2015. december 27., vasárnap

37. fejezet - Csak rá számíthatok

Drága Olvasóim!
Meghoztam az újabb fejezetet. Mint mindig, most is hálás vagyok nektek a sok aranyos kommentért, és a 129 feliratkozóért! Imádlak titeket, köszönöm, hogy vagytok nekem! <3 Remélem, hogy továbbra is velem maradtok, és nem fogtok csalódni. :)
Az elmúlt hetem egész jól telt, csak sajnos sikerült degeszre ennem magam, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. :D Azt hiszem, 2016-tól elkezdek rendesen edzeni és egészségesen étkezni, és elhanyagolni a cigit - persze a buli kivétel. A karácsonyom jól telt, a szeretteimmel töltöttem, kaptam sok szép ajándékot, és adtam is. Bár most nem volt a legjobb a karácsonyi hangulat, én így is nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy ezzel ti is így vagytok! Amit megtanultam az elmúlt pár hétben, az az, hogy sokkal rosszabb érzés, ha valakit nem tudsz viszont szeretni, mint ha valakit szeretsz, de ő nem viszonozza. Sajnos mindkettőt tapasztalom, és egyik sem a legjobb érzés...
Arra gondoltam, hogy január 1-én megosztom veletek az újévi fogadalmaimat, elhatározásaimat. Így lehet, hogy nekem is könnyebb lesz megvalósítani, de majd kiderül. :) Továbbra is kellemes ünnepeket kívánok, és használjátok ki, ami még maradt a szünetből!
Remélem, a rész tetszeni fog! Jó olvasást!
Puszi, ~E

Másnap a nagyi régi típusú konyhájában reggelizünk. Nekem alig megy le pár falat a torkomon, rettenetesen ideges vagyok. Érzem, hogy közeleg az a beszélgetés, ami életem legnehezebb párbeszéde lesz. Félek, izgulok és kíváncsi vagyok egyszerre.
Feszengve nézem, ahogy mindenki megeszi az utolsó falatot a tányérjáról, s amikor fel akarnak állni, végre kinyitom a szám.
- Várjatok még egy kicsit - szólalok meg remegő hangon, anya összeráncolt szemöldökkel rám néz, s lassan visszaül. - Ömm... Molly, ti menjetek ki játszani a kutyussal, jó? - nézek a kicsikre. Ők még nem értenék ezt meg és nem is akarom ilyennel terhelni őket.
- Tofy! - kiáltanak fel egyszerre, lemásznak a székről és szaladnak is ki a kutyához, aki amint meglátja őket, lihegni és örömében ugrálni kezd. A németjuhász tisztában van vele, hogy ő nagyobb termetű, így óvatosan bánik az ikrekkel.
Felsóhajtok és anyáékra pillantok, akik kíváncsian fürkészik az arcomat. Ránézek Elliere. Fogalmam sincs, hogy ő tudja-e, de ha nem, majd most megtudja.
- Valami baj van, kicsim? - kérdezi anya. Nem mondhatom azt, hogy nincs, mert akkor hazudnék. Mert igen, van baj. Méghozzá nem is kicsi.
- Én... - nyelek és a nagyira pillantok, hogy erőt merítsek a pillantásából. - Megtaláltam... egy levelet.
Pár másodpercig néznek rám.
- Milyen levelet? - kérdezi apa. Az ajkamba harapok, hogy ne sírjam el magam, előveszem a farzsebemből, remegő kezekkel széthajtom és lassan odanyújtom nekik. Ahogy megpillantják, a szüleim egymásra néznek, látom, hogy anya szemében megjelennek a könnycseppek. Apa kifújja az eddig bent tartott levegőt.
- Az mi? Valaki elmondaná nekem is? - kapja ki a kezemből a nővérem a levelet, s elkezd olvasni a sorok között. Mikor a közepe felé jár, arca teljesen megváltozik, feszültté válik, ám kicsit sem meglepetté.
Van egy olyan érzésem, hogy ő is tud róla.
Türelmetlenül nézek anyáékra, akik még véletlenül se néznek a szemembe. És ez fáj. Nagyon fáj.
- Miért nem mondtátok el? - kérdezem halkan, remegő hangon. Anya szipogni kezd, apa felsóhajt, tudja, hogy rá maradt az a feladat, hogy elmagyarázza.
- Szívem, mi... mi a saját lányunkként szeretünk, és nem akartuk...
- Kik az igazi szüleim? - vágok a szavába kissé feldúltan.
- Ez egy hosszú történet... 1999-ben, egy sötét éjszakán mentünk haza, és megláttunk egy autót beleborulva az árokba - látom, hogy apa felidézi az emlékeket, ami eléggé fájhat neki. - Rögtön kiszálltam az autóból, odarohantam és kerestem az embereket. De csak egy kisbaba sírást hallottam. Az voltál te - néz a szemembe. A szívem összeszorul, a könnyeket nem bírom visszatartani. - Hívtunk segítséget, aztán megtalálták az édesanyádat is eszméletlen állapotban. A kivizsgálások szerint drogozott... - szaggatottan kifújja a levegőt, s folytatja. - Megpróbáltuk megkeresni pár élő rokonodat, de sajnos nem volt. Édesapád meghalt, mikor édesanyád terhes volt veled, valószínűleg ezért kezdett el drogozni. A nagyszüleid pedig már rég nem éltek, más rokont pedig nem találtunk.
Lemerevedve hallgatom a történetet, szinte megjelenik előttem, ahogy egy felborult autóban egy kisbaba sír.
- Hatalmas szerencse volt, hogy te élve megúsztad, egy horzsolásod se volt, amit mindenki csodának gondolt - szólal meg végül anya is a könnyeivel küszködve. - Amíg kerestük a rokonaidat, a szívünkhöz nőttél, és Ellie is nagyon megkedvelt, mindig játszott veled. Ő volt az, aki először a húgának szólított. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy a családunkba tartozol.
A látásom homályos a könnyeimtől, a szívem hevesen dobog, mintha újra átérezném azt a balesetet.
- Ki az anyám? - bököm ki a kérdést, ami a leginkább foglalkoztat. - És mi történt vele a baleset után?
- Kórházba vitték, de nem kaphatott vissza téged.
Akkor még él. Egészen biztos vagyok abban, hogy él, és én meg fogom keresni. Meg fogom találni az anyukámat.
Elliere pillantok, aki szótlanul ül és lefelé néz. Miatta vagyok ebben a családban. Ő szeretett meg és fogadott el a testvérének. Most mégis úgy érzem, nem szeret eléggé. Azóta, mióta megismertük Harryt...
- Muszáj kicsit levegőznöm - állok föl és kimegyek az udvarra. Megpillantom Mollyt és Mikeot, akik nevetgélve labdáznak a tőlük jóval nagyobb kutyával.
De most ezen sem tudok elmosolyodni. Egyszerűen fáj minden. Fáj, hogy nem tartozom ide, fáj, hogy édesapám meghalt, hogy édesanyám drogozott, hogy elvettek tőle. Még az is fáj, hogy ebbe a családba kerültem, mert érzem, nem tartozom közéjük.
Kimegyek a keskeny utcára, előveszem a telefonomat és felhívom Harryt, aki két csengés után fel is veszi.
- Minden rendben, kicsim?
Felsóhajtok és nyelek egy nagyot. Megnyugtató hallani a hangját, ő az egyetlen, aki maradt nekem. Vele akarok lenni most is.
- Beszéltem anyáékkal... De ezt személyesen szeretném elmesélni... Nem jössz el ide? Itt is aludhatnál, rettenetesen hiányzol - vetem fel az ötletet, ami eszembe jut. Elképzelni sem tudok mást, mint hogy Harry átöleljen és nyugtató illata körbeöleljen.
- Persze, kicsim! Írd le a címet, és már indulok is!
- Tényleg? - mosolyodok el.
- Tényleg! Te is hiányzol nekem, és most muszáj melletted lennem.
- Szeretlek, Harry - mondom a sírástól remegő hangon.
- Én is téged, életem!
Leírom neki a címet. Estig nem megyek vissza a házba, csak járkálok az úton, amikor megpillantom az ismerős fényszórókat, meghallom a kocsi hangját, majd megjelenik mellettem a fehér BMW. Leparkol, kiszáll belőle Harry, én pedig rögtön a nyakába ugrok.
Szorosan magához ölel, míg én beszívom férfias illatát. Máris érzem, hogy megnyugszom, testem ellazul, de a sírást nem bírom abbahagyni. Perceken keresztül ölelem, majd a szemébe nézek, arcát a kezeim közé veszem és megcsókolom.
- Minden rendben lesz, itt vagyok - súgja, miközben homlokát az enyémnek támasztja és gyengéden megsimítja az arcomat.
Szaggatottan kifújom a levegőt, majd lassan megfogom a kezét. Összekulcsolom az ujjainkat, s bemegyünk a házba. A nagyi, amint meglátja mellettem Harryt, kedvesen elmosolyodik.
- Szervusz, aranyom! Biztosan te vagy Harry - mosolyog.
- Igen, én. Csókolom - mosolyog a barátom.
- Nagyi, ugye nem baj, ha itt marad? Most már csak rá számíthatok...
A nagyi halványan elmosolyodik. Talán ezzel megbántottam őt, de biztosan megérti, hogy hogy értettem.
- Természetesen maradhat - mosolyog a nagymamám.
- Köszönöm! - fogom meg Harry kezét és behúzom őt az átmeneti szobámba. Becsukom az ajtót, átölelem a nyakát és hosszasan megcsókolom. - Annyira jó, hogy itt vagy.
- Melletted leszek örökre! Ígérem - néz a szemembe. Örökre? Ez a bizonyos szó... Vajon betartja?

~ Harry Styles ~

Szörnyű ilyen állapotban látni Jennyt. Törődésre és megértésre van szüksége, méghozzá rengetegre, és ez én meg fogom neki adni.
- Elmegyek fürödni - törli le a könnycseppeket az arcáról. - Addig helyezd magad kényelembe. Utána elmondok mindent.
- Rendben - adok egy puszit a homlokára, majd leülök az ágyra. Jenny a bőröndjéből kiveszi a pizsamáját, s a fürdőszobába megy.
A telefonom pittyegni kezd, előveszem, s felsóhajtok. Tyra az, már megint írt. Amióta a kocsma után lefeküdtem vele, zaklat.


Akaratom ellenére elképzelem rajta a combfixet, s az ajkamba harapok, azonban gyorsan elhessegetem a gondolatot. Ő egy ribanc, régen szükségem volt ilyen lányokra, de már nem. Ő soha nem lesz olyan, mint Jenny, soha nem fogok vele úgy bánni. Sőt, Jennyn kívül egy lánynak se fogom mondani, hogy szeretem, csak anyának.
Kijön a fürdőből, elteszem a telefonomat és mosolyogva nézek rajta végig. Annyira szeretem minden porcikáját, minden testrészét, mindenét. Szeretem őt, még sose voltam ennyire szerelmes senkibe. És nem is leszek. Soha.
Bebújik az ágyba, én pedig mellé fekszem és szorosan magamhoz ölelem, majd elkezdem simogatni a karját. Beszívom tusfürdőjének és hajának kellemes illatát, ami rögtön mosolyt csal az arcomra.
- Jobban vagy? - kérdezem halkan.
- Uhum. De csak mert te itt vagy - öleli át a mellkasomat. Érzem, hogy a szívem hevesen dobog. - Anyám egy drogos volt, apám meghalt... - kezdi el nagy nehezen. - Nincsenek élő rokonaim. Kisbaba voltam, amikor az anyámmal voltam egy autóban, de ő épp be volt állva, így baleset lett... A mostani szüleim megtaláltak, és magukhoz vettek.
A mellkasom összeszorul, el sem tudom képzelni, mit érezhet.
- Meg akarom találni az igazi anyámat - sóhajt.
- Majs holnap beszélünk róla. Most pihenj - adok a homlokára egy puszit. Felsóhajt, becsukja a szemét, s pár perc múlva már hallom is, ahogy szuszog.
Óvatosan kimászok mellé, s a konyhába megyek, hogy igyak egy pohár vizet. Azonban amit ott látok, kissé meglep. Ellie egy kis gyertya mellett ül, és iszik. Vagyis inkább vedel. Whiskyt.
- Jól vagy? - nézek rá. Bágyadt tekintetét rám emeli, ami kissé ijesztő. Lassan leülök mellé. - Ellie, jól vagy? - ismétlem a kérdést.
- Nem - támaszkodik az asztalon. - Ez a család kész katasztrófa! A húgom nem is a húgom, anyámék hazudtak eddig Jennynek, én meg biszex vagyok!
Összeráncolom a szemöldököm.
- Szeretnél beszélni róla?
- Miről? - emeli fel a hangját, s csak remélem, hogy senki nem ébredt rá. - Arról, hogy engem csak egy lány képes szeretni? Hogy csak egy lánytól kaphatom meg azt, amire vágyok?! Az összes fiú egy fasz, és igen, te is közéjük tartozol!
Nem tiltakozom, mert igaza van. Úgy bántam vele, mint egy kurvával, viszont ez részben az ő hibája is, ugyanis úgy viselkedett.
- Hé, nyugi - simítom meg a karját.
- Mondd meg nekem őszintén, megváltoztam, és még így se kellek senkinek! Miért van ez?!
Sóhajtok. Utálok lelkizni, de azt hiszem, ezt most muszáj.
- A szerelmet ne keresd, majd egyszer rád talál, ha jó helyen leszel, jó időben.
- Olyan csúnya vagyok! - kezd el sírni.
- Mi? Ne butáskodj már! - nézek rá. - Gyönyörű vagy, ezt te is tudod.
- Nem! Csak... ahh - túr a hajába. - Miért vagy velem rendes? Megint ki akarsz használni? Végre el tudtalak felejteni, erre tessék, megint itt vagy...
- Elfelejteni? - húzom fel a szemöldököm.
- Azt hiszed, nekem nem jelentett semmit, ami történt Párizsban? Meg úgy azon kívül minden, ami köztünk volt.
- Azt hittem. - nézek rá.
- Hát, mindegy. Most már tudod, hogy egy olyan ribancnak is vannak érzései, mint amilyen én vagyok - áll fel és meginog.
- Ellie! - nézek rá.
- Jó éjszakát - megy ki a falnak támaszkodva.
Felsóhajtok. Szegény nagyon maga alatt van, de biztos vagyok benne, hogy a felére holnap már nem fog emlékezni. Legalábbis nagyon remélem, mert akkor hallgathatom a bocsánatkéréseit. Nekem pedig most Jennyvel kell törődnöm, nem a nővérével.
Jenny lelkét fogom meggyógyítani.

27 megjegyzés:

  1. Drága-Drága ~E!

    Ismét kitettèl magadért!! <3 nagyon tetszik!! Ennél jobbat elsem tudnék képzelni... :) annyira de annyira jól írsz, hogy azt öröm olvasni. A részről: először is nagyon de nagyon tetszik, másodszor Harry olyan aranyos, hogy rögtön autóba ült és elment Jenny-hez. Harmadszor pedig: Louis. Szegényt annyira sajnálom... egyszer csinálhatnál olyan kis részt amiben leírod, hogy Louis mit érez mióta nincs együtt Jenny-vel. ( ez csak ötlet, nem muszály végrehajtanod!! :) ) tényleg nagyon jól írsz <3 kiváncsi vagyok az új évi fogalmadra/fogadalmaidra. Várom a következőt!! Siess vele!! <3

    Puszi, Cintia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cintia!
      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet! :) És fogalmad sincs, hogy mennyire jól esik olvasni a dicsérő szavaidat, nagyon hálás vagyok érte! Louisval kapcsolatban pedig én is terveztem, hogy lesz olyan rész, ahol bővebben leírom, mit gondol. Meg hát vele is fognak történni dolgok. :) Még egyszer köszönöm! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szia!
    Huhh először is nem tudom szóhoz jutni,de tényleg ez ez egyszerűen hihetetlen nagyon nagyot arattál,persze nem lett annyira vidám rész,de az írásod remek,nagyon jól átadtad az érzelmeket,hogy mit éreznek a szereplők,és nagyon bele tudtam képzelni magam történetbe,és,hogy Harry milyen törődő(vagyis most),meglágyítaná mindenki szívét.Remélem Jenny jobban lesz,és kíváncsi vagyok,hogy az anyukájára is.Ellie pedig Ellie,nem tudom meglepett,hogy így "kitört",de hát mindenkivel előfordul nem?
    Nagyon jól megírt rész lett ez is,sok sikert az új évre is az íráshoz,meg úgy általánosságban is.:)
    Boldog Új évet!
    xx
    KK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ui.elnézést a helyesírási hibákért,de most nem tudtam elmondani,mert felkavartak a történtek a részben,de nagyon jó lett ám.:*

      Törlés
    2. Szia!
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet, köszönöm szépen! :) Boldog vagyok, hogy bele tudod élni magad a történetbe, és ezáltal a szereplők helyzetébe! Harryvel kapcsolatban egyetértek, mindenki szívébe be tudja lopni magát, amikor így viselkedik. Ellie kiborulásának pedig megvan az oka és a következménye is meglesz idővel... :)
      Köszönöm szépen, és sajnálom, hogy csak most válaszoltam!
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Szervusz Drága!
    Sajnálom, hogy nem írtam az előző részhez, de valahogyan elmaradt. Sajnálom.
    Na de most itt vagyok! Huh hát nem is tudom, persze nagyon jó rész lett csak aj alig jutok szavakhoz. Pontosan tudtam, hogy az a csaj felfog még tűnni éreztem. Jaj nem tudom hogy mi lesz de azt érzem, hogy valami lesz ezáltal a csaj által, Jenny véletlenül rálel Harry telefonjára és meglátja, hogy egy csajjal beszélget ezért bántani fogja magát? Jó ez az én klisés gondolat menetem ;)
    Na de Harry még mindig ámulatba ejt az arányosságával! Remélem ez nem mulandó! De Jennyre most egy kicsit pipa vagyok. Na ne kezdje a tipikus örökbe fogadták dumát. Most inkább a drogos anyjával élne, mint egy normális családban, akik szeretik? Megértem, hogy ez neki nagyon nehéz meg minden egyéb, de a családja szereti őt! Ne mondja már azt, hogy neki már csak Harry maradt mert ez így nem igaz. Fuh és hát persze nagyon sajnálom szegényt, de azért mehérthetné a szüleit is. Most gondolom nagy gubanc lesz ebből a "meg akarom találni az anyámat" dologból.
    Ellie kicsit sajnáltam, de ahogy Harry is mondta azért ezt saját magának is köszönheti, nem kellet volna ilyen kurvásan vialekedni. Lehet hogy egyedul vagyok de engem rohadtul érdekel az, hogy mi lesz majd a suliban Jennyvel. Annyi minden van most a fejemebe, hogy mi történhet, de túl sokat sem akarok írni :D, bár ez már megtörtént, na mindegy!
    Megkésve de neked is Boldog Karácsonyt és Sikerekben gazdag Új évet kívánok neked! Nekem is van egy fogadalmam, amit nagyon beszeretnék tartani, ebben az évben nálam is elmaradt az a tipikus Karácsonyi hangulat, de azért jo volt! :)
    Jó nem fecsegek itt tovább! Szörnyen várom a következő részt!
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond, nekem az is sokat számít, hogy elolvastad, és köszönöm, hogy most írtál! :) Tyraval kapcsolatban lesznek gondok, az biztos, de még pontosan nem találtam ki, hogyan alakuljon. De majd jön magától, mint általában. :)
      Harrynek ez az oldala szerintem minden lány álma, aranyos, törődő és kedves.
      Jennyvel kapcsolatban részben igazad van, ebben a családban szeretik őt, viszont nem lehet tudni, hogy milyen az igazi édesanyja. Talán egyszer pár fejezet múlva kiderül. :) Így van, valószínűleg hatalmas gubanc lesz ebből a dologból, bár önmagamat ismerve, ha ebből nem lesz konfliktus, majd lesz másból... :D Az iskolai időszakig pedig már nincs sok hátra, de az évkezdés sem lesz egyszerű.
      Sajnálom, hogy csak most válaszoltam, és így utólag én is viszont kívánok neked kellemes ünnepeket!
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Fuu...Nemrég találtam ezt a blogot és egyszerűen beleszerttem *-* éjjel nappal ezt olvaso, tegnap 4-ig olvastam, szóval igen....beleszerettem!És én az a fajta olvasó vagyok, aki nagyon bele tudja élni magát egy-egy zseniális történetbe.Szóval ha valami nagyon-nagyon-nagyon szomrú akkor bizony nekem is legördül egy-két könycsepp az arcomon.És a te történeted is ilyen!Igaz, hogy nem sírtam még rajta, de nagyon bele tudom magam élni.A szereplők jól meg lettek választva és az alaptörténet is nagyon ötletes.Sehol sem olvastam még iylet szóval gratulálok! :) Nagyon várom már a következő rész!És így utólag is boldog karácsonyt és boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy idetaláltál! Wow, nagyon jól esik ezt olvasni, és boldog vagyok, hogy ennyire megtetszett a blogom, és bele tudod élni magad a történetbe! Remélem, hogy nem fogok csalódást okozni és továbbra is itt maradsz. :) Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat, hálás vagyok érte, és ne haragudj, amiért csak most válaszolok! Utólah is kellemes ünnepeket!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Szia Drága!:) nekem nem tetszett most ez a rész :( és Harryt még mindig nem kedvelem. Olyan, mintha hazugság lenne az egész szerelmesdie. De(!!) remelem ettol nem keseredsz el, nem akarok rosszat sem. Biztos az én lelki szarom miatt nem tetszik vagy betegségem miatt tényleg nem tudom :( majd visszaolvasom és akkor lehet másképp lesz. Sajnálom nagyon Jennyt. Én nem is tudom mit kezdenék ebben a helyzetben. Tényleg egyébkènt nincs kedved beugrani a blogomra? Jól esne ha egy profi(vagyis igazából csak fordítok) véleményezné. Ha lenne kedved akkor jelölj be(Zara Styles néven a fbn és Harry a profilképem) és belinkelem. Egyébként jól írsz. Nagyon.❤
    Puszi: Ami xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiia! Engem érdekelne a blogod!! :)

      Törlés
    2. Szia!
      Ez nekem új, hogy Harry szerelme hazugság lenne, de nem tudom, lehet, hogy van benne valami. Bár szerintem nem, viszont majd a szereplők alakítják a történetet. :) De köszönöm, hogy őszintén elmondtad a véleményedet, sokat jelent, és az is, hogy itt vagy! :)
      Faebookra nagyon ritkán járok, szóval itt is belinkelheted a blogodat, ha gondolod! :)
      Köszönöm szépen! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Hát.. Ez most olyan.. Nem is tudom.. Ez az Ellie-s dolog.. Nem tudom. Nem tetszik ez így nekem. Na ez a Tyra meg végképp nem. Attól tartok emiatt a liba miatt baj lesz még a paradicsomban.. De ettől függetlenül tetszett. :) Várom a következő részt. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ellievel kapcsolatban a közeljövőben szerintem nem kell aggódnod, viszont ami Tyrat illeti, nem tudom, mi lesz, de valami bonyodalom biztosan. Örülök, hogy tetszett, köszönöm szépen! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Szia. Uj olvasod vagyok,ma fejeztem be a 'dark secret' blogodat,es most jutottam el ide,ennek a blognak a vegere. Ma egesznap olvastam es nem tudtam letenni. Egyutt sirtam es nevettem ezzel a tortenettel. Imadkoztam hogy Jenny talalja meg magaban azokat a vonasokat amit igazabol meg tud szeretni. Imadkoztam ha mar Harryvel nem Louisval sikeruljon ez a kapcsolat. Mikor meglattam hogy vegre rendezodott minden Harry es Jenny kozott hat nagyon 'hepi' lettem. Es jottek a fordulatok. Nagyon tetszik a gondolatmenete ennek az egesznek. Kivancsi vagyok mit hozol meg ki ebbol. Nagyon varom a kovetkezo reszt,siess vele.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy idetaláltál, de annak még jobban, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Boldog vagyok, hogy átérezted a szereplők helyzetét, és hogy imádkozol értük! Ami azt illeti, mindig jön valami fordulat - legalábbis próbálkozom vele, hogy legyen miért izgulnotok, hogy ne legyen unalmas. :)
      Örülök, hogy tetszik, és még egyszer köszönöm! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Pfuuu nagyon jó lett. Imádom Harry hozzá állását. Remélem Tyra nem fog bekavarni és újra összedönteni Jenny és Harry kapcsolatát. ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3 Hogy Tyra konfliktusokat fog-e okozni, az majd kiderül... :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Uristen!Nagyon szupcsi lett a resz, alig varom a folytatast!❤ Azt pedig h Ellie bi azt mar akkor sejtettem mikor elosszor lefekudt egy csajjal.

    Sok puszi es oleles: Lili!^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3 Ellie biszexsége pedig most már nyilvánvaló, de igazad van, már akkor sejteni lehetett, amikor a barátnőjével feküdt le. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Drága, Csodálatos, Egyetlen, Fantasztikus ~E-m!

    Bevallom, hogy a kommentáromra adott válaszodban kicsit megijedtem. Hiszen a Harrys dolgok után sok pontot írtál. :) Ez a rész meg elbizonytalanított még jobban. :D Mármint kicsit megijedtem mi van, ha Jenny csalja meg először Harry-t? De aztán jött a rész, ahol Harry azzal a lánygyerekkel beszélget. Nem tudom. De az is lehet, hogy Harry és ez a csaj továbbra is tartják a kapcsolatot esetleg jobban belemelegednek a beszélgetésbe, de nem történik semmit. Jenny meglátja és azt hiszi volt valami és bummm valakivel megcsalja pl.: Louis-val…de ha a tesója….Jaj, ne már! Újabb csavar, újra száz féle variáció. Te nő megölsz, de tényleg! Fogalmam sincs, mi fog történni újra. Az viszont tuti imádtam és kicsit megsajnáltam Jenny-t. A szülei drogosok és nem tudja kik ők.  Tényleg csak Harry-re számíthat – jelenleg, de ugye ott vannak természetesen a nevelő szülei és a többiek. Nem tudom hasonló helyzetben hogyan reagálnék és megértem, hogy Jenny így viselkedik velük, de ami igaz az igaz, hogy felnevelték őt, szerették, Ellie is mindig mellette állt. És itt is van Ellie, ő is szerelmes volt, talán most is kicsit nagyot dobbant a szíve, miközben Harry beszélt vele. :/ Vagy még vele is megcsalhatja újra Jenny-t. :D Na jó, nem leszek ennyire vészmadár. :D Ellie-vel meg fogalmam sincs mi legyen. Kicsit a viselkedésében változhatna, de ne Louis-val jöjjön össze, ők ketten nagyon más világ, bármennyire is jó lenne, de ne. :D Én szívesen feláldozom magam – hogyha már Harry Jenny-vel van együtt – leszek Louis barátnője. :DDDD Majd bekeveredek a történetbe Jenny egy új barátnőjeként és úgy. :DDD Na jó, ez nem a DS című blogod – mondjuk ott a csajt lefizette Harry stb. - , de azért egy pozitív szereplőként részt vennék, aki támogatná mind Louis-t és Jenny-t is. :DDDD De valami véletlen folytán egy utcai találkozás során futnak össze vagy az iskolába új lány érkezik, aki először Louis-val kezd jóban lenni, de a lány megmondja, hogy csak barátok legyenek mert valamiért (ez valami titok), de a lány jóba lesz Jenny-vel és ő békíti ki őket egymással, úgy ahogy Harry-vel is Lou-t, vagy az majd Jenny reszortja lesz. :DDDD Túl teng bennem a képzelőerő, bocsánat. :D
    Aztán most lehet, hogy teljesen más lesz Jenny igazi testvére. :D Vagy nem is lesz neki. :D Azért néha jól eljátszani ezzel a gondolattal, de bocsánat elkalandoztam. :D Egyszerűen tényleg nem tudom mi lesz a következő lépésed, kivel mit tervezel csinálni, milyen sötét titkok fognak még előtűnni a múltból, lesznek e itt közös szállak, mi lesz az iskolában, vajon azért is bántani fogják az iskolában – amellett, hogy Harry-vel van - ,hogy nincsen senkije, kiben fog újra csalódni Jenny, Louis fogja a legjobban bántani, vagy Harry, vagy mindketten? Nem tudom, te lány és kinyírsz. :D Annyi minden vár még ránk ebben a történetben, hogy az hihetetlen, annyi minden még nincsen megoldva és amilyen kis furfangos agyacskád van még jobban megcsavarod. :D

    Sajnálom, hogy azt hitted, hogy nem olvaslak, bár nem is értem, hogy. :D Ilyen fantasztikus történetet és írónőt is itt hagyni lehetetlen. Szóval egyhamar nem szabadulsz tőlem. Ezentúl próbálok – ha nem is folyamatosan – két részenként írni neked valami kis hülyeséget. De hidd el semmiről sem fogsz lemaradni, csak az idődet húzod, hogy elolvasod.  Örülök, hogy nem tervezel innen eltűnni. Bár szerintem nem nagyon engednénk. :D Egyébként a válaszodat én is mosolyogva olvastam végig és szívesen vállalom a személyi ötletgyártó szerepet. :D Mondjuk te tuti jobbat találsz ki nálam, úgyhogy nincs is rám szükséged. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerekben, örömökben gazdag boldog újévet kívánok neked és családodnak.

      Egyébként a ~E creative-on láttam, milyen kis ötletes dolgokat találtál ki. Azon belül – mint ezen a blogon – szembetűnt, hogy fogyni akarsz. Bár még sosem láttalak, de abban biztos vagyok neked arra nincs szükséged. :D
      Izgatottan várom a következőket, pihend ki magad a maradék napokban. Bár jobb nem is emlékezni rá. :)

      Sokszor ölel
      Chixi

      Törlés
    2. Drága Chixi!
      Igazából nem tudom, hogy pontosan hogy fog alakulni Jenny és Harry kapcsolata. Ahogy olvasom a kommentedet, hogy miket gondolsz, így néha én is elgondolkodok a dolgokon. Abból is sok mindent ki tudnék hozni, ha Louis és Jenny testvérek lennének, viszont abból is, ha nem. Már csak ki kellene találnom, hogy melyik utat válasszam, de szerintem az majd jön magától. :D Tyra pedig elég valószínű, hogy bonyodalmat fog okozni, már csak az a kérdés, hogy mikor és mekkorát...
      Jenny helyében szerintem most senki nem lenne. Tényleg csak Harryre számíthat. A nevelőszülei gondoskodnak róla és szeretik őt, viszont Jennynek annyira fáj, hogy titkolóztak előtte, hogy nem fogadja el tőlük a szeretetet. Még szerencse, hogy Harry ott van neki. Most ott van neki, aztán majd kiderül, mit szánt nekik a sors. :)
      Ellievel kapcsolatban meg igazad van, nyilván nem közömbös neki Harry, viszont az is benne van, hogy megijedt attól, hogy biszex. Nem tudom, hogy mi lesz vele, vagy hogy egyáltalán foglalkozik-e vele Harry. De ha nem most, akkor később biztosan lesz róla szó. :)
      Tudod, most egy nagyon jó ötletet adtál ezzel az új pozitív szereplővel. :D Szerintem bele tudom építeni valahogy a történetbe, talán nem pont úgy, hogy az iskolában új diák, de majd kiderül. :D
      Igyekszem minden kérdésedre minél előbb választ adni az újabb fejezeteken keresztül, de remélem, hogy lesz majd olyan, amit nem számítasz, és meg tudlak lepni. Bár neked már minden lehetőség megfordult a fejedben, szóval nehéz dolgom lesz! :D
      Jaj, de aranyos vagy, imádlak! Hidd el, nem is akarok megszabadulni tőled, nagyon hálás vagyok, hogy itt vagy és írsz, és boldog, hogy tetszik a történet!
      Nagyon sajnálom, hogy csak most válaszoltam, csak a 2016 úgy indult, hogy alig volt szabadidőm. Szóval utólag is kellemes ünnepeket kívánok! :)
      Örülök, hogy láttad a Creative blogomat! Bár ott is nagyon ritka a bejegyzés, már tervezem a következőt. :D Igen, fogyni szeretnék, és nem te vagy az egyetlen, aki azt mondja, hogy nincs rá szükségem, de én mégis úgy érzem, hogy szükséges. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Sziasztok.
    Indul egy új blog.(Larry Stylinso) komizzatok ha szeretnétek h ténylegesen elkezdodjon.
    http://lotsoflovefromthehell.blogspot.hu/?m=1

    VálaszTörlés
  12. Remélem nrm gond h itt reklamozom magam.

    VálaszTörlés
  13. Nagyon imádom a blogod! Egyszerűen imádom olvasni, az enyém ehhez képest egy nagy szar de tényleg. Szóval nagyon jó a blogod. Csak így tovább!:) Itt egy meglepi:) (díj)

    http://who-says-you-are-not-beautiful.blogspot.hu/2016/01/dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! És beleolvastam, egyáltalán nem szar! :) És köszönöm szépen a díjat is!
      Puszi, ~E

      Törlés