szerettem volna írni! Jó olvasást!
Puszi, ~E

Megérkezünk Louisékhoz. Időm sincs körbenézni, mert kitessékel minket az udvarra, mondván, hogy a szülei kinyírják, ha bent összetörünk valamit.
Leülünk a kis fapadokra, amíg Louis hoz ki piát. Az udvar hatalmas, szép zöld minden és a növények gyönyörű állapotban vannak.
Louis a kezembe nyom egy poharat, s tölt bele whiskyt.
- Én nem isz...
- De iszol! - vág a szavamba Louis, miközben tölt a többieknek is. - Hidd el, ennyi részeg pasi között nem lenne jó egy józan csaj! - teszi az üveget a kis asztalra, majd felemeli a poharát. - Igyunk arra, hogy ma este nagyon bebaszunk! - mosolyog, majd mindenki egyszerre behúzza. Veszek egy mély levegőt, s a poharat a számhoz emelem. A szagától is rosszul vagyok, kicsit elfintorodok. Felpillantok, látom, hogy a srácok engem néznek. Erőt veszek magamon, majd behúzom egyszerre, s megszédülök az alkohol mámorító íze miatt. Érzem, hogy a 40 százalékos folyadék végigmarja a torkomat.
- Pár kör után majd belerázódsz - mosolyog Harry és átkarol, s ő már issza is a következőt.
A fiúk szinte vedelik, s engem is itatnak folyamatosan, hiába tiltakozom.
Ahogy elfogy az üveg whisky, Louis előveszi a söröket.
- Ez kicsit gyengébb, egy kis pihenő - bontja ki sorban az üvegeket és a fiúk kezébe adja, azonban én már olyan homályosan látok, hogy ha akarnám se tudnám elvenni a kezéből a sört.
- Ne, nekem már ne... - mondom ki nehezen a szavakat, mikor felém nyújtja. - Én sétálok kicsit - állok fel, de meginogok, s Harry megfog.
- Óvatosan, bébi! - mosolyog. Kicsiket bólogatok, s a fejemet fogva tántorgok az egyik fához. Megtámaszkodom, próbálok erőt venni magamon, hogy ne dőljek el. Nagyon rosszul vagyok, úgy érzem, mindjárt kidobom a taccsot, de mivel mégiscsak lány vagyok, próbálom visszatartani. Nagy levegőket veszek, végül leülök a fa mellé, a fejemet a törzsének támasztom.
Látom, hogy valaki közeledik felém, majd leguggol elém. Louis összeráncolt szemöldökkel néz rám.
- Te teljesen kész vagy! Akarod, hogy bevigyelek?
- Ne... Harryt akarom.
Fel sem fogom, mit mondok, csak hagyom, hogy a szavak elhagyják a számat. Louis felvonja a szemöldökét.
- Harryt? Ide hívjam?
- Hívd!
Feláll és elmegy, majd nem sokkal rá megjelenik Harry egy önelégült vigyorral az arcán.
- Hallom, hiányoltál, édes - ül le mellém.
- Annyira jó, hogy itt vagy - ölelem meg szorosan. Halkan felnevet és átkarol. - Téged akarlak mindig és mindenhol! - simítom végig a mellkasát, miközben a szemébe nézek.
- Hú, vigyázz a szavakkal! - mosolyog.
- Komolyan mondom! - csókolom meg. Szerintem ő is meglepődik, hogy én kezdeményezek, de rögtön visszacsókol. Beletúrok dús hajába, hagyom, hogy a testem átvegye felettem az irányítást. Kissé meghúzom a tincseit és megharapom az ajkát, mire felmordul.
- Annyira, hogy feljönnél velem most a szobába? - kérdezi halkan, az ajkaimra suttogva.
- Igen! - válaszolok gondolkodás nélkül, mire a szeme felcsillan, felpattan, s engem is felsegít. Mivel nem tudok egyenesen menni, átkarol és úgy vezet.
- Louis, kölcsön vesszük a szobádat! - mosolyog Harry.
- Az ágyat azért ne törjétek össze! - nevet Louis, s beleiszik az italba, míg a többi fiú nevetni és tapsolni kezd.
Bemegyünk a házba, s Harry felvezet a lépcsőn, az utolsó lépcsőfokon azonban megbotlok.
- Hopp, vigyázz! - fog szorosabban, majd benyit az első ajtón, bemegyünk és becsukja magunk után.
Körbenézek a szobában, majd ahogy újra felé fordulok, lekapja magáról a felsőt és kajánul rám mosolyog. Magához húz a derekamnál fogva, szenvedélyesen megcsókol, majd kezét a fenekemre csúsztatja és markolászni kezdi. Belenyögök a csókba, bár fogalmam sincs, hogy miért. Érzem, hogy akarom őt, de nagyon.
Elkezd tolni az ágy felé, s mikor a lábam beleütközik, leveszi rólam a felsőmet, hanyatt fektet és fölém mászik.
Elkezdi csókolgatni a nyakamat, a mellkasomat, s végig a hasamat, és most valahogy nem zavar, hogy látja a dagadt testemet. Nem érdekel. Kigombolja a nadrágomat, s egy mozdulattal lehúzza rólam, majd égető tekintetét végigvezeti rajtam, s megcsókol.
- Gyönyörű vagy - suttogja az ajkaimra. A szívem hevesen dobog, a légzésem szapora. Nem tudok lenyugodni. - Csak ennyi lesz, lefekszünk egymással és nem fogsz belém szeretni, jó?
- Jó - csókolom meg, bár igazából fel sem fogom, amit mond. Benyúl a hátam alá, s egy egyszerű mozdulattal kikapcsolja a melltartómat, a pántokat lehúzza a karjaimon és eldobja a földre. Végigsimítom a mellkasát, megkeresem a nadrágja övét, s egy kis ügyetlenkedés után kikapcsolom, s letolom róla, végül ő leveszi magáról és azt is eldobja.
Újra fölém mászik, s végigsimítja a hasamat, majd lassan benyúl a bugyimba és izgatni kezd. Homlokát az enyémnek dönti, s érzem forró leheletét, ami csak még izgatóbbá teszi a dolgot, s hangosan kezdek zihálni.
- Ah, Harry... - hagyja el egy nyögés a számat, mire elmosolyodik, majd lehúzza rólam a bugyit, s lejjebb mászik. Kíváncsian, zihálva nézem, hogy mit művel ott lenn. Szétnyitja a lábaimat, majd egy kaján vigyort vet felém, s megérzem a nyelvét. - Jézus... - lihegem, s az ujjaimat kissé nedves hajába túrom. Pár perc múlva újra átélem azt, amit már egyszer az erdőben, s zihálva csukom le a szemeimet.
Fölém mászik, édesen elmosolyodik és megcsókol.
- Még mindig imádom nézni, ahogy elélvezel - mondja mély hangon, amitől kiráz a hideg. Letolja magáról a bokszert, s a szemeim kikerekednek, ahogy meglátom ágaskodó férfiasságát. Most egy kicsit megijedtem. - Nyugi, óvatos leszek! - ad egy csókot, majd a nadrágja zsebéből előkotor valamit, kibontja, s az óvszert felhúzza magára. Nyelek egy nagyot. Szétteszi a lábaimat, s bepozicionálja magát. - Biztosan szeretnéd?
- Akarlak, Harry, mindennél jobban! - csókolom meg. Belemosolyog, majd érzem, hogy hozzám érinti a férfiasságát, s lassan elkezdi befelé tolni magát. Egy nyögés szakad fel a torkomból, a kezeimet lefogja a fejem mellett, s összekulcsolja az ujjainkat. Hihetetlenül fáj, s látom az arcán, hogy rossz engem így látni. - Sajnálom! - ad egy csókot. Hangosan zihálok, s mikor teljesen belém tolja magát, végigkarmolom a hátát és felszisszenek. - Ssh, nem sokára jobb lesz - súgja és megcsókolja a nyakamat. Lassan mozogni kezd, én pedig úgy érzem, mindjárt végem, de azt akarom, hogy ő élvezze, neki jó legyen. Elég sok fájdalmat átéltem már, ezt is kibírom!
Egy idő után ütemesen mozog bennem, a szemkontaktust egy pillanatra sem szakítjuk meg.
- Ooh, istenem... - kezd el gyorsabban mozogni, s a zihálása is egyre szaporább. A haja össze-vissza áll, a homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek, s ahogy ajkai szétnyílnak, egy hangos nyögést hallat, mikor elélvez.
Hangos zihálásunk tölti meg a szobát, miközben még mozog egy kicsit.
- Te jó ég... - liheg, s hosszasan megcsókol. Elmosolyodok.
Kihúzza magát belőlem, majd az óvszert kidobja, s elkezd öltözni. A hajamba túrok. Annyira felfoghatatlan, ami történt... Lefeküdtem Harryvel. Harry elvette a szüzességem, és most úgy érzem, sokkal jobban szeretem.
Egy mély levegőt veszek, majd megkeresem az eldobált ruháimat, s felveszem őket. Harry magára kapja a felsőjét is, majd rám néz és kimegy. Gyorsan felöltözök, s lemegyek a fiúkhoz. Harry egy borosüveget tart a kezében, s beleiszik. Elmosolyodok, majd odaülök mellé, kiveszem a kezéből és én is belekortyolok.
- Szerintem neked már nem kellene - veszi vissza és a maradékot behúzza.
- Jó hangos voltál - mosolyog kajánul Niall, miközben a sörébe kortyol. A fejemet Harry vállára döntöm, s átölelem a karját.
- Na mi az, most már kötődsz hozzá, igaz? - nevet Tom. - Harry, mesélj, milyen volt?
- Jó - válaszol nem túl bő szavúan. - Részleteket nem mesélek.
Megszólal a telefonom, s ahogy a kijelzőre nézek, megáll bennem az ütő. Anya hív, már majdnem éjfél van.
- Szia - veszem fel kicsit félve és felállok.
- Szia, kicsim! Merre vagy?
- Ömm... még Harryvel.
- Értem. Akkor ha gondolod, alhatsz nála, ha a szüleinek nem baj.
- Rendben, majd megkérdezem - mosolyodok el. - Majd reggel találkozunk, szia! - teszem le, s visszaülök Harry mellé.
- Menned kell? - néz rám.
- Nem. Anya megengedte, hogy veled maradjak - mosolygok. Harry elvigyorodik, majd átöleli a derekamat és megcsókol.
- Akkor ma nálam alszol, édes - súgja a fülembe és ad egy csókot a nyakamra. Kicsit felnevetek, majd elveszek az asztalról egy sört és beleiszok.
- Feloldódtál - néz rajtam végig Liam. Harry a kezét a combomra teszi és simogatni kezd. - Ugye tudod, hogy a szobában hülyeséget csináltál? Részegek vagytok, nem kizárt, hogy holnapra megbánod.
- Én nem fogom megbánni, Harry az egyetlen ember, akiben annyira megbízom, hogy odaadjam magam neki.
Harry és Louis egymásra néznek, Harry nyel egy nagyot. Nem tudom, hogy valami rosszat mondtam-e, de eltűnt a mosoly az arcukról.
- Most menjünk, jó? - áll fel Harry, s elindul ki, én pedig utána.
- Valami rosszat mondtam?
- Nem.
Elindulunk a sötét utcán hozzájuk, egy szót sem szól egész úton. Mielőtt lefeküdtünk, azt emlegette, hogy ne szeressek belé. Teljesen kiakadt azon, hogy ő az egyetlen ember, akiben annyira megbíztam, hogy lefeküdtem vele. Nyilván gáznak tart, ez az egyetlen ésszerű magyarázat.
Megérkezünk Harryékhez, s halkan felosonunk a szobájába. Becsukja az ajtót, majd felkapcsolja a villanyt és ledobja magáról a felsőjét.
- Szeretnél elmenni fürödni? - néz rám, s én kicsiket bólogatok. - Oké, adok egy felsőt, ezt majd vedd fel - veszi ki a szekrényből a sima fekete pólóját, s a kezembe dobja.
- Köszönöm - motyogom, majd a fürdőbe megyek. Levetkőzök, a zuhanykabinba állok, s ahogy a testemen folyik le a meleg víz, felidézem Harry érintéseit. A testem minden pontján simogatott, csókolt. Szeretem.
Kijövök, megtörölközök, s ahogy felveszem a felsőjét, a testemet átjárja Harry illata. Elmosolyodok, a pólót az orromhoz szorítom és csukott szemmel mélyen belélegzem.
Visszamegyek a szobájába.
- Én is megyek - kerül ki. Bebújok az ágyába, magamra húzom a takarót, aminek szintén olyan illata van, mint neki. Becsukom a szemem, úgy érzem, most rögtön el tudnék aludni, de meg akarom őt várni.
Nehezen ébren maradok, míg végül visszajön, s ahogy becsukja maga után az ajtót, a hajába túr. Befekszik mellém, s közelebb húzódok hozzá. Már nem félek a közelségétől, sőt, kifejezetten élvezem és vágyom rá.
- Harry - súgom. - Mi a baj?
- Semmi - motyogja és lekapcsolja a villanyt. - Jó éjt.
- Miért félsz annyira attól, hogy beléd szeretek? És miért lettél ideges, amikor azt mondtam, hogy csak benned bízom meg? - kérdezem halkan. Egy mély levegőt vesz és felém fordul.
- Nincs semmi. Furcsa, hogy lefeküdtél velem. Miért tetted?
- Mert részeg voltam, és mert te is tudod, hogy bejössz nekem - nyelek. - Nem tudom. Kívántalak, ennyi.
A sötétben nem látom az arcát, így nem tudom, hogy nézhet most rám.
- Megbántad? - kérdezi halkan.
- Nem. Jó éjt - fordulok a másik oldalra és szorosan ölelem a takarót.
Az érzések, amik most kavarognak bennem, számomra még ismeretlenek. Boldog vagyok, amiért megtörtént, de fáj, hogy nem azért, mert ő is szeret engem.

14 megjegyzés:

  1. O-oooo, na itt mi lesz reggel....kíváncsi vagyok.
    Harrynek: ne legyél már ennyire hülye, mert rosszul fogsz járni!
    Amúgy nagyon jó rész lett!^^ :D
    Siess a kövivel, nagyon várom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett, és hogy kíváncsi vagy! Hamarosan hozom a következő fejezetet! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Nagyon jó rész lett.
    És megtörtént! Úr isten Jenny lefeküdt Harryvel ez olyan furcsa. Tetszik Jen hogyha ittas sokkal bátrabb ilyennek kellene lennie igazából is. Csak reménykedni tudok abba hogy Harry úgy hogy most már meg van neki Jen elhagyja. Remélem nem és azt is hogy nem fog lefeküdni Ellievel. Érzem hogy lesz válami csvar a következő részben ha tévedek szólj.:D
    Imádtam. Nagyon várom a kövit azaz a vasárnapot :D
    Puszcsa Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Azt hiszem, ittasan mindenki sokkal bátrabb, és olyan dolgokat is megtesz, amit józanul még félve se tudna. Jól érzed, hogy lesz csavar, de nem biztos, hogy a következő fejezetben, de majd kiderül! :) Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. OMG. Merek fogadni, hogy itt senki sem fog emlékezni a történtekre reggel, vagy Harry igen, de Jenny nem.
    Látszik, hogy neki csak a szexre kellett, mert meg sem várta és már ment a többiekhez. Júúúúj, már várom a kövi részt.
    Nagyon tetszik, ügyes vagy. :)
    Timi. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hogy a megérzéseid csalnak-e, hamarosan kiderül a következő fejezetből! :) Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Drága, kedves, egyetlen ~E!

    Mint mindig, most is először elnézést szeretnék kérni tőled, hogy eltűntem. Iszonyatosan röstellem. :/ Viszont követtem az eseményeket. Láttam, hogy te is voltál Bécsben. :D Örülök, hogy te is nagyon jól érezted magad.  Sajnálom, hogy nem tudtunk „összefutni”, mert veled is szívesen találkoztam volna. A részek pedig….fantasztikusak, mint mindig. :D És ez... Kíváncsian várom a fejleményeket. Viszont kicsit rossz előérzetem van. :/ Talán az lesz, hogy Jenny megbánja reggel ezt az egészet? Harry vajon elmondja neki, hogy miért reagált erre a megbízomos dologra és lehet, hogy Jenny-nek nem fog tetszeni. Vagy Harry fog valamin, „megsértődni” és Ellie-t viszi ágyba? Jaj, nem tudom. Annyi ötletem lenne, de úgyis tudom, hogy te mindig valami sokkal jobbal előállsz és elvarázsolsz minket. :D Nagyon tetszik, de tényleg. Egyszerűen kíváncsi vagyok a következő reggelre...:DD Türelmetlenül várom a következő részt. Jó szünetet kívánok neked (remélem neked, nem kell még pár hétig szenvedned). Pihend ki magad, te egyik legkedvesebb írónőm. Sokszor ölel:

    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      El sem hiszed, mennyire örülök, hogy újra írtál nekem, mert a te kommentjeidből mindig rengeteg erőt merítek! Igazából kezdem azt hinni, hogy már nem olvasod a blogot, de most már boldog vagyok, hogy tudom, követted az eseményeket! :) Tényleg nagyon jó lett volna, ha összefutunk Bécsben, örülök, hogy neked is sikerült eljutnod a koncertre, és remélem, hogy te is legalább annyira jól érezted magad és tomboltál, mint én! :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek a részek! Lehet, hogy ezek közül fog megtörténni valami, amiket felsoroltál, de az is elképzelhető, hogy teljesen máshogy fognak alakulni a dolgok. És igen, direkt nem árulom el. :D Neked is jó szünetet kívánok! Ami azt illeti, de, még egy hónapon keresztül dolgoznom kell, és eléggé fárasztó, de azután még rengeteg időm lesz pihenni. :) Remélem, te azért sokat tudsz pihenni a nyáron!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Nagyon jó rész lett!
    Már nagyon várom a folytatást. Mindig meg tudsz lepni valamivel mint most is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Hamarosan hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Siess a kövivel remélem Harry választ majd a 2 lány közül és renélem Jenny-t! Nagyon jól irsz imádoma blogod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet, köszönöm szépen! :) Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Aszta kurva! Rz naon jo lett hamar hozd a kovit mert bele fogok halni a varakozasba!!


    Sok pusza: Lili♥♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :D Hamarosan hozom a következőt! <333
      Puszi, ~E

      Törlés