2015. december 6., vasárnap

34. fejezet - Túl jó hozzám

Drága Olvasóim!
Meghoztam a 34. fejezetet. Ez egy kissé nyugisabb lett, nem is olyan hosszú, és semmi érdekes nem történik benne, de azt hiszem, ilyen már rég volt. :D Viszont a következőben már bőven lesz, olyasmi, amire remélem, hogy nem számítotok. Köszönöm szépen a kommenteket, pipákat és a 124 feliratkozót, még mindig ti vagytok a legjobbak, imádlak titeket! <3
Az elmúlt héten nem voltam túl jól lelkileg. Nem tudom, hogy miért, de valamilyen oknál fogva nem voltam boldog. Remélem, hogy nektek jól telt a hetetek, és a Mikulás rengeteg finomsággal ajándékozott meg! :)
Jó olvasást!
Puszi, ~E

~ Jenny Wilkinson ~

Most ez tényleg megtörténik?
Harry szeret?
A barátnője vagyok?
Istenem, erre vártam, amióta megláttam őt. Amikor először a szemébe néztem, akkor éreztem, hogy valamilyen képzeletbeli mágnes húz hozzá.
Egymáshoz bújva fekszünk az ágyon. Csend van, gyengéden simogatja a karomat, én pedig beszívom kellemes illatát. Csupasz felsőtestére hajtom a fejem, hallom szívdobbanásait. Azt hiszem, még sosem voltam ennél boldogabb, és valószínűleg soha nem is leszek. Megérdemlem ezt egyáltalán? Nem hiszem.
- Itt alszol ma velem - szólal meg mély hangján. Elmosolyodok és felnézek rá.
- Az nagyon jó lenne, de... meg kellene kérdezni anyát.
Biztos tök hülyének néz, hogy az anyámtól függök. Ez olyan gyerekes és béna.
- Persze, szólok anyának, hogy hívja föl - nyom egy puszit a homlokomra, majd kimászunk az ágyból, s a kezemet fogva húz maga után.
Akármennyire is próbálom, a mosolyt nem tudom eltüntetni az arcomról. Szeretem őt, méghozzá nem is akárhogy. Bármimet neki adnám, bármit megtennék érte.
Beérünk a konyhába, ahol Anne és Rob teázik. Anne szeme felcsillan, ahogy meglátja, fogjuk egymás kezét, s a szája széles mosolyra húzódik. Hasonlóan reagál Rob is, amint észrevesz minket.
- Felhívnád Jenny anyukáját, hogy itt aludhat-e? - kérdezi Harry.
- Hát persze! Istenem, úgy örülök nektek! - mondja Anne őszinte mosollyal az arcán, s már veszi is a kezébe a telefont. Harry édesen rám mosolyog és az ajkaimra ad egy puszit. Nem bírok betelni ennyivel, lábujjhegyre állok, hogy megcsókoljam. Belemosolyog, s kissé kuncog is.
- Kis mohó - motyogja az ajkaimra, miközben a derekamnál fogva közelebb von magához. - Szeretlek.
- Én is szeretlek - bújok hozzá.
Azt hiszem, ezt az érzést sose fogom megszokni. Mintha pillangók ezrei repkednének a hasamban, a szívem úgy dobog, mintha a maratont futottam volna le.
Teljesen rabul ejt ez a fiú.
- Rendben, akkor majd holnap megy haza. Szia! - halljuk a végszót, majd Anne leteszi a telefont és ránk mosolyog. - Természetesen maradhatsz. Apukád kicsit mérgelődött, de anyukád majd meggyőzi őt.
- Köszönöm - jelenik meg egy mosoly az arcomon, és felnézek Harryre.
- Gyere - húz maga után föl, bemegyünk a szobába, becsukja az ajtót, s forrón megcsókol.
A levegő körülöttünk azonnal felmelegszik, ahogy vadul falja az ajkaimat, s végigsimítja a testemet. Beletúrok kissé nedves hajába, és göndör tincseit meghúzom, mire belenyög a csókba. Csípőjét az enyémnek löki, érzem már a forróságot ott lenn.
Felemel, áttesz az ágyra, majd lassan elkezdi ledobálni rólam a ruhákat.

Lihegve dől mellém, miközben a takarót magunkra húzza, s védelmező karjai közé von. Átölelem a mellkasát, olyan közel húzódok hozzá, ahogy csak tudok.
- Ez volt életem legeslegjobb szexe - ad egy puszit a fejemre.
- Tényleg?
- Uhum. És tudod, hogy miért? - dünnyögi.
- Azért, mert sokáig tartott? - nézek rá, mire halkan felnevet.
- Nem, nem azért. Hanem azért, mert életem szerelmével, a barátnőmmel csináltam.
A szívemet melegség tölti el, a szemeim könnybe lábadnak. Nem bírom visszatartani, egy könnycsepp lefolyik az arcomon, amit gyorsan letöröl.
- Hé, mi a baj, kicsim?
- El sem hiszem, hogy valaki viszont szeret, Ez annyira... elmondhatatlan ez az érzés. Olyan boldog vagyok, Harry - nézek a szemébe. Valahányszor zöld íriszeibe nézek, úgy érzem, újra és újra belebolondulok.
- Én is boldog vagyok, Jenny. Soha nem voltam boldogabb - simítja meg nagy tenyerével az arcomat. - Ígérem, mindent megteszek, hogy továbbra is boldoggá tegyelek.
A szememet lassan lehunyom és adok a mellkasára egy puszit.
- Jó éjszakát - suttogom.
- Álmodj szépeket - ad a homlokomra egy puszit, s pár perc múlva már hallom is, amint édesen szuszog. Ettől megnyugtatóbb érzés nem is létezik.
Lassan én is álomba merülök.

Reggel, ahogy lassan kinyitom a szemem, kell pár másodperc, hogy felfogjam, Harryn fekszem. Már nem csak a fejem van rajta, ahogyan elaludtam, hanem az egész testem.
Gyengéden simogatja a combomat, s tekintetemet lassan rá emelem.
- Jó reggelt, baby - mondja kómás hangon.
- Jézusom, hogy kerültem rád? - ülök föl, miközben a mellkasára támaszkodok.
- Álmodban biztos hegymászó voltál - mosolyog álmosan. - Amúgy... most épp egész jó helyen ülsz - jelenik meg egy kaján vigyor az arcán, amitől az arcom rögtön olyan vörössé válik, mint a paradicsom.
Gyorsan lemászok róla.
- Hé, ne már, pont jó volt! - néz rám, de a szája szélén látom a pajkos mosolyt, amitől muszáj elnevetnem magam. Elvigyorodik, fölém mászik és hosszasan megcsókol. - Jaj, te! Egyetlen, kicsi, törékeny, édes, cuki, aranyos szerelmem. Imádlak - nyom egy cuppanós puszit a nyakamra, amitől kissé felsikítok és nevetni kezdek. Mosolyogva, csillogó szemekkel néz rám. - Annyira szeretem, amikor nevetsz.
Az orromra ad egy puszit, majd összedönti a homlokunkat. Megsimítom kissé borostás arcát, mire egy halvány mosoly jelenik meg az arcán.
- Harry - szólalok meg halkan -, nekem lassan mennem kellene.
- Ne mááááár - sóhajt. - Olyan jó veled.
- Gyere te is velem - mosolygok.
- Apukád nem fog kiakadni? - simítja ki az arcomból a hajamat, s a fejem mellé könyököl.
- Kit érdekel?
- Ó, baby, micsoda rossz kislány! Tetszik! - kacsint rám, majd lemászik rólam, s feláll. Ahogy már nem takarja őt a takaró, meglátom a fenekét.
Észreveszi, hogy azt nézem, így direkt megrázza, mire elkezdek nevetni és a fejemre húzom a párnát.
- Mi van, nem tetszik a fenekem? - hallom a hangján, hogy mosolyog. - Igaz, a tiéd jobb, de akkor sem annyira szörnyű. Vagy igen? Lehet guggolnom kellene...
- Csak öltözz már! - kuncogok.
- Jó, jó. De legközelebb azért könyörögsz majd, hogy vetkőzzek már.
Megforgatom a szemem, de a mosolyt nem bírom visszatartani. Végül leveszi a fejemről a párnát és ad egy csókot.
- Este megyünk Niallhöz bulizni - jelenti ki egyszerűen.
- Jól van... most... kimennél? Öltözni szeretnék.
- Láttalak már meztelenül, nem rémlik? - jelenik meg egy huncut mosoly az arcán.
- Jó, de az más! Na, menj már!
- Jó, jó! - tartja fel a kezeit és kimegy, de még az ajtóból visszamosolyog rám, majd becsukja.
Gyorsan felöltözök, majd elmegyünk hozzánk.
- Szívem, idejönnél egy kicsit? - kiabál anya. Nem tudom, hogy félnem kellene-e, így lassan megyünk oda kézen fogva. - Apáddal megbeszéltük, hogy holnap este elmegyünk valahova pár napra. Mit szólsz hozzá?
- Nekem mindegy - vonok vállat.
- Ezt igennek veszem - mosolyog, s ránéz az összekulcsolt kezünkre, mosolya szélesedik. - Akkor hivatalosan is együtt vagytok?
- Igen - mondja büszkén Harry, és érzem, hogy kicsit szorosabban fogja a kezem.
- És Louisval mi van? - teszi fel a kérdést apa, amitől most kínosabb nem is lehetett volna.
- Hát, ömm... vele szakítottunk, őt... őt nem igazán szerettem - magyarázom. Apa összeráncolt szemöldökkel néz rám, majd Harryre.
- És Harryt mióta szereted? Ha már itt tartunk.
Felsóhajtok. Utálom, hogy faggat, nem akarom, hogy bizonyos dolgokat megtudjon.
- Amióta megláttam - vallom be őszintén. Harry a hüvelykujjával simogatni kezdi a kézfejemet.
- És te, Harry? - néz rá apa, tekintetéből némi szigort szűrök le. Louisnál valamiért nem volt ilyen. Talán azért, mert Harry Ellievel is kavart.
- Én szeretem őt egy ideje. Pontosan nem tudom, mert ez folyamatosan alakult ki.
- És éjszaka mit csináltatok? - fonja keresztbe a karjait apa, mire anya megböki őt, hogy hagyja már abba. - Remélem, hogy csak aludtatok!
- Nem igazán... - szólal meg Harry, mire hatalmasat nyelek, s már érzem a szobában a feszültséget. - Filmet is néztünk és beszélgettünk.
- És egyéb más?
- Nem történt semmi, aminek nem kellett - mosolyog önbizalommal teli arccal a barátom.
- Helyes.
Felmegyünk a szobámba, mielőtt még olyan kérdéseket is feltesznek, ami ennél sokkal kínosabb.
- El kellene döntenem, mibe megyek este - nyitom ki a szekrényem. Bár nincs sok ruha benne, és a legtöbb nem is színes, én szeretek közöttük válogatni.
- Ne nagyon öltözz ki.
- Miért?
- Csak... - néz oldalra. Felsóhajtok.
- Louis is ott lesz, igaz?
Rám néz, de nem szólal meg, így a válasz egyértelmű. Előbb-utóbb úgyis túl kell esni ezen, és nem szeretnék Louisval rosszban lenni.
Leülök Harry mellé és a szemébe nézek.
- Louis nem jelent semmit. Téged szeretlek - simítom meg az arcát. Halványan elmosolyodik, s lágyan megcsókol.

Este Harry autójával elmegyünk Niallhöz. Sokkal nagyobb buli van, mint amire számítottam. Ahogy kiszállok a kocsiból, hallom a házból a dübörgő zenét. Ahogy bemegyünk, rengeteg olyan embert látok, akiket suliból ismerek.
- Sziasztok! - jön oda Niall, s a kezünkbe nyom egy-egy pohár pezsgőt. - Jó szórakozást, ha dughatnékotok van, a szobám az emeleten - kacsint, s máris megy tovább. Harry felnevet.
- Sose fogom megunni a hülye szőke fejét - fogja meg a kezem és elindulunk a tömegbe. Meglátom Louist, amint egy lánnyal beszélget, s halványan elmosolyodok. Nem akartam, hogy szomorkodjon, és örülök, hogy túllépett.
- Szeretnél vele beszélni? - hajol a fülemhez Harry, de én megrázom a fejem.
- Nincs miről beszélnünk.
Elmosolyodik, majd a poharakat letesszük valahova és magához húz. A homlokát az enyémnek dönti, keze a derekamon van és úgy lassúzunk.
Az agyam folyamatosan azon pörög, hogy pár hét múlva az iskolában mit fognak mondani. Nekem hogy lehet ilyen barátom, mint ő? Mindenki le fog nézni emiatt. Ő túl jó hozzám.
Mindenki utálni fog, jobban, mint eddig.

18 megjegyzés:

  1. Szia!Woww én vagyok az első,engem nem szokott annyira izgatni,hogy mikor és hogyan szólok hozzá,de ez most meglepett,mivel mindig a vége felé jutok.Na de részről:szerintem nagyon jó lett,nem kell mindig a túl sok eseményt belerakni egy fejezetbe,mert kellenek ilyenek is,de azt tudom,hogy egy nyugi rész után,egy pörgős,eseménydús fejezetet várhatunk.Olvastam a hozzászólásokat,és láttam,hogy mindenki és én is Louis-hoz hajlottunk ez nem meglepő,de most így kissé átgondolva jó ez így,ez egy blog ami Harry Styles-ról szól,ha valaki Louisról szeretne olvasni az menjen olyan blogra,persze nem akarok kötekedni semmi csak azt mondom ami szerintem reális. Huh kissé elkanyarodtam a témától,ilyen vagyok nincs mese..egy szó,mint száz remek írás,csak így tovább a jövőben is.Valamint nagyon aranyosak együtt.
    xx
    KK(lehet,hogy mostanra már nem én vagyok az első..no sebaj szeretek beszélni ez tény..:D)
    Ui..remélem jobb lesz a hangulatod a jövőhéten hisz csak 2 hét van a szünetig.Kitartás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik a fejezet annak ellenére is, hogy nem történt benne túl sok minden. Igazad van, egy ilyen nyugis rész után jön az eseménydús, ami majd újabb bonyodalmakat szül. És Louisval kapcsolatban én is úgy gondolom, hogy ez egy Harrys blog, de mivel sokan megszerettétek őt, ő is szerepelni fog továbbra is. Nem főszereplőként, mint Harry, de róla is lesz szó bőven. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Naa, ki volt az a kis türelmetlen, aki egész nap itt lébecolt a blogon és percenként frissítgette?! ;) Hát persze, hogy én, de őszintén mondom, megérte. Harry milyen kis romantikus lett hirtelen... De persze ez nem baj, sőt, jó látni, hogy van egy ilyen oldala is. De aranyom, ne szórakozz velem, mert ha Jennyt bántani fogják a sulijában, én esküszöm a macskámra, hogy Harryvel karöltve leütök ott mindenkit! ;) Nehogy már! Most végre minden happy, erre Jen majd újra visszaesik a hülye emberek miatt?! Nee, kérlek, ne! :) Remélem szót fogadsz majd. Úristen, mennyi hülyeséget összehordtam, de még van mondanivalóm! Várj egy picit, nekem nem esett le, Jenny szülei kettesben utaznak el, vagy Ellie és Jen is megy? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem ez kimaradt... Louis, őt majdnem elfelejtettem. Látod, két hete még a #teamlouis-hoz tartoztam, most meg majdnem kifelejtem. Remélem, hogy azért valahogy kibékülnek majd. :( Mármint Harryvel. Na, nem rabolom az idődet, és amúgy, most nézem, hogy a macskám a könyvespolc tetején van és nem mer lejönni. Hogy hogy a francba fogom én őt leszedni onnan... ;)
    Puszi, Rose
    Ui.: Niall hülye, szőke fejét én sem fogom megunni ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de aranyos vagy, boldog vagyok, hogy úgy gondolod, megérte várni! :) Harrynek mostanáig túl sok volt a perverzség, mostanra már itt az ideje, hogy a romantikus oldalát is megmutassa. Hogy az iskolában mi lesz, arra már csak pár fejezetet kell várni! Igazából még én sem pontosan tudom, de majd kialakul valahogy. :)
      Jenny és az egész család is elutazik, lehet, hogy nem túl jól fogalmaztam meg, sajnálom. Louisról is lesz szó még bőven, nem ő lesz a főszereplő, de jelen marad a történetben. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Szia :)
    Ahh nagyon aranyosak együtt. :D
    Félek, hogy Jennynek még a suliban is lesz gondja és amiatt nem tud majd meggyógyulni... :/
    Várom a következőt!
    puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy aranyosnak találod őket együtt, én is így gondolom. :) Az pedig, hogy a suliban mi lesz, pár fejezet múlva kiderül.
      Ma hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Nagyon tetszett és nagyon örülök annak hogy Harryvel van :) és várom a következő részt is nagyon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Ma hozom a következőt.
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Imádlak. Téged. A történetet. Mindent. Perfect mint mindig. Zseniális vagy. Best blog

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de édes vagy, köszönöm szépen! Én is imádlak! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Nem csalodtam :) Nagyon jo lett :) pusziiii :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Na egy kis nyugisabb resz es vegre lesz egy dolog a heten ami miatt nem fogok idegeskedni. Szerintem jo lett mivel en alapjaraton ilyen nyugis/bujos/szerelmeskedos tipus vagy(ezert is imadom a telet). Barmikor barmeddig elvagyok az agyban😍 nekem tetszett, kivancsi vagyok mi lesz a buliban. Remelem azert beszelnek Louval.:)
    Puszi; Ami❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett ez a nyugisabb rész, de akkor a következőnél már nem lesz így, mert jönnek az újabb bonyodalmak. :)
      Puszi, ~E
      U.i.: Igazából én is imádom a telet pont amiatt, ami miatt te. :D <3

      Törlés
  8. Eddigi legjobb!! es az elsonek maximalisan igaza van, ez egy Harrys blog. Abszurd lenne ha mas sracrol irnal! Csak igy tovabb! Es legyszi legyszi Gemmat is rakd bele! :) puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! Gondolkodom rajta, hogy Gemmat beletegyem-e, de idővel szerintem fel fog bukkanni. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Juuj, de kis cuki rész lett *-* Imádtam, Harry frappáns válaszát, amikor Jenny apjának válaszolt. Fantasztikus! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) <3
      Puszi, ~E

      Törlés