2015. augusztus 2., vasárnap

17. fejezet - Utolsó éjszaka

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 17. fejezettel. Köszönöm szépen a kommenteket és a pipákat is, valamint a 76 feliratkozót! Egy hét alatt 5-tel nőtt az olvasók száma, ami elképesztő érzés, nagyon hálás vagyok nektek mindenért! <3 Ez a fejezet szerintem elég lapos lett, nem tudom, hogy mi van velem, de ígérem, összeszedem magam. Jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: Az előző kommentekre most kezdek el válaszolni!

~ Ellie Wilkinson ~

Annyira jó nézni, ahogy Harry ölelgeti a húgomat és játszik az öcsémmel. Annyira boldoggá tesz, hogy ilyen jól kijönnek, és örülök, hogy köztünk is minden jól alakul. Igazából fogalmam sincs, hogy mi van. Együtt vagyunk vagy sem? Nem akarok rákérdezni, nem akarok elijeszteni. Talán csak idő kell neki, míg megszokja ezt, vagy csak jobban meg akar ismerni, esetleg kíváncsi, hogy érzi magát velem hosszú távon. Nem tudom. Csak azt tudom, hogy hihetetlenül boldog vagyok.
Kezd esteledni, s az idő lehűl annak ellenére, hogy nyár van. Harry körém csavarja a törülközőjét, mire hálásan rámosolygok, s egy puszit adok az arcára.
- Isten ments, hogy megfázz, aztán pátyolgassalak - viccelődik, miközben kicsit megnyomorgat, amin muszáj nevetnem.
- Velem alszol, ugye? - mosolygok. Látom, hogy egy pillanatra elgondolkodik, majd lenéz a kisebb testvéreimre.
- Megengeditek, hogy én aludjak ma Ellievel? - guggol le Harry. Molly és Mike egymásra néznek, s egyszerre megrázzák a fejüket, mire a szemeimet az égnek emelem és felsóhajtok. - Biztos?
- Ellie velünk alszik - ölelnek át mindkét oldalról, én pedig sajnálkozva Harryre nézek. Halványan elmosolyodik, majd feláll.
- Sebaj. Majd túrok magamnak helyet Jenny mellett.
Látom rajta, hogy zavarja. Persze, hogy zavarja, hiszen Jenny mellett kell aludnia, és nem mellettem!
- Jó éjszakát - ad egy kis puszit az ajkaimra, majd elindul, de visszahúzom magamhoz és hosszasan megcsókolom. Belemosolyog, majd összedönti a homlokunkat és megsimítja az arcomat. - Aludj jól, édes.
- Nélküled nehéz lesz.
Látom, hogy az állkapcsa megfeszül és élesen beszívja a levegőt. Lassan elenged, majd mindenkitől elköszön és felmegy Jennyhez.
Egy kicsit, mintha meglepődött volna azon, amit mondtam. Vagy nem is tudom, de elég furcsán reagálta le...

~ Jenny Wilkinson ~

Estig a szobában vagyok, ki sem mozdulok. Nem érdekel, hogy talán soha többé nem jövök Párizsba. Tudom, ha kilépnék az ajtón, összetörne bennem minden.
Hirtelen nyílik az ajtó, mire az ágyon ülve összerezzenek, tekintetemet odakapom. Harry belép, a hajába túr, miközben becsukja maga után az ajtót. Értetlenül ráncolom a szemöldököm, de ő tudomást sem vesz rólam. Bemegy a fürdőszobába, s pár perc múlva hallom, hogy elkezd fürödni.
Lefekszem és betakarózom. Semmi kedvem beszélgetni vele vagy bármi mást dolgot csinálni.
Oké, ez nevetséges. Igazából legszívesebben egész éjjel csókolóznék vele, de tudom, hogy ezt nem lehet.
Harry hamarosan kijön a fürdőből, s szokás szerint vele együtt a csodálatos illata is a szobába van. A szívem hevesebben kezd verni, s rápillantok.
- A húgod és az öcséd Ellievel akar aludni - dobja magát mellém, de olyan messzire húzódik tőlem, amennyire csak lehet. Utálok vele haragban lenni, úgy érzem, mindjárt sírok, hogy nem ölel magához, nem csókol meg, vagy hogy egyáltalán nem szól hozzám.
Erőt veszek magamon, beszívom a levegőt és lassan kifújom. Beszélnem kell vele. Bocsánatot fogok kérni.
Nyelek egy nagyot, felülök és összeszedem minden gondolatomat. Nyitom a számat, hogy valami hangot kiadjak, de ebben a pillanatban nyílik az ajtó és apa benéz.
- Bocs, csak gondoltam, szólok, hogy holnap megyünk haza. Szóltak, hogy munkaügyben vissza kell menni Londonba, szóval reggel pakolhattok is be, amikor felébredtetek.
Felsóhajtok.
- Oké - motyogja Harry. Apa becsukja az ajtót, nekem pedig minden bátorságom elszáll, most már nem merek megszólalni. Harry felém fordul és felvont szemöldökkel veszi tudomásul, hogy ülök, nem pedig fekszem.
- Harry, én... - motyogom, de tovább nem tudok kinyögni egy szót sem. Mindent elfelejtek, ahogy a szemébe nézek, még akkor is, ha ő haraggal tekint felém. Nem érdekel.
- Ha megint azt akarod mondani, amit nem akarok hallani, inkább ne is erőlködj - fordul hasra, s átöleli a párnáját. Istenem, annyira eszméletlenül szexi, ahogy a takaró csak a csípőjén van, így az egész felsőteste elém tárul.
A fenébe, ez az utolsó éjszakánk itt, Párizsban! A szerelem városában! Nem lehet, hogy itt fekszik mellettem és dühös rám.
- Én csak... - Na jó, a fejemben nyilván bátrabb vagyok. - Nem szeretnék veled haragban lenni...
- Nem vagyunk haragban. Most örülsz? - motyogja monoton hangon. Felsóhajtok. Azt hiszem, feleslegesen erőlködöm.
Lefekszek és a másik irányba fordulok. Nem akarom őt idegesíteni, mert nyilvánvaló, hogy nem kedveli a társaságomat.
Becsukom a szemem, azonban aludni képtelen vagyok, túl hevesen ver a szívem.
Egy érintést érzek a derekamon, amibe beleremegek. Nem tudom, hogy képzelődöm-e, de nem merek megfordulni.
Végigsimítja a kezét a fenekemig, s óvatosan megmarkolja. Igen, biztos vagyok benne, hogy ez az ő keze. Nyelek egy nagyot, s a testem remegni kezd, a pulzusom és a légzésszámom emelkedik.
- Megmondhatod, ha szeretnél egy felejthetetlen, vad éjszakát - motyogja a fülembe, amitől a hideg kiráz. Egy gyengéd csókot ad a fülem mögé, ujjai a lábaim közé bandukolnak, s a bugyimon keresztül simogatni kezd. Egy szaggatott sóhajt hallatok, lassan hanyatt fordulok, s ő egyből fölém mászik, mohón megcsókol. Nem tiltakozom, sőt, rögtön visszacsókolom és a hajába túrok. Keze másodpercek alatt bejárja a testem minden részét, s érzem, hogy érintései, csókjai egyre jobban izgatnak.
Zihálni kezdek, ahogy húzza le rólam a felsőt, azonban hirtelen megáll és rám néz. Látom a szemében, hogy megijedt valamitől.
- Mi az? - súgom.
- Te jó ég, mit művelek?! - morogja magának, majd lemászik rólam. Nem szólalok meg, értetlenül nézek rá, s még kicsit zihálok. Teljesen felcsigázott. - Tudod, nem kellene kitenned a segged a takaró alól, és akkor nem izgulnék fel - fordul a másik oldalra. Felnézek a plafonra és egy mély levegőt veszek, a könnyeimet megpróbálom visszatartani.
A másik oldalra fordulok, átölelem a takarót, s csak nézem az ablakon beszűrődő fényeket, majd nagy nehezen végre álomba zuhanok.

Reggel arra ébredek, hogy Harry pakol a bőröndjébe. Hunyorogva felülök, beletúrok a kócos hajamba és az egyik szememet becsukom, túl erős a fény. Rögtön eszembe jutnak a tegnap esti emlékek, s óvatosan végigsimítom az ajkamat.
- Pakolj, nem akarom lekésni miattad a repülőt - húzza be Harry a bőröndjét, majd kimegy és szinte becsapja az ajtót maga után. Már szinte hozzászoktam a fájdalomhoz, amit akkor érzek, amikor így beszél velem.
Kimászok az ágyból, a fürdőben gyorsan összekészülök, majd bedobálom a cuccaimat a bőröndbe, amilyen gyorsan csak tudom, s kimegyek.
- Na végre, már utánad akartam menni - mondja apa. - Minden és mindenki megvan?
- Igen! - mondja egyszerre a két kisebb testvérem, mire halványan elmosolyodok.
Amíg apáék elintézik a dolgokat, mi kint várunk a hotel előtt. Fél szemmel figyelem, ahogy Harry és Ellie nevetgélve beszélgetnek egymással, de nem hallom, hogy miről.
Hamarosan fogunk egy taxit, elmegyünk a reptérre, s egy órán belül már a repülőn ülünk. Csak nézek ki az ablakon, s zenét hallgatok. Az a legrosszabb, hogy mindegyik dalszövegről ő jut eszembe. Nem merek ránézni, tudom, hogy most is Ellievel flörtöl.
Nézem a felhőket, próbálok teljesen kikapcsolni. Talán kellene keresnem valami jó cuccot, ami ellazít, itt a cigi már nem elég. Vagy innom kell. Szükségem van valami tudatmódosító szerre.
Miután leszállunk a gépről, hazamegyünk, s rögtön a szobámba rohanok. Annyira hiányzott már ez a hely, ahol egyedül lehetek, nyugodtan gondolkodhatok és senki nem zavar meg semmiben.
Lefekszek az ágyamra, s nézegetem a csuklómat. A H betű még tisztán látszik a karcolások mellett. Végigsimítom, s érzem, hogy a könnycseppek csípni kezdik a szememet. Ezernyi emléket felidéz, a legfájdalmasabbakat. Megjelenik előttem Harry arca, amint rájön, hogy szeretem őt. A szívem összeszorul, a testem remegni kezd. Nem akarok így élni.
Felpattanok az ágyról, veszek ki valamennyi pénzt a szekrényem aljáról, zsebre teszem és lemegyek.
- Elmegyek kicsit sétálni, majd jövök! - megyek ki a házból, meg sem várom a szüleim reakcióját. Egyenesen a bolt felé veszem az irányt.
Már nagyon rég nem voltam itt. Ahogy bemegyek, szinte filmként játszódik le előttem, ahogy kiskoromban hisztiztem anyának, vegyen nekem még egy csokit. Nos, igen, annak a sok csokinak meg is lett az eredménye...
Egy mély levegőt veszek, s elmegyek az alkoholos italok felé. Mivel egy üveg borral semmire se mennék, leveszek a polcról egy Jack Daniel's-t.
- Nocsak, te elmúltál már 18? - hallok egy ismerős hangot a hátam mögül, mire megfordulok és felsóhajtok. Louis és Liam állnak ott, Harry haverjai.
- Még nem - nézek le. - Ömm... megvennétek ezt nekem? - pillantok rájuk, s a farzsebemből előveszem a pénzt. Egymásra vigyorognak, majd Louis kiveszi a kezemből a piát és a pénzt.
- Ez sokba lesz neked, drága - indul el Louis a pénztár felé, én pedig követem. Megveszi nekem, a visszajárót a farmzsebembe teszem, s elindulok ki. - Hé, hé, állj csak meg! - jönnek utánam. Felsóhajtok, megállok és lassan feléjük fordulok. - Minek ez neked? - biccenti a fejét Louis a Jackre.
- Mert inni szeretnék? - húzom fel a szemöldököm és újra elindulok, de megfogja a karomat és  visszahúz.
- Harryvel?
A szívem gyorsan kezd verni, nyelek egy nagyot és lenézek. Érzem, hogy lassan elengedi a karomat, de még mindig várja a válaszomat.
- Nem. Egyedül.
- Nagyon nem jó ötlet egyedül meginni egy üveg whiskyt. Egy lánynak meg pláne - oktat ki Liam, mire rá emelem a tekintetem. - Valami baj van?
- Nincs semmi. Csak inni akarok.
- Akkor igyál nálam - mosolyodik el Louis. - Liammel úgyis halálra unjuk magunkat, és nem lenne szerencsés, ha egyedül innál valahol közterületen.
Felsóhajtok és lenézek. Nincs kedvem most társasághoz, de talán igaza van. És kisebb az esély, hogy meglát valaki, ha nem vagyok kint.
- Legyen - egyezek bele végül. Elvigyorodnak, majd elindulnak, én pedig követem őket és elmegyünk Louishoz.
Kinyitja az ajtót, előre enged, és ahogy belépek, nem hallok semmi zajt. Szóval egyedül leszünk, ez nagyszerű.
Lerúgom a cipőmet, majd bemegyünk a nappaliba. Kibontom az italt, a számhoz emelem és belekortyolok. Érzem, ahogy az alkohol végigmarja a torkomat, de ez a dolog érdekel a legkevésbé. Azt akarom, hogy mire ez az üveg kiürül, mindent elfelejtsek, ne legyenek problémáim.
- Csak óvatosan - szól rám Liam, miközben szinte úgy iszom a whiskyt, mint más a vizet.
- Csendben nem jó piálni - kapcsol be Louis zenét, mire elmosolyodok és újra meghúzom az üveget, s közben táncolni kezdek.
Nem sokkal később homályosan ugyan, de látom, hogy az üvegből már a fele hiányzik. Rápillantok a fiúkra, akik nyugodtan videojátékoznak, mintha én itt se lennék. De nem érdekel, amíg nem szólnak Harrynek.
- Na, elég piás vagy már? - kérdezi Louis, de nem néz rám, csak koncentrál a játékra.
- Hmm... azt hiszem.
- Király. Akkor add azt ide - nyújtja a kezét a kezemben lévő ital felé, mire szorosan megölelem az üveget.
- Nem! Ő az enyém! - biggyesztem le az ajkaimat. Felsóhajt, feláll és odalép elém.
- Add ide, neked már így is elég volt. Harry meg fog ölni.
- Harry... - lihegem, s bekönnyezek. Értetlenül ráncolja a szemöldökét, hátrapillant Liamre, akit szintén meglep a reakcióm. - Ahh... - ülök le a fotelba, megtámasztom a fejem és sírni kezdek.
- Most mi bajod van? - guggol le elém Louis. Szipogva az ujjaim közül ránézek.
- Szeretem őt, de ő ezt nem akarja. Utál engem és csak kihasznált! - kezdek el hangosabban sírni.
- Shh, ne sírj! - furakodik mellém, átölel és megsimítja a karomat. - Harry biztos nem utál, csak... nem szeret.
- Jól van, Louis, gratulálok a vigasztalós dumádhoz - forgatja meg a szemét Liam.
- Jól van na, nekem ez nem megy! Te vagy a jófiú, csinálj valamit!
- Csinálok is! Jenny, gyere ide - nyújtja felém a karját. Felállok, de kicsit meginogok, azonban szerencsére Louis megfog. Áttántorgok Liamhez, s ledobom magam mellé. - Nézd, lehet, hogy egy hónap múlva már teljesen el fogod felejteni Harryt. De nem szabad miatta sírnod, és... - végigsimítja a hegeket a karomon és rám néz. Gyorsan elhúzom a kezem és összefonom a karomat magam előtt. - Azok mik?
- Nem mindegy? Semmi közöd hozzá - nézek oldalra durcásan.
- Miért, mi az? - rángatja szét a kezeimet Louis, majd ő is megnézi az alkaromat, s Liamre pillant. - Miért bántod magad?
- Miért nem tudtok leakadni rólam?! - emelem fel a hangom, mire kicsit összerezzennek.
- Oké, oké, bocs! - emeli fel a kezeit Liam. - Azt hiszem, ez nehezebb lesz, mint gondoltam - sóhajt.

34 megjegyzés:

  1. En vaok az elso! Jupii:)
    Nagyon jo resz lett, csak gratulalni tudok hozza!♡♡♥

    Sok puszi: Lili♡♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! :) <333333
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Nagyon jó lett! Kövi részt követelek,se azonnal! :D Folytasd,remélem a két srác majd segít Jenny-nek!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Egyáltalán nem lett lapos, nagyon jó volt.:)
    Siess a következővel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, boldog vagyok, hogy így gondolod. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a rész. Harry-t nem értem, mi az a duma, hogy: "Tudod, nem kellene kitenned a segged a takaró alól, és akkor nem izgulnék fel" Tiszta nem normális. Döntse már el végre, hogy kit akar, vagy segítek neki, de akkor találkozik a tenyerem az arcával. Nagyon ügyes vagy. Szerintem nem lett lapos. :)
    Várom a következőt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Szegény Harryt már rengetegen fel akarjátok pofozni, de remélem, hogy a jövőben jó dolgot is fog tenni, amiért nem megverni, hanem megölelgetni szeretnétek. :D Köszönöm szépen, aranyos vagy!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Drága, Csodállatos, Fantasztikus ~E-m!

    Tényleg, hétről-hétre változik a kedvenc részes dolgom. Imádtam, bár megint nem tudom mi lesz. :DDD Annyira sajnálom Ellie-t. Azt hiszi, hogy Harry akar valamit tőle, meg ez a Jennys dolog. Szegényem annyira naiv és egy kicsit olyan érzésem van, amikor majd kiderülnek a dolgok és megtudja, hogy Jenny és Harry kavart inkább Jenny-t fogja bántani (ő lesz a rossz) és Harry-nek meg megbocsájt...vagy hasonló. Kíváncsian várom, hogyan alakul Ellie és Harry kapcsolta itthon. Mármint lehet, hogy Harry tényleg már nem fogja keresni a lányokat.
    Kicsit megörültem, hogy na egy búcsú éjszaka lesz itt szenvedély a köbön, de aztán Harry....na igen eddig nem haragudtam rá, de most! Hogy lehet így egy lánnyal beszélni? Hogy lehet neki ilyet mondani? Egyébként meg szedjen valamit, ha ennyire nem tudja a hangulatváltozásait kezelni. :DDD Na jó, ezt talán megértem. Mármint lehet, hogy megijedt, hogy most újra talán valamicske reményt ad Jenny számára, ha újra lefekszik vele, de akkor se így kellett volna kezelni ezt az egészet.
    A vége pedig. Megijedtem elsőre a kanos Liam és Louis jutott eszembe róla, hátha valami rosszat akarnak csinálni a lánnyal. :/ De aztán, jujj pont a legizgalmasabb dolognál hagytad abba. Kíváncsi vagyok elmesélik-e a sztorit, hogy Harry miért nem szeretné, ha szerelemmel szeretnék és, hogy ő szeressen szerelemmel. Természetesen arra is, hogy mi lesz, ha nem ez fog történni. Jaj, drága ~E tényleg kinyírsz. Ott van ez az Ellie-s dolog, hogy hogyan fog alakulni Harry-vel. Talán Harry addig játsza ezt vajon Ellie-vel, míg Jenny tényleg kiszeret belőle (még ha nem is igaz, de ezt mondja, majd a lány), utána meg Ellie-t is dobja? :DD Nem tudom, gőzöm sincs, hogy hogyan folytatod ezt a fantasztikus történetet. :D Olvastam, hogy Rob azért elő fog fordulni és kíváncsian várom, hogy ő mennyire segíti a két főszereplő egymásra találását. :D
    És mikor lesz terhes? Olyaj, kíváncsi vagyok mikor fog a gyermek áldás beleszólni ebbe az egész kalamajkádba. Bár azt hiszem ez nem mostanában fordul elő, de érzem az is felfogja kavarni a kedélyeket. :DDD
    Izgatottan várom a következő részeket. Tényleg ma egész délután azon agyaltam, hogyan folytatod majd a történetet. :D Imádlak, ahogy a blogot is. <3


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Jaj, nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, jól esik, hogy ezt mondod! Örülök, hogy nem tudod, mi fog következni, remélem, hogy meg tudlak majd lepni. :) Igazából Ellievel kapcsolatban nekem is valami ilyesmi elképzelésem volt, hogy majd Jennyt okolja, de aztán beugrott valami, amire remélem, hogy nem számítotok!
      Sajnálom, hogy megharagudtál Harryre (igaz, teljesen jogosan), de remélem, hogy a következő fejezetekben lesz olyan, amivel kiengesztel téged és megkedveled. Bár a közeljövőben nem túl sok reményt fűzök ehhez. :D
      Igen, tudom, pont mindig a legjobbkor hagyom abba, és pont azért, hogy legyen min izgulnotok, vagy találgassatok, hogy mi fog történni. :D
      A terhességgel kapcsolatban meg csak annyit mondok, hogy az akkor fog bekövetkezni (ha bekövetkezik), amikor - reményeim szerint - a legkevésbé számítotok rá és már nem tudom hogyan csavarni a dolgokat. Az biztos, hogy jól érzed, hogy fel fogja kavarni a kedélyeket, de még pontosan nem terveztem el, hogyan. De majd igyekezni fogok a legjobbat kihozni belőle! :)
      Én is imádlak téged, amiért mindig írsz és támogatsz, el sem hiszed, mekkora erőt merítek a kommentjeidből, mindegyiket mosolyogva olvastam végig! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Már azt hittem, hogy Harry és Jenny lefekszenek egymással, de aztán meglepetést okoztál! :D
    Az írásodat imádom, csakúgy mint a történetet!! <333
    Lelki órák következnek Mr. Payne-nel és Mr. Tomlinson-nal?... Okay, nekem tetszik a gondolat ;)
    Kíváncsi vagyok, hogy Harry mit fog szólni - ha egyáltalán - megtudja, hogy Jenny Liammel és Louisval töltötte az estét piásan.. Na meg, hogy kibeszélték együtt a dolgokat :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy meg tudtalak lepni, és annak is, hogy tetszett, köszönöm szépen! <333
      Azt hiszem, már a következőt részből megtudtad, hogy mi történik ott. :) Sajnálom, hogy csak most válaszolok.
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Egyáltalán nem lett lapos:) áhh Harryt le fogom ütni, ha így viselkedik :DD Kiváncsi vagyok, hogy ha Harry megtudja, hogy Jenny Liammel és Louisval volt piásan, mit szól. Csak így tovább, nagyon várom a következöt!^^<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod. <3 Szegény Harryt egy ideje mindenki le akarja ütni - bár jogosan. :)
      ~E

      Törlés
  8. Szia!
    Nagyon szuper lett! Imádtam. Egyáltalán nem lett lapos az egyik legjobb rész!
    Harry az agyamra megy nem érdekel, hogy fél a szerelemtől meg hogy ő megmondta, hogy ne szeressenek bele kezd irritálóvá válni válni változzon meg mert így nem nagyon leszünk jóba! Louis és Liam nekem nagyon szimpik legyenek sokszor még a részekben!
    Imádtam gyorsan a következőt!
    Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. Az egyik legjobb? Huh, akkor boldog vagyok, ha így gondolod! :)
      Tudod, Harry néha nekem is az agyamra megy, szóval ezért nem hibáztatlak, de remélem, hogy a jövőben majd megenyhülsz felé. Liamet és Louist szeretném még a következő részekbe is beletenni, csak még nem tudom, mi legyen a fontos szerepük. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Dragam!
    Hogy merted mondani, hogy lapos? Waaaa szerintem nagyon jooo. Tudod milyen nehezen tudom kivarni a vasarnapokat?😢😢 Barinommel mindig errol beszélünk, hogy vajon mi lesz benne de eddig meg sosem talaltuk el, ami jo jel mert nem irsz sablonos blogot. Esku kezdem megimadni Jennyt pedig, hogy utaltam.Harry meg ahhhw mikor ramaszott. OMG!!!! siess kerlek. Love you <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod. :) Juj, tényleg a blogomról szoktatok beszélgetni? Ez annyira jól esik, olyan megtisztelve érzem magam! És annak is örülök, hogy nem tudtátok kitalálni, hogy mi lesz. :) <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Drága ~E!
    Rég írtam neked megjegyzést, biztos nem emlékszel, de nem ez a lényeg! Tudod mi a lényeg? Hogy elmondhassam, mennyire elképesztően írsz! Imádom! Imádom magát a történetet, imádom a részekben a váratlan dolgokat, a szereplők tulajdonságait és megnyílvánulásaikat, és imádom a blog megtestesítőjét, vagyis téged. <3 Újból egy remek művet olvashatunk tőled, amiért hálásak vagyunk (merem többes számba mondani). Az előző blogodat is végig követtem és olvastam, még ha nem is írtam megjegyzést, de néha szavak se jöttek, egyszerűen nem tudtam mit írni, annyira káprázatos volt, mint ez is.:) Erre a részre visszatérve, nagyon meglepődtem, hogy nem feküdtek le, ám nagyon várom mi is lesz a folytatása, következménye ennek a Jenny-Liam-Louis vigasztalós dumálgatásnak.:D Eszeveszettűl várom a folytatást! ;)
    Szép estét!
    XoxoHailey

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Hailey!
      Lehet, hogy nem hiszed, de emlékszem rád, és örülök, hogy újra írtál nekem! :) Jaj, de aranyos vagy, te jó ég, köszönöm szépen! Boldog vagyok, hogy szereted a történetet, és én is imádlak téged! Én vagyok hálás nektek, amiért olvastok és erőt adtok nekem mindenhez! Ha ti nem lennétek, már rég feladtam volna az egészed, de a támogatásotok az, amiből erőt gyűjtök. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Joeg! Ez valami borzasztoan nagyszeru es izgalmas resz lett *-*
    Azt hittem hogy az utolso ejszaka "tiszteletere" Harry es Jenny lefekszenek de ezzel nagyon megleptel :D Harry fel is bosszantott egy picit a viselkedesevel :/ Viszon iszonyat kivancsian varom hogy mi lesz az este vege es hogy Harry errol egyaltalan tudomast szerez-e. Alig varom a kovit! :)
    xxBiancaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett és izgalmasnak találod! :) Reménykedtem, hogy sikerült meglepnem titeket, és boldog vagyok, hogy így lett. Sajnálom, hogy Harry felbosszantott, remélem, hogy a következő részekben majd megenyhülsz felé. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Na ne már.. még Harry akadt ki azon hogy Jenny "kitolta" a fenekét és ő erre rámászott?? atya ég na ne már. Egy barom ez a srác.Nagyon haragudtam volna amúgy Jenny-re ha csak úgy hagyja magát hogy Harry kihasználja őt. Ellie pedig ahogy gondoltam egy kissé önző hisz csak magára gondol..
    Amikor eljutottam addig,hogy Jenny piát vesz és elmennek Louis-hoz kicsit megörültem,hogy legalább partiznak egy jót,de sajns nem így lett.
    Ilyen befejezéssel itthagyni minket 1 hétig... elég szemétség.XD alig várom már hogy olvashassam hogy mi történik ezek után.Siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát tudod, sajnos vannak ilyen pasik, a valóéletben nem is egy. Akármi történik, az mindig a lány hibája. :/
      Jennyre szerintem mindenki kiakadt volna, ha ezek után simán hagyja magát, bár ha Harry nem áll le, valószínűleg így lett volna.
      Igazából én is úgy terveztem, hogy majd egy jót buliznak, de valahogy nem így lett. :D
      Sajnálom, hogy pont ekkor hagytam abba, de szeretem húzni néha az idegeiteket. Gondolom, ez feltűnt.... :D
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Egyenesen Perfect lett :3 Siess ♡♡♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! <333
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. A tanulásnál csak egy dolog rosszabb. Várni egy következő részre, miután itt befejezted :D Fogalmam sincs, hogy mi lesz ebben a blogban a végéig még. Komolyan, elképzelésem sincs. :D Ott a lehetőség hogy mindketten megküzdenek Harry szerelméért de akkor hogyan folytatódna? Egyszerűen fantasztikus♡ Fényévekre van ez a blog a sablontól, mert senki se tudja hogy hogyan folytatódhatna, és egyépként is :D
    De kiakadtam Harry-re. Miutan elolvastam a részt egyből átcseréltem a hátteremet, hogy ne Harry legyen ott, de most visszaraktam :DDD
    Várom a következőt.
    Bogi x :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnálom, hogy pont itt hagytam abba, és hogy még a tanulásnál is rosszabb az új fejezetre várni. Hú, akkor képzelem, mennyire szörnyű lehet, sajnálom! :)
      Örülök, hogy nincs ötleted, mi lesz a továbbiakban, remélem, hogy majd meg tudlak lepni. és köszönöm szépen, jól esik, hogy úgy gondolod, nem sablonos! :)
      Jaj, szegény Harryt még a végén megutáltatom veletek, pedig ezt nem akarom! Na majd reméljük, hamarosan teljesen odáig lesztek érte - a történetben is. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Szia
    Annyira jó rész lett :)
    Annyira elkezdtem nevetni Louis mondatán a nem biztos, hogy utál lehet csak nem szereten, hogy a körülöttem levők hülyének néztek.
    Siess a kövivel
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, és hogy meg tudtalak nevettetni! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  16. Ez a rész annyira hiperszuperfantasztikushihetetlen lett!!
    Siess a folytatással!
    Millió puszi *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Wow, köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  17. Fantasztikus, Harry és Jenny kapcsolata egyre furibb,Ellie érzései is furák.Kíváncsi vagyok mi lesz még vele és Harryvel,meg úgy az egész történettel. Őszintén most tényleg nincsenek ötleteim.Nagyon érdekel hogy mi lesz Jenny,Liam és Louis 'buliján'. Őszintén most csak ennyi jutott eszembe.Várom a folytatást,neked pedig kellemes nyarat kívánok:)


    Puszi&ölelés:Evii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, és hogy most már nincsenek ötleteid! Remélem, hogy meg tudlak majd lepni, és olyan fog történni, amire nem számítottál. :)
      Puszi, ~E

      Törlés