2015. augusztus 23., vasárnap

20. fejezet - Kedves tőle

Dága Olvasóim!
Köszönöm szépen a rengeteg pozitív visszajelzést és a 91 feliratkozót. hihetetlenül imádlak titeket és elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért vagytok nekem! Mindig izgulok, hogy mit fogtok szólni az újabb fejezethez, de a kommenteket mosolyogva, néha a boldogságtól és meghatottságtól könnyes szemekkel olvasom. Remélem, hogy nem fogok nektek a továbbiakban csalódást okozni! :) Ebben a fejezetben kicsit jobban megismerhetitek Jessicat. Jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: Az előző kommentekre még MA válaszolok!

- Szeretném, ha elmennénk a játszótérre! - veti fel ötletét a csillogó szemű, gyönyörű hajú, édes hangú lány, akit most már ismét a barátnőmnek tekinthetek. Elmosolyodok és a szájfénytől fénylő ajkaira adok egy puszit.
- Ahogy szeretnéd, szerelmem - mosolygok, majd összekulcsolom az ujjainkat és a szemébe nézek. - Ugye tudod, hogy most nincs nálam boldogabb férfi a Földön?
Szégyellősen elmosolyodik, lehajtja a fejét és a füle mögé söpri a haját. Annyira megváltozott. Régen nem tudtam őt zavarba hozni, nagyon sokáig udvaroltam neki, amíg végre odaadta magát nekem. Minden értelemben. Tetszett, hogy nem törékeny lány, tetszett, hogy nem adja magát könnyen. De most még szinte a csókomtól is zavarba jön. Nem tudom, mi történhetett vele. Talán újra kellene kezdenem az udvarlást?
- Én is boldog vagyok, Harry - néz fel rám szempillái alól, ajkain apró mosoly látszik.
Adok a homlokára egy puszit, majd ahogy megbeszéltük, elmegyünk a játszótérre. A számra akaratom ellenére is széles mosoly húzódik, ahogy felidézem az emlékeket. Rengeteget jöttünk ide hülyéskedni. Rengeteget ökörködtünk. Legjobb barátok voltunk, szerelmesek, testvérek. Minden lehetséges emberi kapcsolat megvolt köztünk, ezért is működött annyira jól.
Lassan elengedi a kezemet, a hintához megy és beleül, én pedig a mellette lévőbe. Csak ül és néz körbe, mintha életében először járna itt.
- Emlékszel? - hangomra rögtön rám figyel, lágyan elmosolyodik és bólint.
*visszaemlékezés*
Jessica őrülten hintázik, én pedig előtte pár méterre állok. Élvezem, mikor a szoknyája kissé felcsúszik, s pillantást nyerek tökéletes combjaira. Na jó, néha kicsit többre is.
- Ne nézd a bugyim, Harry! - sikít, s egyre magasabbra megy.
- Te nyomod a képem elé, én csak kiélvezem! - vigyorgok. Kajánul elmosolyodik és egy pillanatra szétteszi a lábait, aztán gyorsan összezárja.
- Ó, Jessica Maria Slater, ha még egy ilyet csinálsz, itt foglak magamévá tenni! - fenyegetem őt, amin csak nevetni kezd. Imádom, hogy vevő a hülyeségeimre, és hogy kezdeget velem. Tetszik.
- Kapj el, bébi! - ugrik kis hirtelen a hintából, egyenesen a karjaimba. Lábaival körbeöleli a derekamat, mellei pont a szememmel egy magasságban vannak.
- Hmm... - nyalom meg az ajkaimra.
- Ah, perverz állat! - csap a vállamra, ahogy a kezeimet a fenekére teszem.
- Most mi van? Valahogy fognom kell téged! - vigyorgok fel rá, mire elneveti magát. Annyira élettel teli nevetése van. Ennél csodásabb hang számomra nincs, mint amikor felkacag.
- Ha most agyonra fogdosol és lesed a melleimet, később meg fogod unni, és azt nem akarom. Szóval, Mr. Kanos Styles, tegyél le!
- Ahogy óhajtod. De előtte kérek egy forró csókot.
Beletúr a hajamba. Tudja, hogy mennyire imádom, s tüzes ajkait az enyémekre tapasztja, vadul csókol. Belenyögök. Pontosan tudja, hogy ezzel mennyire felcsigáz és ezt élvezi.
- Most már letehetsz - vigyorog önelégülten, majd elengedem, s hagyom, hogy a formás kis lábait a földre tegye. - És vegyél nekem egy fagyit!
- Hm, a kisasszony fagyit óhajt? - csapok egyet a fenekére, majd rámosolygok és megfogom a kezét.
- Igen, méghozzá gyorsan! - mosolyog.
- Na jó. Te itt nyalsz fagyit, én meg majd otthon mást! - nyomok az arcára egy puszit, mire felnevet és megyünk a fagyizó felé. A szembe jövő emberek biztos azt hiszik, hogy be vagyunk rúgva, mert nevetgélve, lökdösődve megyünk a járdán. Olyan gondtalan vagyok, mikor velem van.
Veszek neki két gömb csoki fagyit, mert annyira szereti, hogy nem bír vele betelni.
- Most már elégedettek az ízlelőbimbóid? - ülök le egy padra és az ölembe húzom. Ártatlanul pislog rám, miközben erotikusan nyalja körbe az olvasó édességet. Nyelek egy nagyot. - Ezt a nyelvtechnikát rajtam is bevethetnéd.
- Ahogy szeretnéd - hajol az arcomhoz és végignyalja a hideg, ragacsos nyelvével.
- Ah, nem így gondoltam! - nevetek. - Ne tegyél úgy, mintha nem lenél perverz! - mosolygok.
- Ó, hogy arra célzol, hogy amikor majd leszoplak, ugyanígy csináljam a nyelvemmel? - néz rám nagy szemekkel. Az őrületbe fog egyszer kergetni, az biztos.
- Igen, nyuszi, arra - nyomok az arcára egy puszit.
*visszaemlékezés vége*
Látom, hogy gondolkodik, közben maga alatt rugdossa a homokot.
- Valami baj van, nyuszi?
A régi becézésemre felkapja a fejét és elmosolyodik.
- Nincs semmi. Csak a régi emlékek, tudod... Hiányzik az a nyár. Annyira őrültek voltunk.
- Hé, őrültek lehetünk most is! - mosolygok. - Gyere velem! - állok fel a hintából, megfogom a kezét és elvezetem őt egy helyre, amit mindketten nagyon jól ismerünk. Megállok egy nagy fa mellett, rámosolygok és óvatosan a fához állítom. - Itt csókoltalak meg először, emlékszel? Valahogy így - ölelem át a derekát, ő pedig a nyakamat, összedöntöm a homlokunkat és lágyan megcsókolom. A szívem a mellkasomban hangosan dübörög, mintha ki akarna szabadulni, hogy érintkezzen Jessicaéval.
- Aztán elkezdtél vadulni - mosolyodik el.
- Te pedig hozzám vágtad, hogy olyan vagyok, mint a többi, és hogy még szűz vagy - nevetek kicsit. Tökéletesen emlékszem a tűzre a szemében, annyira beindított.
- Aztán elszaladtam, de te kiabáltál, hogy egyszer úgyis a tiéd leszek - simítja végig a kezeit a mellkasomon. - És így lett.
- Sokáig tartott, sok ökörséget csináltam, hogy megkapjalak. De megérte.
- Mint amikor éjszaka eljöttél hozzám, de apám nyitott ajtót, és a virágot neki adtad oda? - nevet.
- Igen, például - mosolygok. - Vagy amikor az iskolában beosontam az igazgatóiba, hogy az iskolarádióban elmondhassam, hogy beléd szerettem és veled akarok lenni. Aztán te és a pompom lányok gúnyt űztetek belőle - rázom a fejem, de a mosoly levakarhatatlan az arcomról.
- Tényleg... Istenem, mennyit szenvedtél miattam.
- Hé, amit érted tettem, nem szenvedés. Minden percét élveztem, és csak beindított, ahogy gúnyolódtál - adok neki egy csókot. - Hm... Emlékszel még Louisékra?
- Ó, hogyne emlékeznék az elmebeteg barátaidra - mosolyog.
- A te elmebeteg barátaid is voltak - kuncogok. - Mi lenne, ha este elmennénk velük valahova?
- Jó ötlet.
- Király. Akkor írok is Louisnak - csúsztatom elő a telefonomat a farzsebemből, gyorsan bepötyögöm az üzenetet és elküldöm. A másik zsebemből előkotrok egy doboz cigit és a gyújtómat, majd felé tartom. Ránéz a cigire és nyel egy nagyot.
- Ööm... Kösz, de már nem cigizem.
- Biztos? - nézek rá felvont szemöldökkel, mire hevesen bólogatni kezd. Vállat vonok. - Hát jó. De nem zavar, ha én rágyújtok?
- Engem nem - mosolyog halványan és lenéz a földre. Ajkaim közé veszek egy szál cigit, meggyújtom és beleszívok, majd a füstöt kifújom a számon.
- Hm... ez most jól esik - szívok bele még egyet.
- Viszont... Most úgy megkívántam az uborkát.
- Uborkát? - nézek rá. Bólint. - Értem. Akkor elszívom a cigit, és elviszlek egy étterembe. Ott ehetsz annyi uborkát, amennyi beléd fér - mosolygok.
- Rendben. Köszönöm.
Adok a homlokára egy puszit, majd lassan elszívom, eldobom a csikket, és elmegyünk egy étterembe. Nagy meglepetésemre Jessica rengeteget eszik. Mindig is sokat bírt, de ez most valahogy sokkal többnek tűnt, mint általában. Biztosan kifáradt, vagy talán nem reggelizett. Fogalmam sincs.
- Köszönöm, ez most jól esett - törli meg a száját.
- Egészségedre - mosolygok. - Kérsz esetleg egy kis pezsgőt?
- Nem, azt hiszem, most megyek, és keresek estére valami ruhát. 8-ra értem jössz?
- Igen - mosolygok, majd felállunk, fizetek és a derekát átkarolva kísérem őt ki. - Jól ismered már a BMW-met, azzal állok majd a házatok előtt pontban 8-kor - adok neki egy csókot.
- Rendben. Akkor addig is szia! - ad még az arcomra egy óvatos puszit, majd elindul hazafelé, én pedig utána nézek. Istenem, annyira szeretem őt még mindig.

Este felveszem az ingemet, amit félig gombolok be, egy fekete csőnadrágot és a barna csizmámat.
- Anya, elmentem! - szólok be a konyhába. - Elviszem Jessicat valahova.
- Jól van, szívem. Légy jó! - simítja meg az arcomat, majd ad egy puszit.
- Mindig az vagyok, anya - mosolygok. - Szia, apa!
- Szia, fiam!
Kimegyek, beülök a kocsiba, beteszem a kulcsot. A visszapillantó tükörben megpillantom a hátsóülést, amitől emlékképek jelennek meg előttem. Jennyvel ott szexeltünk és nagyon jó volt. De most nem szabad rá gondolnom és nem is akarok.
Elindulok, s egyenesen Jessicahoz megyek. Megállok a ház előtt, dudálok, és szinte azonnal kijön. Kicsit arra emlékeztet, amikor Jennyért mentem el... Na jó, a mai estére, sőt, inkább örökre hagyjuk Jennyt.
Jessica bepattan mellém, s rögtön csókkal köszöntöm.
- Szia, nyuszi. Csinos vagy - mosolygok.
- Köszönöm. Te is jól nézel ki - néz rajtam végig elismerően.
- Neked akartam tetszeni - nézek a szemébe.
- Nekem mindig tetszel - simítja meg az arcomat és gyengéden megcsókol. Elmosolyodok, majd elindulunk a megbeszélt helyre. Louisék szerintem már ott vannak.
Leparkolok, majd kiszállunk, s bemegyünk. Louisék a pultnál ülnek - szokás szerint. Megfogom Jessica kezét és odamegyünk.
- Sziasztok - mosolyog a barátnőm.
- Ó, Jess! - mászik le a bárszékről ittas barátom, Louis és megölelik egymást. - Milyen rég nem láttalak!
- Jessicaaaa! - jönnek oda a többiek is. Niall szokás szerint hatalmas öleléssel ajándékozza őt meg, míg Liam három szelídebb puszival.
- Mit isztok? - kérdezi Louis, miközben visszatornássza magát a székre.
- Én egy whsikyt. Nyuszi? - nézek le rá.
- Én csak egy kólát.
Összeráncolom a szemöldököm.
- Akkor legalább boroskólát? - kérdezem, de megrázza a fejét.
- Nem, nekem a kóla tökéletesen megfelel - ül egy székre. Louis megvonja a vállát, majd kér egy kólát és nekem egy whiskyt, amit rögtön behúzok. Megpillantom, ahogy bejön Jenny. Most még szomorúbbnak és magányosabbnak tűnik, mint általában. Utálom őt így látni, mert tudom, hogy ez főképp miattam van.
Felsóhajtok és kérek még egy whiskyt, majd odamegyek Liamhez és a pultra könyökölök.
- Nem hoznád össze Jennyt és Louist?
Kérdésemre a szemöldöke szinte a homloka tetejére szalad.
- Tessék? Miért?
- Mert Jenny kibaszott magányos, ahogy Louis is, egymás mellett aludtak, és szerintem jól kijönnének.
- És lelkiismeret furdalásod van Jenny miatt - mondja ki, amit mindketten tudunk.
- Ja, mondjuk... Szóval segítesz? - nézek rá. Felsóhajt, majd megissza az utolsó korty sörét is. - Később meglátom, mit tehetek.
- Rendben. Kösz, haver - paskolom meg a vállát, majd visszamegyek, Jessica mellett helyet foglalok és magamhoz húzom őt. - Miért nem iszol egy kicsit, nyuszi? - adok egy csókot a nyakára.
- Mm... most nem kívánom az alkoholt.
- Egy korty? - tartom elé a poharat, de megrázza a fejét. - Jól van.
Simogatni kezdem a hasát.
- Hú... micsoda pocakot eresztettél! - ahogy ez a mondat elhagyja a számat, hirtelen lefagyok. Nyelek egy nagyot. Kívánta az uborkát, nem iszik alkohol, nem cigizik, feszült és megnőtt a hasa.
Lassan lemászik az ölemből és a poharat a pultra teszi.
- Jessica mondd... terhes vagy? - kérdezem remegő hangon. Az alsó ajkába harap és rám néz. Azt hiszem, ez mindent elárul. Bennem most egy világ omlott össze. A hajamba túrok, s hitetlenkedve nézek rá, miközben egyre gyorsabban veszem a levegőt. Legszívesebben sírva fakadnék.
- 3 hónapos - hajtja le a fejét.
- Jézusom... - szinte suttogom. - És... ki az apja?
- Én... - megremeg a hangja, nyel egy nagyot. - Azért jöttem el Holmes Chapelből, mert dobott...
- Ki az? - kérdezem kicsit erőteljesebb hangon.
- Luke - néz rám. Összeráncolom a szemöldököm.
- Az a drogos?! Te jó ég, normális vagy?!
- Együtt voltam vele pár hónapig, és amikor megtudta, hogy terhes vagyok, elhagyott! - könnyezik be a szeme. - Nem voltam belé szerelmes, de azért nagyon rosszul esik!
- Istenem - sóhajtok és magamhoz ölelem. - Miért nem mondtad el?
- Mert féltem, hogy ezzel eltaszítalak magamtól - szipog, de én szorosabban ölelem őt és simogatom.
- Ne aggódj, nem hagylak el!
- Istenem, úgy szeretlek! - csókol meg hosszasan.
Nem tudom, hogy képes leszek-e megbirkózni ezzel. Más gyerekét hordozza a szíve alatt.... Erősnek kell lennem. Vagy legalábbis annak kell mutatnom magam.

~ Jenny Wilkinson ~

Egyedül iszogatok egy asztalnál. Rájöttem, hogy az alkohol tényleg mindent megold. Elfeledteti velem a gondokat. Szörnyű látni, ahogy Harry ölelgeti a barátnőjét. Mert nyilván újra a barátnője...
Hirtelen leül elém Liam.
- Szia - mosolyog kedvesen.
- Szia - iszok bele a poharamba. - Mit akarsz?
Talán én nem vagyok túl kedves, de ez most a legkevésbé sem érdekel.
- Tudod, gondolkoztam és szerintem Louisval nagyon jól kijönnétek.
- Ne is folytasd! Ne akard szegény Louist rám sózni!
- Nem akarom rád sózni - néz rám, bár nem látok már teljesen tisztán. - De szerintem tényleg összeillenétek és...
- Hagyd ezt abba, jó? - vágok a szavába. Felsóhajt.
- Nézd, tudom, hogy rossz látni Harryéket, de idehívom Louist, beszélgessetek kicsit.
- Nem! - mordulok rá, mire védekezően felemeli a kezeit.
- Harry mondta. Nem akarja, hogy egyedül érezd magad.
A szívem egy nagyot dobban, hirtelen minden dühöm elszáll.
- K-komolyan? Ez... ez kedves tőle - nézem a pohárban lévő alkoholt és nyelek, majd megrázom a fejem. - De akkor se szeretném, ha Louist rám kényszerítenétek. És most egyedül szeretnék lenni.
Liam még pár másodpercig néz rám, majd felsóhajt és feláll. Úgy tűnik, megértette, így remélhetőleg már nem fognak tovább zaklatni. Nézem a távolodó alakját, majd kifújom a levegőt egy behúzom a poharamban lévő folyékony mérget.

27 megjegyzés:

  1. Aztaaaaa!:oooo
    Igazából már annál a résznél, hogy Jessica megkívánta az uborkát, már ott sejtettem és lááám, igazam volt!:D
    A rész is nagyon jó volt és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még itt;) Nagyon várom a következőt!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondoltam, hogy néhányotoknak le fog esni a szitu az uborkás résznél. :) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett!
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Ohhh.. Nagyon imádom a történeted, és nagyon-nagyon remélem, hogy idővel rájön Harry, hogy Jessicával már csak megszokásból van és, hogy valójában Jennyt szereti ☺️ És Happy End:DD Na, de hol van még a vége? (Gondolom én) Addig még tuti, hogy egy csomó fordulat lesz benne, ahogyan azt tőled megszokhattuk. :) Nagyon várom a következő részt,
    Xoxo,
    Hope~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :) Teljesen igazad van, a vége még messze van, és nagyon sokan így képzelitek el, ahogy elmondtad. Harry rájön, hogy nem is szereti Jessicat, hanem Jennyt. Épp ezért én próbálom majd másképp írni, hogy meg tudjalak titeket lepni! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. MASODIK KOMMENTELO. UHHH EZAZ VEGRE. Remelem egyszer az elso leszek.😍 Na hat..Jessica..teherbe estel? Ijj de gaz. Az a resz amikor Harrynek buntudata volt te jo eg, hogy megorultem. Kb ezt ereztem -------> Hsismuswlbsosnsus. Ahhh de nehogy mar Harry nevelje fel. Ertem en, hogy szereti meg minden. De egy gyerek? Hat baszki..Jenny meg kapja mar osszr magat es mutassa mar meg Harrynek, hogy milyen bele valo tud lenni! Ismetelten nagyon jo reszt hoztal ossze draga kedvenc ironom. Igy tovabb. Tamogatlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Draga Amikam pontosan azt irtad le ami nekem is eszembe jutott. Xd nen hiaba vagyunk mi baeatnok es nemhiaba olvassuk ugyanazokat a fantasztikus blogokat mint amilyen ez!! :3<3 Ui.: Draga ironom koszonom ezt a reszt is es igy tovább kerlek mert minden vasarnap vagy husszor megnezem hogy van e mar uj resz:) thank you so much:')

      Törlés
    2. Amii Van Stappen:
      Szia!
      Nem számít, hányadik kommentelő vagy, nekem ugyanolyan jól esnek a szavak, amiket kapok tőled, és rettenetesen hálás vagyok, amiért mindig írsz, és hogy továbbra is támogatni fogsz! Köszönöm! <3 Hogy Harry tényleg fel fogja-e nevelni a gyereket, vagy hogyan fog alakulni, az a későbbiekben kiderül! :)
      Jennifer Styles:
      Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy tetszik, nagyon boldog vagyok, amikor ilyen szavakat olvashatok! Remélem, hogy a jövőben sem okozok majd csalódást! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Drága ~E!
    Uh ez valami eszméletlen rész lett imádtam, mikor nem?
    Hát egy valamire rájöttem és tudod mi az? Az hogy Harry és Jenny kapcsolata el van ásva nem mész ebből semmi! Harry vakon szerelnes Jessbe, akit mellesleg utálok. Nem tudom nem szimpi, irritáló. Jenny meg áh ő Jenny. Bár az ad egy kis reményt hogy Jarry gondolt rá meg aggódik érte de akkor is ez egyszerűen lehetetlen. Most jön ez a gyerek is meg ahj! Na jó remélem Lou és Jenny összejönnek és amúgy mi van Ellivel? Eh Harry nagy port kavartál.
    Először azt hittem hogy Jess drogos volt de nekem nem kóser a lány olyan fura.
    De vigasztalj meg hogy Jenny és Harry legalább az utolsó részben összejönnek hisz olyan kis cukik lennének együtt ezt a Jessicat meg iktasd ki a történetből vagy mi? Áh itt már nekem sincs ötletem. Mit fogsz kihozni ebből a történetből te nő? Csak mond hogy Jen és Harry összejön én akkor is izgulni fogok ha tudom végét:D de komolyan :D
    Jó nem zaklatlak tovább siess a következővel!
    Ezer ölelés és puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kira!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)
      Tudod, néha nekem is úgy tűnik, hogy az ő kapcsolatuk már halálra van ítélve. Talán tényleg így van, fogalmam sincs, majd kiderül. :) Gondoltam, hogy Jessica számotokra irritáló lesz, elvégre ő játszik a legfontosabb szerepet abban, hogy Jenny és Harry ne kerüljenek össze.
      Nyugtatnálak, hogy ne aggódj, össze fognak jönni, de nem szeretnék semmit elárulni erről, mert amikor én kitalálok valamit, általában az utolsó pillanatban megváltozik az ötletem. :D
      Örülök, hogy nincs ötleted, és remélem, hogy a későbbiekben meg tudlak majd lepni és nem okozok csalódást! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Drága ~E!
    Tudtam, úgy tudtam. Mikor mondta, hogy kívánja az uborkát elsőnek azt hittem, hogy a Harry-ére gondol. (Kicsit perverz gondolat, tudom. :D) De mikor mondta Harry, hogy akkor elviszi egy étterembe és ott sokat evett, de nem ivott, meg nem is cigizett. Éreztem, hogy terhes. Már az uborkánál tudtam, hogy ez lesz. Te jó ég. Most igazából annyira lesokkolt, hogy szavak sem jönnek a számra, de megpróbálok valamit összehozni. Sajnálom Harry-t. Szereti Jessica-t, de ő terhes. Mi lesz itt. Téged ismerve merek fogadni, hogy még jó sok dolog, sőt...milliónyi. :D Hiszen a Dark Secrets-be is annyi csavar volt, hogy már belegabalyodtam a végére. Kedves tőle, hogy sajnálja Jenny-t és összeakarja hozni egy másik magányos barátjával. Tényleg az. De nekem itt valami nem stimmel. Mindig eszébe jut, sajnálja, mivel magára hagyta...nekem gyanús egy kicsit. Ez a nem jelentesz nekem semmit duma egy kicsit foghíjas, mert mégis törődik vele. Nem azt mondom, hogy szereti, mert Jessica a szíve hölgye (De szép fogalmazás lett :D), de attól még nem semlegesek felé az érzései, ebben 100%-ig biztos vagyok. :)
    Nagyon tetszik, egy újabb zseniális rész, mint a többi. :)
    Csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Timit!
      Én is nagyon perverz vagyok (bár szerintem a legtöbb directioner az), de nem jutott eszembe az uborkás résznél, hogy Harryére gondolna. De most, hogy így mondod, tényleg olyan. :D Örülök, hogy meg tudtalak lepni vele! Próbálok minél több csavart tenni bele, és boldog vagyok, ha szerinted ez sikerült, de remélem, nem fogsz teljesen belegabalyodni ebbe is. :D Igazad van, Harry gondolatai Jennyről elég gyanúsak, de hogy jelentenek-e valamit, a későbbiekben kiderül. :)
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Uristen! Ez nagyszeru lett!!! ��
    Az uborkanal kezdtem gyanakodni Jessicara aztan mikor elmondta Harrynek tokre ledobbentem. Liam pedig tok cuki *-* Vicces lenne ha Louis es Jenny valahogy megis osszejonnenek :D Jajj nagyon izgatott vagyok a kovetkezo resz miatt!!! :D
    Fantasztikus vagy!
    xxBiancaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Gondoltam, hogy az uborkás résznél már sejteni fogjátok, hogy Jesica terhes. :) Talán tényleg vicces lesz... :D
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Nagyon jóóóó! :) szegény Jenny :( de úgy látom, Harry azért nem felejtette el teljesen ;) remélem, hogy rá fog jönni, hogy valójában ő kell neki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Hogy Harry gondolatainak van-e értelme, az a későbbiekben kiderül. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Úristen!!!! Komolyan mondom hogy ez a kedvenc történetem pedig elég sokat olvasok de ez valami hihetetlen!!!!! Nagyon nagyon várom a következő részt es remélem Harry rájön hogy jennyt szereti. Csak így tovább nagyon jó vagy! ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de aranyos vagy, köszönöm szépen, ez nagyon jól esik! :) Valamiért mindannyian azt várjátok, hogy Harry rájöjjön, Jennyt szereti. Majd kiderül, hogyan alakul. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Hát én megint lemaradtam a kommenteléssel. :D Nem gond, majd egyszer talán összejön :)
    Ez a rész is nagyon jó volt, mint a többi :)
    Aranyos Harrytől, hogy gondolt Jennyre is. :)
    Sejtettem hogy Jessica terhes, az uborkás résznél pedig már tudtam :D
    Izgatottan várom a következő részt! <3
    Puszi, Krisusu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Akármikor írsz kommentet, ugyanolyan sokat fog jelenteni és én ugyanúgy válaszolni fogok rá! :)
      Gondoltam, hogy az uborkás résznél már tudni vagy sejteni fogjátok, hogy Jessica terhes. :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Szia egy kis meglepi vár nálam: http://onedirectionfanfictionandthepeeler.blogspot.hu/2015/08/az-elso-dijam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Kedves E :)
    Ez a rész is nagyon jó volt, Nem gondoltam volna, hogy Jessica terhes lesz, és azt sem, h a kemény Harry ilyen módon fog rá reagálni.
    Azt hittem, hogy majd elküldi melegebb éghajlatra, és titkon remélem, hogy később tényleg azt fogja tenni :D
    Szandi xX

    u.i.: Benne lennél egy cserében? Nálam már kint vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szandra!
      Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett, és hogy nem számítottál rá, hogy Jessica terhes.
      Talán később így lesz, nem tudom, majd kiderül. :D
      Igen, benne vagyok a cserében, máris kiteszlek!
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Drága, Fantasztikus, Csodálatos ~E!

    Egyszerre két megérzésem bejött! Ez az! :DDD Csak most el ne bízzam magam. Az uborkás résznél, majdnem felkiáltottam, hogy „na most már tuti, hogy terhes!” Most annyira sajnálom Harry-t. Annyira elvakult, mármint a szerelem miatt….félek, hogy hamarosan az a Luke gyerek megjelenik és valamit tenni fog Harry-vel. Jessica…igen, nem mondta ki, hogy szereti Harry-t és ez annyira rossz, de ugye Harry-nek nem esik le. :/ Viszont nagyon örültem, hogy eszébe jutott Jenny. Hoppá, ez már nagyon jó jel. :D Jenny pedig lehetne tökösebb. :D Mármint mutassa meg csak Harry-nek, hogy ő jól van egyedül nincs szüksége rá…..talán, ha Jessica visszamenne ahhoz a Luke-hoz, Harry összetörne és Jessica vigasztalná…vagy nem, legyen Jessica tökösebb és hagyja ott Harry-t had jöjjön rá nem csak egy barátra lenne szüksége, hanem a szerelemre. :D Vagy Jenny szeressen bele Louis-ba. Úgy érzem nyerő páros lennének ők is. Bár tudom, ez annyira képtelenség. :D Egyébként az elején az a visszaemlékezés. Annyira kis cukik voltak Harry-vel. :D És örülök, hogy a fiatal Styles uraság is perverzke volt. :DDD Ahj, nem tudom. Megint itt hagytál a teljes tudatlanságba. :D Fogalmam sincs, mik fognak itt történni. Csak remélni tudom, hogy Jenny összejön Louis-val.  Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok mi van Ellie-vel. Lehet, hogy azt, hogy Harry-nek visszatért a szerelme Jenny mondja el neki és Ellie sírna Jenny meg próbálná vigasztalni, de természetesen továbbra se árulja el, hogy szerelmes a fiúba….aj tényleg! Még ott van Ellie is, két testvér, akik tényleg szeretik a fiút! Oh, egyszerűen tényleg nem tudom mi lesz a két lány kapcsolatával. Talán megerősíti egy időre, amíg Jessica itt van? Vagy nem? Nem tudom. Tényleg még annyi kérdés van bennem és annyi megoldatlan dolog. Főleg leginkább most Ellie érzései izgatnak, hogy hogy érzi magát miután Harry otthagyta a zuhanykabinban. Természetesen arra is, Jenny hajlandó lenne e Louis-val összejönni. Természetesen anélkül – bár a részben örült neki, hogy Harry Liam-et bízta meg, hogy hozza össze Lou-val - ,hogy foglalkoztatná Harry bármilyen cselekedete. De sajnos nem így van. :D Bár tényleg megnézném az ilyen téren is tökös csajt, alkohol nélkül. :D Ráférne egy kis önbizalom, bár ugye ezt Harry segítségével kéne elérnie, de hát igen…..Harry volt, nincs. :D Na oké, azért remélem tényleg nem annyira tragikus a kettejük kapcsolata.  Talán Harry most ébredt rá, hogy egy jó, nagyon jó barát…extrákkal. :DDDD Úgyhogy megfogtál és csak ötletelni tudok, de ezek biztos vagyok benne nem történnek meg. :D

    Kíváncsian és egyben izgatottan várom a következő részt.<3 És remélem tudod, hogy még mindig imádok mindent, de főleg téged, te kis szadista. :D <3 Úgy érzem, minden vasárnap Stockholm szindrómát okozol. :DDDDD

    Te is élvezd ki ezt a maradék napot. Szörnyen gyorsan elment ez a nyár. Remélem neked is nagyon jól telt. Bocsánat még telik. :DDD

    U.i.: édi vagy, hogy már elolvastad a kommentem, miután megírtam. :* <3


    Sokszor ölel:
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Igen, most a megérzéseid nem csaltak! :D
      Nem tudom, hogy abban igazad lesz-e, hogy megjelenik Luke. Talán... Majd kiderül, ahogy az is, hogy jelent-e valamit, hogy Harrynek eszébe jutott Jenny és aggódik érte. És hogy Jessica valójában mit érez, egyelőre még senki nem tudja. Valamiért mindannyian kételkedtek abban, hogy tényleg szereti Harryt.
      Igazából nem annyira képtelenség, amit mondtál, nekem is megfordult a fejemben. Még nem tudom, hogy hogyan lesz tovább, de majd csak alakul valahogy.
      Hogy mi van/lesz Ellievel, az pár rész múlva derül ki, és remélem, hogy ami történni fog vele, arra nem számítasz, és meg tudlak majd lepni. :) Tényleg sokkal jobb lenne, ha Jenny belevalóbb lenne, nem szabadna Harry miatt elrontania az életét. És igazából ezt nehéz most mondani, mert én is hasonló helyzetben vagyok. :/
      Én is imádlak téged, nagyon hálás vagyok, amiért mindig írsz, támogatsz, és itt vagy mellettem annak ellenére, hogy szadista vagyok! :D <33 Stockholm szindróma, ez jó! :DD
      Igen, nagyon jól telt a nyaram, csak nagyon gyorsan elment. Remélem, hogy te is boldogan tekintesz vissza rá! :)
      U.i.: Mindig akkor olvasom el, amikor írod! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Szia Dragam!❤
    Hat bazdmeg ezt nm hiszem el. Ekkora kurvat. Csori Harry bazdmeg mig elviszi fagyizni meg etterembe. Es ott elkezdi neki h terges! Hat azt hittem h beszarok eskuszom. Ne haragudj de nekem ez a csaj annyira nm szimpi h legszivesebben kikaparnam arrol a terhes arcarol a rohadt szeneit!! Kibaszottul merem remelni h Harry eszhez ter es nm marad ezzel a ribancal!

    Sok puszi es oleles: Lili:*💕💕💖💖❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondoltam, hogy sokatoknak nem lesz szimpatikus Jessica, elvégre főként miatta nem jön össze Jenny és Harry kapcsolata. Remélem, egyszer majd megenyhülsz felé - nem kérem, hogy kedveld meg, mert úgyis tudom, hogy ez lehetetlen. :D <3333333
      Puszi, ~E

      Törlés