2015. augusztus 16., vasárnap

19. fejezet - Olyan más

Drága Olvasóim!
Sajnálom, hogy ilyen későn, de itt vagyok a 19. fejezettel. Köszönöm szépen a 85 feliratkozót, a kommenteket és a pipákat, mind nagyon jól esett, hálás vagyok azért, hogy vagytok nekem! Remélem, hogy tetszeni fog nektek a rész, jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: Aki esetleg nem emlékszik, hogy Jessica és Harry között mi történt anno, a 10. fejezetben visszaolvashatja a visszaemlékezés részben. [ELOLVASOM]

~ Jenny Wilkinson ~

Reggel, ahogy kinyitom a szemem, szuszogást hallok magam mellett.
Álljunk csak meg... ez nem az én szobám, a szuszogás pedig nem Harryé, azt felismerem.
Körbenézek, s gyorsan megállapítom, hogy van rajtam ruha. Igen, ez már egy jó jel.
Lassan magam mellé nézek. Louisval osztozom egy ágyon. A csípőjére van csavarodva a takaró, nincs rajta póló, így meztelen mellkasát látom, ami fel-le mozog minden egyes levegővételnél. Miért fekszik mellettem?
Lassan felülök, de azonnal megbánom, ugyanis forogni kezd velem minden. Eszembe jut a tegnap. Az az utolsó emlékem, hogy Harry megjelenik és felküld aludni. Nagyon remélem, hogy itt nem csináltam semmit Louisval.
Mocorogni kezd, mire ránézek, várom a reakcióját. Kinyújtózkodik, mire testének izmai megfeszülnek, s lassan kinyitja a szemét, rögtön rám néz és kajánul elvigyorodik.
- Jó reggelt - ül fel és odahajol hozzám, mire elhúzom a fejem. - Hmm... nem emlékszel az estére? Annyira jó volt.
A szívem gyorsan kezd verni a félelemtől. Nem, nem feküdhettem le vele. Az kizárt!
Riadt tekintetemet látva elneveti magát.
- Nyugi, nem csináltunk semmit, csak hülyülök - dobja le magáról a takarót és kimászik az ágyból egy szál bokszerben. Tekintetem megakad kerek fenekén. Hú, elképesztő segge van.
- Idióta... - motyogom és megforgatom a szemem, majd kimászok az ágyból. - Kösz a helyet, akkor én megyek is.
- Nem maradsz legalább kávézni? Anyámék már dolgoznak, én unatkozom és dumálhatnánk egy kicsit.
Felsóhajtok és rápillantok. Kérdő tekintettel néz rám, várja a válaszomat, miközben belebújik mackónadrágjába.
- Na jó - egyezek bele végül. Elmosolyodik, majd követem őt, le a konyhába. Leülök az asztalhoz, s várom, amíg főzi a kávét. A kezeim az asztalon vannak és az ujjaimmal babrálok. Emlékszem, Harry hogy beszélt velem, és nagyon rossz visszagondolni rá. Szinte görcsbe szorul a gyomrom.
Arra eszmélek fel, hogy Louis elém rakja a gőzölgő energiabombát. Egy halvány hálás mosolyt erőltetek felé, majd leül velem szemben és a bögréjébe iszik.
- Szóval... eléggé ki voltál tegnap Harry miatt - néz rám a bögréje mögül. Sóhajtok és nyelek egy nagyot.
- Uhum...
Pár pislogás után újra a kávéba iszik, amit aztán az asztalra tesz és felsóhajt.
- Nézd, Harrynek nagyon... nehéz - néz rám. - Tudod, régen Jessica volt a mindene, sőt, még most is. Fél a szerelemtől, neked pedig nem akar rosszat mert nem tudná viszonozni.
Ez hülyeség. Biztos vagyok benne, hogy ez csak egy mese, amit be akar nekem adni, hogy ne legyek szomorú. De nem hiszek neki. Harry egyszerűen csak nem szeret, mert engem nem lehet szeretni.
- Aha - motyogom és a kávéba iszok. Úgy kell tennem, mint aki elhiszi. Nem akarok órákon, napokon keresztül ezzel a témával foglalkozni.
- Szóval ne vedd magadra. Szép lány vagy és kedves, Harry örülhet neki, hogy szereted, de tőle ne várj ezért többet. Nem miattad, miatta és Jessica miatt. De talán idővel, ha egyszer sikerül őt elfelejtenie, összejöttök.
- Talán - erőltetek egy halvány mosolyt és kiiszom az utolsó kortyot is a bögréből. - És öm... tegnap este nem csináltam semmi gázosat, ugye?
- Nem, dehogy - mosolyog, majd feláll és a bögréket a mosogatóba teszi, majd megfordul és nekidől a pultnak. Végignézek a tetkóin, még nem is láttam őket, igazán szépek. - Viszont nem tudom, emlékszel-e, hogy rád másztam.
- Igen, emlékszem... - hajtom le a fejem és elpirulok. Tuti, hogy hülyén érzi magát miatta.
- Ha nincs itt Liam, lehet csinálok veled valami zagyvaságot.
- Ömm... akkor jó, hogy itt volt Liam.
- Ja - nevet kicsit.
- Tényleg, a többiek mikor mentek el? - nézek fel rá, mire megvakarja a tarkóját.
- Hát tudod... itt volt a nővéred, és... áh, mindegy, Harry nem sokkal azután, hogy elmentél aludni, Liam és a többiek pedig úgy hajnali 3 körül. Akkor te már szunyókáltál.
- Értem... izé, kösz a kávét meg mindent - állok fel.
- Máskor is - mosolyog, majd kikísér, és elindulok hazafelé.
Mivel reggel van, alig pár ember lézeng az utcákon. A nap süti az aszfaltot, elég meleg van ahhoz képest, hogy Londonban vagyok. Még csak szellő sem fúj, a fák adnak némi árnyékot. A madarak csiripelnek, néhány gyerek nevetését hallom a kisebb utcákban. A hasonló kinézetű házak mellett sétálva megpillantom Harryt, aki egy fa mögül néz egy lányt. Megállok egy ház mellett és figyelem őt.

~ Harry Styles ~

A fa mögül nézem Jessicat. Most már biztos vagyok benne, hogy ő az. A szívem hevesen ver, veszek egy mély levegőt és megigazgatom a hajam. Lassan odamegyek hozzá. Egy padon ül, s ahogy odaérek, gyönyörű tekintetét lassan rám emeli. Úgy érzem, forog velem minden, a testem remegni kezd. Nem tudok kinyögni semmit. Végignéz rajtam, s egy halvány mosoly jelenik meg a szája szélén.
- Szia - köszön, majd lassan feláll, mire szorosan magamhoz ölelem. Nem sok választ el attól, hogy elsírjam magam, ahogy újra érzem hajának illatát, bőrének puhaságát. Ölelésemet lassan viszonozza, arcát a vállamba fúrja.
- Istenem, el sem hiszem, hogy itt vagy! - suttogom, s remélem, hogy nem remegett a hangom. Adok egy puszit a homlokára, majd lenézek rá, egyenesen a szemébe. Lassan megsimítom az arcát. Annyi kérdésem lenne, de egyszerűen egyik se jut eszembe. Annyira boldog vagyok.
- Hiányoztál - suttogja, s miközben halványan mosolyog, látom, hogy ajkai megremegnek. Valami nincs rendben.
- Te is hiányoztál nekem, kicsim - fogom meg két oldalt az arcát és a homlokomat az övének döntöm. - Szinte minden este gondoltam rád, nem hittem, hogy újra láthatlak. Azt mondták, elköltöztél!
- Igen, de pár napja visszajöttem.
- Akkor tegnap este is téged láttalak - mosolyodok el. - Annyira jó, hogy itt vagy - közeledek az ajkai felé, nem vagyok benne biztos, hogy ő akarja. De nem húzza el a fejét. Nyelek egy nagyot. Ehhez a csókhoz bátorságot kell vennem. Egy mély levegőt veszek, ajkaimat lassan az övéire tapasztom és lágyan csókolom. Szinte bizsereg az egész testem, annyira jó őt újra érezni!
Mikor elválnak az ajkaink, ránézek és elmosolyodok.
- Beülünk valahova meginni egy kávét? Mondjuk Starbucks?
- Igen, jó lenne - bólint, majd lassan megfogom a kezét és összekulcsolom az ujjainkat, közben végig a szemébe nézek. Azokba a szemekbe szerettem bele.
Elindulunk az utcán, s észreveszem, amint Jenny a ház mögül néz. Felsóhajtok és megforgatom a szemem, tudomást sem veszek róla. Most itt van Jessica, és csak ez számít.
Beérünk a Starbucksba, rendelek két kávét, majd leülünk egy asztalhoz egymással szembe. A táskáját a válláról leteszi a székre, hosszú szőke haját hátradobja és beleiszik.
- Szóval mi történt veled az elmúlt egy évben? Még gyönyörűbb lettél, mint voltál - mondom teljesen őszintén.
- Köszönöm. Te is jól nézel ki, mintha kicsit gyúrtál volna - mosolyog elismerően. - Tudod... az elmúlt egy évben Holmes Chapelben voltam.
A szülőfalum nevére dobban egy nagyot a szívem. Jessicat ott ismertem meg általános iskolában, de aztán Londonba költöztünk, ahol évekkel később újra találkoztunk.
- Dolgoztam egy ideig, de már abbahagytam. Aztán meguntam, és visszajöttem ide, hátha dob nekem valami izgalmasat az élet. Na és veled mi van?
A poharat lökdösöm az ujjaimmal. Fogalmam sincs, mit mondhatnék neki... Nem kerestem munkát, nem csináltam semmi hasznosat. Megkúrtam a fél várost, majdnem minden hétvégén hulla részeg voltam. Ez nem túl dicséretes.
- Ugyanaz, mint amikor együtt voltunk. Anyámékkal élek, bulizgatok, ilyesmi...
- Bulizgatsz - mosolyog sejtelmesen. - Hány lánnyal voltál?
- Hát... - kicsit nevetek. - Tudod elég nehéz számolni, mivel párra nem is emlékszem. Csak rád vártam, hogy visszajössz hozzám és megbocsátasz - nézek a szemébe. - Sajnálom, amit akkor tettem Briannel. Részeg voltam és nagyon féltékeny.
- Tudom. Már nem haragszom - fogja meg a kezemet. - Én is sokat gondoltam rád, de azt hittem, már tovább léptél.
- Lett volna lehetőségem összejönni valakivel, de egyszerűen nem ment. Nem ment, mert még mindig beléd vagyok szerelmes és nem múlik el. De már nem is akarom, hogy elmúljon. Mármint... gondolod, hogy újrakezdhetnénk?
Látom, hogy testtartása kissé megfeszül. Olyan más. Mindig életvidám volt, most olyan szorongó és csendes.
- Egyezzünk meg abban, hogy megpróbáljuk, jó? - néz rám. Bólintok és elmosolyodok, egyelőre nekem ez bőven elég. Istenem, most ez tényleg megtörténik?
Lassan elfogyasztjuk a kávét, majd megfogom a kezét.
- Megyünk hozzám? Anya biztos örülne, ha újra láthatna.
- Én is szeretnék vele újra találkozni, szóval mehetünk - néz fel rám hosszú szempillái alól. Kézen fogva megyünk hazafelé. Olyan jó érzés, hogy én fogom a kezét, hogy velem van, hozzám tartozik. Hogy szeretem, és remélhetőleg még ő is engem.
Ahogy hazaérünk, bemegyünk a konyhába.
- Harry, jó, hogy jössz, épp... - fordul meg anya, s ahogy meglátja Jessicat, elmosolyodik. - Jessica, te jó ég! - jön oda és megöleli őt, amit a barátnőm mosolyogva viszonoz. - Hadd nézzelek! - fogja a kezét és végignéz rajta. - Wow, te gyönyörű vagy! És Harryvel újra...? - mosolyog.
- Igen, azt hiszem. Vagyis megpróbáljuk.
Anya szinte felsikít, mire apa lejön az emeletről.
- Mi a ba... Jessica? Nahát - néz rajta végig, majd rám pillant. Ő nem tűnik túl boldognak, de meglepettnek annál inkább. - Ez aztán a meglepetés. Örülök, hogy újra láthatlak.
- Én is örülök, Rob - mosolyog. Mosolyogva, büszkén karolom át a derekát, majd felmegyünk a szobámba. - Hú, itt semmi sem változott - néz körbe, majd az ágyamra ül és huncutul elmosolyodik. - Az ágyad sem. Itt vetted el a szüzességem.
- Életem legjobb éjszakája volt - ülök mellé és adok neki egy csókot. - Soha nem volt senkivel olyan jó, mint veled.
Gyengéden megsimítja az arcomat. Édes istenem, hogy ez mennyire, de mennyire hiányzott. Egyedül ő tud megnyugtatni. Az ő érintése, illata, csókja, szeretete.
Átkarolom a derekát, magamhoz húzom és szenvedélyesen megcsókolom. Szinte érzem, hogy azonnal meleg lesz a szobában és a nadrágom szűkebbé válik. Érzem a csókjában a félelmet, nem olyan felszabadult, mint anno, amikor együtt voltunk.
Mivel nem akarom őt már az elején leteperni, miután végigsimítom a combját, inkább abbahagyom, mert már ettől teljesen beindultam. A homlokomat az övének döntöm, halkan zihálok.
- Jessica? - súgom.
- Hm?
- Szeretsz?
Kis kezeit az arcomra teszi, s közel az ajkaimhoz beszél.
- Még mindig ugyanúgy szeretlek, mint az elején.
A szívem egy nagyot dobban és elmosolyodok. Azt hiszem, minden rendben lesz köztünk. Merem remélni, hogy egy nap ő lesz a feleségem, közös házunk lesz és gyerekeink. Csak ezt valamiből elő is kell teremteni. Mondjuk talán el kellene kezdenem dolgozni...
- Itt alszol ma, ugye? Annyira jó lenne ölelni téged álmomban.
- Igen, nekem is hiányzik, hogy ölelj - mosolyog. - De még csak dél van, van egy egész délutánunk, hogy olyan dolgokat csináljunk, mint régen.
- Mire gondolsz? - tűröm puha haját a füle mögé.
- Hm... még kitalálom - húzza mosolyra az ajkait, miközben a szemei csillognak.
Annyira szeretem. Annyira hiányzott. De most annyira más, mint akkor. Érzem. Nem tudom, miért, de ő valamiért megváltozott.

26 megjegyzés:

  1. Annál a résznél mikor Harry észrevette Jenny-t a ház mögött és csak megforgatta a szemét és csak ment tovább na ott én nagyon kiakadtam. Oké értem én hogy szereti Jessica-t meg minden ,de akkor sem kéne így bánnia vele azok után amit művelt vele és a nővérével. Kíváncsi vagyok,hogy Ellie mit fog erről gondolni. Azt meg nem értem,hogy Harry szülei hogyan fogadhatják ekkora örömmel azok után hogy a fiúk olyan csődtömeg volt ?.. Jó rész lett.csak kár,hogy visszajött az ex.Jenny-nek elég baja megvolt a nővérével és most Jess is. Nem tudom,hogy mit hozol ki ebből de alig várom,hogy megtudjam mi lesz ezzel a szerelmi sokszöggel :D Jessica-ról meglett a véleményem ebben a rövid félrészben Harry szemszögéből. De azért talán adok neki egy esélyt. XD Siess a következő résszel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondoltam, hogy azon a részen páran ki fogtok akadni, ezért is nem hagyhattam ki. (Ez gonosz volt. tudom. :D) Hogy Ellie mit fog hozzá szólni, ahhoz egy olyan dolgot találtam ki, ami - remélhetőleg - meglep majd titeket. Örülök, hogy nem tudom, mi lesz belőle, remélem, hogy nem okozok majd nektek csalódást! Ma este hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szereten nagyon a blogod, és téged is <3 de, miért nehezíted meg ennyire?!!? Szegény Jenny :,( kezdem ugy erezni hogy ennek a storynak depi end lesz a vege :( de attol meg szeretem es tetszik es várom a következőt *•* <3 pusssz :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, én is szeretlek téged! :) Ennek ellenére muszáj olyan dolgokat beletennem, ami miatt kiakadtok, sajnálom. Hogy "depi end" lesz-e vagy "happy end", az majd kiderül, de a vége még úgyis nagyon messze van. :) Ma este hozom a következőt! <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Ahhh neee:((( ez komoly? Istenem. Szegeny Jenny. Az a kurva nővére na meg most ez is itt van. De annyira kivancsi vagyok mi baja van ennek a noszemelynek. Remelem nem kihasznalja Harryt. Vagy ha megis akkor Harry Jennynel vigasztalodik. Ahhh imadooom. Siess❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy kíváncsi vagy, a 20. fejezetben már ki is derül, hogy mi baja van. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszik! <3 Épp ebben a percben tettem ki az új fejezetet. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Nem ismerem Jessica-t úgy, mint a többieket, de szerintem is megváltozhatott. Harry öleli meg, Harry csókolja meg, Harry fogja meg a kezét, Harry ajánlja fel, hogy kezdjék újra. Olyan távolságtartó lánynak tűnik. De lehet, hogy tévedek és nem az. Örülök, hogy Harry boldog, mert ismét itt a szerelme, de sokat szenvedett miatta. Szerintem jobbat érdemelne nála. De ez csak az én véleményem.
    Sajnálom Jenny-t, hogy nem tud hinni Louis-nak. Bele van kódolva, hogy azt higgye, senki sem szeretheti, pedig ez nem így van. Mindent embert szeret valaki, csak lehet, hogy nem jön rá. Akár egy barát érez többet, egy osztálytárs, a szomszéd gyerek. Nem lehet tudni. De Jenny-t is biztos szeretni fogja valaki.
    Nagyon tetszik a rész. Ügyes vagy, megérte várni rá. :)
    Izgatottan várom a következőt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az új (20.) fejezetben jobban megismerhetitek Jessicat, és akkor kiderül, hogy tényleg megváltozott-e, és milyen értelemben. Örülök, hogy örülsz Harry miatt, és igaz, sokat szenvedett Jessica miatt. Nem tudom, hogy jobbat érdemel-e nála, vagy sem, de ez majd kiderül. :)
      Az a mondatod, hogy 'Minden embert szeret valaki, csak lehet, hogy nem jön rá", engem is elgondolkodtat. És lehet, hogy igazad van. Sőt, biztos.
      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy így gondolod! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Nemár..:( Persze, hogy pont akkor kell Jess-nek a történetbe lépni, mikor már Ellie-t is visszautasította Harry.. Sajnálom Jenny-t... Főleg, amikor Hazza meglátta, sóhajtott és megforgatta a szemét. De le tudnám ilyenkor ütni. Persze jó, hogy boldog, meg minden, de szerintem Jessicaval nincs minden rendben, ha már Harry is észreveszi, hogy megváltozott. Remélem, hogy ez a szerelmi sokszög meg minden ellenére azért ez a történeted is happy end lesz :)
    Nagyon várom már a folytatást^^ :*
    Xoxo. Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, ez valahogy pont "jól" összejött. Valamiért éreztem, hogy azon a részen fogtok kiakadni a legjobban, amikor Harry tudomást sem vesz Jennyről és csak a szemét forgatja. Hogy a történet happy enddel fog-e végződni, az majd kiderül, viszont az még nagyon messze van, addig még elég sok minden fog történni. Én legalábbis úgy tervezem. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Szia! Tegnap találtam rá a blogodra, és amint elolvastam az első pár részt, beleszerettem.
    Ami nagyon tetszik, hogy a történet nem sablonos, teljesen egyedi. És kevés ilyen blog van, amire ezt lehet mondani.
    A design pedig fantasztikus. A rózsaszín nem a kedvenc színem, de jól mutat a blogon :)
    A történettel kapcsolatban még annyit mondanék, hogy imádom.
    Ellie karaktere az elején szimpatikus volt, de most már annyira nem.
    Jenny-t viszont kedvelem, kicsit magamra emlékeztet. Ugyanaz a tulajdonságunk az önbizalom hiánya, ezért teljesen meg tudom érteni az érzéseit.
    Ahogy megfogalmazod a mondatokat, az nagyszerű :) Néhol van benne helyesírási hiba, de ez nem észrevehető. :)
    Örülök, hogy rátaláltam a blogodra :)
    Remélem Harry észhez tér, és rájön, hogy Jenny a legjobb :)
    U.i: Egy újabb rendszeres olvasót szereztél :) <3
    Várom a folytatást <3
    xxxKrisusu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy idetaláltál, de annak még jobban, hogy megtetszett a blog! :)
      Igazából én azt hittem, hogy a történetem sablonos, de boldog vagyok, hogy te nem így gondolod, köszönöm!
      Az a vicces, hogy én sem vagyok oda túlzottan a rózsaszínért, nem is értem, miért ilyenre csináltam a designt. De örülök, hogy ez is tetszik. :)
      Az elején azért is szerettem volna Jennynek ilyen személyiséget, mert tudom, hogy sok lány - köztük én is - így érez manapság, és jobban eggyé tudjanak válni a karakterrel.
      Köszönöm, jól esik, hogy így gondolod! A hibákat próbálom kijavítani, amikor újraolvasom, de köszönöm, hogy szóltál, legközelebb jobban figyelek. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Szia!!
    Őszintén szólva szánalmasnak tartom Jenny-t. Nekem is voltak hasonló problémáim, mint neki, és magamat is annak tartom, de egy ember miatt (nem feltétlen fiú) nem süllyednék le ilyen szintre. Sőt én a Harry+Jessica párosnak szurkolok.
    De ettől még a megfogalmazás és a történet is fantasztikus szóval nagyon várom a kövi részt!!
    Millió Puszi *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Először találkozok ilyen véleménnyel, és őszintén szólva örülök neki. Sőt, szerintem igazad van. :) Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennek ellenére tetszik, és hogy egy újfajta véleményt is olvashattam! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Szia!
    Eh hát igazából eszméletlen lett. És tudod mit? Ez a kedvencem:D Hát Harry kicsit visszaesett. Most kicsit pipa vagyok rá. Szegény Jenny áhh annyira sajnálom a lányt és tudod mit érzek? Azt hogy Harry és Jenny nem fognak összejönni. Jessicáról meg van a véleményem hát lehet hogy Kedves meg minden de nem szimpi. Már most utálom. Hogy ehhez Ellie mit fog szólni? Nem tudom. Lehet hogy majd összefognak Jennel és együttes erővel sodorják el Jesst. Nem tudom.
    Bár ott a végén Harry azt említi hogy ez most nem olyan mint régen hát szerintem nem Jess használja ki hanem Harry nem szereti már annyira. Lehet hogy Harry csak fölöslegesen hajszolja azt az érzést amit akkor érzett de már nem érzi azt. Nem tudom csak egy tipp volt.
    Jaj nagyon de nagyon várom a kövit hogy megleptéle most? Persze minden egyes résszel meglepsz. Áh várom!!!
    Csóközön Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy újabb kedvenced van! :D Sajnálom, hogy mérges vagy Harryre és Jessica pedig nem szimpatikus. Hogy Jenny és Harry össze fognak-e jönni, az még a jövő rejtélye. :) Az, hogy Ellie mit fog hozzá szólni, pár rész múlva kiderül, és már kitaláltam, hogy mi lesz, remélem, hogy majd meg tudlak titeket lepni.
      Lehet, hogy igazad van Harry érzéseivel kapcsolatban, elvégre régen találkoztak már, és nem békében váltak el.
      Örülök, hogy minden résszel meg tudlak lepni, és hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Atya ur isten! Mi lessz meg itt? Nm tom h ti h vagytok vele de nekem itt valami nm stimmel!! Remelem h nm ezzel a Jessicaval fog osszejonni mert akk kikaparom annak a kurvanak a szemet!
    Egyebkent nagyon jo resz lett, mar alig varom a folytatast!❤

    Sok pusza: Lili:*❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Az biztos, hogy valami nem stimmel. Sajnálom, hogy nem vagy jó véleménnyel Jessicaról, de remélem, hogy azért nem lettél túlságosan ideges. :D <333
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Drága, Fantasztikus, Csodálatos ~E!

    Egyszerűen nem tudom. Úgy érzem tényleg semmi esély arra, hogy Jenny és Harry egymásra találjon. :/ Örültem, hogy Harry végre boldog és szerelemes.  Bár nem ismerjük még Jessica-t, de ha Harry azt mondja fura, akkor az. Mondjuk annyit nem beszélt és csak beleegyezett dolgokba. Eszembe jutott, hogy talán terhes a lány? Lehet, hogy Brian-tól, csak ő nem akarja a gyereket és gondolta hazajön és elhitet mindent Harry-vel, sőt azt is kinézném belőle, hogy a mostani éjszaka után azt mondaná Harry az apa. :DD Vagy elmondja Harry-nek a dolgokat, hogy terhes és megkéri maradjon vele. Amilyen szerelmes a fiú bele is megy. Bár inkább úgy érzem, ezt titokban tartja a lány, mármint elmondja, hogy terhes, de azt nem mondja el, hogy valójában nem akar semmi mást Harry-től, csak azt, hogy legyen vele, támogassa. :DDDD Biztos vagyok benne, hogy szerintem ez egyáltalán nincs így. :D Viszont annyira sajnáltam Jenny-t, hogy Harry úgy semmibe vette…. Nem tudom, tényleg reménytelennek és összehozhatatlannak gondolom őket. :D Louis pedig ebben a részben. Iszonyatosan cuki volt. Jó lenne, ha Jenny beleesne a srácba. Máris új kiszemeltet keresek – kivételesen nem nekem, hanem – Jenny-nek. :D Ellie meg jöjjön össze Niall-al. Harry meg nevelgesse a szerelme gyerekét. :DD Itt a vége, fuss el véle. :DDD Igen, minden szép és jó lenne, ha a történet főszereplője Louis lenne és nem Harry. Megértem, ha nem szereted, ha az elején már szerelem van, hisz az valószínűleg valami kis sablonos lenne….de ezt imádom benned: élvezed, hogy kinyírsz mindenkit (szerintem beszélhetek többes számban) hétről-hétre és mindig valami újdonsággal meglepsz minket. Bár merem remélni, hogy azért nem sokára, már nem teszed – számomra – ennyire lehetetlen dolognak, azt, hogy összejöjjenek. De tudom, hogy az még messze van, ott van Jessica, Ellie stb. Annyira távolinak érzem az egészet, bár ez cseppet sem baj. :D Jaj, tényleg most sem tudom, hogyan fogod folytatni a történetet. Egyszerűen ma is ezen gondolkodtam, sőt tegnap délután is, hogy mi lesz. :D

    Izgatottan várom a fojtatást. :D Legalább van miért sürgetnem az időt, bár, mit nem adnék, ha inkább visszamehetnék benne. :/

    Pihengess még, amíg csak tudsz! Élvezd ki te is ezt a maradék időt! :)

    És most se haragudj, hogy ennyire összeszedetlen lett az újabb kommentem, de tényleg egyszerűen most se tudok felocsúdni és nem gondolni arra, hogy vajon, hogyan gondolkodsz és mi fog történni a következőkben. :D


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Talán most perpillanat én is úgy érzem, hogy semmi esély arra, hogy Harry összejöjjön Jennyvel. De hát ki tudja, mit hoz még a jövő, elvégre a blog vége még elég messze van. :) Igazából a kommentet már akkor elolvastam, amikor írtad, és végig mosolyogtam. Mintha csak a gondolataimba látnál. Azért írom most már le, mert az új fejezet kikerült, amiből kiderül, igazad volt. Vagyis ez a megérzésed most nem csalt. :) És nem csak ebben van igazad, hanem a Jenny-Louis-dologban is, elvégre a 20. fejezetből már kiderül, hogy Harry össze akarja hozni Jennyt és Louist. Szóval most szinte mindent eltaláltál. :D Viszont az, hogy Ellie Niallel összejön-e, még titok marad egy jó darabig.
      Tökéletesen igazad van, élvezem, hogy kinyírlak titeket. :$ Na jó, ez így durván hangzik... Inkább szeretem húzni az idegeiteket.
      Én is szívesen visszamennék az időben, aztán néhányszor meg is állítanám. De sajnos ilyet nem lehet, ahogy felgyorsítani sem. :/
      Te is pihenj, még van egy hét a nyárból, élvezd ki! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Kedves E!
    A hét elején találtam rá a blogodra és mostanra értem a végére. Nagyon tetszik az egész, bár az igaz, hogy néha a falnak rohannék dühömben.
    Nem értem az egészet, azt hittem, hogy Harry végre valahára kezd rájönni, hogy ki mellett is van a helye, erre jön Jessica és borul a bili.
    Remélem, hogy Harry észbekap és rájön, hogy ki mellett is van a helye.
    Várom a kövit, puszi...Szandi xX

    u.i.: Most nyitottam egy blogot, megtennéd, hogy benézel és elmondod róla a véleményedet? ELőre is köszönöm :)

    theoldmeharry-andscarlett.blogspot.sk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szandra!
      Örülök, hogy idetaláltál, de annak még jobban, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Sajnálom, hogy néha felidegesítelek, nem szándékos, de hidd el, hogy én sem teljes nyugalomban írok néhány részt. :D
      Persze, amint lesz időm, belekukkantok a blogodba! :)
      Puszi ~E

      Törlés
  12. Szia!
    Most így az elején elmesélem, hogy vasárnap itt nálunk hatalmas vihar volt, és anya kikapcsolta a wifit, én pedig kétségbe voltam esve, hogy nem bírok reggelig várni az új fejezetre, de a mobilnet mindig meg tud menteni :DD Tudom, hogy ez most lapos sztori, de azért elmeséltem:D

    Nem hiszem el. Egyszerűen nem. Már ott elszúrta Harry, hogy egyszerre két lányra mászott rá, erre fel itt a harmadik, akit mindig is akart. Én a Jenny-Harry párosnak szúrkolok, de már annyira kevés remény van a kapcsolatuknak. De én még kitartok mellettuk:)
    Habár nem nagyon ismerjük Jessica-t én nekem nem nagyon szimpatikus. Mindig Harry kezdemenyezett, és Jess meg csak beleegyezett a dolgokba. Mintha ő se tudná, hogy mit akar. Persze, saját vélemény:D
    Louis az olyan cuki volt. Egyem is meg:D

    Nagyon, sőtt ha lehet annál is jobban várom a következő részt. :)
    Puszi:Bogix

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nálunk is volt nagy vihar vasárnap, és néha nem is mentette el a blogger, amit írtam, mert elment a net, úgyhogy enyhe szívrohamok jöttek rám, de szerencsére végül sikerült az összeset elmenteni. :D
      Örülök, hogy még kitartasz mellettük, mert sose lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. :) Sajnálom, hogy nem szimpatikus neked Jessica. Remélem, hogy a következő fejezet után kicsit megkedveled őt, vagy legalábbis nem fogod utálni. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. ma kezdtem bele a blog olvasásába és imádom rémélem jenny össze fog jönni harryvel és boldog lesz ☺️ aztán evvel a jessica számomra egy igen furcsa lány de majd kiderül hogy mi lesz a történet vége remélem hamar tudom olvasni az új részt ❤️❤️ csak így tovább nagyon jól írsz ������

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy idetaláltál, és annak is, hogy egy nap alatt elolvastad, és tetszik! :) Nem olyan rég tettem ki az új fejezetet, viszont a történet vége még nagyon messze van. :) Köszönöm szépen, jól esik, hogy ezt mondod! <3333
      Puszi, ~E

      Törlés