2015. július 26., vasárnap

16. fejezet - Hazug tettek

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 16. fejezettel. Köszönök nektek mindent, a támogatást és azt, hogy mellettem vagytok, ez hihetetlenül sokat jelent, és a 71 feliratkozót is! A srácoknak pedig utólag is nagyon-nagyon boldog 5. születésnapot! Annyi mindent szeretnék nekik megköszönni, fogalmuk sincs, mennyit jelentenek nekem/nekünk. És bízom benne, hogy még nagyon sokáig mosolyt csalnak az arcunkra. :)
Csak ennyit szerettem volna a fejezet előtt. Remélem, tetszeni fog, bár nem lett valami hosszú. Jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: A kommentekre még nem volt időm válaszolni, de még a következő fejezet érkezése előtt bepótlom!

- Szívem, gyere - néz be anya a szobába. Megrázom a fejem, de csak a plafonra meredek. Felsóhajt, bejön és leül mellém, megfogja a kezemet. - Mi a baj?
- Semmi, csak nincs kedvem medencézni.
Kerülöm a tekintetét. Hüvelykujjával megsimítja a kézfejemet.
- Molly és Mike is szeretnék, ha játszanál velük a medencében.
Ránézek és nyelek egy nagyot. A kisebb testvéreim mindennél fontosabbak nekem.
Felsóhajtok és megforgatom a szemem.
- Na jó. Akkor majd utánatok megyek.
Anya elmosolyodik.
- Ez a beszéd! - ad még egy puszit az arcomra, majd feláll és kimegy. Nehezemre esik ugyan, de felkelek és a bőröndömhöz megyek, kinyitom és a legaljáról előveszem a bikinimet. A tükörbe nézek, és már attól is elfintorodok, ahogy elképzelem magam fürdőruhában.
Lassan leveszem magamról a ruhákat, majd felveszem a bikinimet és végignézek magamon. Szédülök az éhségtől és az undortól egyszerre.
A kezemet a hasamra, majd a combomra simítom. Belecsípek a feleslegbe, a szemeim megtelnek könnyekkel. Sose leszek normális.
Egy törülközőt magam köré csavarok, amíg lemegyek a medencéhez. Kellemetlenül érzem magam, ha nem takar valami. Olyan, mintha mindenki rajtam röhögne és mutogatnának rám.
Tekintetem megakad Harryn. A medence mellett fekszik hanyatt, napszemüveg van rajta, s a Nap sugarai simogatják barna, tetovált bőrét. Egyszerűen tökéletes.
A húgom odaáll Harry fölé, és a hajából rácsöpögteti a vízcseppeket, mire Harry teste megrándul.
- Hé, te huncut! Ez hideg! - kapja őt el, mire Molly hangosan felnevet. Harry az ölébe ülteti és elkezdi őt csikizni, mire a testvérem csak ficánkol. Akaratom ellenére egy halvány mosoly húzódik a számra. Harrynek rengeteg oldala van. Elvisz engem kocsikázni, lefekszik velem, kedves velem és figyelmes, játszik a húgaimmal, azonban az is ő, aki képes összetörni a szívemet, kihasznál és a nővéremmel kezd ki, ezáltal fájdalmat okoz nekem. Az a legrosszabb, hogy még ezek után is átkozottul szeretem.
Mike nevetése ránt vissza a Földre.
- Harry, ha nagy leszek, olyan akarok lenni, mint te! - mosolyog az öcsém.
- Mint én? - nevet Harry. - Nahát, ez megtisztelő.
- Ugyanígy fogok viselkedni! Vicces leszek és kedves és ilyen tetkóim lesznek - beszél örömmel Mike.
- A nővérednek is tetszenek a tetkóim - vigyorog önelégülten Harry, mire érzem, hogy a szívem összeszorul. Nyelek egy nagyot, továbbra is figyelem őket.
- Tudom, Jenny nagyon imád téged! Folyton együtt vagytok, mint a szerelmesek! - nyújtja ki a nyelvét Mike, mire Harry arcáról eltűnik a mosoly, látom, hogy nyel egy nagyot.
- Ööö... igazából Elliere gondoltam - mosolyog halványan és lehajtja a fejét. Mike észrevesz és a mosolya szélesedik, mire Harry is egy pillanatra felém fordul, de aztán rögtön vissza. Anya és Anne napozgatnak, apáék söröznek, viszont Elliet nem látom.
- Gyere ide! - integet nekem az öcsém. Nyelek egy nagyot, erőt veszek magamon, s próbálok úgy menni, hogy ne nagyon lehessen látni, hogy a térdeim remegnek. Leülök Harrytől kb 3 méterre, a lábaimat a medencébe lógatom. A törölközőt fogom magam előtt, nehogy leessen rólam.
- Jenny, neked is tetszenek Harry tetkói? - kérdezi Molly, miközben érdeklődve nézi Harry mellkasán a madarakat.
- Ömm... - keresem a szavakat. Nem tudom, mit mondhatnék, elvégre ők még csak kicsik, Harry miatt viszont eléggé zavarban vagyok. - Persze, szép tetkók.
Egy halvány mosolyt is erőltetek az arcomra. Harryre pillantok, aki elég feltűnően kerüli a tekintetemet. Felsóhajtok és a vizet kezdem bámulni. Az egyik lábamat megmozdítom, ami kisebb hullámokat indít el.
Ahogy észbe kapok, Mike és Molly lerántják rólam a törülközőt.
- Adjátok vissza! - nyúlok érte, de nevetve elszaladnak vele, így gyorsan beugrok a medencébe, mielőtt még valaki meglátná a testemet. Duzzogva nézek utánuk, a medence szélére könyökölök és a fejemet a karomra hajtom.
- Mi bajod van? Az csak egy törülköző - néz le rám Harry. Felpillantok rá, s ahogy tekintetünk találkozik, a szívem máris hevesebben kezd verni, úgy érzem, a levegő és a víz melegszik körülöttem.
- Nem akarom, hogy lássanak az emberek - motyogom. Felhúzza a szemöldökét.
- Én már nem egyszer láttalak még kevesebb ruhában.
Elvörösödök, majd becsukom a szemem, s a fejemet visszahajtom a kezemre.
- Hagyjuk - szinte suttogom.
- Egész életedben depis leszel, csak mert én megmondtam neked az igazat? Te cseszted el, szenvedj miatta.
Összeszorítom a fogaimat, hogy ne sírjam el magam. El se tudja képzelni, milyen mélyen érintenek a szavai.
- Szenvedek eleget anélkül is, hogy mondod - sziszegem.
Mielőtt Harry bármit mondhatna, Ellie kijön két pohár limonádéval a kezében, leül Harry mellé és az egyiket odaadja neki.
- Köszönöm, édes - csókolja meg gyengéden a nővéremet, majd ahogy elkezdenek inni, Harry az egyik kezét Ellie combjára teszi. Ellie rám mosolyog, miközben a fejét Harry vállára dönti.
- Harry, én annyira boldog vagyok - csukja be a szemeit Ellie, s a fiú vállára ad egy puszit, aki szintén elmosolyodik.
- Én is, kicsim.
A becézésre összeszorul a gyomrom, képtelen vagyok tovább ott maradni. Átúszok a medence másik végébe, ahol senki nem lát, s hagyom, hogy a könnyek végigfolyjanak az arcomon. Próbálom visszatartani, de annyira nehéz.
Lebukok a víz alá, ameddig csak bírok, ott maradok. Bárcsak el se jöttem volna erre az útra. Bárcsak ne karcoltam volna magamra egy H betűt. Bárcsak ne találkoztam volna Harryvel. Bárcsak meg se születtem volna, az én életem úgyis felesleges és hasztalan.
Feljövök a víz alól, megdörzsölöm a szememet és a medence szélére könyökölök. Legszívesebben hátrapillantanék Harryékre, de félek. Félek, hogy a látvány hihetetlenül fog fájni.
Meglátom a kisebb testvéreimet, amint felém szaladnak.
- Mike, Molly, hova tettétek a törülközőmet?
- Molly tette el! - mutat rá az öcsém, mire a kislány felháborodottan néz Mikera és megüti a kezét.
- Ez nem igaz! Te voltál! - kiabálja és lebiggyeszti a kis ajkait.
- Hé, hé, elég! Ne veszekedjetek! Molly, idehoznád nekem, légyszíves? - nézek rá komoly arccal. Csak remélni merem, hogy nem vették észre a sírás nyomait.
- Hozom - sóhajt, s elszalad. Mike leül és apró lábait a medence hűvös vizébe lógatja. Átpillant a medence másik oldalára Harryékhez és elmosolyodik.
- Harry! - pattan fel hirtelen, majd odaszalad az említett fiúhoz. Fél szemmel nézem őket. - Azt ígérted, megtanítasz úszni!
Harry kicsit felnevet.
- Mindenre emlékszel, igaz? - mosolyog. - Na jó, gyere. De vedd fel a karúszókat!
- Nem, azok babáknak valók!
Harry megvonja a vállát, majd bemászik a medencébe, s beemeli az öcsémet, aki nevetni és csapkodni kezd a vízben. Harry kacéran rámosolyog a nővéremre, aki pirulva, édesen elmosolyodik.
Érzem, hogy idegileg kikészít ez az egész.
- Itt van! - hozza oda Molly a törülközőmet, épp a legjobbkor.
- Köszönöm - mászok ki, s rögtön a testem köré csavarom, felrohanok a szobába, s becsapom magam után az ajtót. Egy mély levegőt veszek, s a hajamba túrok. A fejemet hátrahajtom, az ajtónak támasztom, s szaggatottan felsóhajtok. Érzem, hogy összeszorul a gyomrom és a szívem, ha arra gondolok, ami ott történt lent.
A fürdőszobába megyek, hogy lemossam magamról a klóros vizet, Egy egyszerű fekete pólót és egy rövidnadrágot veszek fel. Nem érdekel, hogy hülyén néz ki. Nem érdekel már semmi sem. Ami érdekelt, az most a medencénél flörtöl a testvéremmel...
A bőröndömhöz megyek, s kiveszem a cigimet és a gyújtómat. Már nagyon rég nem gyújtottam rá. Sőt, az idő alatt, hogy Harryvel kavartunk, egyszer sem.
🚬🚬🚬Kimegyek a teraszra, egy szál Marlborot a számba veszek és meggyújtom. Egy nagyot szívok belőle, s lassan engedem ki az ajkaim között a füstöt, miközben becsukom a szemem. Ahogy újra az ajkaimhoz emelem, érzem, hogy a feszültségem kissé kezd oldódni. Nem teljesen, de legalább már nem sírok. Csak hagyom, hogy a nikotin szétáramoljon a testemben, hogy megnyugodjak. A szemeim kisírtak, a hajam kócos és úgy vagyok felöltözve, mint aki az után él. De nem érdekel. Egyáltalán nem érdekelnek a külsőséges dolgok, csak azt akarom, hogy a lelkem kicsit megnyugodjon.

~ Harry Styles ~

Mikeot kiemelem a vízből.
- Még pár ilyen úszótanfolyam, és mehetsz úszóversenyre - mosolygok, miközben felnyomom magam a medence szélén és kimászok. Látom, hogy Ellie vágyakozva figyeli, amint a vízcseppek csurognak le a testemen. Ezen muszáj elmosolyodnom.
Ellie mögé megyek lehajolok és az arcára nyomok egy puszit, mire édesen felnevet. Szeretem a nevetését hallani, olyan vidám, s az embernek meghozza az életkedvét.
Lefekszek a medence szélére, s becsukom a szemem.
Szörnyen érzem magam amiatt, ahogy Jennyvel bántam. De megmondtam neki, hogy ne szeressen belém. Persze az igazi okát nem tudja. Nem akarom, hogy szenvedjen. Én nem akarok újra szerelmes lenni, tudom, hogy mennyire fáj, épp ezért voltam olyan durva Jennyvel. Remélem, hogy így könnyebben elfelejt, hogy sikerül vele megutáltatnom magam. Nagyon fájt látni a könnyes szemeit, fájt, hogy nem vigasztalhattam meg. Ellie pedig... hozzá csak menekültem. Ha Jenny látja, hogy milyen jól kijövök a nővérével, azon lesz, hogy elfelejtsen engem. Ellievel jó a szex és tényleg aranyos lány, és bánt, hogy őt is átverem, de legalább ő már érett ehhez a dologhoz. Jól esik neki, hogy kicsit törődök vele, aztán ha visszamegyünk Londonba, Ellie boldog lesz az út miatt, gondolom úgyis sejti, hogy ez nem egy komoly kapcsolat kezdete. Jenny pedig elfelejt engem, s megnyugszik.
Hideg dolgot érzek a testemen, amitől rögtön kipattannak a szemeim, s meglátom Molly csillogó szemeit, mosolygós arcát, miközben rajtam fekszik. Elmosolyodok és megsimítom a kis hátát.
- Mi az, hercegnő?
- Semmi. Kényelmes vagy - hajtja a fejét a mellkasomra, s becsukja a szemeit. Halkan felnevetek és a feje búbjára adok egy puszit.
Egy újabb Wilkinson lány, aki szeret hozzám bújni. Legalább ő nem várja el, hogy neki adjam a szívemet.

30 megjegyzés:

  1. Szia!
    Wow. Nagyon szuper rész lett. Imádtam annyira jól írsz a fogalmazásid az egész olyan jó:DA részről: Jenny annyira sajnálom, de annyira dühítő az hogy mennyire nem szereti a testét. Felpofoznám és megmondanám neki a magamét mert nagyon idegesítő amit csinál. Ne sajnáltassa már magát. Tegyen úgy mintha minden rendben lenne. Ahj!
    Harry ah... megértem hogy csak jót akar de mindenki olyan vak! Nem látja hogyha így folytatja Jen öngyilkos lesz! Ahj ez a vak világ:D. Most egy kicsit megenyhültem felé de ő is hülye. Elliet pedig sajnálom mert nagyon naiv kis csaj:( Azt hiszi lesz valami ebből. Baj ha azt akarom hogy Jenny csináljon valamit magával és ezt Harry észrevegye és emésze magát?
    Hamar a kövit te nő!
    Puszil Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, és jól esik, hogy így gondolod! :)
      Azért vicces, hogy azt gondolod Jenny viselkedéséről, hogy dühítő, mert néha én is hasonlóképpen viselkedem. Talán nem ennyire durván, mint ő, de eléggé hasonlítok hozzá.
      Örülök, hogy megenyhültél Harry felé, remélem, hogy hamarosan meg is fogod őt kedvelni. Ellie tényleg naiv, de jó, hogy végre nem azt látom, hogy nem bírjátok őt. Hogy Jenny fog-e csinálni magával valamit, az a következő részekből kiderül. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szia!
    Nos, nem is tudom hol kezdjem, talán ott, hogy nem fogok röviden fogalmazni :D
    Nem is tudom mióta olvasom a blogjaidat.. 2013 az biztos. Akkor lettem directioner és egyszer beírtam a google-be hogy one direction, és rákattintottam a one direction történetekre. Ott kezdődött el minden :D Mindegyik blogodat elolvastam. Ami a történetek után volt (amiknek nem tudom a nevét, de remélem tudod hogy mikről beszélek) , Hard Life. Forever Young, Impossible, Dark Secrets és most Poweless :)
    Nagyon sokszor elolvastam mindegyiket, mert mit csináljak a nyári szabadidőmbe, ha nem ezt? :D Viszont a Hard Life-ra meg az az előtti blogjaidra nem találok rá, sajnálatomra :(
    Imádlak téged <3 Azért mert kezdjük ott hogy remekül, fantasztikusan írsz. Hogy figyelsz az olvasóidra. Gondolok ilyenkor arra hogy szólsz, ha késik egy fejezet, válaszolsz a kommentekre, közvélemény kutatást is szoktál csinálni. Ezeket az apróságokat is szeretem :)
    Mellesleg még azt is imádom hogy a csavarokat is megtudod csavarni :D
    Én is ott voltam a koncerten, de nem láttalak. 55 ezen voltunk, nagy mázli kellett volna, hogy megtaláljalak :DD
    Szebbé tetted a vasárnapjaimat, vagy éppen a szombatjaimat :') Ha a kollégiumban nem lesz wifi hát ott helyben kiakadok :D Mivel új sulim lesz 100-150 km-re a háztól, így kolis leszek. :)
    Nagyon remélem hogy még nagyon sokáig tudom olvasni a blogjaidat, mert ha nem akkor őszintén nem tudom hogy mit olvassak minden vasárnap :D
    Nem is tudom hogy mit írhatnák még.. lényegében annyi hogy tényleg van érzéked ehez, és nagyon remélem hogy még sokáig fogsz minket boldogítani az írásoddal <33
    Annyira zavar hogy a Forever Young óta nem kommeltem, csak elolvastam az új részeket. De utána órákig azon töprengek :D
    Viszont ígérem hogy most már kommentelni fogok :)

    All the love <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Te jó ég, az első blogjaim... Igazából azoknak nevük sem volt. :D Annyira az elején voltam még, és őszintén szólva csak magamnak írtam, nem gondoltam, hogy valaki olvassa. El sem hiszem, hogy még emlékszel rájuk, és hogy azóta velem vagy!
      Igazából egy pár blogomat, köztük a Hard Lifeot is töröltem, mert egyrészt nagyon nem tetszettek, másrészt véletlenül sikerült az összes képet törölnöm a blogról (háttérkép, fejléc, bejegyzésben a képek stb...), és annyira felidegeskedtem, hogy töröltem. Nem is annyira szerettem őket, összecsapott "munkák" voltak nem túl sok olvasóval.
      Jaj, de drága vagy, én is imádlak téged! Igyekszem az olvasóimra figyelni, elvégre nektek köszönhetek mindent, és örülök, hogy ez tetszik neked! :)
      Az biztos, hogy nehéz lett volna megtalálni egymást a tömegben. Bár lehet, hogy a stadion előtt, vagy bárhol máshol láttalak egy pillanatra, de ezt már sose tudjuk meg. :D
      Örülök, hogy szebbé teszem a hétvégéidet, és sok sikert az új sulihoz, a kolis élethez pedig kitartást! :)
      Sokáig szeretnék még írni, mert ez engem megnyugtat, így amíg csak lesz ihletem, írok!
      És örülök, hogy mostantól fogsz írni, mert nagyon sokat jelent a visszajelzés, köszönöm szépen! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Komolyan mondom, Jennyt néha már felpofoznám! Ááá!
    Harry pedig...ne csodálkozzon ha egy szék netalán leütné hátulról xd :D
    Na mindegy, a rész nagyon jó lett és már várom a következőt!^^ :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Teljes mértékben igazad van, legszívesebben én is felpofoznám őket. :D Örülök, hogy ennek ellenére azért tetszett a rész!
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Már megint mit műveltél? Annyira jó rész volt,hogy awwh. Na jó fangirl vége.
    Most már komolyan fogok beszélni.Annyira vártam már a Harry szemszöget,és annyira tudtam hogy nem ilyen szemét,de azért én reménykedtem benne hogy Ellie iránt azért vannak érzései,mert az úgy drámaibb lett volna,de téged ismerve enélkül is lesz elég dráma:D Azért sajnálom Jenny,de Harry tiszta lapokkal játszott és mint most megtudhattuk,ő is rosszul érzi magát a történtek miatt. És Harry iszonyú cuki volt a kicsikkel.Ellieről pedig nem mondok semmit,még mindig kedvelem,csak úgy érzem a huga után ő is csalódni fog Harryben,de ahhoz képest amennyit Jenny szenvedett,jár neki ennyi.Őszintén én azt is bírnám,ha jönne egy 3. csaj,de akkor elveszlene a testvérek mözötti háború. Na jó csak annyit mondok,hogy nagyon imádtam és várom a folytatást,neked pedig kellemes nyarat és sok sikert az íráshoz.

    Puszi&ölelés:Evii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Remélem, hogy valaki még bízik abban, hogy Harryben valójában szorult némi jóság. Igazából az Ellie iránt való érzéseivel azt mondom, hogy ami késik, nem múlik... És igen, próbálok "drámai" dolgokat beletenni a történetbe, nem tudom, hogy ez mennyire fog sikerülni, de majd igyekszem. :D Örülök, hogy Elliet kedveled, és hogy a megérzéseid valóra válnak-e, majd kiderül. :)
      Köszönöm szépen, neked is további kellemes nyarat!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Ellie még mindig szúrja szemem :D Úgy tűnik nagyon nem lesz a kedvenc szereplőm :D Harry olyan édesen bánik az ikrekkel :3 Szerintem a valóéletben is ilyen lehet.Mármint a gyerekekkel :D Siess a következő résszel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnálom, remélem, azért egyszer megkedveled majd őt. Örülök, hogy Harry viszont édesnek találod! Szerintem is ilyen a valóéletben, főleg ahogy koncerteken néha kisgyerekekre figyel fel, meg ahogy Luxszal bánik. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Jenny jellemben nagyon gyenge. Remélem,hogy a részek során meg fog erősödni lelkileg és bátorságot meríthetne hogy csinos abból,hogy Harry megfektette 1-2x.Most hogy volt egy kis rész Harry szemszögéből is így egy kicsit megértettem és örültem annak,hogy Ellie-hez pedig csak menekült.Ellie-t nem fogom sajnálni mikor csalódni fog Harry-ben .Emiatt elég szemétnek tűnhetek de ő is az hogy észre se veszi a húga lelki problémáit.Kicsit hamar véget ért. Siess a következő résszel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Teljesen igazad van. Jenny gyenge, de azt hiszem, ez az önbizalomhiány miatt van. Örülök, hogy Harry szemszögének köszönhetően sikerült megértened, és remélem, egyszer azért megkedveled Elliet. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Szia!
    Imádtam ezt a részt, csak úgy, mint a többit:)
    Sajnálomn Jennyt, ugyanakkor idegesít hogy útálja magát. Harry meg... az.ikrekkel nagyon aranyosan bánik, olyan aranyos:3
    Egyébként az egész blogot majd hány részesre tervezed? :D
    Siess a kövivel <33 :D
    Olvasód, Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Örülök, hogy tetszik, és annak is, hogy Harryt aranyosnak találod, mert szerintem is hihetetlenül az, amikor a kicsikkel van. Vagyis próbálom úgy alakítani. :) Nem tudom, hogy pontosan milyen hosszúra tervezem, de nem szeretném elkapkodni, de az örökké valóságig húzni sem. Annyit elmondhatok, hogy miután összejöttek, még nem lesz vége a történetnek. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Aaaaaaaaaaah! Iszonyat cool resz lett! Ezis. :D
    Fuggo lettem csak hogy tudd!! :'D
    Alig varom a kovit!:)
    xxBiancaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Uramisten megint egy kibaszott jo resz. Waaaa imadom erre vartam egesz heten. Jennyt egyre jobban kedvelem de lehetne egy kicsit tobb onbizalma, es mikor sirt baszki en is es ahhw anyanak nem tudtam megmondani, hogy mibajom es egyszeruen nem tudom kitalalni, hogy hogyan fognak osszejonni ha osszejonnek. Szoval baszki ezen agyalok. Siess a kovivel. Love <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy, örülök, hogy tetszett, és hogy át tudtad érezni, amit Jenny, mert pont ez volt a célom. :) Boldog vagyok amiatt is, hogy egyre jobban kedveled őt! Igazából még elég messze van az, hogy kiderüljön, hogyan jönnek össze - ha összejönnek. :) <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Kérlek kérlek kérlek minél hamarabb hozd a részt, mert nem bírom ki. Nagyon jó a történet, még nem olvastam hasonlót sem :))
    Imádlak :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, ez nagyon jól esik, aranyos vagy! Én is imádlak téged! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Drága, Csodállatos, Fantasztikus ~E!

    Hú, hú, hú és extrán húúúú! :D Micsoda rész volt ez is?! Fantasztikus lett és azt hiszem múlt héten egyáltalán nem tévedtem, hogy újabb kedvencem van egy hétig. :DD Alakulgatnak a dolgok és ez nagyon tetszik, de még mindig ötletem sincs, mi lesz, hogy lesz. :DD Annyira aranyosak az ikrek meg Harry is ahogyan bánik velük....és az utolsó mondat....Jaj, annyira aranyos volt, hogy az hihetetlen. Kíváncsian várom mi fog a maradék napokban a nyaraláson még történni, de mégha semmi is, akkor az otthoni környezetet várom. :D Teljesen felcsigáztél azzal, hogy leírtad Harry "terveit". Tényleg nem fog akkor közeledni feléjük? A két testvér beszélgetni kezd egymással? Majd elmondja mindkettő, hogy van egy fiú, akit szeretnek (természetesen Harry nevét nem említve)? Ellie próbálkozik majd Harry-nél Londonban? Vagy Jenny is tesz valamit (ezt bárhogyan lehet érteni)? Jaj, egyszerűen nem tudom. Most jöttek kérdések újra, aztán nem tudom, lehet - sőt szerintem biztos -, hogy az én elképzeléseim rossz úton járnak. :D
    De vissza a történethez....Sajnálom Jenny-t, hogy így látja magát, viszont tudom ki segíthetne rajta. Harry. Mert eddig tényleg úgy tűnt, mikor vele van annyira nem izgatja, hogy a "dagadt testét" simogatja a srác. Szerintem a legjobb gyógymód Harry lenne...van egy olyan érzésem, talán...talán próbálnak majd a későbbiekben barátok maradni (Jenny letagadja az érzéseit/talál egy másik fiút), de akkor is segíti Harry....Na jó, tuti nem így lesz...túl sablonos az elképzelésem. :D Te biztos valami egyedibbel állsz majd elő. :D
    Juj és a részben Harry elárulta magát.....Csak nem érezni kezd valamit? Mármint azzal, hogy "megvigasztaltam volna legszívesebben".. Hoppácska. :DD Kíváncsian várom, hogy mikor közli mindkettő leányzóval azt, hogy miért nem akarja, hogy ő szerelmes legyen és, hogy belé szeressenek. (Talán akkor, mikor Jenny-nek szerelmet vall, és elmondja rosszul döntött?)....Ahj, nem tudom. Annyi opció létezik, bár tudom így túl egyszerű lenne minden. :D Úgy érzem még a nyaralásos napokon történni fognak dologok. Hogy mik? Őszintén? Erről aztán végképp fogalmam sincs, csak azt tudnám kérdezni, hogy "Mi?"....még találgatni se tudok, te nő!
    A múlt héten is kicsináltál és most is. Vigyázz még rosszba leszünk! ;) :D
    Nagyon várom a következő részt, teljes extázisba. Egyszerűen tényleg nem tudom mire számítsak! :D Fantasztikus vagy és ez a blog is fantasztikus. A képzelőerődet pedig imádom egytől-egyig. :D <3

    Remélem nagyon jól tellik a nyarad és tudsz pihenni! :)


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Jaj, de édes vagy, köszönöm szépen, elképesztően jól esik, hogy ezt mondod. Örülök, hogy nincs ötleted, és hogy kíváncsi vagy, remélem, azért meg tudlak majd lepni valamennyire és olyan dolog fog történni, amire nem számítottál. :) Igazából a kérdésekkel nem jársz túl rossz helyen, de nem árulok el semmit. Viszont a válaszokat az elkövetkezendő fejezetekből megkapod! :) A te elképzeléseid sem sablonosak, sőt, őszintén szólva tetszik ez a maradjunk barátok-dolog, de mivel ezt már te ellőtted, újabb dolgot kell kitalálnom. :D
      Örülök, hogy neked feltűnt az a mondat Harry gondolatai közt! Hogy tényleg jelent-e valamit, azt még ő maga se tudja pontosan... :)
      Ne haragudj, hogy kicsináltalak, de isten ments, hogy rosszban legyünk!!! :D Örülök, hogy extázisban vagy, és, te jó ég, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Te is fantasztikus vagy, amiért itt vagy velem már régóta, iszonyú hálás vagyok! <3
      Igen, nagyon jó a nyaram, köszönöm, és remélem, hogy neked is!
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Drága ~E!
    Komolyan mondom, hogy zseniális.
    Igazából olyan hosszú kommentet terveztem az elején, mint amit a Dark Secrets-nél is kaptál tőlem, de belém szorult a szó. De azért minden megteszek, hogy meglegyen a hasonló hosszúság.
    Igazából átérzem Jenny-t, teljesen. Tudom milyen az, mikor valakibe beleszeretsz, de ő meg eltilt magától. Nem is értem az ilyen embereket, hiszen a szívnek nem lehet parancsolni, sajnos. Borzalmas lelki fájdalmat élhet most át. Most lenne a legnagyobb szüksége egy barátra, vagy egy családtagra, aki ott van neki és megnyugtatja, ha kell. Erre szerintem nem Ellie és nem is Mike meg Molly lenne az alkalmas, mivel Ellie-t hülyíti Harry, és a kis tesói meg még túl kicsit még ahhoz, hogy megértsék mindezt. Annyira sajnálom őt, legszívesebben jól megölelgetném.
    Harry, kezdem megérteni őt is, hála a szemszögeinek. Fél a szerelemtől, már csak a gondolatától is kétségbe van esve, hogy valakit megszeressen. A szex mögé menekül, a játékok mögé. Megpróbálja eljátszani azt a személyt, akitől valójában nagyon messze áll. Eredetileg nem ilyen, csak megváltoztatta az összetört szíve, ami ellen nem tud mit tenni. Mike és Molly érzi, hogy Harry jó ember, mert a kisgyerekek rájönnek az ilyenekre. Látják rajta, hogy igazából rendes és van szíve.
    Ellie-t sajnálom. Nem is sejti, hogy mi folyik a háta mögött. Ha tudná, hogy Harry mit tette a húgával, meg mit tesz vele, szerintem egy életre kiábrándulna a göndör srácból.
    Nagyon tetszik a rész. Eddig talán ez a kedvencem. Megérte várni rá. Örömmel olvastam minden szavát.
    Csak így tovább.
    (Szerintem ez van olyan hosszú, mint régebben. :))
    Sok puszi, és ölelés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Timi!
      Nagyon szépen köszönöm, jól esik, hogy ezt mondod! :) Hidd el, hogy akármilyen hosszúságú kommentet írsz, nekem mindig nagyon sokat jelent!
      Sajnálom, hogy neked is hasonlóban van/volt részed, mint Jennynek. Sajnos vannak ilyen emberek, akik képtelenek ezt megérteni, hogy az agy és a szív nem ugyanazt akarja.
      Örülök, hogy Harryt kezded megérteni, remélem, hogy meg is fogod őt egyszer szeretni. Pontosan azért szerettem volna kisgyerekeket is beletenni a történetbe, mert ők tényleg érzik, hogy ki milyen, nem ítélkeznek, és nem utolsó sorban őszinték, ami a későbbi részekben ki is derül.
      Jó olvasni, hogy már nem annyian utáljátok Elliet. Igazából a legtöbben kezditek sajnálni, ami jó, remélem, hogy egyszer meg is kedveled őt.
      Nagyon boldog vagyok, hogy tetszett ez a rész, és hogy a kedvenceddé vált, hidd le, most én is örömmel olvastam a te szavaidat! :) Köszönöm szépen!
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Edes istenem! Annyira jo resz lett! Imadom ezt a blogot es teged is♥♥♡ siess a kovivel mert mar naon kivancsi vaok!

    Sok pusza: Lili♥♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy. Én is imádlak téged! :) <33333
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Szia ~E!
    Most találtam rá a blogodra és egyszerűen imádom.
    Csodálatosan írsz és a történeted magával ragadó.
    Siess a kövi résszel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy idetaláltál, és hogy tetszik, remélem, hogy továbbra is itt maradsz és nem okozok neked csalódást! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Kedves ~E!
    Én mindig is úgy voltam a blogokkal,hogy csak olvasom és nem írok róla véleményt.Viszont te ezt most határozottan megérdemled. A blogjaid kifejezett könnyedséggel,nyugalommal vannak ellátva.Egyedi személyiség vagy a szememben,mert nem azon aggódsz,hogy mikor találkozol egy negatív kommentelővel esetleg kritikával.El kell neked mondanom,hogy egyetlen egyet sem találtam a szempontok közül.Az olvasóid,köztük én is egytől egyig imádják falni a soraidat. A Dark Secrets blogot kezdtem el tőled olvasni,és engem megfogott.Az írásképességed,és a fantáziád keveréke.Szeretsz agyalni a részeken,amiket azután közzé teszel. A lelkes imádóid számára csillag vagy az égen,aki csillogó szemekkel néz re rájuk.Sok ember irigy lehet rád.Sikerek,több mint hetven feliratkozó,tömérdek hosszúságú kommentek.Mind ez egy csodálatos képességekkel elátott lánynak.Aki képes érzéseit leírni egy történetben minden ütközés nélkül.Igazából amit benned nagyon tisztelek,: A lelkesedésed. Szereted írni a részeket,mert tudod,hogy mi fog várni az utolso szo utan.Nem csak a hozzájárulásokról beszélek.Egyáltalán nem. Hanem arról,hogy örülsz annak,hogy támogatóid vannak.Akik szeretnek,és próbálják veled felvenni a kapcsolatot,akár írásban vagy személyesen.De számukra ez öröm.És nem csak őket említem most meg,hanem magamat is.Mert kevés olyan emberrel találkoztam,akik könnyedén veszik az akadályokat,és életet tudnak élni.Hatalmas példakép vagy,és tudom,hogy ezt szóba nem lennék képes elmagyarázni de az vagy. Mert sokakat tanítottad meg bármelyik bloggal (köztük a Powerlessel is) hogy például egy lánynak nincs értelme önbizalomhiányosnak lenni.Mert minden lány ugyanolyan gyönyörű lesz egyszer egy fiú szemében mint Harry Styleseben Jenny Wilkinson. Meg mutattad még azt is,hogy bármikor csapódjon be egy hurrikán az életedbe,van kiút.Van remény.És a sok sírás,után végre lehetsz boldog is. Megtalálhatod a boldogságodat csupán egy olyan történetben,mint a Powerless. Mert hidd el drága írónőnk,hogy ha még ezt te nem is hiszed,igaz.Minden egyes szó az olvasóidtól boldogság nekik leírni.Hinned kell magadban,lássd meg a csodát magadban mert az olvasóid már régen meglátták.Csak próbáld meg,és minden jobb lesz,hidd el.Írj tovább,mert neked ebbe lehet egyszer egy nagy sikered.Sok lelkes támogatót tudhatsz majd magad mögött,mikor a kezükben tartják a könyvedet,küszködve azzal,hogy az örömtől vagy a bizalomtól fakadjanak sírva.Hisz,benned bízni lehet,ezért bízz magadban.Vannak,még emberek akik meglátják milyen tehetséged van. Ihletet merítenek tőled,arcukon mosollyal,és boldogsággal. És mikor,odajutnak ahol épp te vagy,melengő szívvel fognak visszagondolni rád.Aki véghez vitte álmait.Gyors sodrású folyókon evezett át,de elég erős volt hogy végigcsinálja.
    Látod,ezért is mondom mindig,hogy egy író ne a kommenteket lesse,hogy mennyit kap hanem lássa meg azt,hogy valójában hányan beszélnek rola világszerte.Mosolyogva közlik egymással,hogy milyen volt egy kicsit is kapcsolatot felvenni egy olyan íróval,aki nem félt beismerni mit is érez valójában.
    Ezért is vagy olyan csodálatos példakép ~E!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Norina!
      Te jó ég, el sem hiszed, mennyire jó olvasni a szavaidat! Boldog vagyok, hogy velem kivételt teszel, és elmondod a véleményed, mert hihetetlenül sokat jelent! :)
      Hidd el, most könnyezve olvasom a soraidat. Rettenetesen jól esik, hogy ezt gondolod, mert tényleg próbálok nem törődni a kritikákkal, csak az olvasóimmal, mert nektek köszönhetek mindent! Pontosan úgy van, ahogy mondod; izgatott vagyok mindig, mikor közzéteszek egy részt, izgatottan várom, hogy mit gondoltok róla, többnyire a saját érzéseimet írom le, és igen, tényleg szeretek sokat agyalni a részeken.
      Példakép? Te jó ég, ezt sose gondoltam volna, és rettenetesen boldog vagyok emiatt, és hogy örömet tudok okozni nektek, olvasóknak! Próbáltam olyan témát választani a mostani bloghoz, ami sokaknak segít. Vagyis mostanság sajnos rengeteg olyan lány van, aki olyan problémával küzd, mint Jenny, és örülök, hogy úgy gondolod, tanítottam sokakat a blogommal.
      Most fogalmam sincs, mit írhatnék még, mert egyszerűen meghatódtam. A könnyeimmel küszködöm, mert annyira jól esnek a szavaid, hogy egyszerűen megölelgetnélek! :') Nagyon-nagyon-nagyon, sőt, még annál is jobban köszönöm neked ezt a kommentet, rengeteg erőt adott, és nem csak az íráshoz, hanem mindenhez, az egész élethez! Szóval rettenetesen hálás vagyok neked!
      Ne haragudj ezért az össze-vissza szövegért, de tényleg nehezen kezdtem hozzá a válaszhoz, annyira meghatódtam.
      Szóval még egyszer köszönöm! :)
      Puszi, ~E

      Törlés