2016. január 1., péntek

2016 - Új év, új én

Drága Olvasóim!
Nagyon boldog, sikerekben, egészségben és boldogságban gazdag új évet kívánok Nektek! Remélem, hogy a szilveszter mindenkinek jól telt, jót buliztatok vagy a családotokkal töltöttétek ezt a napot! Én 17 éves létemre inkább a bulizást választottam, de azért a családi programból sem maradtam ki. :) Igazából elég érdekesen alakult a tegnap este, mert egy fiú olyat mondott nekem, amit eddig még soha senki. Kicsit meg is hatódtam, s mosolyogva léptem át 2016-ba. Szóval nekem jól kezdődött az év, és szívből remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül! :)
Nos, szeretném veletek megosztani az újévi fogadalmaimat. Igazából nem nagy dolgok, de szeretném őket egész évben betartani.
  1. Egészségesebben fogok étkezni, többet sportolok
  2. Kevésbé mutatom ki az érzéseimet - ez inkább a fájdalmakra vonatkozik
  3. Nem hanyagolom el a barátaimat
  4. Továbbra is kedves vagyok azokkal, akik velem is kedvesek
  5. Többet tanulok, jól megtervezem a jövőmet
  6. A One Directiont a szünetük alatt sem fogom elhanyagolni, továbbra is rajongó maradok, kiállok mellettük
Szeretnék megváltozni olyan irányba, hogy mindig boldog legyek, vagy legalábbis annak tűnjek. Pozitív leszek, mindenben keresni fogom a jót, és azt hiszem, ezt tanácsolhatom nektek is! Ha boldognak mutatjátok magatokat, azok is lesztek, és higgyétek el, mindenben van valami jó, még a legrosszabban is! Csak meg kell találni. :) Én olyan ember vagyok, aki hisz a sorsban, elhiszi azt, hogy minden okkal történik. Nekem eddig mindenre volt logikus magyarázatom, a legrosszabb helyzetekben is úgy gondoltam, hogy tanulhatok belőle, hogy ez valamilyen jel. Minden ember, aki valahogy az életembe került, valamit megtanított nekem vagy felnyitotta a szemem. Lehet, hogy sokan hülyeségnek gondoljátok, és bolondnak néztek emiatt, de én tényleg úgy gondolom, hogy egy találkozás vagy történés sem véletlen. És van valami, amire rájöttem; félek a szerelemtől. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Szeretek valakit, aki nem viszonozza, és engem szeret valaki, de én nem tudom viszonozni. Bonyolult. De nem tudom, mit kezdenék a viszonzott szerelemmel. Még nem volt olyanban részem az elmúlt 17 évben. Talán még nem jött el az idő. Eddig azt hittem, engem senki nem tud szeretni, de most már kezdek valamennyire hinni az ellenkezőjében. Félve, de próbálom elfogadni.
Na mindegy, ez csak az én hülyeségem! Ha szeretnétek, nyugodtan írjátok le kommentben, nektek hogyan telt a szilveszter, mik a terveitek a jövőre nézve, mik az újévi fogadalmaitok. Kíváncsi vagyok rá, szóval bátran osszátok meg! :)
Élvezzétek ki még a pár napot a szünetből! Vasárnap hozom az új fejezetet, addig is legyetek jók! <33
Puszi, ~E

8 megjegyzés:

  1. Először is szeretnék boldog új évet kívánni! :) Nekem is vannak terveim a jövő évre a szokásos fogadalmak mellett( kevesebbet beszélni csúnyán, egészségesebben szeretnék élni, le akarok fogyni...) de egy lelkileg elég nehéz év áll mögöttem ami miatt nagyon magamba zárkóztam s ezen szeretnék változtatni. Szeretnék újra az a mindig jókedvű, barátságos, kedves ember lenni aki voltam. Szeretném újra rendbetenni a kapcsolatom emberekkel akiket szeretek csak néha rosszkor tettek rosszat ami miatt összekaptunk.:( Remélem sikerülni fog! :\ És sok sikert és kitartást kívánok neked a te fogadalmaidhoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de köszönöm, és utólag neked is! :) Ez egy nagyon szép elhatározás, és máris megtetted az első lépést, hogy döntöttél! Sok sikert és kitartást kívánok neked 2016-ra, és hidd el, sikerülni fog, csak hallgass a szívedre! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szia! Boldog új évet :) Én a barátaimmal töltöttem a szilvesztert vagyis a legjobb barátnőmmel, és a testvéreivel meg a párjával, de már ők is a barátaim. Új évi fogadalmam nem sok van, le szeretnék fogyni, és csinosodni, mert anyáék mondták h a nyáron megyünk nyaralni, ami nagy szó mert már 5 éve nem voltunk :) most ez jó motiválás lesz, meg ugye tanulnom kell mert újra szeretnék érettségizni, és felvételizni majd, mert ez a szak amin vagyok jójó de mégse annyira..(ez gondolom nem érdekel). Szóval ennyi fogalmam volt.:) Nekem se volt még viszonzott szerelmem, csak viszonzatlan, és én már 20 vagyok jó vén:D ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írhatsz, akármivel kapcsoltban, vagy csak ezt a szerelmi dolgot megbeszélni:) csak felajánlom nem kell élni vele:) (orsolyaingrid@gmail.com, ez az emailem) :)
    Szép napot! :)
    Orsi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnálom, hogy ilyen későn válaszolok! Köszönöm szépen, és utólag neked is! :)
      Örülök, hogy a barátaiddal tölthetted a szilvesztert, akkor gondolom, jól telt. :)
      Szerintem igazán csinos vagy a képeid alapján, de ha szeretnél változni, akkor sok sikert és kitartást kívánok, és az érettségihez is! 20 vagy, az nem vén! :D Remélem, hogy 2016-ban rád talál majd a szerelem, és sikerül minden úgy, ahogyan szeretnéd, ezt kívánom neked szívből! És rendben, majd ha valamikor oda jutok, írok, csak mostanában vizsgákra is kell tanulnom, mellette meg még van pár dolgom stb.. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Szia babam!❤ Boldog uj evet kivanok neked es a csaladodnak!:) igazabol szeptember ota nagyonrosszul alakult az eletem es azon szeretnek valtoztatni h mindig legyek pozitiv es mindig a boldogsagot mutassam kifele!

    A szilveszter viszont eletem legjobb szilvesztere volt!❤ A buli hatalmas volt es jol be is rugtam ugyhogy legalabb ez a napom boldogan telt!:)

    Sok puszi: Lili^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Elnézést kérek, amiért csak most válaszolok, de utólag is köszönöm és én is boldog új évet kívánok! :)
      Sok sikert és kitartást kívánok neked 2016-ra, remélem, hogy jó éved lesz! Bár amilyen az év első napja, olyan lesz a többi is, szóval... :D Örülök, hogy nem csak én rúgtam be. :$
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Boldog új évet ! :)
    Tudod én is hiszek abban ,hogy minden okkal történik. Szerintem nincsenek véletlenek.
    Remélem a fogadalmaidat sikerül betartani vagy legalábbis egy részét . Tudom milyen büszke érzés ha sikerül. :)
    Nagyon várom az új rész .
    Puszi :)
    ▶Ý◀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne haragudj, amiért csak most válaszolok, de köszönöm, és utólag neked is viszont kívánom!
      Örülök, hogy nem vagyok egyedül, és köszönöm szépen, remélem, hogy 2016-ban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd! :)
      Puszi, ~E

      Törlés