2015. november 8., vasárnap

30. fejezet - Mocskos titok

Drága Olvasóim!
Meg is hoztam a 30. fejezetet. Rettenetesen sajnálom, amiért a múlt héten nem tudtam jelentkezni, de a szünetben elég elfoglalt voltam. Köszönöm szépen a rengeteg kommentet és a 115 feliratkozót! Elképesztőek vagytok, nagyon hálás vagyok nektek, amiért folyamatosan támogattok, hihetetlenül jól esik! És tudom, hogy mindig elmondom, de nem győzöm megköszönni nektek azt a sok jót, amit értem tesztek. :)
Remélem, hogy a szünet mindenkinek jól telt, nekem viszonylag gyorsan, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Viszont arra pont elég volt, hogy kipihenjem magam és sok időt töltsek a barátaimmal - tanulás nélkül. Az elmúlt hetem viszont olyan volt, amilyenre számítottam: dolgozatot írtunk minden egyes nap, de legalább már túl vagyok rajta, és csak reménykedem, hogy nem lettek annyira szörnyűek. Tegnap megint volt egy buli [te jó ég, mostanában rengeteget bulizok], amit nagyon élveztem. Nem történt semmi különös, de jól esett szórakozni.
Remélem, hogy a fejezet elnyeri a tetszéseteket. Jó olvasást! :)
Puszi, ~E


Kedves Naplóm!
Itt van Harry. Azt hajtogatta, hogy szeret. Istenem, mennyire jó volt hallani, azóta is újra és újra lejátszódik a fejemben. De bárcsak igaz lenne… Tudom, hogy azért csinálja, mert összejöttem Louisval, és azt akarja, hogy miatta elhagyjam őt, és ne legyek boldog. Rosszat akar nekem, mert gyűlöl, ezért nem fogom elhagyni Louist. Komolyan, azt sem tudom, hogy ő mit akar tőlem. Miért van velem? Mi tetszik neki bennem? Talán el kellene mennie szemészetre, vagy nem tudom. Viszont, ahogy most Harryre gondolok, melegség tölti el a mellkasomat. Nem akarom, hogy bebeszélje nekem, hogy ő tényleg szeret. Mert tudom, hogy NEM IGAZ! Most az egyszer, életemben először ki fogok állni a boldogságom mellett. Már ha ezt lehet boldogságnak nevezni, de minden erőmmel azon leszek, hogy Louisval tökéletes párt alkossunk.

Összecsukom a naplómat, s visszacsúsztatom a helyére, a párnám alá. A rászáradt könnyektől nedves arcomat megtörlöm, s egy mély levegővétel után felülök és a hajamba túrok. Lentről ismerős hangot hallok, amire egyből kipattannak a szemeim. Louis itt van.
Gyorsan megigazgatom magam, egy mosolyt erőltetek és lemegyek. Ahogy meglát, szája mosolyra húzódik, odalépked hozzám és megcsókol.
- Szia - ölelem meg. Jó érzés valakihez odabújni, viszont szörnyű, ahogy nézem a válla fölött Harryt. Molly és Mike boldogan magyaráznak neki valamit, de ő csak letörten figyel minket.
Lelkiismeret-furdalást akar nekem csinálni. De nem, erős maradok!
- Hiányoztál - simítja meg a hátamat, majd elenged és a szemembe néz. Jóleső érzés tölt el, ahogy ez a mondat elhagyja a száját. Hiányoztam neki. Még sose hiányoztam senkinek.
- Te is nekem - mosolyodok el, bár nem olyan életvidám ez a mosoly, mint kellene. Ezeknek a mondatoknak Harry és köztem kellene elhangozni.
- Harry, figyelj már! - Molly hangos kiáltása szakítja meg a gondolatmenetemet. Harry lenéz a húgomra, aki nyújtja a kezét, így Harry felveszi őt.
- Mi az, hercegnő? - mosolyog rá és az orrára nyom egy puszit, mire a kislány huncutul elmosolyodik.
- Semmi. Csak jobb itt fönt - néz le Mikera és kinyújtja a nyelvét.
- Én is! Én is! - kezdi el húzni a húgom lábát, aminek hatására Molly felsikít.
- Hé, van még itt hely - guggol le Harry, majd a másik kezébe felveszi az öcsémet és feláll. - Mindketten idefértek - mosolyog.
Eddig fel sem tűnt, hogy boldogan nézem őket, de Louis égető tekintete visszaránt a földre. Megköszörülöm a torkom. Szólásra nyitom a számat, hogy mondjak valamit, viszont nem tudom, hogy mit kellene. Csak kezd kínossá válni a dolog.
Szerencsémre viszont valaki csenget, így az ajtóhoz sietek, s kinyitom.
- Hali - jön be Niall, utána Liam és Zayn.
- Ömm... helló - nézek utánuk, mert úgy mennek a nappaliba, mintha otthon lennének. Becsukom az ajtót és követem őket.
- Mit kerestek itt? - néz rájuk Harry, miközben a srácok ledobják magukat a kanapéra. Zayn az egyik kezét a kanapé háttámlájára teszi, s mindhárman terpeszben ülnek, hogy még véletlenül se tudjon közéjük ülni bárki is.
- Azt írtad, hogy itt vagy - néz fel rá Niall.
- Azt mondtam, hogy itt vagyok, és nem azt, hogy gyertek ide. Seggfejek - forgatja meg a szemét Harry, miközben leteszi a kezéből a kicsiket.
- Seggfej - vigyorog huncutul Molly.
- Mi? Molly, ne mondd ezt többször! - szólok rá erélyesen, de ő csak mosolyog.
- Tessék, idejön Harry és a ház összes nőjét megrontja - tárja szét a karjait Niall, majd megfogja a hasát. - Uh, van valami kaja?
Louis tarkón vágja, mire a szőke fiú felháborodottan néz a barátjára.
- Ne legyél már ekkora faszfej! - szól rá Louis, s látom Mikeon, hogy már most nagyon megtetszett neki az a bizonyos szó.
- Ki ne mondd! - nézek az öcsémre fenyegetően, a mutatóujjamat feltartva.
- Faszfej! - kiáltja el magát, s felszalad az emeletre, a húgom pedig nevetve követi őt. Felsóhajtok.
- Légyszi, a kicsik előtt ne beszéljetek így - nézek végig a nappaliban összegyúlt tömegen.
- Szólj rá a pasijaidra, hogy ne káromkodjanak - vonja meg a vállát Zayn. Pasijaim? Mi? Csak Louis a pasim! Harryhez most már semmi közöm, bár nem mintha eddig lett volna.
- Mindegy - motyogom. - Kértek valamit?
- Igen, jól esne egy kis popcorn - vágja rá egyből Niall, s a bal bokáját ráhelyezi a jobb térdére.
- És whisky, ha van - egészíti ki Zayn a barátját mosolyogva.
- Rendben - motyogom és megyek a konyhába.
- Várj, segítek - siet utánam Harry. Ahogy beérünk a konyhába és kettesben vagyunk, összeszorul a gyomrom és a mellkasom.
A konyhaszekrényt kinyitom és nyújtózkodok, hogy elérjem a popcornt, de túl magasan van. Hirtelen két erős kezet érzek a derekamon, felemelkedek a földtől és megfogom a popcornt.
- Tegyél le! Most! - kapaszkodok a pultba, hogy bele ne szakadjon, amíg engem tart. Visszatesz a földre, de a teste túl közel van az enyémhez. Érzem a melegséget, s szinte éget, ahogy hozzám ér.
Erőt veszek magamon, próbálom valahogy visszafogni a remegést a végtagjaimban, de nagyon nehezen megy.
Beteszem a mikróba a popcornt, s bekapcsolom, majd a pultnak dőlve várom, hogy elkészüljön. Harry hirtelen megjelenik előttem, kezeivel körbefog és a pultnak támaszkodik. Képtelen vagyok a szemébe nézni, s a kezemet a mellkasára teszem, hogy eltoljam magamtól, de nincs hozzá elég erőm.
- Szeretnéd, hogy még egyszer kimondjam? - kérdezi lágy hangon, amitől a testemen végigfut a hideg.
- N-nem kell - motyogom. - Csak engedj el.
- Ha attól félsz, hogy Louis összetörne, ne aggódj! Még nem szerelmes, így könnyebb lesz elhagyni őt! - simítja meg az arcomat. A gyomrom rendetlenkedni kezd, s elkap a szédülés. Ha nem támaszkodnék a pultnak, már szerintem rég a földön fetrengenék.
- Nem fogom elhagyni őt.
- De engem szeretsz. Én vagyok az első szerelmed és sok dolog fűz minket egymáshoz - mondja lassan mély, rekedtes hangján. Annyira megnyugtat, mégis felzaklat a közelsége. Létezik egyáltalán ilyen?
Nagy kezeit a derekamra csúsztatja, s teljesen közel húz magához, a homlokát az enyémnek dönti. Nagyon remélem, hogy nem lát bele a fejembe vagy nem hallja, amint a szívem olyan hangosan dobog, hogy mindjárt kiugrik a mellkasomból.
A mikró egy pittyegéssel jelzi, hogy elkészült a vajas finomság, így kiküszködöm magam Harry karjai közül, kiveszem a pattogatott kukoricát és beleöntöm egy tálba. A hűtőből kikapom a whiskyt, majd egy tálcára teszem az üveget, a tálat és poharakat. Gyorsan felkapom és megyek be a nappaliba, ott az asztalra teszem, s az összes srác gyorsan kap a kajához és piához.
Ajtócsapódást hallok, Ellie és az egyik barátnője, azt hiszem, Lara, kézen fogva mennek fel a szobába köszönés nélkül. Niall, Liam és Zayn feltűnően néznek utánuk, Niall kajánul megnyalja az ajkait, majd beleiszik az alkoholba.
Louisra nézek, aki gyilkos pillantásokat vet Harry felé.
- Mindjárt jövök - áll fel Niall, a poharat a tálcára teszi, s a lépcső felé veszi az irányt, majd szinte szaladva megy föl.
Louis int, hogy üljek mellé, így Niall helyére pattanok, s az ajkaimra ad egy puszit, majd a fejemet a vállára hajtom. Nagyon kellemes illata van, de közel sem annyira megnyugtató, mint Harryé.
- Jaj, de nagy a szerelem, csak el ne olvadjatok - húzza be a whiskyt Zayn olyan könnyedén, mintha csak vizet inna.
- Hagyd már őket, szerintem aranyosak - mosolyog ránk Liam. Azt hiszem, közülük ő a legnormálisabb. És nem azért, mert nem szemétkedik velem, hanem mert mindig tudja, mit kell mondani, és jólelkű. Nem is értem, hogy került közéjük.
Louis a zsebéből előkotor egy doboz cigit, kivesz egy szálat és az ajkai közé veszi, majd felém nyújtja a maradékot. Ránézek és nyelek.
- Öm... köszi - húzok ki egyet a sok közül, majd kapok egy gyújtót is, meggyújtom és beleszívok egy nagyot.
- Wow, te ilyen rossz kislány vagy? - vigyorodik el Zayn.
- Nem - fújom ki a füstöt. - Csak néha jól esik.
- Amikor feszült vagy valami miatt - néz rám sokatmondóan Harry, amitől csak még jobban felmegy bennem a pumpa és megint beleszívok.
- Ne légy feszült, baby - karol át Louis, kicsit megnyomorgat és az arcomra ad egy cuppanós puszit.
- Nem vagyok - motyogom, azonban ideje sincs tovább nyugtatni, mert Niall büszkén vigyorogva jön le az emeletről, a nyaka két oldalán egy-egy nagy piros folttal.
- Haver, ilyen nincs - néz rá Zayn.
- Ó, dehogynem - vágódik Niall a fotelba. - Bementem a szobába, nem hiszed el, a két csaj egymáson feküdt, CSAK bugyiban!
A srácok szemei kikerekednek, még Louis arcán is látom, hogy elképzeli ezt az egész jelenetet.
- Leszoptak? - tér a lényegre Zayn, mire Niall hevesen bólogat.
- De még hogy!
- Várjunk csak... a nővérem és Lara? - húzom föl a szemöldököm. - Mit csináltak?
- Smároltak, simi, tapi, ilyesmi - mutogat Niall a kezével. - Asszem, épp megzavartam őket, de talán még most folyik a műsor.
Ahogy ez a mondat elhagyja Niall száját, Harry és Zayn szinte sprintelve szaladnak föl az emeletre. Louis megköszörüli a torkát.
- Izé... Nem kellene közbe szólnod? - néz rám. Felsóhajtok.
- Megnézem, mi folyik ott - állok föl, majd elindulok a nővérem szobája felé, bár félve. Fogalmam sincs, mi fog ott várni, de lelkileg próbálok a legrosszabbra felkészülni.
Lassan benyitok. Zayn az ajkába harapva fogdossa Lara fenekét, amíg ő... te jó ég... éppen kielégíti a nővéremet.
Harry mellettük ül, Ellie mellét markolássza, viszont az inge jobban ki van gombolva, mint ahogy eddig volt.
- Jézusom - hagyja el a számat a szó, mire mindannyian rám néznek. Reagálni sincs időm, Zayn megfogja a karomat és beránt, majd becsukja az ajtót.
- Gyerünk, csatlakozz te is! - kezdi el levenni rólam a pólót, de Harry szinte azonnal felpattan.
- Héj, héj, azt felejtsd el! - fogja le Zaynt és elhúzza tőlem. - Jenny ilyeneket nem fog csinálni.
- Ne már, ez csak szórakozás! - tárja szét a karját a fekete hajú srác.
- Nem érdekel. Gyere, Jenny - tol kifelé a szobából Harry, majd becsukja magunk mögött az ajtót.
Még mindig teljesen le vagyok sokkolva Ellie miatt. Miért csinálja ezt?
- Jól vagy? - simítja meg az arcomat, aminek hála magamhoz térek.
- Ez... mi... mi volt? - dadogok.
- Ööö... - vakarja meg a tarkóját. - Izé... csak egy kis szórakozás.
- De Ellie Laraval... - nézek föl rá és nyelek egy nagyot.
- Tudom. De hé, ne aggódj, ez semmi komoly! - fogja meg az arcomat két oldalt és mélyen a szemembe néz. - Akarod, hogy beszéljek Ellievel?
Mivel szemei, illata, érintése és hangja teljesen rabul ejt, kell pár másodperc, míg felfogom, amit mond.
- Ne, nem kell - veszem el magamról a kezét.
- De biztos, hogy jól vagy?
- Igen, mégis mi a francért ne lennék jól?! - emelem fel egy kicsit a hangom, s élesen kifújom a levegőt. Utálom, hogy ekkora hatással van rám. - Miért babusgatsz engem? Szállj le rólam! - indulok el, de ő visszahúz, a mellkasának ütődök és a szemébe nézek. Akármennyire is akarok rá haragudni, egyszerűen nem megy.
- Már mondtam. Szeretlek.
Kínosan felnevetek.
- Pont nem érdekel.
- Ugyan már - dönti oldalra a fejét, s gyengéden megsimítja az arcomat. Lefagyok, amit nyilván ő is észrevesz, mert egy apró, önelégült mosoly jelenik meg a szája szélén. Ajkaim felé közelít, azonban nyílik a szoba ajtó, s mindketten oda nézünk.
- Wow - mosolyog Zayn. - Ezek a csajok nem semmi műsort adtak - igazítja meg magán a pólót, majd lemegy, s én is sietek utána, nehogy megint kettesben kelljen maradnom Harryvel.
Ahogy beérek a nappaliba, az állam szinte a földet súrolja, amit látok, az felháborító. Niall ölében ül Mike, s a whiskys poharat a szőke srác a kicsi kezébe nyomja.
- Niall, mégis mit művelsz? - sietek oda és kiveszem az öcsém kezéből az alkoholt.
- Csak megtanítom, hogy legyen igazi férfi.
- Ha szerinted ettől lesz valaki igazi férfi, akkor gratulálok! - förmedek rá, s ő meglepetten néz rám. Veszek egy mély levegőt. - Bocs. Csak fáradt vagyok.
- Figyelj, cica, lassan mennem kell - lép hozzám Louis, s megsimítja az arcomat. - Dolgom van. Holnap reggel viszont érted jövök, és elmegyünk valahova reggelizni, jó?
Kicsiket bólogatok, majd Louis gyengéden megcsókol.
- Légy jó, kicsim.
- Te is - mosolygok halványan.
- Mi is lépünk. Csá! - indulnak meg a srácok az ajtó felé, egyedül Harry áll még mindig úgy, mint akinek földbe gyökerezett a lába.
- Te is épp menni készülsz, ha jól gondolom - nézek rajta végig. Felsóhajt. Lassan jön felém, megvárja, míg a többiek elmennek, s rám néz.
- Éjfélkor itt leszek a ház előtt, gyere ki és kocsikázunk egyet - néz rám komolyan.
- Mi? Megőrültél? Eszemben sincs! - tiltakozom.
- Kérlek! Csak ennyit kérek tőled. Meg kell beszélnem veled mindent. Utána békén hagylak.
Felsóhajtok. Talán egy kis beszélgetésbe még nem fogok beleőrülni.
- Na jó. De most menj.
Elmosolyodik.
- Szia - nyom egy puszit a homlokomra, majd kimegy. Nem sokkal később Ellie jön le, őt követi Lara.
- Majd beszélünk - mosolyog rá a nővérem, s a szájára ad egy csókot.
- Holnap írok - megy ki Lara, majd Ellie felsóhajt és lassan felém fordul.
Szótlanul nézzük egymást percekig, s látom rajta, hogy a szeme megtelik könnyekkel. Utálom így látni, mégis csak a testvérem.
- Mi ez az egész? - megyek oda hozzá. Szaggatottan kifújja a levegőt.
- Elegem van, hogy a fiúk folyton csak kihasználnak. Laraval megértjük egymást, és sokkal boldogabb vagyok mellette, mint eddig bármelyik fiúval. Boldog vagyok vele, csak... az emberek lenéznek.
- Ne törődj velük, ha boldog vagy - simítom meg a karját.
- Jenny. Annyira sajnálom - ölel meg szorosan. - Szeretlek!
Nyelek egy nagyot és bekönnyezek.
- Én is szeretlek, Ellie - mondom halkan, de a hangom a végén egy kicsit megcsuklik.
- És remélem, hogy boldog leszel Louisval - néz a szemembe és elmosolyodik, majd megsimítja a karomat és felmegy az emeletre.
Talán rendbe fog jönni minden? Lehet, hogy Harry nem lesz az enyém, de idővel elfelejthetem őt. Itt lesz nekem Louis. És Ellie, mint régen.

25 megjegyzés:

  1. Jézusom mi van itt :D Ellie nem semmi :D Nagyon jo lett :D pusziii :)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Hűha nem semmi ez a rész. Gondoltam, hogy Ellievel történni fog valami a sok csalódás után, de ezzel most megleptél. :D
    Most már Jenny szerintem kezd nyitni Harry felé, aminek örülök. De azért Louist is sajnálom....
    Várom a következőt!
    puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy tetszett, és hogy meg tudtalak lepni ezzel a dologgal Ellievel kapcsolatban, nagyon reméltem, hogy erre nem számítotok. Jenny valamennyire kezd nyitni Harry felé, de hogy ebből mi sül ki, majd kiderül. Holnap hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Te. Jo. Eg. Nem jutok szohoz. Imadtam. Es Ellie mindig meg tud lepni.. Be kell valljam a sracot nem csipazom igy. Harry meg, ha Jennyt szereti mi a fasznak ment be Elliehez?! Nem ertem en ezt. Na mindegy. Louis iszonyu cuki *-* Varom a folytatast, ezert megeri ;)♥
    Enci :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet, és hogy Ellie meg tudott lepni! :) Harryről annyit, hogy - mint minden pasi - érthetetlen. Louis pedig szerintem is eszméletlen aranyos. :) Holnap hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Nagyon imádom. Ezért várom a vasárnapokat. Remélem végre megcsókolja Harry Jenny-t a kocsikázás közben. ❤❤ Szerintem Harry ki tudná zökkenteni Jenny- abbol hogy azt higyje nem gyönyörű. Várom a következőt 😘💜❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy ezt mondod! <333 Harry biztosan képes lenne Jennyt lelkileg meggyógyítani, bár főként ő rángatta bele ebbe a dologba. Holnap hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Jujjj... Hát, Niall és Zayn most nagyot süllyedt a szememben... ;) De a vége nagyon cuki lett! :) Nagy csavar volt ez Ellievel és Larával, legalább akkora, mint az, hogy kiderült, Jessica drogozott... Istenkém, már nem tudom eldönteni, hogy a Team Harry-hez, vagy a Team Louis-hoz tartozok-e... Hihetetlenül jól írsz!
    Puszi: Rose

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Zayn és Niall tipikus "kanos fiúként" viselkedtek, amiből szerintem manapság - sajnos - nagyon sok van. Sőt, még Harry is valamennyire közéjük tartozik. Igazából az a legjobb, ha egyikhez sem tartozol, vagy mindkettőhöz, mert sose lehet tudni, mi fog történni. :) Köszönöm szépen!
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, örülök, hogy tetszett! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Klau vagyok csak nem enged belépni. Imádtam a részt. Én biztos h nem mennék el ilyen lelki állapotban. Jó mondjuk én Louissal is maradnék. De nagyon jó volt Harry gáz h felment és Niall... hát ő Niall. Liam ari volt hajj már imádom a blogod . Xx K
    (Klau Mészi vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Jenny sincs teljesen tisztában azzal, hogy mit csinál, aminek meg is lesznek hamarosan a következményei. Boldog vagyok, hogy szereted a blogom! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Uristen miezxddd fhu meg megkell szoknom ezt a nagy valtozast. Na ez az amire pont nem szamitottam.😂😂 megleptel mit ne mondjak. Bezzeg mire megszokom Lout addigra Harry elkezd harcolni erte. Hat ez kesz😉😉 nem baj. Igy tovabb. Szerintem jo lett. Puszi: Ami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, nagyon örülök, hogy nem számítottál erre, és meg tudtalak lepni! Annyit tanácsolok, hogy próbálj meg nem megszokni dolgokat, mert szeretek szokatlan, változatos történeteket írni. :D Köszönöm szépen!
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Miert gondoltam, hogy pont a kocsikazast fogod kihagyni?:(
    amugy imadooom (mint mindig:D)
    jajj es lusta vagyok tobbet irni, szoval bocsi
    Viki��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ebben a történetben a kocsikázás kihagyhatatlan dolog. :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett!
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Waaaaa nagyon jo 😀
    Ellie tok durva 😱
    Kivancsi vagyok a kocsikazasra 😊
    Varom a kovit :D
    xoxo B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Holnap hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Úristen*-* Nagyoon jó rész lett.. :D
    Ellie.. :o tök durva.. ezzel rendesen megleptél.:D
    Birom Hazzát.. itt izél, hogy szereti, de egyből felmegy Niall után..:D érdekes.:P
    Kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki a kocsikázásból:D
    Alig várom a következő részt^^ <3
    Ui.: bocsi, hogy nem kommentelek, csak mobilról szoktam olvasni és lusta vagyok írni, meg sokáig is tart :c

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Reméltem, hogy meg tudlak majd lepni azzal, ami Ellievel történt, és örülök, hogy ez sikerült. Harry pedig olyan, mint a legtöbb pasi; az után meg, ami a nadrágjában van, és nem a fejét vagy a szívét követi. Holnap hozom a következőt! <3 És semmi baj, ezért ne kérj bocsánatot, nekem az is sokat jelent, ha elolvasod és tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Szia baba!:) Nagyon jo lett a resz, el sem hiszem h Elli egy csajjal, de ez az o dolga.(am engem egyaltalan nm zavar.)
    Alig varom mar az uj reszt, kivancsi vaok mi lessz ebbol a kocsikazos dologbol!:)

    Olellek es sok puszi:Lili❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Reméltem, hogy lesz egy ilyen komment, hogy nem zavar az a dolog, ami Ellievel történt. :) Holnap hozom a következőt! <333
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Imádom *-*
    Annyira örülök, hogy végre Harry rájött, mit is akar és dobta azt a ribancot (már elnézést a szóhasználatért ) Már akkor kiakadtam, amikor kiderült, hogy terhes és Harry még így is vele marad:o
    Louis egyszerűen nagyon cuki ♥ csak sajnálom szegényt , hogy Jan nem viszonozza, azt amit iránt érez.
    Remélem naiv főszereplőnk rájön, hogy gyönyörű és ki mellett találja majd meg a rég áhított boldogságot ❤
    Egyébként nagyon jól írsz, várom a folytatást!!:*
    xx Hű olvasód: Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Mivel elég sokan - sőt, szinte mindenki - utálta Jessicat, gondoltam, hogy boldogok lesztek, hogy dobta őt Harry. De hogy ne legyen teljes az örömötök, tettem/teszek bele még több csavart. :D Louis tényleg aranyos, megérdemelné a boldogságot, csak kérdés, hogy megkapja-e végül. Majd kiderül. :)
      Holnap hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés