2015. október 25., vasárnap

29. fejezet - Majd én bebizonyítom

Drága Olvasóim!
Meghoztam a 29. fejezetet. Köszönöm szépen a 112 feliratkozót, elképesztő, hogy már ennyien vagytok, nagyon hálás vagyok nektek mindenért! Még az előző fejezet kommentjeire nem válaszoltam, de ma megteszem.
Az elmúlt hetem nagyon jól telt, a tegnapi buli pedig elképesztő volt. Volt minden, zene, pia, és rengeteg olyan ember, akikkel szeretek együtt lenni. Van néhány dolog, ami még mindig nem tiszta az éjszakát illetően, de nem voltam annyira szörnyű állapotban. Sőt, kifejezetten jól éreztem magam. A barátnőmmel rengeteget hülyéskedtem, hosszú napokat töltünk együtt, ami miatt nagyon boldog vagyok. :)
Jövőhéten nem biztos, hogy tudom hozni a 30. fejezetet, mert nem leszek itthon a szünetben. De ha még időben hazaérek és lesz időm, akkor megírom! Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok a szünetre, pihenjétek ki magatokat! :)
Még annyit szeretnék mondani, hogy eddig Instagramra nem túl sok olyan képet posztoltam, amit én készítettem, viszont mostanában szeretnék a környezetemről - és talán egy kis részletet magamról - képeket készíteni és kitenni. Aki gondolja, kövessen be: e_bloggerina
Remélem, tetszeni fog, jó olvasást!
Puszi, ~E

Szinte kipattannak a szemeim, s az órára nézek. 9:06. Hogy aludhattam itt, ennél a kurvánál?
Magam mellé nézek, a szőkeség már nem fekszik mellettem. Felkelek, gyorsan magamra kapkodom a ruháimat és sietek ki, ám ő pont jön ki a konyhából.
- Szia - köszön ezerwattos mosollyal.
- Helló - kerülöm őt ki, de kezét a mellkasomra teszi.
- Hova sietsz?
- Haza. Hiba volt itt aludnom vagy egyáltalán betennem ide a lábam - lököm le magamról a kezét, s kiviharzok a házból. Nagyon mérges vagyok magamra. Nem csak megcsaltam Jessicat, de még ezek után is Jenny után vágyódom. Rendet kell tennem a fejemben, méghozzá rögtön.
Nagy léptekkel sietek a tobzódó tömegen keresztül, néhány embernek neki is megyek, de nem érdekel. Talán bunkónak tartanak, ahogy a vállammal meg-meglököm őket, de egyszerűen képtelen vagyok velük foglalkozni.
Az utolsó lépéseket hazáig már szinte futva teszem meg. Bemegyek, s megcsap a pirítós és a friss kávé illata, anya és apa beszédét hallom a konyhából. Az itthoni környezet számomra mindig megnyugtató, de most valahogy ez sem segít. Bemegyek a konyhába, lihegve a szüleimre nézek.
- Jó reggelt, szívem! - mosolyog anya, miközben önti a csészébe a kávét. - Jessicanal töltötted az éjszakát?
Nyelek egy nagyot és apára nézek. Ugyanazt elkövettem, amit ő. Most már tényleg. Hányingerem van saját magamtól.
A farzsebemből előkotrom a telefonomat. 6 új üzenet jött, mindegyik Jessicatól. Felsóhajtok, s az ajtófélfának támaszkodva a plafonra nézek.
- Nem, anya. Nem Jessicanal voltam - nézek le. - Egy... egy szőke lánynál töltöttem az éjszakát.
Anya kikerekedett szemekkel néz rám, leteszi a kancsót és a pultra támaszkodva figyel engem döbbenten.
- Mit műveltél?
- Egy rohadt szemétláda vagyok! - sziszegem, s ököllel idegesen a falba ütök. - Hagytam, hogy elcsábítson! Az ördög nyert, anya! Érted? Visszakapok mindent az élettől, mert rossz ember voltam! - kiabálom, s remeg a hangom.
- Shh - jön oda hozzám anya, s megsimítja az arcomat, amin lefolyik egy könnycsepp, de gyorsan letörlöm. - Ne beszélj butaságokat, még mindent rendbe tudsz hozni Jessicaval!
- Nem érted, anya? Már nem akarok vele lenni - nyelek. Ahogy kimondom ezt a mondatod, némi megkönnyebbülést érzek, mégis rossz érzés fog el. - Elmúlt a szerelem. Vagy... nem is tudom, talán az, hogy mástól terhes. Valamiért megváltozott, és így már nem olyan, mint régen. Nem akarok szerelmes lenni, az annyira rossz dolog - csukom be a szemem, hogy ne sírjam el magam. Anya felsóhajt, s megölel, én pedig szorosan viszonozom, közben apára pillantok. Most azt hiszem, szükségem van a tanácsára. Utálom ezt mondani, de szükségem van apára.
Ahogy anya elenged, apa feláll a székről.
- Gyere velem, fiam - biccent a fejével, hogy kövessem, így utána megyek a teraszra, ahol leülünk. Rágyújt egy cigire, s nagy meglepetésemre engem is megkínál, így egy kis hezitálás után elfogadom. - Tudom, hogy cigizel - szív bele, majd kifújja a füstöt. - Ugyanolyan vagy, mint én voltam anno.
Figyelem őt, kíváncsi vagyok, mit akar ebből kihozni. Egy kis ideig elgondolkodik, majd egy nagy levegőt vesz.
- Szörnyen éreztem magam, amikor... amikor megcsaltam anyádat. Én is azt gondoltam, hogy már nem lehet jobb, de szinte rögtön visszafogadott. Ezzel azt akarom mondani, hogy akivel összetartozol, azzal úgyis együtt leszel. És ha Jessicat nem érzed az igazinak, akkor jobb ezt minél előbb tisztázni. És nyilván nem ő az igazi, ha nem akarod magad visszakönyörögni hozzá - még egyet beleszív a cigibe. - Mi, férfiak néha nem a szívünk után megyünk, hanem hagyjuk, hogy az vezéreljen minket, ami ott van lent. Viszont ha szeretünk egy nőt, érte bármit megtennénk. - Sokatmondóan rám néz.
- Nem tudom, hogy miről beszélsz - rázom a fejem, s beleszívok a cigibe.
- Van egy másik nő is az életedben, igaz?
Felsóhajtok, s előre nézek. Úgyis tudja, hogy a válasz igen.
- Jenny? - ahogy kimondja a nevét, összeszorul a szívem.
Ránézek és nyelek.
- Én... tegnap voltam nála, de visszautasított.
- Ó... tudod, nem is csodálom. Elég rosszul bántál vele. Viszont ha szeret, és te küzdesz érte, együtt lesztek. És az a kapcsolat, amiért küzdeni kell, sokkal erősebb, higgy nekem.
- Nem tudom, hogy miért kötődöm hozzá. Talán csak megsajnáltam.
- Ha viszont nem vagy tisztában az érzelmeiddel, inkább várj egy kicsit.
Kicsiket bólogatok, majd a cigibe szívok egy utolsót, s eldobom, majd ránézek apára.
- Kösz, apa.
Elmosolyodik.
- Nagyon szép a kocsid, értesz hozzá!
Kicsit nevetek.
- Ja, volt kitől örökölnöm.
- Megnézném belülről is a szépséget, ha nem bánod - mosolyog.
- Persze, csak előtte beszélek Jessicaval - állok föl és ránézek. - Öm... Bocs, hogy olyan szemét voltam veled, csak...
- Harry - sóhajt és feláll -, attól lettél igazi férfi a szememben, hogy megvédted anyádat - veregeti meg a vállamat. - Büszke vagyok rád! Na, menj, és hozd rendbe a saját életedet is - néz rám biztatóan, mire halványan elmosolyodok és elindulok Jessicahoz.
Örülök, hogy apával rendeződött minden. Ha mindenkivel ilyen könnyen menne, hamar megtalálnám a boldogságot. De nem Jessicaval a legnehezebb helyrehozni, hanem Jennyvel.
Közeledek Jessica házához, azonban meglátom, hogy a kapuban beszél egy alakkal. Hunyorogva nézem a srácot, s mikor felismerem, a szemeim kikerekednek. Luke.
Gyorsan odasietek, s ahogy meglátnak, Jessica arca olyanná válik, mint aki szellemet lát.
- Mit keresel itt? - emelem föl Lukeot a pólójánál fogva. Legszívesebben képen köpném.
- Harry, hagyd őt! - fogja Jessica a karomat, de nem törődök vele, fenyegetően nézek Lukera, aki csak vigyorog.
- Nyugalom, haver! Wow, jól kitetováltad maga az évek múltán.
- Ne jópofizz itt nekem! - rángatom meg. - Most azonnal elmész, vagy szétrúgom a segged!
- Harry, ne csináld - néz rám nagy szemekkel Jessica, látom, hogy valami miatt aggódik.
- Nem megyek el, amíg meg nem kapom, ami jár nekem - szólal meg Luke, amitől bennem csak még jobban felmegy a pumpa. - Jessica?
- Miről beszél? - nézek a lányra, aki gyorsan veszi a levegőt, látszik rajta, hogy kellemetlenül érzi magát.
- Én...
- Te...? - húzom fel a szemöldököm, de még mindig fogom Luke pólóját.
- Harry, ez... ez bonyolult.
- Akkor majd én elmondom - vigyorodik el Luke. - Jessica elég szépen ráállt a cuccra, és mivel nincs pénze, szexszel fizet nekem.
Kikerekednek a szemeim és Jessicara nézek.
- Ez igaz?
- Ugyan, szerinted tényleg szerelemből lett terhes? - nevet a fiú, akit hirtelen ellökök. - Minden héten egyszer eljövök hozzá, hogy fizessen.
- Minden héten lefekszel ezzel a faszszopóval?! - nézek idegesen a barátnőmre, aki talán már nem sokáig lesz az. Nem azért, mert feleségül veszem, hanem mert ezek után nem működne ez az egész.
Jessica bekönnyezik. Most jön a könyörgős rész, már előre látom.
- Harry, én... én nem tehetek róla, muszáj! - néz rám, s remegő hangon beszél.
- A gyerekre gondolhatnál legalább! - emelem föl a hangom, és ami még jobban felidegesít, az az, hogy Luke még mindig önelégülten vigyorog.
- De...
- Ne! Ne is kezdd el! - vágok a szavába. - Megcsaltalak, Jessica. Nem is egyszer. És te is engem. Szóval ennek most itt vége van - nézek rajta végig, mire még jobban sírni kezd.
- Szeretlek, ne csináld ezt! - jön felém, de én hátrálok.
- Felejts el! Nem szeretlek, már nem olyan, mint régen. Jobb lesz így - nézek rá, majd elindulok. Hallom, hogy kiabál utánam, de nem érdekel. Az a vicc, hogy az sem érdekel, mit fog vele csinálni Luke. Jessica csinálta ezt magának, innentől kezdve nem érdekel.
Útközben  beugrok a kocsmába, s ahogy meglátom Louist, aki épp sörözik, odamegyek hozzá.
- Szia - vágódok le mellé.
- Helyzet? - iszik bele a habzó alkoholba.
- Szakítottam Jessicaval - közlöm, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Igazából nem is annyira fáj. Sőt, mintha egy kicsit megkönnyebbültem volna.
- Hogyhogy? - néz rám meglepetten.
- Hát, tudod... Egy szöszivel töltöttem az éjszakát.
Nem akarom neki teljesen elmondani az egész történetet. Majd egyszer, ha olyan helyen leszünk, ahol nincs ennyi ember.
- Oh...
- És amúgy is más lány tetszik - mosolyodok el.
- Na, az szuper - mosolyog. - És ki az?
- Jenny.
A mosoly eltűnik az arcáról, úgy néz rám, mintha gyilkossággal fenyegetőznék.
- Rájöttem, hogy szeretem Jennyt, és... huh... szeretem Jennyt... - mosolyodok el. - El fogom neki mondani.
- Már ne is haragudj... de vágod, hogy a barátnőmről beszélsz? - néz rám, látom a szemében az idegességet.
- Nézd, tudod, hogy miért hoztunk titeket össze. Most már nem kell, Jenny engem szeret, én is őt és boldogok leszünk.
Louis lecsapja a korsót az asztalra és komoly arccal fordul felém.
- Nem hagyom, hogy vele legyél. Rengeteget szenvedett miattad, sok fájdalmat okoztál neki, és ezt már nem bírná elviselni. Még én sem bírom követni az érzelmi kitöréseidet! Most ezt gondolod, aztán holnap újra Jessica után fogsz sírni!
- Jenny boldog lesz velem - nézek rá.
- Nem. Jenny velem lesz boldog, mert segítek neki, hogy elfelejtsen téged. Ha lenne egy csöppnyi eszed, tudhatnád, hogy ez nem játék! Jennynek nagyon komoly lelki problémái vannak, és te hiányzol neki a legkevésbé! - áll fel és kiviharzik a kocsmából. Felhúzom a szemöldököm. Louis nem tudja, miről beszél. Ha szeretem Jennyt és ő is engem, akkor összejöhetnénk, és mindketten boldogok lennénk. Majd én bebizonyítom.

~ Jenny Wilkinson ~

Beengedem Larat, Ellie barátnőjét, aki rögtön felmegy a nővérem szobájába. Csuknám be az ajtót, de valaki a lábát odateszi.
- Szia - mosolyog Harry. Nyelek egy nagyot.
- Mit keresel itt?
- Téged - jön be. - És most nem fogsz elküldeni, mert beszélnünk kell.
- Nem akarok beszélgetni.
Megfogja két oldalt az arcomat és a szemembe néz.
- Szeretlek.
A szívem egy nagyot dobban, majd hevesen kezd verni. Szinte érzem, hogy forogni kezd körülöttem minden, ha nem tartana, talán össze is esnék.
- Hallod, Jenny? Szeretlek! Szakítottam Jessicaval, veled akarok lenni - dönti a homlokát az enyémnek. Remegni kezd a testem, legszívesebben a nyakába ugranék és megcsókolnám. De nem teszem, mert tudom, hogy hazudik. Azt akarja, hogy szakítsak miatta Louisval, és hogy ne legyek boldog. Gyűlöl engem, rosszat akar nekem. - Miért nem mondasz semmit?
Szaggatottan kifújom a levegőt, gombóc van a torkomban. Erőt kell vennem magamon, hogy ne sírjam el magam megint.
- Mondj valamit! - simítja meg az arcomat.
- Tűnj el - mondom halkan, s lehajtom a fejemet. - Most.
- De... te is szeretsz engem, együtt lehetnénk.
- Hagyd ezt abba most! Sőt, el se kezdd! Feleslegesen jöttél ide! - emelem föl a hangom.
- Harry! - hallom a húgomat, s szalad le a lépcsőn, az öcsém pedig követi őt. - Harry! - öleli meg a lábát, Mike pedig a másikat, de Harry felsóhajt és rám néz. A hajamba túrok és nyelek egy nagyot.
- Hagyjátok őt, épp menni készült - húzom el tőle a testvéreimet.
- Nee! - sikít Molly. - Olyan rég játszottam vele!
- Én is! És még régen megígérte, hogy játszik velem autósat! - nyafog Mike is.
- Azt hiszem, egy kicsit muszáj itt maradnom, ha már megígértem nekik - mosolyodik el halványan, s a kicsik fejét megsimítja. Megforgatom a szemem.
- Csak engem hagyj - megyek föl a szobámba, s becsapom az ajtót.
Miért érzek kényszert arra, hogy megcsókoljam? A rohadt szerelem fog engem a sírba vinni.
A fal mellett lecsúszok a földre, s a hajamba túrok majd felhúzom a térdeimet és lehajtom a fejemet. Hagyom, hogy a könnyeim utat törjenek maguknak.
Meddig fogok még miatta sírni? Louist kellene szeretnem, nem őt, aki összetöri a szívem.

30 megjegyzés:

  1. Imádom. Komolyan ez az egyik legjobb blog amit olvasok. Minden elismerésem. Várom a következőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de édes vagy, köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy ezt mondod! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szia :)
    Jajj annyira örülök, hogy Harry végre szakított Jessicaval, amúgy gondoltam, hogy még képbe jön Luke valahogyan.
    Jennynek igaza van, ilyen könnyen nem lehet megbocsátani, és tetszett Louis reakciója is. :D
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondoltam, hogy lesz öröm, mikor Harry szakít Jessicaval, és meg is értem, szóval örülök, hogy örülsz! <3 És biztos, hogy Jenny helyében én sem bocsátottam volna meg ilyen könnyen. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Uristeeen *-* Imadtam. Basszus Jessicarol mindent gondoltam csak ezt nem. Harry jol tette, hogy dobta :D Jenny megint felszarvazta Harryt. Megerdemli :D varom a kovit!♥
    Enci voltam, csak tableten nem az en fiokomba vagyok belepve, igy nevtelen irtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett, és hogy nem gondoltál arra, hogy Jessica ilyenre képes. Hamarosan hozom a következőt! :) <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Szervusz Drága!
    Tudom hogy nem írtam az előzőhöz amit sajnálok, de lustaság.
    Wow ezzel a fejezettel és az előzővel is lenyűgöztél, de ez a rész... Szavakhoz sem jutok... Egyszerűen fantasztikus lett.
    Na de ez... Harry szakított Jessicával! Vegre Megjött az esze a gyereknek. Végre kinyílt a szeme és látja hogy Mostmár Jennit szereti. Na végre ;). És a kis összekapásuk Louisszal jaj most akkor rosszban leszenk? Kár bár nagyon érdekel hogy mit hozol ki ebből és Jenny végre egy kicsit a saját lábára állt és megmondta Harrynek a sajátját, bár rosszkor. Most épp hogy bekéne adni a derekát erre ellenzi az egészet és ellöki magától Harryt. Bah... Ezek Sosem fognak összejönni, de ko.olyan mindig akadályom elé állítod őket. Lout nagyon szeretem meg minden, de Jennynek Harryvel kell összejönnie. Ő lehetne mondjuk Ellivel most őamúgx is elkeseredett.
    Na de az hogy Jessica drogozik és szexel fizet Lukenak wow ez valami nagy csavar volt. De drogozni mikor gyereket vár na ne. Tudtam hogy Luke még meg fog jelennni es nem is tévedtem nagyot hisz Megjelent. Ahj istenem annyira izgalam ez a blog es mar 29. Résznél tartunk huu gyorsan telik az idő.
    Jó pihenést, rád fér egy kis pihenés és nem baj hogy késik majd a fejezet.
    Nagyon várom a kövit! Fuh nem akarom elhinni hogy szünet van végre már az iskola teljesen kikészített. Na nem fecsegek itt tovább:
    Puszillak és ölellek Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond, nekem már az is sokat jelent, hogy elolvastad és tetszett! :)
      Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Valahogy éreztem, hogy boldogok lesztek attól, hogy Harry szakít Jessicaval, és ami azt illeti, ezt teljes mértékben megértem. Főleg azok után, ami kiderült a lányról. A Harry-Louis dolognak még nincs vége, és igazából még pontosan nem tudom, hogy mit is akarok kihozni belőle, de reménykedem, hogy továbbra is jönnek magukról sorra az ötletek, és nektek tetszeni fog. :) És ami Ellie elkeseredettségét illeti, a következő részben erről is szó lesz, vagyis Ellie életében valami nagy fordulat következik.
      Igazad van, tényleg nagyon gyorsan telik az idő, emlékszem, amikor még a Prológust írtam. Olyan, mintha csak tegnap lett volna. De sajnos az idő múlása ellen nem tudunk mit tenni.
      Ma hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Eskuszom tudod mennyire Harr parti voltam de kezdek atpartolni. Hat miez? Egyik percben meg ez aztan az. Ez amit soha soha soha!!!!! Nem turnek el. Felhaborito. Pff mit kepzelt, hogy Jenny majd a nyakaba ugrik? Es jol erzem, hogx Louis kezdi megszeretni?😄💗
    Puszi:Ami❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ó, akkor mire Jenny valahogy összekerül Harryvel, addigra már inkább Louisnak fogsz szurkolni. Ah, remélem, azért majd egyszer történik valami, ami boldoggá fog tenni téged. :D És Louis érzéseiről inkább nem árulok el semmit, hamarosan úgyis kiderül minden. <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Ahhh nagyon jo resz volt 😊 imadtam! 😀 Nagyon varom a kovetkezot! 😊😀
    xoxo B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3 Ma hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Juuuuj ez is nagyon jó lett imádom ahogy írsz! Amikor Harry odament jól tette h nem csókolta meg nem sült volna belőle ki jó. Boldogan fogom olvasni a következő és a következő részeket. Louis megint alakított viszont ahogy Harry viselkedett vele hát ő nem vette észre h Louis szerelmes lett? Harry kiváncsi vagyok h fog legközelebb próbálkozni hisz nem hiszem h feladja. Ez a Jessica meg egy ribi. De komolyan. Lefekszik drogért? Ez gázos. Harry jól érezte h valami más. Viszont a szöszi miatt haragudtam. De legalább rájött h szereti Jennyt és remélhetőleg harcol is majd érte. Na szóval azt akartam kihozni h köszi a mai résut nagyon jó lett várom a kövit.
    Xx Kl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Arról, hogy Harry és Louis között a dolgok hogyan alakulnak, bőven lesz szó, és arról is, hogy Harry tovább próbálkozik-e Jennynél, vagy végül feladja. Jessicaról pedig annyit, hogy sajnos azok, akik rá vannak szokva a drogra, bármire képesek lennének, még a legaljasabb dolgokra is.
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Hihetetlenül jó lett! Nagyon ügyi vagy, csak így tovább! Nemrég találtam rá a blogodra és huh... Imádom. : )
    Csak így tovább! Sok puszi: Rose

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon aranyos vagy! :) Örülök, hogy ide találtál, és annak is, hogy tetszik. Köszönöm szépen!
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Ahh gyorsan kovit nagyon imadom*.* ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! <3 Ma hozom! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Drága ~E! Imádom a blogodat,az egyik kedvencem! :) Maga a történet teljesen megfogott a szereplők tulajdonságai egyaránt! Nagyon ügyesen irsz,csak így tovább! ~F UI.: Imádtam Lou reakcióját igen aranyos!!:D:D:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága ~F!
      Nagyon szépen köszönöm, jól esik, hogy ezt mondod! És örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Gyorsan kövivel
    Imàsom ahogy ìrsz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! Ma hozom. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Júúúúj!! Annyira jó lett!!! Imádoooom!!!
    Kérlek nagyon siess a köviveeeel!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Ma hozom a következőt.
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Imadtam!:)
    Harry vak. Nem latja, hogy Louis mennyire szereti Jennyt. Most pedig mindketten magukeva szeretnek tenni.
    Jenny jol tette hogy elutasitotta. Senki nem banhat igy egy lannyal. Nem is csodalom, hogy elvesztette a bizalmat Harry irant. Amiket tett vele. Az borzalmas.
    Louis reakcioja mindent vitt. Vilagos, hogy szereti Jennyt es torodni is szeretne vele. Foglalkozik vele, nem ugy mint Harry, amikor egy-egy ejszakas kalandokat akart csak tole. De most o is kiismerte Jessicat.
    Jessica hihetetlen volt. Egy koszos rongyot sem er. Szo szerint. Az pedig hogy gyereket var, es drogozik... az ratesz meg egy lapattal. Hihetetlen. De az vegkepp hogy mivel "fizet" Luke-nak. Undorito :D. Legalabbis szerintem.
    imadtam ezt a reszt IS. :)
    rendszeres olvaso/latogato vagyok, es lustasagbol nem irok soha a reszekhez.. Emiatt is bocsanatot kerek (csak ugy mint az ekezet nelkuli szavak miatt) DE mindig ujjongok magamban hogy uristen uj reeeeeesz! De szerintem nem csak en vagyok igy ezzel:D
    egyszeruen imadom,ezt a tortenetet:D
    Tehetseges ironak tartalak:)
    Mindig tudsz valami varatlant kihozni a tortenetbol. Imadom! Egyszeruen mindent imadok! (tudod mint a hippik:D)
    Remelem hamar tudod hozni a kovetkezo reszt!
    az se baj, ha kesobb, csak hozzad.:)
    Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)
      Harry tényleg vak, nem veszi észre, hogy mi történik Louis és Jenny között, aminek hamarosan meg is lesz a következménye. Jenny helyében én sem bocsátanék meg könnyen Harrynek, sőt, azt se tudom, hogy egyáltalán megbocsátanék-e neki valaha. Bár Jenny túlságosan szereti Harryt, szóval bármi megtörténhet. Az viszont tény, hogy Jenny sokkal jobban járna Louisval, ő gondoskodik róla és törődik vele, és egy olyan lánynak, mint ő, pontosan erre van szüksége.
      Egyet értek, szerintem sem túl szép, amit Jessica csinál, de sajnos ilyenek a drogos emberek, bármit megtennének azért, hogy kapjanak egy kis kábítószert.
      Ilyenért soha ne kérj bocsánatot, hogy nem írsz, nekem már az is sokat jelent, hogy elolvastad és tetszett! :)
      Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, hihetetlenül jól esik, hogy ezt gondolod! :) Ma hozom a következő részt.
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Neeeee! :( Nem teheted ezt velem! Pont itt hagyod abba??? Ez nem lehet igaz! Csodásan írsz, és már annyira várom a kövi részt! :) Úúú, imádlak!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy annak ellenére tetszik, hogy itt hagytam abba a fejezetet. :D De remélem, hogy a következő rész kárpótolni fog! Én is imádlak téged! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  15. Imadom Louist :333
    Jelenleg Harry ellenszeves de majd...csak alakul. Kerlek Louisnak szép sorsot szánj!! :D megérdemli
    Ý

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy megkedvelted Louist. Igazad van, ő tényleg megérdemelné a jó sorsot, de majd meglátjuk, hogy alakul. :)
      Puszi, ~E

      Törlés