2015. augusztus 10., hétfő

18. fejezet - Ismerős a múltból

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 18. fejezettel. Köszönöm azt a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kapok tőletek, iszonyatosan jól esik, ahogy az is, hogy már 80 feliratkozó van! :) Imádlak titeket, és remélem, hogy a jövőben sem okozok nektek csalódást! Ez a fejezet nem lett túl hosszú, viszont egy nagyon fontos dolog történik benne. Remélem, tetszeni fog, jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: A kommentekre megint nem volt időm válaszolni, de még a következő rész érkezése előtt bepótlom!

Louisnak nagy nehezen sikerült engem rávennie, hogy inkább lazítsak. Már nem sírok. Fáj, de most már csak táncolok egy újabb üveg itallal a kezemben. Nem látok rendesen, és még abban is kételkedem, hogy egyáltalán a földön vagyok.
Ahogy táncolok, látom, hogy Louis vigyorogva jön felém, majd átkarolja a derekamat és magához húz.
- Mit művelsz? - kérdezem, miközben a kezemet a mellkasára teszem, hogy távolabb tartsam magamtól.
- Szerinted milyen érzés nézni, hogy itt táncolsz ittasan egyedül? Fel kell vidítanom téged - biccenti oldalra a fejét, s tekintetét a dekoltázsomra szegezi.
- Haver, ez nagyon nem jó ötlet! - szól a kanapén ülő srác.
- Nyugi már! - mondja Louis, de rá se néz Liamre. Kezét a pólóm alá csúsztatja és a csípőmnél fogva még szorosabban magához von. Liam erre feláll, odajön és elhúz engem Louistól, aki széttárt karokkal néz a barátjára.
- Ne használd ki!
- Csak te lehetsz ekkora punci, hogy itt vagy egy csaj aki most akármibe belemenne, és nem használod ki!
- Haver, most tényleg lepunciztál? - ráncolja a szemöldökét Liam, mire a kanos fiú megvonja a vállát. Valaki csenget, mire mindhárman odakapjuk a tekintetünket, majd Louis megy és ajtót nyit. Harry egy üveg vodkával és narancslével a kezében jön be vigyorogva, majd ahogy meglát, eltűnik a mosoly az arcáról.
- Te mit keresel itt? És miért vagy részeg? - áll meg előttem pár méterrel. Mivel elég homályosan látom őt, fogalmam sincs, milyen arcot vághat.
- Csak ittam egy kicsit.
- Hulla részeg vagy! Mit műveltetek vele? - fordul Liam felé, aki felemeli a kezeit.
- Semmit! Vagyis én nem. Louis meg akarta fektetni. Amúgy meg ő akart piálni, mi csak idehoztuk, hogy ne az utcán részegedjen le.
- Miért akartál lerészegedni? - áll közvetlenül elém, így már látom, hogy dühösen néz rám. Kínosan felnevetek és újra belekortyolok az italba.
- Miattad - mondom végül, mire a szemeit égnek emeli. Felsóhajt és a hajába túr. - Szeretlek és te utálsz.
- Jenny, hagyjuk ezt. Menj fel Louis szobájába és feküdj le!
- Egyedül nem jó lefeküdni. Csatlakozol? - húzom végig az ujjamat a mellkasán, mire erősen megragadja a csuklómat.
- Most azonnal menj fel, ha nem akarod, hogy felrángassalak, megértetted? - préseli ki a fogai között a szavakat. Felszisszenek a fájdalomtól, ahogy pont a hegeket szorítja. Élesen kifújja a levegőt, majd elenged és a lépcső felé biccenti a fejlét. - Az első ajtó jobbra.
Fájdalmas pillantást vetek Liam felé, majd elindulok fel a lépcsőn a könnyeimmel küszködve. Néhány lépcsőfokon megbotlok, de tovább tántorgok fel, míg végül bemegyek a szobába és az ágyba dőlök. Szinte azonnal elnyom az álom.

~ Harry Styles ~

- Miért bánsz vele ilyen durván? - néz rám Liam, miközben ledobom magam a kanapéra és kibontom a vodkát.
- Mert akkor azt hiszi, hogy én is szeretem őt. És amúgy is azt akarom, hogy elfelejtsen.
- Csak szólok, hogy nem fog elfelejteni - huppan mellém Louis. - Halálosan szerelmes beléd vagy a farkadba, nekem ez még nem teljesen tiszta.
- Seggfej - forgatom meg a szemem. - Nem akarom, hogy szeressen.
- Jessica miatt? - sóhajt Liam. - Harry, nem várhatsz rá örökké, nem fog visszajönni!
- Nem akarok szerelmes lenni.
- Attól Jenny még lehet az, nem? - vonja fel a szemöldökét Liam. Felsóhajtok. Utálom, hogy ő ennyire jó és figyel másokra. Ilyenkor mindig lelkiismeret furdalást okoz nekem.
- Nem, mert akkor ő is szenvedne... - motyogom az utolsó szavakat, mire Liam szélesen elmosolyodik.
- Nem akarsz neki rosszat! Ez tudod, mit jelent? - veregeti meg a vállamat. Hátrahajtom a fejemet és becsukom a szemem. - Törődsz vele, Harry!
- Hagyjál, jó? Nem törődök vele, csak... eleget szenvedett így is, nem kell neki még miattam is szomorkodni.
- Tényleg, mik azok a vágások a kezén? - önt Louis vodkát a pohárba, majd beleiszik és elfintorodik.
- Utálja magát, mert szerinte dagadt és csúnya, és senki nem szereti őt.
- Azért, mert neki te vagy a mindenki és te nem szereted - magyarázza Liam. Komolyan, ez a gyerek miért van még itt?! Elmehetne pszichológusnak... - De most tényleg, miért nem próbálod meg vele? Jessica már a múlté.
- Nem akarok megint akkora fájdalmat átélni. Még mindig szeretem Jessicat és fogalmam sincs, hogy mikor fog elmúlni - sóhajtok. Hatalmas fájdalmat érzek a mellkasomban, könnycseppek csípik a szememet.
- Jaj, nehogy elkezd sírni! Inkább igyál! - nyomja Louis a kezembe a vodkanarancsot, amit rögtön behúzok és felsóhajtok.
Nevetést hallok kintről, majd ajtónyitódást, s bejön Niall és Zayn.
- Cső! Mi ez a gyászos hangulat? - teszik a sok piát az asztalra, s leülnek. Halványan elmosolyodok. Imádom, hogy legalább ők el tudják terelni a figyelmemet. Legalábbis ebben reménykedem.
Rezegni kezd a telefonom, előkotrom a zsebemből és megnézem. Felsóhajtok. Ellie írt.


- Srácok, jön Ellie - teszem zsebre a telefont, mire mindenki huhogni kezd.
- Szerintem akkor ma este nagyon meg fogod őt dugni - vigyorog Niall kajánul, miközben kibontja a pezsgőt, amit egy durranó hangot ad ki.
- Eleget dugtunk Párizsban - emelem a poharat a számhoz, amiben whisky van és belekortyolok. - Mármint nagyon jó volt, de már ő is kezd hozzám kötődni.
- A lányokkal csak a baj van - állapítja meg Louis. Elmosolyodok és bólintok, majd tovább fogyasztjuk az alkoholt.
Hamarosan megérkezik Ellie, s miután 1000 wattos mosollyal mindenkit köszönt, az ölembe veti magát és egyszerűen megcsókol. Mivel már kezdek kicsit berúgni, először fel sem fogom. Kezemet a combjára csúsztatom, s ahogy rám mosolyog, akkor kapok észbe.
- Ömm... iszol valamit?
- Nem, köszi - öleli át a nyakamat és a fejét a vállamra hajtja. A fiúk tátott szájjal néznek, míg én csak széttárom a karom. Fogalmam sincs, hogy mi van.
- Figyelj, Ellie, én ömm... - kezdem el, de Louis közbe szól.
- Harry le akar veled feküdni.
- Mi?! Nem ezt akartam mondani! - nézek rá, mire Louis olyan fejet vág, hogy most erre van szükségem. Felsóhajtok.
- Tudom! Nem bírná ki, hogy ne dugjon meg, amikor ruha nélkül lát - mosolyog és hátradobja hosszú haját. Felhúzom a szemöldököm és elmosolyodok.
- Ó, dehogynem!
- Fogadjunk? - simítja végig a mellkasomat. - Menjünk el most zuhanyozni, és meglátjuk, kibírod-e!
- Pff. Felőlem.
- Ha lehet, Elliebe élvezz és ne a fürdőm falára. Kösz! - vigyorog Louis.
- Sehova nem fogok élvezni - állunk fel, és a fürdőbe megyünk, majd becsukom az ajtót. Ellie kacéran rám mosolyog, majd lassan lehúzza magáról a ruháját. Tekintetem rögtön a melleire téved és megnyalom az alsó ajkam. Hátranyúl, kikapcsolja a melltartóját, ami lassan a földre esik, így tökéletes mellei elém tárulnak.
Nyelek egy nagyot.
Gyorsan ledobok magamról mindent és a kabinba állok, majd ahogy leveszi a bugyiját, beáll mellém. A haja kissé takarja a melleit, így hátradobja és elmosolyodik, majd a vizet elkezdi magára folyatni. Szaggatottan kifújom a levegőt, legszívesebben itt és most magamévá tenném. De nem fogom, megmutatom, hogy kibírom!
Háttal áll nekem és előre hajol, hogy megmossa a lábait. Tudom, hogy direkt csinálja és élvezi. A férfiasságom kicsit hozzáér a fenekéhez, amin elmosolyodok és az alsó ajkamba harapok.
- Na, vidd innen a kukacod!
- Ez nem kukac, hanem anakonda - vigyorgok.
- Nevezd, aminek akarod - fordul felém és elmosolyodik. - Kezd állni, igaz? Hopp, vagyis már teljesen áll!
- Örülj, hogy nem nyomlak a falnak és baszlak meg keményen.
- Uh, pedig azt nagyon élvezném - motyogja a nyakamba, mire megfeszül a testem. Becsukom a szemem, próbálom magam tartani. Meg akarom mutatni, hogy nem vagyok egy hülye kanos állat, akit csak a szex érdekel. Még ha így is van...
- Ne kéresd magad - simítom végig a testét és megmarkolom a melleit.
- Nocsak, nem bírunk magunkkal? - mosolyog.
- Ez nem volt megtiltva. Ahogy ez sem - nyúlok a lábai közé és végigsimítom. - Hm, ahogy érzem, nem csak én izgultam fel - vigyorodok el.
- Én is kívánlak téged - harap az ajkába. Kicsit felnevetek, majd megmosom magam tusfürdővel, kimászok a kabinból, előveszek egy törülközőt és megtörülközök. - Most mit csinálsz?
- Nem akarom Louisék vizét fogyasztani. Kibírtam, nem basztalak meg - veszem vissza a ruháimat, majd rámosolygok és kimegyek.
- Nem hallottunk hangokat - néz rám Zayn.
- Mert nem volt semmi - mosolygok. - De asszem én megyek. Ellie fel van izgulva, valamelyik seggfej bemehet hozzá, szerintem örülne neki. Na császtok! - megyek ki és becsukom magam után az ajtót, s elindulok hazafelé a sötét utcákon. A kezem a zsebemben van, s az aszfaltot nézem. Fáj, hogy úgy bántam Jennyvel, és rossz volt látni a szemében a csalódottságot, de meg kell értenie, hogy engem nem szerethet. Nem tudnám viszonozni.
Ahogy elfordulok az utca végén, meglátok egy ismerős alakot. Egy gyönyörű alakot, hosszú haját, tökéletes járását. A szívem egy nagyot dobban. Teljesen olyan, mint ő. De az nem lehet. Azt mondták nekem, hogy elköltözött Londonból, pár héttel azután, hogy szakítottunk.
Biztosan csak képzelődöm a sok alkohol miatt. Felsóhajtok és a másik irányba megyek, mielőtt még Jessicanak szólítanék egy idegen lányt.

31 megjegyzés:

  1. Ez az első!! És most elolvasom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó lett mint mindig. :) Eddig is olvastam a blogod csak lusta voltam írni sorry :( Siess a kövivel ;) pusszo <3

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm szépen, és azt is, hogy most írtál, és örülök, hogy tetszett! :) Holnap hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Draga ~E!
    Ez a fejezet is olyan nagyszeru lett mint a tobbi. Nagyon jol irsz, imadom az irasaid. Minden egyes hetvegen kivancsian varom, hogy mi fog tortenni a kovetkezo fejezetben. Csak annyi tudok mondani..wow *^*
    Remelem Harry minel hamarabb ra fog arra jonni, hogy el kell felejtenie Jessicat es uj szerelmet kell keresnie. Es remeljuk Jenny lesz az. Vagyis en remelem. A baratnommel mindig probaljuk kitalalni, hogy mi lesz a koviben, de sosem talaljuk el. O inkabb azt tippeli hogy Harry feltekeny lesz majd egy sracra..De hat ez majd kiderul.
    Fantasztikus irono vagy!
    Oleles <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Norelle C. Bass!
      Nagyon aranyos vagy, köszönöm, szépen, jól esik, hogy ezt mondod! Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. :)
      Jaj, el sem hiszed, milyen jó olvasni, hogy a blogomról szoktatok beszélgetni, azt meg főleg, hogy nem tudjátok, mi fog következni, remélem, hogy ez a továbbiakban is így marad és majd meg tudlak titeket lepni! :)
      Még egyszer köszönöm szépen! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Szia!
    Nagyon tetszett a rész egyik kedvencem bár szerintem mindig ezt mondom az összes új részre. Megtörtem. Igen végre megkedveltem Harryt. Most ezzel a résszel teljesen megkedvelteted velem Harryt. Csak reménykedni tudok hogy az a lány nem Jess, de ha mégis akkor jöjjenek össze és szenvedjen Ellie is meg Jenny. És míg Harry meg Jess járnak a mi Harryn Jöjjön rá hogy mát nen szereti Jessz és hogy az ő szíve már Jennyjé. Tudom elég marhaság de fogadni merek arra hogy amit te kihozol ebből az ezerszer jólobb lesz mint ez. Jenny és Harry Jöjjön össze Ellie pedig szenvedjen
    Persze nem utálom Elliet csak ilyen kárörvendő vagyok. Ellie nem rossz csak naiv. És túl rámenős nem nagyon kedvelem az ilyen lányokat szerintem Niallal vagy Louval összejöhet vagy tán Zaynnal. Nagyon imádtam a részt! Bár mikor nem. Nagyon ügyes vagy és imádom az írásmódodat lenyűgöző! Várom a következőt!
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Igen, elég sok részre mondtad már, de boldog vagyok, hogy mindig újabb kedvenc fejezeted van. :)
      Örülök, hogy megkedvelted Harryt! Igazából nem is nagy marhaság, amit írtál, sőt, lehet, hogy közel lesz ahhoz, amit én fogok írni. Vagyis még nem tudom, azt a részt nem teljesen találtam ki, de majd igyekszem a lehető legjobban megírni.
      Köszönöm szépen még egyszer, és azt is, hogy folyamatosan írsz és támogatsz! Én pedig téged imádlak! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Szegény Jenny :( Harry meg egy seggfej-.-
    Egyébként nagyon jó rész lett! *-* várom a következőt^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Ma este hozom a következőt. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Wowowowowww!*.*
    Fákingpörfekt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Nagyon-nagyon jó lett^^
    Remélem, hogy nem Jessica az, bár van egy olyan èrzèsem, hogy márpedig de. :D
    Egyébként szeretném kérdezni, hogy azokat az sms-eket alkalmazással vagy mivel csinálod? Ha igen, mi a neve?
    Várom a következõt!^_^<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Hogy a megérzésed csal-e vagy sem, a következő fejezetből kiderül. És az üzeneteket itt csinálom: http://www.fakephonetext.com/
      Ma este hozom a következőt! <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Louis. Most legszívesebben pofán csapnám egy fakanállal. Hülye vagy csak részeg? Neki is van szíve, nem szabadna ezt tennie. Még szerencse, hogy Liam ott van és vigyáz mindenkire.
    Harry, most nagyon megsajnáltam. Még most is szereti Jessica-t, ez a bökkenő. Ez a baja. Nagyon megviselheti, ami persze érthető.
    Ellie, kis huncut. Kiakarta játszani a Sexy and I know it kártyát. xddd
    Szerintem az nem egy idegen volt, hanem az, akire Harry gondol. Egyértelműen az volt. Szerintem csak Jessica már nem szerette Harry-t és leakarta koptatni magáról, ezért mondja, hogy elköltöztek. De ha így van, akkor őt is jól pofán vágom valami kemény tárgyal. Mondjuk egy téglával, vagy fadeszkával. Megérdemelné.
    Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Louis egy tipikus 21. századi kanos/részeg fiú, azt hiszem, tényleg megérdemelné a pofont. Ezért is csináltam úgy, hogy Liam ott legyen, elvégre ő a jófiú, a valóéletben is az "apuci" a bandában. :)
      Örülök, hogy megérted Harryt, hogy őt is csak a szerelem tette rosszá. Ellie pedig megint hozta a formáját, amihez szerintem már hozzászoktatok. :D
      Hogy Jessica-e a lány, és ha ő, akkor miért alakultak a dolgok így, a következő részben kiderül.
      Köszönöm szépen! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Drága, Csodálatos, Fantasztikus, Lenyűgöző ~E!

    Megleptél – már megint – és ennek nagyon örülök. Kicsit mérges is vagyok, mert megint ötletelni se tudok. Azt hittem, miközben az elejét olvastam, hátha Jenny és Harry megbeszélik a dolgaikat, vagy esetlegesen Louis csinált volna valamit a lánnyal és Harry bepöccent volna.  De aztán Jenny lefeküdt aludni, majd megjelent Ellie. Itt is kezdetben azt hittem, hogy Jenny lement volna és kiderültek volna a dolgok, vagy esetlegesen Harry véletlenül vagy nem véletlenül oda viszi nem megdugni Ellie-t, ahol Jenny aludt. :DDD Micsoda képzelőerő mi? :DDDDDDDDD Aztán a vége….annyira nem tudom, de tényleg. Kicsit olyan érzésem támadt, hogy Jenny és Harry szerelme halálra van ítélve. Főleg így, hogy megjelent valószínűleg Jessica. Talán kicsit bizakodtam benne, hogy Jenny lesz az a lány, meg az is rátett egy lapáttal, hogy Harry megbánta, hogy beszélt a lánnyal. :/ Nem tudom, félek, hogy nem fognak összejönni. Bár nagyon bízom benned, hogy ezt a két jó palántát összehozd. :D Kíváncsian várom, hogyan csűröd-csavarod a dolgokat, mert megint tippem sincs mit várjak. :D Visszatérve a részre, pedig örülök, hogy nem dugta meg Harry Ellie-t. Jaj, annyira várom, hogy mi lesz és Jessica is milyen módon kavarja meg a szálakat. :D Talán Ellie elmondja Jenny-nek és fordítva is, hogy mindketten szeretik Harry-t és remélem valahogy elpaterolják a lányt….vagy nem tudom. Így visszaolvasva eléggé abszurd. :DD Nem tudom, egyszerűen mit várhatnék, most már 3 lány fog küzdeni Harry-ért. :DD Alig várom a következő részt, de tényleg.

    Ne haragudj, hogy ennyire összeszedetlen lett az egész, de tényleg imádtam és kicsinálsz. :DDD Hogy lehet itt abbahagyni egy ilyen fantasztikus részt? :DDD Tényleg rosszba leszünk, nem viccelek! :DD Na jó, úgyse tudnék rád haragudni. :DDD

    További kellemes pihenést.


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Ha megint sikerült meglepnem téged, annak én is örülök! Amiatt viszont nem vagyok mérges, hogy nincs ötleted, sőt, boldog vagyok és remélem, hogy meg tudlak majd - megint - lepni a továbbiakban. :) Igazából hasonló a képzelőerőnk, mert ezek a dolgok megfordultak a fejemben, például az is, hogy majd Louis csinál valamit Jennyvel, de aztán valahogy és valamiért nem úgy alakult. Tudod, néha még nekem is úgy tűnik, hogy halálra van ítélve Harry és Jenny kapcsolata. Legalábbis egy ideig, ami azért jó, mert amúgy se szerettem volna, ha a történet elején már dúl a love. :D
      Örülök, hogy várod, és próbálom ezt a Jessica-dolgot is minél jobban megírni, hogy a lehető legjobban felkavarjon mindent. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszett, és sajnálom, hogy ilyenkor hagytam abba a részt. Ah, isten ments, hogy rosszban legyünk! :D
      Köszönöm, neked is!
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Megint nagyon nagyon jó lett :) Siess xx
    Ui:Szereted a Vámpírnaplókat? :D Csak azért kérdezem mert ugye Jenny személyét alakító Nina Dobrev, a vámpírnaplókban játszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett!
      Igen, imádom, és pont azért is választottam őt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Isteneeem! Annyira jo lett mar megint hogy az hihetetlen!!:*

    Sok pusza: Lili❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de aranyos vagy, köszönöm szépen! <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Juuuj *-* baromi cool resz lett ez is akarcsak a tobbi :D
    Az elejen azt hittem hogy Louis csinalni fog valamit Jenny-vel es ezt Harry utolag tudja csak meg es haragudni fog. Ez nagyon meglepett hogy odament Louiekhoz. Ellie-re meg vegkepp nem szamitottam. Na meg a vegen a Jessicara hasonlito lany. Nagyon izgi resz lett az egyszer biztos ��Annyira varom a kovi reszt *-* Nagyon kivancsi vagyok higy az a lany Jessica volt-e. Na meg persze hogy Ellie es Jenny osszefutnak-e..
    Jaaaj siess a kovi resszel leci! :D Nagyon varom mar :D
    xxBiancaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy, örülök, hogy tetszett! :)
      Igazából eleinte én is úgy terveztem, hogy Louis fog csinálni valamit Jennyvel, de aztán valamiért nem így alakult. Örülök, hogy meg tudtalak lepni!
      Ma este hozom a következőt, amiből kiderül, amire kíváncsi vagy. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Van egy kis melepi nálam :3 Van egy kis meglepi nálam :3 http://changeyourlife-harryandbethany.blogspot.ro/2015/08/elso-dijam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon szépen köszönöm! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Huuu... ez a rész olyan rövid lett, agy csak én éreztem annak, nem tudom, de mindegy... a lényeg hogy ez is fantasztikus és nagyon várom a folytatást.
    Millió Puszi *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, sajnálom, de elég rövid lett, de ebbe a részbe már nem akartam semmit beletenni. Köszönöm szépen! Ma este hozom a következőt. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Tökéletes lett.
    Nagyon siess a következővel:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! <3 Ma este hozom a következőt. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Te jó ég! Louis mekkora pöcs volt. Kihasználta volna Jennyt, csak mert részeg. Tipikus pasi... De Liam mindig ott van, hogy segítsen. :D
    Úgy felcsillant a szemem amjkor Harry és Liam beszélgettek, hogy hátha rá tudja venni, hogy összejöjjön Jennyvel, de nem. Jenny és Ellie egy házban vannak és úgy, hogy mindkettő Harry miatt. Utána Jessica. Uristen. Hogy tudsz ennyi fordulatot belerakni? Mi lesz ezután? Ötletem sincs :D
    Nagyon várom a következőt! <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, Louis a tipikus pasi szerepet játszotta, a részeg/kanos pasit, amiből manapság elég sok van. Liam pedig - mint a valóéletben - most is játszotta az apucit. :D
      Örülök, hogy nincs ötleted, és hogy tetszenek a fordulatok, próbálok minél többet és jobban beletenni, remélem, hogy majd meg tudlak lepni! :) Ma este hozom a következőt.
      Puszi, ~E

      Törlés