2015. június 28., vasárnap

13. fejezet - Bonjour!

Drága Olvasóim!
Meghoztam a 13. fejezetet, sajnálom, hogy ilyen későn! Remélem, hogy jól telik a nyaratok és van időtök kipihenni magatokat, nyaralni. Köszönöm szépen az előző fejezethez érkezett kommenteket és pipákat, valamint az 58 feliratkozót, nagyon sokat jelent nekem, imádlak titeket! <3 Nekem még mindig zsúfoltak a napjaim, de már csak ennek a hónapnak a végéig, szóval nézzétek el nekem, ha nem lett túl jó ez a rész. Új közvélemény-kutatást is elindítottam! :) Jó olvasást!
Puszi, ~E

Párizs utcáin állva várjuk a taxit. A bőröndök körülöttünk hevernek, Mike és Molly furcsán nézi az embereket, Ellie a telefonját nyomkodja, anyáék pedig Harry szüleivel beszélgetnek. Én szokásos módon gyönyörködöm Harryben, amit persze ő észrevesz és elmosolyodik.
- Még mindig ugyanúgy nézek ki, mint az előző 10 percben, amíg bámultál, nincs rajtam semmi új - kacsint felém, mire érzem, hogy az arcomat elönti a pír és gyorsan elfordulok.
Hamarosan megérkeznek a taxik, mivel egyben nem férnénk el. Betesszük a csomagokat, beülünk, és egyenesen a hotelhez érünk, ami egyszerűen gyönyörű. El se tudom képzelni, anyáéknak miből telt erre.
Kivesszük a csomagokat és bemegyünk a hotelbe. Ahogy körbenézek, szinte tátva marad a szám, egyszerűen gyönyörű. Minden aranyban pompázik, az itt dolgozók egyforma egyenruhában vannak.
- Ezek az emberek hülyék, nem tudnak beszélni - néz fel rám Mike és megfogja a kezemet, a másikat pedig Molly. A kislány szorongatja apró kezében a plüssmaciját, amit még most sem tudott otthon hagyni.
- Ők franciául beszélnek - mosolygok Mikera, mire nagy szemekkel néz rám föl.
- Franc?
- Francia - mosolygok. - Mivel Franciaországban vagyunk, itt az emberek nem tudnak angolul. Vagyis lehet, hogy tudnak, de nem úgy, mint te.
Összeráncolja a szemöldökét, és érdeklődve figyeli az embereket, amint fel-alá járkálnak.
Lassan megkapjuk a szobák kulcsát.
- 369 - mosolyog Harry perverzül. - Ez a miénk. Micsoda véletlen - húzogatja a szemöldökét, és csak remélni tudom, hogy anyáék nem hallották meg.
Felmegyünk a szobába, s ahogy benyitok, kissé ledermedek. Gondoltam, hogy gyönyörű lesz, de ez minden képzeletemet felülmúlja.
- Wow - Harry is csak ennyit tud mondani, ahogy körbenéz. Odamegy az ágyhoz és leül rá, majd rám emeli a tekintetét és elmosolyodik. - Ez kényelmes. Gyere ide - int a fejével. Elindulok felé, de abban a pillanatban anya belép, miközben a két kisebb testvérem kezét fogja.
- Kicsim, Mike és Molly veled szeretnének aludni. Ugye nem baj?
Egy mosolyt erőltetek az arcomra.
- Persze, hogy nem - nyögöm ki, pedig legszívesebben bezárkóznék ide Harryvel.
- Akkor majd én alszom Ellievel - hagyja el Harry száját a mondat, ami szinte a szívemig hatol. Olyan érzés, mintha gyomorszájon vágtak volna. Kizárt dolog, hogy Harry és Ellie egy szobában, ráadásul egy ágyban aludjanak!
Ahogy Harry kimegy, összeszorul a gyomrom. Molly és Mike az ágyra ugranak, anya hálásan rám mosolyog és kimegy. Felsóhajtok, s a hajamba túrva becsukom a szememet. Azt hittem, ez lesz életem legjobb nyaralásra, erre kiderül, hogy a legrosszabb!
Mivel anyáék első napra nem terveztek semmit, kipakolok a bőröndömből.
- Jenny, valami baj van? - néz fel rám Molly nagy szemekkel. Halványan mosolygok és megrázom a fejemet.
- Nincs semmi - adok a homlokára egy puszit.

~ Ellie Wilkinson ~

Ahogy Harry belép a szobába, levakarhatatlan mosoly jelenik meg az arcomon. El sem hiszem, hogy össze leszünk zárva, ez annyira izgalmas.
- Szóval új szobatársat kaptam - mosolyog, miközben a bőröndjét leteszi. - Izgalmas lesz, ahogy gondolom.
- Szerintem is - mosolygok és hosszú hajamat hátrasöpröm. Az alsó ajkába harapva végignéz rajtam, ami elképesztő érzés.
- Gyertek le, rendelünk kaját az étteremben - szól be Harry apja.
- Oké, mindjárt megyünk - mosolyog Harry, majd Rob kimegy és becsukja az ajtót. A göndör srác újra felém fordul és kajánul mosolyog. - Szerintem te perverz dolgokat forgatsz a fejedben, jól mondom? - teszi a kezeit a zsebébe.
- Meglehet - vonok vállat vigyorogva, mire elneveti magát.
- Na jó, menjünk enni - indul kifelé, én pedig utána megyek, s tekintetemet tökéletes lábaira szegezem. Olyan teste van, mintha az álmaimból jött volna.

Késő estig beszélgetünk anyáékkal a teraszon.
- Most már megyek, nagyon álmos vagyok. Jössz te is? - pillantok Harryre, miközben felállok. Bólint, majd mindenkitől elköszönünk, s bemegyünk a szobába. - Elmegyek fürödni - indulok a fürdőszoba felé, de Harry beáll elém. Felnézek rá, s mosolyával találom szemben magam.
- Én is fürödni akartam menni - pillant a dekoltázsomra.
- Akkor most mi lesz? - mosolygok, s a kezemet a mellkasára téve lassan végigsimítom, tekintete követi minden apró mozdulatomat.
- Kénytelenek leszünk egyszerre használni a fürdőt - mondja, miközben egy apró mosoly jelenik meg a szája szélén.
- Hm... Igen, lehetséges - ölelem át a nyakát, az ő keze pedig automatikusan a derekamra simul. Egy puszit adok az ajkaira, mire elmosolyodik és lassan megcsókol. Istenem, mennyire hiányzott az ajkainak íze, puhasága, gyengéd érintése. Mindene!
A fürdő felé tolom, majd becsukom az ajtót, és folyamatosan szabadítjuk meg egymást a ruháktól.
Harry beül a kádba, amibe meleg vizet engedett, majd megfogja a kezemet és behúz magához. Háttal a mellkasának dőlök és élvezem, amint átkarolja a testemet. Megnyugvást érzek a karjaiban.
Néha vízzel lefröcsköli a mellkasomat és kis puszikat ad a vállamra.
- Gyönyörű vagy - súgja a fülembe. Felnézek rá, elmosolyodok és lassan megcsókolom. Van egy olyan érzésem, hogy az út végére össze fogunk jönni, és szerintem sokáig együtt is leszünk. Bárcsak így lenne.
Mikor a víz kezd kihűlni, kiszállunk, megtörölközünk, s ahogy a bugyim felé nyúlok, hogy felvegyem, Harry megfogja a kezem és a szemembe néz.
- Azt most ne, felesleges - motyogja az ajkaimra és megcsókol. Átölelem a nyakát és szenvedélyesen smárolni kezdünk, miközben keze a fenekemre téved és megmarkolja. Felemel, a lábaimmal körbefonom a derekát és átvisz az ágyra, amire óvatosan lefektet, közben fölém mászik. Magunkra húzza a takarót, egy kaján vigyort vet felém, majd hirtelen eltűnik a takaró alatt. Mire feleszmélek, megérzem nyelvét ott lenn és felnyögök. Beletúrok kissé nedves hajába, s érzem, ahogy feldugja ujjait. Annyira jól csinálja és annyira rég vártam erre, így rövid időn belül el is élvezek.
Fölém mászik és megnyalja ajkait. Elmosolyodok, végigsimítom a mellkasát, a hasát és megfogom a férfiasságát, ami már teljesen áll.
- Oh, ennyire? - mosolygok.
- Ennyire, szóval már csak arra vágyom, hogy benned legyek! - csókol meg vadul. Perceken keresztül faljuk egymás ajkait, majd lassan belém vezeti magát, ami mindkettőnkből egy szaggatott sóhajt vált ki. Rögtön gyors tempóban kezd mozogni, s az arcát a nyakamba temeti. Mindketten hangosan zihálunk, néha egy-egy nyögés is kicsúszik a számon, de anyáék miatt próbálom magam visszafogni.
Hirtelen fordítok a helyzeten, így én kerülök felülre és elkezdek rajta mozogni. Harry tekintetét nem veszi le a melleimről, s ahogy tökéletes ajkait elhagyják a halk nyögések, csak még izgatóbbá teszi a helyzetet.
- Basszus... nincs.... gumi... - zihálja.
- Nyugi, szedek bogyót - csókolom meg, s egyre gyorsabban mozgok.
- Ahh, istenem - csap egy nagyot a fenekemre, amitől felnyögök, s szinte egyszerre érünk a csúcsra.
Lihegve a mellkasára dőlök és elmosolyodok.
- Hogy te mennyire elképesztő vagy - nyomok egy hosszú csókot az ajkaira.
- Te is - markolja meg a fenekemet, miközben perverzül vigyorog. Kicsit elnevetem magam, majd lemászok róla, mellé fekszek és hozzábújok. - Na, mi az? - mosolyog és átkarol. - Szeretsz bújni?
- Csak vágyom arra, hogy valakihez hozzábújhassak.
- Rég nem volt barátod? - simogatja a karomat, amitől megnyugtatóbbat még életemben nem éreztem. Még mindketten zihálunk, próbáljuk normalizálni a légzésünket.
- Tudod, a fiúk csak azt akarják tőlem. Túl naiv vagyok, mindig elhiszem, hogy majd valaki belém szeret és komoly kapcsolatot is akar, de nem - sóhajtok. Nyelek egy nagyot és felnézek rá. - Ne haragudj, nem akartam panaszkodni.
- Ugyan, mindenkinek vannak problémái.
- Neked mi?
Látom, hogy elgondolkodik, egy halvány mosoly megjelenik a szája szélén és kicsit közelebb húz magához.
- Fogalmazzunk úgy, hogy sajnos nem tudok eggyel megelégedni - sóhajt. Nem igazán értem, hogy miről beszél, de nem akarom tovább faggatni. - Aludjunk, holnap biztosan sokat kell majd gyalogolni. Jó éj - ad egy puszit az ajkaimra.
- Jó éjt - mosolyodok el, s boldogan merülök álomba Harry karjai között.

~ Jenny Wilkinson ~

Akármennyire is próbálok, képtelen vagyok elaludni. Molly és Mike édesen szuszognak mellettem. Az agyam folyamatosan csak azon kattog, hogy Ellie és Harry mit csinálhatnak a másik szobában. Az a gond, hogy tudom, hogy Harry milyen. Elmondta, hogy nincs köztünk semmi komoly és Ellie is bejön neki, Ellie meg szemmel láthatólag odavan Harryért. Harry nyilván őt választaná helyettem és őt is fogja, ez fáj a legjobban. Hagynom kellene, hogy a nővérem boldog legyen vele, de egyszerűen nem megy. Szeretem Harryt, nem tehetek róla.
Sóhajtok, majd óvatosan kimászok az ágyból és leülök a székre, mivel nem akarom felkelteni a testvéreimet a forgolódásommal. Előveszem a naplómat, s a telefonom fényével világítok, miközben írok.

Kedves Naplóm!

Itt vagyunk Párizsban. Gyönyörű hely, tényleg nagyon tetszik, de szörnyen érzem magam. Úgy volt, hogy Harry velem alszik, de Molly és Mike szerettek volna velem egy szobában lenni, így Harry most Ellievel van. Gondolni se merek rá, mit művelhetnek ott… Félek a reggeltől. Félek, hogy meglátom őt mosolyogva kijönni a nővéremmel, félek, hogy a következő éjszakát fogja várni, hogy újra vele legyen. Félek attól, hogy velem már egyáltalán nem fog törődni…

30 megjegyzés:

  1. Tök jóóóóó!!!! Kedvenc blogom!!! Imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szemét Harry! Miért tetted Hazza? Sajnálom Jenny-t és Ellie-t is. Mind a ketten szeretik Harryt és ő mind a kettőjüket átveri.

    By:Liria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Furcsa olyat olvasni, hogy sajnálod Elliet is, mert eddig majdnem mindenki utálta. De örülök, hogy te nem így vagy vele. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Egész nap ezt váram :D
    Harry szégyelld magad :(
    Jenny valószínűleg eléggé ki fog akadni, ha megtudja :'(
    Harry foglalkozik azzal, hogy ne bántsa meg, erre meg ahh.
    Várom a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Harryt néha én sem értem, pedig én formálom őt meg. :D De egyszer majd választania kell a két lány közül.
      Holnap hozom a következőt, és örülök, hogy várod!
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Az érzés amikor egy hétig vársz egy új részre és aztán ez történik megfizethetetlen.minden másra ott a Mastercard...Harry te szemét!!! Várom a kövit :) puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ennyire várod az új fejezeteket, és hogy elnyerte a tetszésedet! :) Holnap hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Nagyon jó rész lett. Eddig örültem,hogy végre Harry és Jenny egy szobában lesznek erre tessék. Á a gyomrom nem igen kedvelte azt amit Harry tett Ellie-vel.Igaz,hogy Harry a p*cs de én valahogy még is Ellie-t utálom XDD értelmes ? szerintem sem. Ha ezt megtudja Jenny darabokra fog törni.Szegény lány. Siess a következővel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Sajnálom, hogy elrontottam az örömödet, majd a későbbi részekben kárpótollak! Szegény Elliet mindenki utálja, nem is értem, miért. :D
      Holnap hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Végre rész ésmég milyen!
    Harry egy suttyó paraszt pöcs! Azt hittem azért ennél kicsit többet jelentet neki Jenny de mit is várjunk egy ilyen gyerektől. Elegem van belőle. Komolyan utálom az ilyen fiúkat.
    Ellie még mindig nem a szívem csücske de kezdem őt is megérteni de még mindig nem szeretem. Remélem Harry nem akarja még jobban megbántani a lányokat. Nagyon felbasz ez a Gyerek. Van egy olyan érzésem hogy Hazz megtalálja Jen naplóját és belefog olvasni így pedig megvilágusul Jen érzéseivel kapcsolatban. Azután félelmében Ellie karjai közé veti magát és további bonyodalmak de te ennél ezerszer jobbat fogsz csinálni!
    Imádás van!
    Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Remélem, hogy egyszer meg fogod kedvelni Harryt! :) Bár rengeteg ilyen fiú van (és pechemre találkoztam is egy párral), reménykedem, hogy egyszer elmúlnak ezek az idők és a fiúk megváltoznak...
      Örülök, hogy kezded Elliet is megérteni, és remélem, hogy egyszer még meg is kedveled! :) Hogy a megérzéseidből mennyi igaz és mennyi nem, majd a következő fejezetekből kiderül! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Nem birok varni meg egy hetet, bar szerintem ez ertheto! :D Szegeny Jenny, ha tudna mi tortent a masik szobaban biztos osszetorne. Valahogy nekem is inkabb Ellie az aki nem szimpatikus, bar o nem tud semmirol ami Harry es Jenny kozott folyik, de akkor is! :D Harrynek meg ez a huzasa hat varhato volt egy ilyen alkalom adtan. Mint az elejen most is ugy vagyok vele, hogy nem tudok varni meg egy hetet! :D Eddig az osszes blogodat olvastam, es azt hittem, hogy az Impossible-nel nem lehet jobb egyik sem, de valahogy ez a legjobb, egyszeruen imadom! Ja es ez is mint a tobbi FANTASZTIKUS resz lett! :) Nagyon varom a kovetkezot! :)
    Dori! xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jenny biztosan összetörne, ha tudná, és hogy meg fogja-e tudni, az a későbbiekben fog kiderülni. :) Valamiért Ellie senkinek nem szimpatikus, és őszintén szólva az olyan lányokat, mint ő, általában én sem kedvelem.
      Jaj, köszönöm, nagyon aranyos vagy, örülök, hogy tetszik a blog! :) Már nem kell sokat várnod, holnap hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Annyira várom már a kövi részt. Nagyooon. :)) De Harry, hogy lehetsz ilyen? Hiszen neked is csak a szexre kell Ellie. Te jó isteeen, annyira várom a kövi részt. Pedig azt hittem, hogy akkor ez most Jenny és Harry életében forduló pont lesz.
    Nagyon ügyes vagy, komolyan mondom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök. hogy tetszett! :) Igazából én is úgy terveztem, hogy Harry és Jenny között történik valami, ami mindent megváltoztat, de egyszerűen így jött ki.
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Utálom a megérzéseimet:( Most miért csinálod ezt velem?Szegény Jenny biztos össze fog törni,azért remélem,hogy bántani nem fogja magát.Viszont Harry karakterét ismerve,biztos lesz 1-2 édes pillanatuk,viszont kövezzetek meg,de nekem Ellie is szimpi merthát Ő nem tud Jenny és Hazz románcáról,Ő csak egy naiv szerelmes lány aki egy komoly kapcsolatot szeretne Harryvel,bá remélem nem fog összejönni neki.Találjon magának valakit Párizsban és szálljon le Harryről:DDEnnyi lett volna az én kis véleményem,és nagyon várom a folytatást.

    Ölelés&puszi:Evii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, most a megérzéseid nem csaltak. Örülök, hogy neked Ellie szimpatikus, mert eddig mindenki utálta, de boldog vagyok, hogy neked más róla a véleményed! :) Hogy az a megérzésed is igaz-e, hogy lesz pár édes pillanatuk, a következő részekből kiderül! :)
      Holnap hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Drága ~E!

    Hol is kezdjem? Imádtam, de tényleg minden egyes sorát, szavát. Mindenki nézhet hülyének, de én valamilyen szinten kedvelem Ellie-t is. Mármint nem tudja, hogy Jenny-nek bejön Harry és mivel neki is tetszik (talán szerelmes ő is ebbe a kan gépbe) ezért „próbálkozik”. Sajnálom azért szegényt, hogy kurvának (már bocsánat) gondolják - mondjuk ez talán jogos, mert attól még, hogy szerelemre vágyik nem kéne ezt csinálnia. Most nézhetsz hülyének, de remélem megjelenik Nialler és ő foglalkozik Ellie-vel Harry pedig visszamegy Jenny-hez „kihasználva” azt a helyzetet, hogy Jenny szomorú és mindennél jobban szereti a fiút. Viszont meg is néznék egy olyat – gonosz módon -, hogy reggel valamelyik szülő meglátná Harry-t és Ellie-t átkarolva aludva, majd olyanokat dumálnának, hogy összejött a két fiatal. Jenny pedig szenvedne. :D Mármint nem az, hogy bántaná magát, de Harry rájönne, hogy Jenny mennyivel jobb volt…..sőt Jenny Niallel jönne össze és az idő múlásával rájönne mindenki ki is a hozzá való. :DD Hát igen, a képzelőerőm mindig beindul, de azért ne siessünk ennyire. :D Kíváncsian várom, hogy a két testvér viszonya, hogyan fog megváltozni, már ha változik egyáltalán. Egyszerűen nem tudom….Mármint szeretik egymást és kiállnak a másikért és a másiknak akarja a legeslegjobbat. Gondolok itt arra, amikor Ellie jó néhányszor megkérdezte Jenny-től nem e zavarja e, ha Harry-vel kavargat, és a mostani részből – egy újabb „feláldozás” Jenny részéről -, hogy „Harry ezerszer boldogabb lesz vele” és a többi negatív gondolata magával szemben.
    Egyszerűen izgatottan vártam a részt. Egésznap tűkön ülve figyeltem megérkezett e már. Erre a blogra nincsenek megfelelő szavak….tökéletes, egyedi, izgalmas, szerelmes, fordulatos, fantasztikus és minden egyéb. <3 IMÁDOM, de tényleg. Azt hiszem ez a legeslegkedvencebb (van ilyen szó?) blogom.

    Hihetetlenül várom a vasárnapot a rész miatt. Ötletem sincs, hogyan csavarod tovább ezeknek a fiataloknak az életét. <3

    Kitartást a munkádhoz, de azért pihengess is mellette!



    Sokszor ölel:

    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Örülök, hogy ez a fejezet is elnyerte a tetszésedet, nincs is jobb érzés annál, mint amikor ilyen jó véleményetek van a részről! :) Én nagyon örülök, hogy kedveled Elliet, mert ő tényleg nem tudja, hogy Jenny mit érez, és Harry az ő fejét is elcsavarta. Szóval akárhogy nézzük, Harry a bűnös a pokolian jó kinézete miatt. :D Abban talán van valami, hogy Ellie talál mást és Jenny és Harry boldogok lesznek együtt, viszont nem ilyen egyszerű az egész. Vagyis próbálom úgy csinálni, hogy ne legyen egyszerű. :) A testvérek viszonya egy idő után biztosan fog változni, vagyis egy ilyen dolog után nem maradhat minden a régiben. Sajnos vannak dolgok, amik megváltoztatják az emberek kapcsolatát.
      Jaj, de aranyos vagy, eszméletlenül jól esik, amiket mondasz - vagyis írsz! Köszönöm szépen, hogy már nagyon régóta mellettem vagy és támogatsz, el sem tudod képzelni, hogy ez mennyire boldoggá tesz! Remélem, hogy nem fogok csalódást okozni a jövőben és továbbra is mellettem maradsz! <33
      Köszönöm szépen! Kellemes nyarat, remélem, hogy sokat tudsz pihenni! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :) <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Tipikus :D Harry vonzza a csajokat xD :D Én a helyében Jenny-t választanám, mert ő olyan ártatlan.Ellie kicsit ribancos nekem :D De lehet Harry-nek ez jön be... xd Na mindegy :D Siess a kövivel nagyon, mert már olvasni akarom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igaz, Harry akárhogy viselkedik, a csajokat vonzza. :D Igazából az rejtély, hogy Harrynek milyen fajta lányok jönnek be.
      Holnap hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Úristen de várom már, hogy kiderüljön az, hogy lefeküdtek.:D Lehetséges, hogy csak én vagyok ilyen beteg személyiség de rohadtul imádom amikor egy blogban veszekednek. Meg természetesen a +18-as részeket is.:3 Én Harry-Jenny párosnak szurkolok.

    Nagyon imádom a blogod, puszi.:3:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem te vagy az egyetlen, a közvélemény-kutatásban eddig 2 ember szavazott arra, hogy nem szereti a 18+-os részeket, 45 pedig igen. És igazából én is szeretem. :D
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Vááá, imádom, végre beértem a sztorit!!!
    Remélem hamarosan hozod a kövi részt, bár egy kicsit félek attol hogy jenny bevaljaaz érzéseit Harrynak és annak nem lenne jó vége.... (legalabbis gongolom)

    Nagyon jól írsz, puszi :3 *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Holnap hozom a következőt! :) Igazából annak tényleg nem lenne jó vége, ha Jenny bevallaná az érzéseit Harrynek.
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! És a DARK SECRETS-nél is válaszoltam a kommentedre. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Jajj de jo resz lett♥♥ szegeny Dzseni, de sajnalom! Remelem h Harry vele fog osszejonni.

    Puszi: Lili♥♥♡♥♡♥♥♥♥♡♥♡♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) <333333333
      Puszi, ~E

      Törlés