2015. december 13., vasárnap

35. fejezet - Kívülálló

Drága Olvasóim!
Meg is hoztam az újabb fejezetet. Nagyon szépen köszönöm a kommenteket az előző fejezethez, hihetetlenül jól estek! Imádlak titeket, még mindig! <3 Mivel az előző fejezet elég nyugis volt, mostanra már itt az ideje, hogy belecsempésszek valami izgalmat. :D Remélem, hogy tetszeni fog!
Az utóbbi héten elég sok dolgozatot írtam, mivel így szünet előtt az összes tanárnak eszébe jutott, hogy kevés jegyünk van. De gondolom, ez nem csak nálunk van így. Amúgy ezt leszámítva semmi érdekes nem történt. Beköszöntött már mindenhova a karácsonyi hangulat, de én még a telet se érzem, hogy itt lenne, nem hogy az ünnepeket. De nagyon remélem, hogy hamarosan engem is megérint ez az érzés, mert imádom, bár nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Remélem, hogy nektek az elmúlt hét jól telt, és jól érzitek magatokat! :)
Jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: Kész az első kreatív bejegyzésem a Creative blogomon! Ha érdekel, nézd meg: http://e-creative-blog.blogspot.hu/

Hosszas táncolás után muszáj leülnöm a kanapéra, annyira elfáradtam és a lábam is megfájdult.
- Hozok inni valamit - ad egy puszit az arcomra Harry, s már el is tűnik a tömegben. Felsóhajtok, s nézem a táncoló embereket. Mind boldogok. És most már én is az vagyok. Boldog vagyok, mert Harry velem van, bár még mindig attól félek, hogy ez csak egy álom, amiből egyszer csak felébredek. Most minden tökéletes. Minden, csak én nem. Meg kell változnom Harry miatt. Még mindig itt van bennem, amikor a fejemhez vágta, hogy dagadt disznó. Le kell fogynom, sokkal szexibbnek kell lennem. Tudom, hogy szereti a szexi lányokat, a szexet meg főleg. Ezért mindent meg fogok tenni.
Arra eszmélek fel, hogy valaki ledől mellettem a kanapén, s vadul smárolva húzza az ölébe az egyik lányt. A srác pedig... Louis. Kicsit kellemetlenül érzem magam, arrébb csusszannék, de nincs hely, felállni pedig nincs energiám. Így inkább a másik irányba nézek.
- Hm, baby - hallom Louis morgását.
- Ó, várj, a barátnőm bajba keveredett, mindjárt visszajövök! - hallom a lány nyávogó hangját, ami szerintem eléggé irritáló, de ha Louisnak ez kell, akkor engem nem érdekel.
Mikor a lány elmegy, felé fordulok, s tekintetünk találkozik.
- Szia - köszönök neki, de nem viszonozza, inkább csak beleiszik a sörébe. Nem mintha hiányozna neki, már így is eléggé részeg. - Ömm... Louis, nem szeretnék veled rosszban lenni - nézek rá. Felsóhajt, s a szemeit forgatva fordul újra felém.
- Remélem, nem várod, hogy a legjobb barátod legyek.
- Nem, de... nem akarlak elveszíteni.
- Ugyan már - legyint. - Folytasd csak Harryvel, mintha nem is léteznék. Tudod, mint amikor elméletileg együtt voltunk.
Összeráncolom a szemöldököm. Nem tudom, hogy a pia beszél belőle, vagy teljesen komolyan mond mindent.
- Vagy most megkaptad őt, és kell mellé egy szerető, ez lennék én! - tartja felfelé a mutatóujját. Már nehezen formálják az ajkai a szavakat, a nyelve nem pörög, nem tud érthetően beszélni. - Csak tudnám, miért nem elég neked egy fasz. De majd biztos beleírod a naplódba.
A fogaimat összeszorítom és nyelek egy nagyot. Úgy beszél velem, mint egy utolsó senkivel, aki fél város ágyában megfordult. Pedig ez nem igaz. Jó, talán Louisval nem kellett volna olyan gyorsan lefeküdnöm, és Harryvel sem, úgy, hogy nem vagyunk együtt, de ezen sajnos már nem tudok változtatni.
Nem szólok semmit, csak azt veszem észre, hogy a szemeim megtelnek könnyekkel. Louis rám néz, felsóhajt, feltápászkodik és elmegy. Gyorsan letörlöm a könnyeimet, s Harry vissza is ér két pohárral a kezében, az egyiket nekem adja.
- Kösz - iszom meg egy huzamra.
- Ideges vagy valami miatt? - néz rám, de én gyorsan megrázom a fejem és felállok, majd megölelem. Rögtön védelmező karjai közé zár, magához húz és a fejem tetejére ad egy puszit.
Érzem, hogy a testem kezd ellazulni, s kifújom az eddig bent tartott levegőt. Megnyugvás járja át a testem, ahogy megsimítja a hátamat.
- Szeretnél hazamenni, baby? - hajol a fülemhez, hogy a hangos zene miatt halljam, amit mond.
- Még csak most jöttünk - nézek föl rá. Ad egy csókot az ajkaimra, majd utolsó cseppig kiissza az alkoholt a poharából. Nézem tökéletes, vékony nyakát, amin látszik, amikor nyel. Nem bírom visszafogni, muszáj adnom rá egy csókot. Hallom, hogy mély hangon felkuncog, egyik kezét a fenekemre csúsztatja, s kissé belemarkol. Nem húzódok el a nyakától, annyira kellemes illatú, annyira tökéletes. Több nedves, kis puszit hagyok a bőrén, miközben egyre közelebb húzódok hozzá.
- Annyira imádlak - mondja a fülembe, majd szorosan magához ölel, s hosszasan megcsókol. Beletúrok hosszú, puha hajába, mire felmordul, ezzel jelezve, hogy tetszik neki. - Ha nem hagyod abba, itt foglak magamévá tenni - harapdálja az ajkamat, amit kisebb sóhajokkal jutalmazok. Ez a mondata pedig ahelyett, hogy megrémisztene, csak még jobban beindít.
Lábujjhegyre állok, s a nyakánál ölelve csókolom meg. Érzem, hogy kezd vadulni a dolog, mindketten halkan zihálunk, így Harry elhúzza a fejét.
- Tényleg nem szeretném használni Niall ágyát, ki tudja, hány gyereke van az ágyneműben. De tartogasd a vadságodat otthonra - kacsint rám. Kissé elpirulok amiatt, hogy nem tudtam parancsolni magamnak. De pont ezt akartam, hogy vad legyek, és a lehető legszexibb. Az utóbbin még alakítgatnom kell.
Tekintetem megakad néhány iskolatársamon, akik minket néznek és sutyorognak. Sóhajtok, majd megfogom Harry kezét és összekulcsolom az ujjainkat.
Louis elmegy mellettünk, a vállával pedig direkt meglöki Harryt. Szörnyű, hogy ez történt velük, és nem bírom felfogni, hogy ez miattam. Én vagyok a hibás amiatt, hogy már nem jó barátok. És ezen változtatnunk kell.
Harry egykori barátja után néz és megrázza a fejét.
- Hulla részeg, így nem akarok vele leállni beszélni. De holnap felhívom - nézi Louist, majd mondata végén rám néz. - Te nem beszéltél vele?
- Nem - hazudom. A homlokomra ad egy puszit, majd az arcomat a mellkasába fúrom.

Hajnalig Niallnél vagyunk - bár őt nem látjuk sűrűn, mert mindig más lánnyal van.
Beülünk Harry autójába, ahol csend van, csak tompán lehet hallani a dübörgést. Nem értem, hogy a szomszédok hogy bírják ezt.
Harry rám néz és elmosolyodik, majd beindítja a kocsit és elindulunk. Kezét a sebváltó helyett a combomra helyezi, s mindig kicsit feljebb csúsztatja. Úgy tesz, mintha véletlen lenne, de én tudom, hogy nem így van.
- Ugye tudod, hogy alkoholt ittál, és úgy vezetsz? - nézek rá, de ő csak mosolyog.
- Nem ittam olyan sokat, és az utóbbi 2 órában csak vizet. Semmi baj nem lesz, kicsim - paskolja meg a combomat, majd lassan lepaskolunk a ház előtt.
Ránézek, majd az ajkaira. Érti a célzást, odahajol hozzám és megcsókol. Azonban ez a csók mindkettőnk részéről vad, azt hiszem, ez a folytatása annak, amit a buliban elkezdtünk.
Kezemet az arcára simítom, majd beletúrok kócos hajába, ő pedig a derekamnál fogva húz közelebb magához.
Nem bírok magammal. Kezemet végighúzom a mellkasán, majd megállok a nadrágjánál és megfogom ott. Érzem a csókján, hogy meglepődik, de tetszik neki a dolog, mert a kezét az enyémre teszi, s nem engedi, hogy elhúzzam - nem mintha el akarnám engedni.
Kicsit markolgatni és simogatni kezdem, de a csókunk egy pillanatra sem szakad meg.
- Hm, baby - zihálja az ajkaimra, majd benyúl a felsőm és a melltartóm alá, és megmarkolja a mellemet, ami belőlem egy kisebb nyögést vált ki. - Menjünk a hátsóülésre - lihegi.
Nem kell kétszer mondania, sietve mászok hátra, ahogy ő is. Becsukjuk az ajtót, magára húz, s szenvedélyesen csókolózunk tovább.
Keze bejárja a testem minden részét, s egy egyszerű mozdulattal leveszi a felsőmet. Érzem magam alatt, hogy már keményedik, ami egyre jobban beindít, s akaratom ellenére is mozogni kezdek rajta. Nem vár sokáig, a melltartómtól is gyorsan megszabadít. Ám úgy vélem, rajta még mindig túl sok a ruha, így ingét sietve kigombolom, majd leveszem róla. Végigsimítom és végigcsókolom felsőtestét, amitől szebbet és tökéletesebbet még nem láttam - bár sötét van, és csak az utcák fénye világít minket, pontosan tudom, hogy néz ki. Tudom, hol vannak a tetoválásai, tudom, hogy négy mellbimbója van, tudom, hogy mennyire kidolgozottak mellizmai. A V vonaláról pedig ne is beszéljünk, egyszerűen tökéletes. De vajon ő milyennek lát engem?
Gyorsan megszabadulunk a ruháktól, s - nagy nehezen - fordítunk a helyzeten, így ő kerül fölülre. Elővesz egy óvszert, amit gyakorlott mozdulattal magára görget, s hozzám érinti férfiasságát. Felnyögök, s megemelem a csípőmet.
- Ne kínozz, Harry! - nyöszörgöm. Kajánul elvigyorodik, s megcsókol, miközben belém tolja magát. Mélyen a szemembe néz, édesen elmosolyodik és gyengéden lökni kezd. Furcsa, most teljesen más. Most érzem, hogy szeretkezünk, és nem dugunk.
Végig a szemembe néz, néha-néha egy puszit nyom az ajkaimra. Barna tincsei az arcába lógnak, puha, telt ajkain zihálás és nyögés szűrődik ki.
- Annyira jó vagy, baby - kezd el kicsit gyorsítani, ezzel egyszerre a nyögéseink is sűrűsödnek. Nem kell sok, hogy a csúcsra érjek, s nem sokkal később ő is elélvez.
Zihálva és remegve nézünk egymás szemébe, ajkain édes mosoly jelenik meg.
- Szeretlek.
- Én is szeretlek - simítom meg az arcát, s gyengéden megcsókol.
A szűk helyen elég nehéz felöltözni, de valahogy megoldjuk, és kiszállunk az autóból.
- Holnap találkozunk, kicsim - ad még egy utolsó csókot, majd beszáll a kocsiba.
A mosolyt nem tudom eltüntetni az arcomról, nézem a BMW-t, amíg el nem tűnik az utca végén. Egy mély sóhaj után bemegyek a házba, majd föl a szobámba.
Egy meleg zuhany után bedőlök az ágyba, s a takarómat ölelve alszom el.

Reggel - vagyis inkább délelőtt - lecammogok a konyhába, ahol anyáék épp szendvicseket csinálnak.
- Jó reggelt, kicsim - mosolyog anya. - Ha felébredtél, be is pakolhatsz, meglátogatjuk pár napra a nagyit.
- A nagyit? - mosolyodok el. - De jó, nagyon rég láttam!
- Ott van a nappaliban a fiókban egy doboz, ott megtalálhatod a régi képeket és régi dolgokat. Szerintem vigyük el neki megmutatni, biztos örülni fog - mondja apa, én pedig rögtön besietek a nappaliba.
Nagyon szeretem a nagymamámat, de sajnos ritkán láthatom őt, mert elég messze lakik.
Előveszem a fiókból a régies, barna dobozt, letérdelek a földre, s kinyitom. Régi, fekete-fehér fényképeket találok benne, ékszereket, és... egy papírt. Kíváncsian kiveszem, széthajtom és elkezdem olvasni.

Helló, Drágáim!
Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam a kis unokámat, Elliet. Már biztos sokat nőtt, és gondolom, már olvasni is megtanult, így viszek neki egy kis könyvecskét, amit még én olvastam anno gyermekként. Büszke vagyok rátok, amiért ilyen csodálatos szülők vagytok, és azért is, amiért saját gyermeketek mellé egy másikat is befogadtatok. Jenny boldog lesz ebben a családban, saját szüleiként fog titeket szeretni. Kíváncsi vagyok rá is. Tudom, hogy egy örökbe fogadott gyermek nagy felelősséggel jár, nem ismeritek úgy, mint a sajátotokat, de ő még kicsi, így olyan ember lesz belőle, amilyet ti neveltek. Abban biztos vagyok, hogy a lehető legjobb családhoz került.

A számhoz kapom a kezem, a szemeim megtelnek könnyekkel. Ezt nem hiszem el.
Örökbe fogadtak?
Miért nem mondták?
Miért tették ezt?
Kik az igazi szüleim?
Mindig is éreztem, hogy kívülálló vagyok. Hogy nem tartozom ebbe a családba, teljesen más vagyok, mint ők. De erre a legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam volna. A család volt az egyetlen, amiről azt hittem, hogy van nekem. De nincs.
Nincs családom...

28 megjegyzés:

  1. URISTEEEEEEN :ooo erre nem szamitottam nagyon jooo istenem most várhatok megint egy hetet hogy kiderüljenek a dolgok atya ur isteeeen :ooooooo
    ui: nagyon jol irsz még mindiig :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy sikerült meglepnem téged! Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Atya úr isten!!! :OO Ez most komoly? Erre egyáltalán nem számítottam! Ha tudom, hogy ez lesz a vége akkor lehet el sem olvasom, majd csak a jövőhéten. Mondjuk szerintem úgy se bírtam volna ki :D Jajj, de várom már a jövő hetet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy nem számítottál rá, és sikerült meglepnem téged! Jaj, de aranyos vagy, jól esik, hogy így gondolod! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Szia!
    Hát wow mindenre számítottam csak erre nem,soha nem gondoltam volna,hogy ez megtörténhet nagyon megleptél vele.Úgyhogy igen ez most határozottan nem nyugis rész lett,de mint mondtam kell ám ilyen.Legalább lesz miért várni a hétvégét.Na meg persze arra is kíváncsi leszek,hogy az örökbefogadásra,mit fognak mondani a szülei majd,aww amúgy a rész eleje nagyon jó lett,Louis öhmm..n szóval remélem helyre rázódik.De ettől függetlenül nagyon jó rész lett.
    xx
    KK (most már csak egy hét igeeen).:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy nem számítottál rá, és sikerült meglepnem téged! :) Igen, szerintem sem sorolható ez a nyugis részekhez, és a közeljövőben nemigen lesz nyugis rész - legalábbis úgy tervezem. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Szia Drága!
    Na jó... Mi van?????? Ez most mi akar lenni? Jennyt örökbe fogadták na ne. Istenem Mindenre számítottam csak erre nem! Istenem remélem Jen megérti a szüleit, hogy miért nem mondták el neki és nem fog elpártolni tőlük. Már a levél első mondata bűzlött, és hát így ia történt. Szegény Jen.
    Ah és Harry... Jujci imádom azt a kis zöld szemű szörnyeteget, de komolyan. Olyan édes itt olvadozok a kanapén a bátyám eléggé furcsán néregetett :D hozza meg Jenny önbizalmát mert ez a csaj mindig keres valami kifogást arra hogy miként hánytassa meg magát. Sportoljon vagy akármi csak nem károsítja magát! Ajj...
    És szegény Lou nagyon sajnálom, és kicsit most ideges is vagyok rá ne durcáskodjon már itt nekem. Így utólag Bocsi hogy nem írtam komit csak, ahogyan említetted velünk is folyamatosan dolgozatot irattak. Negőrítenek minden nap két doga... Tökéletes. És igen én sem égek annyira karácsonyi hangulatban nekem még mindig november van kéne egy kis havazás. Na de nem fecsegek itt mert meg unsz :DD imádtam es szörnyen varom a folytatást!
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon boldog vagyok, hogy nem számítottál arra, és meg tudtalak vele lepni, hogy örökbe fogadták! Az biztos, hogy Jennyéknél ez most nagy zűrzavart fog kelteni, és nagyon sokáig ez lesz a téma, elvégre egy ilyen dolgon nem könnyű túllépni. De majd minden kiderül szép sorjában. :)
      Harry, a zöld szemű szörnyeteg, ez tetszik! :D És teljes mértékben igaz is. Most a legédesebb oldalát mutatja, ami szerintem a legtöbb lány szívét elrabolja - ha eddig még nem tette volna meg. Jennyvel pedig majd lesz valami, az pedig még kiderül, hogy pozitív vagy negatív irányba fog változni. És elhiszem, hogy kissé ideges vagy Louisra, elvégre nem viselkedett túl jól. De még vele is alakulnak a dolgok idővel. :)
      Ne kérj bocsánatot azért, mert nem írtál, nekem az is jól esik, hogy elolvasod és tetszik! :) Elhiszem, hogy megőrültél attól a sok dolgozattól, én is átérzem a helyzetet, bár velünk naponta csak egyet írattak.
      Remélem, az ünnepekre azért megjött a karácsonyi hangulatod! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Drága ~E!
    Tudom, hogy rég írtam de ezt most be szeretném pótolni.Imádom a történeted és természetesen téged is! Annyira fantáziadús és csavarokkal átszőtt az egész, hogy öröm olvasni a sorok között! :) Minden vasárnapot tűkön ülve várom, hogy ezt a fantasztikus csodát olvashassam. Nagyon kíváncsi vagyok Jenny reakciójára a későbbiekben és arra is, hogy hogyan oldja meg ezt a problémát. Ahogyan pedig Harryt ismerem mindenben mellette fog állni, sőt még azt is el tudom képzelni, hogy Jenny hirtelen felindulásból Harryhez költözne, de ezt csak a következő résznél tudhatom meg, hogy hogy is reagál Jenny. Louisnak meg gyorsan keríts valami bombázót :P (na jó nem kell annak lennie de szeresse azt a lányt!)
    Szóval ahogy mindig is mondtam megunhatatlan vagy mint írásban mint emberileg is. Nagyon hiányzol és alig várom,hogy jövőhéten szétrúgjuk a ház oldalát és egy akkora partyt csapjunk mint még soha, az iskolát a hátunk mögött hagyva.
    Annyira szeretlek! Millió és még annál is több puszii
    Szuszu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szuszu!
      Igen, elég régen írtál már, de tudom, hogy mindig elolvastad, és nekem az is sokat jelent, ha neked tetszik. :) Jaj, kis cukim, én is imádlak téged! És nagyon jól esik ezt olvasni, boldog vagyok, hogy így gondolod!
      Jenny reakciója sok fejezeten keresztül elhúzódik, elvégre ez sokként érte őt, ami érthető. De Harry mindent meg tesz érte - legalábbis most, aztán ki tudja, mi lesz a későbbiekben... :D Louis miatt pedig ne aggódj, idővel biztosan neki is jó lesz!
      Te is nagyon hiányzol nekem! Sajnálom, hogy nem tudtunk együtt bulizni, de nehogy azt hidd, hogy ez elmarad, amint lehetőség lesz rá, bepótoljuk! :D
      Én is nagyon szeretlek, és alig várom, hogy újra lássalak!
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Jézusooom.. Miafasz?! Hát erre aztán nem számítottam. Örökbe fogadták? na bazd meeeg :D Imádom. És nem bírok egy hetet várnii. Ahhh.
    Ismerős.. Mi is dogát irtunk, szinte mindennap. A holnaptól meg be vagyok szarva. Angol írásbeli kisérettségim van.. Be vagyok parázva, hogy hogy fog sikerülni.. De már csak egy hát és szünet. :3 Alig várom. Ahogyan a következő részt is. ♥ Imádás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Boldog vagyok, hogy téged is meg tudtalak lepni ezzel a dologgal! :) Örülök, hogy tetszett!
      Átérzem a mindennapi dolgozatot, de szerencsére túl vagyunk rajta. Remélem, hogy a kisérettségid jól sikerült! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Várj... mi a fasz??? WTF? Mi az hogy örökbe fogadták?? MI?? Na jóó it leblokkoltam! Siess könyörgöm!! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, nem számítottál rá, és téged is meg tudtalak lepni! :) <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Joeg! :o ez nagyon durva..
    ahhh nagyon varom a kovetkezo reszt! 😙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy téged is meg tudtalak vele lepni! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Jaj, my god!
    Te most szórakozol?! Ilyet nem játszunk, szivi! Így kiakasztani az olvasóidat - köztük engem ;) - ejnye, te lány!
    Louis most egy f@sz volt. De komolyan. Bunkó. Remélem azért ez nem marad így. :( Harry meg egy kis angyal. Jó, én minimum egy fél méterrel alacsonyabb vagyok nála, de azért lekicsizem. Nem baj, lényegtelen. Ennél sokkal fontosabb, hogy NEM KAPOK LEVEGŐT, úgy megleptél, szóval, ha meghalok ezt írják majd a sírkövemre: ,,Halálának oka; ~E, aki túl jól írt." De komolyan Jennyt örökbe fogadták?! Na jó, sok ez nekem, így a fellépésem után. ;)
    Nekem sincs még karácsonyi hangulatom, de reméljük, hogy azért majd megjön. :)

    puszi, Rose

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, ne haragudj, nem állt szándékomban kiakasztani titeket, de ha már így alakult, elnézést kérek, majd valahogy kárpótollak. :D
      Egyetértünk, Louis most nem viselkedett úriember módjára. Bár részegen ritka az, aki normálisan viselkedik. Harry pedig most az édes oldalát mutogatja, úgy tűnik, szerepet cseréltek. :D Jézusom, azért nem szeretnélek a halálba vinni, de köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Uristen miez😱😱 kemenyen megleptel. Erre nem szamitottam. Huh, most solkban vagyok😂😂😂 szerintem marha nagy fordulatot vett az egesz es marha jo lett! Csak igy tovabb.

    Puszi: Ami 💘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy nem számítottál rá és sikerült meglepnem téged! :) Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Szia :)még sosem írtam neked! Viszont követtem minden eggyes részt.
    Nagyon jó lett ez a rész is.Te csak jókat írhatsz.
    Szeretem Louist, viszont most nagyon nem volt szèp tőle.Megértem, hogy szereti Jennyt, de részben ő is hibás volt, mert ő fogadott is.
    Harry.Annyira imádom őt.Amnyira aranyos, édes.Végre, hogy megjött az esze, és elfogadta, hogy szereri Jennyt.
    Jenny.Nemtudom felfogni, miért nem fogja fel, hogy gyönyörű? Mindenki szemében az.Miért nem fogadja el magát? Egy kicsit sem kövér.
    Viszont a vége lesokkolt.Nem erre számìtottam.Nehét lehet Jennynek, ha így tudta meg.Szerintem nem így kellett volna megtudnia.
    Már csak 1hét és vége a sulinak és következő rész.
    igazából mindig azért várom,hogy vége legyen a sulinak, mert akkor addig nincs suli,mig fejezet nincs.(ha neha késel) 1hét es 2 nap és Al oha iskola és szünet.
    Sajnálom, hogy eddig nem írtam.Több történetedet is olvastam.Van úgy, hogy a régebiekből is egyet 10x elolvasok.
    imádom ahogy írsz.Tehetséges vagy! :)
    sok sikert a suliban.Várom a következő részt.
    puszi:Erika♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy most írtál, jól esik! :) Jaj, de aranyos vagy, boldog vagyok, hogy így gondolod!
      Igazad van, Louis is hibás - sőt, ő a legnagyobb hibás, és most a viselkedésével még tett rá egy lapáttal. Harrynek tényleg megjött az esze, végre előbújt az aranyos oldala is, amit szerintem mindenki imád - főleg Jenny. Jennynek pedig még időre van szüksége, ilyen állapotból sajnos nem tud meggyógyulni egyik pillanatról a másikra. De az idő talán segíteni fog neki.
      Örülök, hogy nem számítottál rá, és sikerült meglepnem téged!
      Ne kérj bocsánatot azért, mert nem írtál, nekem az is jól esik, ha csak elolvasod és tetszik! Nagyon szépen köszönöm! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Hú ez most nagyon nem volt várható, izgulok hogy Jan meg e érti nem akarnak neki rosszat. Nagyon várom a kövi részt. De viszont Harrynek örülök. Várom a kövi részt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy nem számítottál rá, és hogy megleptelek! Jennynek időre lesz szüksége, hogy megértse őket - ha egyáltalán megérti. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Te jó ég!! Erre aztán nem számítottam! Nagyon jól írsz és jó ötleteid vannak, nagyon izgalmas a történet. Remélem Jenny nem fogja magát többet bántani és Harry segíti majd ennek a nehéz helyzetnek a leküzdésében! Alig várom a következő részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, de aranyos vagy, köszönöm szépen! Örülök, hogy nem számítottál rá, meg tudtalak lepni, és hogy tetszik! :) Harry biztosan mellette fog állni, de nem lesz zökkenőmentes, amin keresztül mennek.
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Atya ur isten! Erre a legvadabb almaimban se gondoltam volna h Jennyt orokbe fogadtak!! Remelem h emiatt nm kezdi el megint vagni es hanytatni magat!

    Annak viszont nagyon orulok h Hazzaval osszejottek es h vegre boldog!^-^❤

    Sok csok es oleles!(♥ω♥*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy meg tudtalak lepni, és hogy nem gondoltál rá! <3 Hogy mi lesz vele/velük ezek után, az még a jövő rejtélye. :)
      Puszi, ~E

      Törlés