2015. július 5., vasárnap

14. fejezet - Édes élmény

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 14. fejezettel. Nagyon szépen köszönöm a 60 feliratkozót, valamint a kommenteket és a pipákat az előző fejezethez, eszméletlenül sokat jelent nekem, hogy ennyire várjátok az újabb részeket! :) Mivel a közvélemény-kutatás szerint szeretitek a perverz részeket, ebbe is csempésztem egy kicsit. Jó olvasást!
Puszi, ~E

~ Jenny Wilkinson ~

Korán reggel felébredek, alig aludtam pár órát. A gyomrom görcsben van, a szívem gyorsan ver. Félek kimenni a teraszra, félek, hogy kéz a kézben találom majd őket. Egy nagy levegőt veszek, amit lassan kifújok, hogy valamennyire nyugtassam magam, bár ez a módszer nem túl hatásos.
A fürdőszobába megyek, hogy összeszedjem magam. Igazából csak minél később szeretném őket látni, próbálom húzni az időt.
Megmosakszom, megmosom a fogamat, megcsinálom a sminkemet és a hajamat, ami nagyjából fél órát vesz igénybe. Felöltözöm, majd erőt veszek magamon és kimegyek a többiekhez, miközben egy mosolyt erőltetek.
- Jó reggelt! - köszönök, s a szemem rögtön Harryn akad meg, aki mosolyogva magyaráz valamit a nővéremnek. Egymás mellett ülnek.
- Jó reggelt, kicsim - mosolyog anya. - Jól aludtál?
- Uhum. Még Mike és Molly alszanak, nem akartam őket felkelteni - ülök le lassan, de a tekintetemet nem emelem le Harryékről.
- Nem baj, hadd pihenjék ki magukat, ma úgyis sokat sétálunk - mosolyog Anne, miközben beleiszik a csészéjébe.
Ellie ragyog a boldogságtól, s Harrynek szintén fülig ér a szája. Szerintem történt valami közöttük, az a valami pedig nyilvánvalóan szex. Oké, Harry megfektette a nővéremet is, ami szerintem a leggusztustalanabb dolog, amit egy ember tehet. A legdurvább pedig az, hogy még emiatt sem tudnám őt megutálni. Az iránta érzett szerelmem olyan erős, hogy ha hadsereg lenne, minden háborút megnyerne.

A délelőtt folyamán végigjárjuk Párizs összes nevezetességét, ami őszintén szólva engem nem nagyon nyűgöz le. Inkább azzal vagyok elfoglalva, hogy Harry és Ellie milyen jól elvannak.
- Úú, ide be kell mennem! - lát meg a nővérem a kirakatban egy szép táskát. Anya és Anne is bekukucskálnak a boltba, majd mindhárman bemennek. Apa és Rob leülnek a két kisebb testvéremmel egy padra, én pedig a fejemet lehajtva állok és várom, hogy tovább menjünk. Két ismerős barna bakancs jelenik meg előttem, lassan ráemelem a tekintetem és édes mosolyával találom szemben magam.
- Tudtál nélkülem aludni, édes? - mosolyog, miközben egy lépést közelebb tesz felém. Nyelek egy nagyot.
- Tudtam - válaszolok egyszerűen.
- Szeretnéd a ma éjszakát velem tölteni? - emeli kezét az arcomhoz és gyengéden megsimít, amibe beleremegek. Szaggatottan kifújom a levegőt, próbálom leplezni az izgatottságom, bár szerintem ez nem nagyon megy. - Hm? Nem hallom - mosolyog.
- Szeretném - vallom be őszintén, mire mosolya szélesedik. - Ööö... Ellievel mit csináltatok? - nyelek. Muszáj volt feltennem ezt a kérdést.
- Semmi különöset. Féltékeny vagy? - jelenik meg egy pimasz vigyor a szája szélén, mire hevesen rázni kezdem a fejemet.
- Nem erről van szó, csak... érdekelt.
- Értem. Ne aggódj, nem volt semmi olyan, amilyen köztünk - néz rajtam végig és az alsó ajkába harap.
- Ah, annyi jó táskát vettem! - jön ki Ellie hatalmas szatyrokkal a kezében, mögötte anya és Anne szintén rengeteg cuccal. Én vagyok az egyetlen lány, aki nem szeret vásárolni?
- Szuper, akkor mehetünk? - áll fel apa a padról és megfogja Mollyék kezét, Rob pedig odamegy Annehez és megcsókolja.
- Mehetünk - mosolyog anya. Ellie Harryre mosolyog, s ahogy tovább megyünk, a nővérem el sem mozdul a srác mellől. A tekintetem valószínűleg olyan, mint egy gyilkosé, ahogy caplatok mögöttük és bámulom őket. Számomra Harry még mindig jobb látványt nyújt, mint a város. Nem is nézem az épületeket, sem az embereket. Semmit.
Lassan egy étteremhez érünk, és mivel mindenki ki van éhezve, nem is kérdés, hogy bemenjünk-e.
Harry elkezd franciául beszélni a pincérrel, s a szám kissé tátva marad. Tökéletesen hangzik az ajkai közül a francia, folyékonyan beszél és ez hihetetlenül szexivé teszi.
- Nahát, nem is tudtam, hogy beszélsz franciául - mosolyog rá Ellie miközben helyet foglalunk.
- Pedig de. Sok mindent nem tudsz rólam - kacsint a nővéremre, amitől ő teljesen elpirul.
Harry francia tudásának köszönhetően sikerül kaját rendelnünk, amit nem sokkal később ki is hoznak és elkezdünk enni.
- Mit szeretnétek még megnézni? - kérdezi apa.
- Szerintem már minden kulturális hülyeséget láttunk - szólal meg Harry.
- Én még vásárolni szeretnék - mosolyog Ellie. - Kérlek, annyi jó cucc van itt!
- Én meg el akarok menni egy játszótérre! - nyafog Molly. Apa felsóhajt és Robra néz.
- Akkor a lányok elmennek vásárolni, mi meg Daviddel és a gyerekekkel elmegyünk keresni egy játszóteret - közli Rob és anyáékra néz.
- Emma, mi elmehetnénk kozmetikushoz, nem? - mosolyog Anne.
- Menjünk oda is, aztán még vásárolni! - tapsikol Ellie, én pedig csak ülök és lesek, fogalmam sincs, hogy nekem mit kellene csinálnom.
- Mi Jennyvel visszamegyünk a hotelbe - mondja Harry. Kettesben akar lenni a hotelszobában? Azt hiszem, sejtem, hogy mit szeretne, aminek őszintén szólva nagyon örülök. Lehet, hogy ilyet egy lánynak nem kellene gondolnia, de vágyom rá.
Miután befejezzük az evést, felállunk és mindenki elindul a dolgára, tehát Harryvel a hotel felé indulunk. Egész úton meg sem szólalok, izgatottan várom, hogy mi fog történni. Bár nyilvánvaló a dolog, mégis hihetetlenül várom.
Ahogy felérünk a szobába, becsukja maga után az ajtót, kajánul rám mosolyog, majd a falhoz nyom és szenvedélyesen megcsókol. Egész nap a csókjára vágyom és annyira jó végre érezni őt! Vadul a hajába túrok, úgy érzem, ha most rögtön nem kapom őt meg, felrobbanok.
Zihálva a nyakamat kezdi ellepni apró puszikkal, közben sietve halad lefelé és a felsőm már nincs sokáig rajtam, egy egyszerű mozdulattal lekapja rólam, majd újra megcsókol.
- Hmm... várj, van egy ötletem! - súgja, majd a telefonhoz siet. - Szeretnék rendelni a 369-es szobába rengeteg édességet! Legyen tejszínhab, csokiszirup, ilyesmi. Igyekezzenek! - rakja le, majd megfordul és az ajkába harapva néz rajtam végig. Újra odajön hozzám, végigsimítja az oldalamat, s finom ajkait az enyémekre tapasztja. Kezét a hátamra csúsztatja, kikapcsolja a melltartómat, amit hagyok leesni a földre. Képtelen vagyok elszakadni az ajkaitól, akárhányszor kicsit elhúzza a fejét, hevesen utána kapok, mire elmosolyodik.
Sietve leveszem a pólóját, így elém tárul tökéletes teste, amin még most is csodálkozva simítok végig.
- Szereted a testemet? - súgja az ajkaimra, miközben megmarkolja a fenekemet.
- Imádom - kezdem el kikapcsolni az övét, mikor kopognak. Harry vigyora szélesedik, majd az ajtóhoz megy, behozza az összes édességet és visszacsukja az ajtót. Ahogy végignézek a sok finomságon, összefolyik a nyál a számban. Olyan jó lenne mindet megkóstolni.
Megfogja a kezemet, magához húz és megcsókol, közben testével az ágy felé tol. Óvatosan lefektet, majd fölém mászik és hosszasan megcsókol. A kezébe veszi a tejszínhabot, nyom egy kicsit a nyakamra és a melleim közé, amit aztán lassan lenyal. Ahogy nyelve a bőrömhöz ér, úgy érzem, égek, és a kéjes nyöszörgést képtelen vagyok visszatartani. Egy csokiba mártott epret a számhoz emel, a felét leharapom, a másik felét pedig ő eszi meg.
- Csokis a szád széle - mosolyodik el, majd lassan megcsókol, miközben lenyalja róla az édességet, s ezután szenvedélyes smárolásba kezdünk.
Végigsimítom a hasát, majd letolom a nadrágját, amit végül ő vesz le magáról, s az én rövidnadrágom sem marad rajtam sokáig, hamar a földön végzi. Fordítok a helyzeten, egyik lábamat átemelem rajta és a csípőjére ülök, viszont nem nehezedek rá a teljes súlyommal. Megfogom a csokiszirupot, a mellkasára és a hasára öntöm, amit lassan elkezdek róla lenyalni. Egy mély sóhajt hallat, tekintetét nem veszi le rólam.
Mikor a teste már édességmentes, megfogom a bokszere szélét és lehúzom, s szemben találom magam merev férfiasságával. Nyelek egy nagyot, s a szemébe nézek, amiben látom a vágyat.
- Csináld szájjal - súgja, miközben felül és megsimítja az arcomat. Elmosolyodok, a kezembe veszem hosszúságát és lassan a számba vezetem. Harry mély hangon felnyög, majd hátrakönyököl, de a szemkontaktust nem szakítjuk meg.
Lassan mozgatni kezdem a fejemet, bár fogalmam sincs, hogy amúgy jól csinálom-e. Mivel az egész hosszát nem tudom bevenni, a kezemmel is rásegítek.
- Oh, igen... - vezeti a kezét a hajamba, miközben egyre gyorsítok a tempón, a nyögései is sűrűbbé válnak.
Egy idő után leállít, majd hanyatt fektet és fölém mászik. Tejszínhabot nyom a hasam aljára és a combom felső felére, és ahogy elkezdi lenyalni, néha meg is harap. Érzem, hogy a pulzusom az egekben van, nem tudom nyugodtan venni a levegőt, se visszafojtani a nyögéseket.
- Ah, az istenért, Harry, igyekezz már és gyere ide, mert nem bírom! - nyögök fel, ahogy nyelvével megérint ott. Kajánul elvigyorodik, miközben fölém mászik.
- Imádom, ha könyörögnek nekem! - csókol meg, majd elővesz egy óvszert, felgörgeti és a lábaim közé pozicionálja magát. - Halljam, mennyire akarsz engem?
- Mindennél jobban!
Elmosolyodik, majd belém vezeti magát, s rögtön gyors tempóban kezd lökni. A testünk összetapad, ajkaink súrolják egymást. A hajtincseit kisöpröm a szeméből, s ahogy lökései mélyülnek, a nyögéseim egyre csak hangosodnak.
- Szeretnél fölül lenni? - zihálja halkan. Kicsiket bólogatok, majd kicsúszik belőlem, hanyatt fekszik, én pedig fölé helyezkedek és lassan ráereszkedek. A mellkasára dőlök, és mozgatni kezdem a csípőmet, amit egy hangos nyögéssel jutalmaz.
Felülök, miközben végigsimítom a mellkasát, majd ugrálni kezdek rajta, amilyen gyorsan csak tudok. A combomat markolássza, s a nyögésünk tölti be az egész szobát. Érzem, hogy már közel vagyok, majd nem sokkal később hangosan elmegyek, s utánam Harry is.
- Hú, te aztán sokat fejlődtél - nevet kicsit és megsimítja a hátamat. A szemébe nézek és elmosolyodok, majd egy csókot adok az ajkaira és lemászok róla.
Összeszedjük a széthagyott ruhákat és felöltözünk.
- Ez volt életem legédesebb élménye - mosolyog, majd magához húz és gyengéden megcsókol. - Hamarosan megismételjük - súgja az ajkaimra. Kicsiket bólogatok.
Halljuk, hogy a folyosón jönnek anyáék, így gyorsan az ajtóhoz szaladok és kinyitom.
- Annyi mindent vettem - jön be Ellie és a szatyrokat ledobja az ágyra. Harryvel egymásra pillantunk, majd Ellie Harry kezébe nyomja az újonnan vett bugyiját. - Szerinted ez jó?
Harry elvigyorodik.
- Szexi.
- Uh, rendeltetek édességet? - mosolyog a nővérem, majd a szájába vesz egy epret és csábítóan Harryre néz, miközben leharapja a csokis részét. Úgy érzem, kezd szétvetni az ideg, főleg ahogy Harry elmosolyodik.
Megköszörülöm a torkom.
- Ellie, megtennéd, hogy a cuccaidat átviszed a te szobádba?
Mindenki arcáról eltűnik a mosoly és rám néznek. Veszek egy mély levegőt. Talán egy kicsit goromba voltam.
- Bocsi, de most pakoltam össze - próbálom kimagyarázni magam.
- Ömm... rendben - szedi össze a nővérem a cuccait és átviszi a szobájába, majd anya is kimegy.
- Ne idegeskedj, árt a szépségednek - simítja meg Harry az arcomat, majd halványan elmosolyodik és ő is kimegy. Idegesen a hajamba túrok és szaggatottan kifújom a levegőt.
Két választásom van, ha nem akarok megőrülni: vagy véget vetek ennek az egésznek, ami köztünk van Harryvel, vagy elérem, hogy belém szeressen és együtt legyünk.
Bár az én külsőmmel és személyiségemmel az első egyszerűbb lenne...

32 megjegyzés:

  1. Éééés... 1. Komizó! ☺️
    Imádtam ezt a részt és lelkesen várom a folytatást! ;)
    Sok puszi,
    Hope~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Hamarosan hozom a következőt.
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szervusz!
    Na ez valami eszméletlen jó rész volt. Imádtam bár mikor nem. Nagyon nagyon imádom!
    Harry felé pedig nem tudok meg enyhülni. Annyira gyűlölöm. Nem szeretem az ilyen fiúkat persze aranyos meg minden de egy hatalmas pöcs. Mit hazudozik? Még hogy nem volt semmi Ellievel. Mindkét lányt nagyon sajnálom. Ellie sem tehet semmiről és Jenny sem. Mindenről csak is Harry tehet. Élvezi ezt? Komolyan ha így folytatja magam fogom megfolytani. Megérdemelné hogy eggyik lánnyal se legyen. Jó lenne ha valaki elkezdene udvarolni Jennynek. Egy jobb embert érdemel szegény. Annyira szeretem ezt a blogot. Kérlek ne kínozz minket és Jöjjön meg Hazz esze. Annyira várom következő vasárnapot hogy csak na.
    Kedvenc nap*-*
    Hozd gyorsan te nő! Ah imádom!
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, el se hiszed, hogy ez mennyire jól esik nekem! :)
      Sajnálom, hogy Harryt nem kedveled. Bár személy szerint én is irtózom az ilyen fiúktól, mint ő, de remélem, hogy azért valamikor el fogod őt fogadni. El se hiszed, mennyire furcsa azt olvasni, hogy mindkét lányt sajnálod, és nem csak Jennyt. Legtöbben nem bírják Elliet - amit igazából részben megértek -, de örülök, hogy te nem így vagy vele! :) Sajnálom, hogy múlthéten nem tudtam hozni a következő fejezetet, de nem sokára hozom!
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. "Az iránta érzett szerelmem olyan erős, hogy ha hadsereg lenne, minden háborút megnyerne." Ez olyan költői volt :D Harry-hez nagyon illik ez a tipikus nőcsábász szerep :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy így gondolod, ugyanis próbáltam költői lenni! :D Harry a valóéletben is nőcsábász. Bár mostanában nem annyira, de régen eléggé az volt. :D
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Szia:)
    Most örülök,hogy bejöttek a megértéseim:D Most azonban fel akarom pofozni Jennyt,ne nézzetek hülyének,de szerintem megérdemelné.A sarkára kéne állnia,és nem hagyni,hogy Harry kihasználja,valamiiért úgy gondolom,hogy Harry jobban értékelné ha nem ugrana egyből,hanem kéretné magát,de a így is tetszik a karaktere,érdekes ,hogy nem veszi észre mennyire szép és intelligens.
    Ha már Jennyről írtam akkor jöjjön Harry.Én nem haragszom rá,igazából Ő tiszta lapokkal játszik.Elmondta hogy nem akar komoly kapcsolatot.A lányok hibája hogy ezt nem fogadják el. Számomra szimpatikus,egyenes srác,és belül neki is megvannak a maga sebei,amit szerintem el fog mondani Jennynek.
    Na de Ellie se maradjon ki a jóból. Nem értem neki,miért nem tűnt fel hogy Hazz és Jenny együtt akartak visszamenni a hotelba és együtt is voltak végig.Olyan naiv,de kedvelem.
    Remélem Harry nem fogja nagyon tönkre tenni a 2 testvér viszonyát.
    Nagyon várom a következő részt,és kellemes nyarat kívánok neked,és további kitartást az íráshoz.

    Puszi&ölelés:Evii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A te megérzéseid valahogy részben mindig bejönnek. :D Igaz, néha én is felpofoznám Jennyt, ami azért vicces, mert egyrészt én alkotom meg a karakterét, másrészt, mert én is gyakran viselkedem úgy, mint ő, vagyis nem állok ki magamért és az érzéseimet magamba fojtom.
      Örülök, hogy te nem haragszol Harryre, ugyanis az olvasóim nagy része már a falra mászik tőle, ahogy néha én is. :D Őszintén meglep, hogy Elliet is kedveled, de boldog vagyok miatta!
      Hamarosan hozom a következő fejezetet. Köszönöm szépen, és neked is további kellemes nyarat! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Te jó Isteeen. Végem van, ez a gyerek komolyan kinyír. Hogy lehet ilyeeeen? Ez halál komoly kérdés. Szegény Jenny-nek a szemébe hazudni. Semmi különöset nem csináltak, aha persze. Kis hazug, perverz disznó. :D Nagyon várom a következő részt, ki sem bírom várni. :))
    Ügyes vagy, csak így tovább. :)
    Egyébként van Tumblr-öd? Mert ha igen, akkor nagyon szivesen bekövetnélek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnos léteznek ilyen fiúk, mostanában elég sok van belőlük, és igazából néha én is a falra mászom Harry viselkedésétől. :D
      Sajnálom, hogy múlt héten nem tudtam hozni az új fejezetet, de nem sokára hozom!
      Köszönöm szépen! :)
      Nincs, csak We Heart Item és Instagramom van.
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. 1 szó: Tökéletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Perfect:) Amúgy annyira utálom az ilyesfajta fiúkat:((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :) Szerintem nem vagy vele egyedül, az emberek nagy része szintén utálja az ilyen fiúkat. :/
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Nagyon szuper lett ez a rész is!! Már várom hogy vasárnap legyen *-* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :) Sajnálom, hogy a múlthéten nem hoztam, de hamarosan hozom az új fejezetet!
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Szia!
    Nagyon nagyon rég írtam már, ezért nagyon nagy bocsánat.
    Na de akkor el is kezdem a mondandómat. Nem értem, hogy Jenny hogy nem tudta élvezni Párizs látványosságait. Értem én, hogy zavarta Harry és Ellie. De akkor is Párizs az Párizs!!! Engem biztosan semmi nem érdekelne ha ott lennék. De talán ez a leglényegtelenebb dolog az egész részben. :D
    Igazából kezdem megkedvelni (vagy inkább megsajnálni? Nem tudom) Elliet. Bár olyan kis naiv. Hisz tudta, hogy Jenny és Harry együtt visszamennek a hotelba. Igaz azt sem értem, hogy most Jenny mit vár. Hisz az elején még Harry mondta neki, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Azt érzem lesznek itt még bonyodalmak.
    Röviden: fantasztikusan lett ez a fejezet is :)

    Ölel, Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond, köszönöm, hogy most írtál! :)
      Igazából Párizsba régóta el szeretnék jutni, és fogalmam sincs, hogyan viselkednék, ha Jenny helyében lennék. Biztosan zavart volna Harry és Ellie, de a látványosságokat azért megnézném. :D
      Örülök, hogy kezdesz megenyhülni Ellie felé! Az biztos, hogy tervezek még kisebb-nagyobb bonyodalmakat, de nem hiszem, hogy egyszerre szeretném rátok zúdítani az összesed. :D
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett!
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Szia!
    Imádom ezt a blogot, és nagyon sajnálom Jenny-t, és ez a blog, a sztori, a szereplők, minden annyira fura, mert nem szeretem kifejezetten a történetet, de mégis hihetetlenül érdekel, és olyan mint a drog, tudom hogy rossz, de nem birok leállni vele (nem drogozok ez csak egy hasonlat volt... XD)
    Azért remélem folytatd!!
    Millió puszi *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a blog, és hogy számodra olyan, mint a drog! :D Sajnálom, hogy múlthéten nem jelentkeztem, de hamarosan hozom az újabb fejezetet, vagyis a drogod újabb adagját! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Sziia :)
    Huuuh. Ennyit tudok mondani. Kib@szott jo blog. Tegnap kezdten el olvasni es beleszerettem. A tortenete nem mindennapi azt kell mondjam ��de pont ettol lesz jo. Imadom es varom a kovit! :*
    All the love.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Igazából azt hittem, hogy egy kicsit sablonos a történet, de örülök, ha szerinted nem mindennapi! :)
      Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Uramisten! Szia.
    Na vegre tudok komizni. Annyira jol irsz te jezusom. Sose gondoltam volna, hogy egy Magyar lany blogjait ennyire fogom szeretni. Mikor befejeztem a Dark Secrets-et egybol ennek alltam neki. Konkretan megszeretted velem ujra a blog olvasast. Nagyon tetszik, hogy a torteneteid egyaltalan nem az a nagyon csopogos es mindig van benne egy kis izgalom. Neha annyira utalom Elliet, hogy nekitudnek menni. Harry pedig neha felhuz, hogy a 2 kozott ingadozik de ha nem ez lenne akkor tok uncsi lenne. Neha felhuz Jenny, hogy ennyire ilyen "depresszios" de mar egyre kevesbe es egyre bevalalosabb amitol szamomra szerethetobbe valik. Nagyon imadoooom. Es ahhhw. Egyszeruen leirhatatlan. Amint kesz lesz a laptopom vagy rajovok, hogy telefonról, hogy kell feliratkozom, mindket blogra. Igy tovább. Nagyon varom a kovit💘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! Juj, el sem hiszed, hogy ez mennyire sokat jelent nekem, és örülök, hogy sikerült megszerettetnem veled újra a blog olvasást! :) Mivel régen elég sok blogot olvastam, rájöttem, hogy a túl nyálas dolgok egy idő után unalmassá válnak, így próbálok minél több izgalmat csempészni bele, és örülök, ha szerinted ez sikerült! Igazából nem lepődök meg azon, hogy Elliet utálod és Harry néha felidegesít, ugyanis az olvasóim nagy részének is ez a véleménye. Remélem, hogy azért Jennyt egy idő után megkedveled! :)
      Még egyszer nagyon köszönöm!
      Hamarosan hozom a következőt.
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Mikor lesz kovi resz?? Remelem minnel elobb :)

    ~Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnálom, hogy a múlthéten nem tudtam, de hamarosan hozom! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Drága, Csodálatos ~E!

    Először elnézést szeretnék kérni, hogy így péntek lévén, még csak most írok ide neked néhány sort. :(
    Hú, meglepett Jenny viselkedése, de nagyon is! Mámint persze, minden ember ilyen szituációra máshogy reagál, de én tuti le se szartam volna Harry fejét és tök bepöccentem volna rá. Jó mondjuk Jenny tényleg más, dehogy ennyire szerelmes legyen és ennyire naiv is, hogy elhiggye Harry-nek ezt. Nem tudom, egyszerűen csak fura számomra, hogy Ellie-re olyan "gyűlölettel" néz, hol ott, tényleg ő volt a hülye (már bocsánat, hogy ezt mondod). Mert ha ő nem mondja, hogy nem tetszik neki Harry, lehet, sőt biztos Ellie is máshol próbálkozna. :D Vagy lehet, hogy Harry is akaszkodna valamilyen szinte Ellie-re vagy keresne egy csajt, mivel "nem éri be eggyel". Úgyhogy nem tudom, meglepett, de teljes mértékkel Jenny viselkedése, hogy szegény ennyire vak. Remélem - már bocsánat, hogy ezt mondom - Jenny kicsit visszahúzódna és lemondana Harry-ről. Félre ne érts, tényleg, hogy tetszik, hogy ennyire bátor meg már így "ráveti magát" a fiúra, csak nem tudom. :DDD Szokatlan, hogy visszahúzódó volt, most meg ennyire durván megváltozott. Mármint még "ő kínálja fel magát". :DD De ígyis-úgyis imádom szóval tök mindegy az egész. :DD De megint ilyen kétejek között hagysz, hogy most Jenny, hogy dönt és Párizs még milyen meglepetésekkel szolgál. :)) Izgatottan várom a következő részt Drága! :)


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Akármikor írsz nekem, mindig ugyanolyan sokat jelent és mindig válaszolni is fogok rá! :) És én is elnézést kérek, amiért csak most válaszolok, és amiért múlthéten nem tudtam hozni az újabb fejezetet.
      Örülök, hogy Jenny viselkedése meglepett. Igazából nem tudom, hogy én hogyan reagáltam volna rá, de biztos hasonlóan, ha ugyanannyira szeretnék egy fiút, mint ahogy Jenny szereti Harryt.
      Jenny a mostani részben tényleg eléggé másképp viselkedett, mint ahogy megszoktuk tőle, viszont ennek meg is lesznek a következményei, amit nem árulok el, mert hamarosan úgyis kiderül. :) Azt hiszem, lehet, hogy igazad van, biztosan minden másképp alakult volna, ha Jenny nem mondja, hogy nem tetszik neki Harry. De ezt már sosem tudjuk meg.
      A párizsi kirándulás egyetlen napja sem lesz unalmas, ígérem! :) Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Varom a kovit!♥♡♥♥♡

    Puszi♡♥♡♡♡♡♥♥♥♡♥♡♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hamarosan hozom a következőt! :) <33333333
      Puszi, ~E

      Törlés
  16. Jajj na annyira szeretem ezt a blogot ez az egyik kedvencem nagyon gratulálok nagyon szeretem. Kiváncsi vagyok,kit fog választania végén. :) Nagyon szeretem,puszi!

    VálaszTörlés
  17. Jajj na annyira szeretem ezt a blogot ez az egyik kedvencem nagyon gratulálok nagyon szeretem. Kiváncsi vagyok,kit fog választania végén. :) Nagyon szeretem,puszi!

    VálaszTörlés