2016. március 6., vasárnap

Kérdezz - Felelek

Drága Olvasóim!
Itt vagyok egy Kérdezz-Felelek bejegyzéssel. Őszintén válaszoltam mindenre, és kifejtettem, ahogy tudtam! Remélem, hogy elégedettek vagytok vele! :) Nem is húzom tovább az időt, jöjjenek a kérdések és válaszok. Este pedig hozom az újabb fejezetet!

Szia. Nagyon tetszik a blogod mindig olvasom és várom a vasárnapot! A kérdésem az lenne hogy : Jenny anorexiás? Én mindig így képzelem el. Talán ezért szeretem ezt a blogot annyira mert a főhős hasonló helyzetben van mint én, evészavaros. Ne hagyd abba imádom a blogod!
Szia! Örülök, hogy tetszik a blogom! :) Nos, Jenny helyzete elég furcsa. Nem anorexiás, mert az anorexiások egyáltalán nem esznek. Az ő betegsége inkább a bulimia, akik esznek, de utána hánytatják magukat, azonban a valóéletben sokkal durvább, mint ahogy én leírom Jenny szemszögéből. Jenny karakterét én alakítom, és a betegségnek csak egy kis részét mutatom meg nektek. Sajnálom, hogy te is evészavarban szenvedsz, sok erőt kívánok neked ahhoz, hogy ki tudj kerülni belőle!
Puszi, ~E

Szia! Nagyon jó a blogod és azt szeretném kérdezni hogy milyen alkalmazások vannak a telefonodon és milyen telefonod van?
Szia! Köszönöm szépen! :) IPhoneom van, és töltöttem le egy pár alkalmazást. Természetesen van rajta Facebook, Messenger, Twitter és Instagram, amiket napi szinten használok - nem ~E-ként. :D Az egyik kedvencem a Napi Kupak (topjoy), ami minden napra ad egy üzenetet. Tudom, hogy hülyeség, de néha tényleg bejön, és erőt is ad egy pozitív üzenettel. Zenét IMusickal szoktam hallgatni, sokkal egyszerűbb, mint letölteni ITunesról. Letöltöttem még a We Heart Itet is, amin akármilyen képet megtalálok! (Ha szeretnél, kövess: e_bloggerina). Van egy H&M-es alkalmazásom, ami megmutatja az összes ruhát és kiegészítőt, ami éppen a H&M-ben található. A Spotify alkalmazást nem gyakran használom, csak akkor, ha nagyon unatkozom, mint ahogy a 9GAG-et is. Van egy Napi Horoszkóp és egy ToBe alkalmazásom is. Az utóbbi minden nap ad egy motivációs idézetet. Hát, körülbelül ennyi. Játékok nincsenek rajta, mert azokat sajnos mindig gyorsan megunom. :D Amúgy, ha gondolod, mondhatnál nekem jó alkalmazásokat IPhonera! :D
Puszi, ~E

Sziaa, tetszik a blogod és arra szeretnélek kérni, hogy kicsit mesélj magadról!
Szia! Örülök, hogy tetszik! :) Hú, őszintén szólva, ezt a kérdést utálom a legjobban, mert fogalmam sincs, mit mesélhetnék. De megpróbálkozom vele. :D Szóval, szerintem külsőleg nem vagyok valami szépségkirálynő. Sminket használok, szeretem kihúzni a szemem és a vörös rúzs a kedvencem. Bár sokan állítják, hogy szép vagyok, én ezzel nem értek egyet, főleg azért, mert a testalkatommal nem vagyok megelégedve. Talán innen jött az ötlet a bloghoz, mert velem is előfordult már egyszer-kétszer, hogy meghánytattam magam, miután úgy éreztem, kicsit többet ettem a kelleténél. De ennek ellenére szerintem egy elég életvidám lány vagyok, főleg mostanában. Volt nap, amikor a barátommal összevesztem és csendben ültem az iskolában, olyankor mindenki megkérdezte, hogy mi bajom van, mert tőlem nem megszokott, hogy csendben vagyok. Általában pörgök, és én vagyok az, aki tud akkora nagy hülyeségeket mondani, hogy az még néha nekem is fáj. :D Az emberekkel általában kedves vagyok, kivéve azokkal, akik bunkón viselkednek velem szemben. Imádok sportolni, olyankor úgy érzem, mintha felszabadulnék, és az leírhatatlan, amit edzés után érzek. Nem telik el úgy nap, hogy ne hallgassak zenét. Mostanában rá vagyok kattanva a rapre, de igazából akármilyen műfaj jöhet. Imádom a barátaimat! Akit egyszer közel engedek magamhoz és befogadok a szívembe, azt onnan soha többé nem tudom kiengedni. :)
Puszi, ~E

Helló, az a kérdésem hogy ki a kedvenc 1D tagod?
Szia! Amikor elkezdtem hallgatni őket, határozottan Harry lett a kedvencem. Nem tudom, hogy miért, talán megfogott a huncut mosolya és megtetszett a hangja. Most már azt mondom, hogy mindegyikőjüket imádom. Mindenkiben van valami, ami miatt különleges és szerethető, viszont ha nagyon kellene választani, akkor még mindig Harry mellett döntök. Van benne valami, ami miatt rettenetesen húz felé a szívem. :)
Puszi, ~E

Szia! Szerinted egy lánynak hány évesen kell elveszítenie a szüzességét?
Szia! Szerintem ez nincs korhoz kötve. Nyilván nem jó, ha már 13 évesen többen jártak benne, mint a Tescoban, de az első szexuális élményhez érettnek kell lenni testileg és lelkileg is. Szerintem 16 év körül az átlagos, de ez nem jelenti azt, hogy aki még 18 évesen szűz, az béna, vagy az, aki már 15 évesen már szexelt. Ha megtaláltad a megfelelő embert és elegendő időt töltöttetek el azzal, hogy jól megismertétek egymást, akkor nem számít a kor! Jó, ez erős volt, mivel manapság már 12 évesek is komoly kapcsolatban élnek. A lényeg, hogy nincs olyan, hogy ha valaki elért egy bizonyos kort, akkor el kell veszítenie a szüzességét. Amúgy is, ez magától fog jönni! :)
Puszi, ~E

Szia. :) Mi a véleményed a buliról, alkoholról és dohányzásról?
Szia! Igazából most azt kellene mondanom, hogy az alkohol és a dohányzás káros és nem szabadna sokat bulizni, de akkor saját magam ellen beszélnék. :D Bulizni kell, de nem 14 évesen! A 14 éveseknek is megvan a saját bulijuk, ami nem feltétlenül a 17-18 évesek között van. Ezt azért mondom, mert ahova én járok, ott is előfordulnak ilyen kislányok, és nem épp úgy viselkednek, ahogy azt kellene. A buli jó, hogy megismerj rengeteg embert, új barátokat szerezz, új kapcsolatokat alakíts ki. Az alkoholról annyit mondanék, hogy mértékkel! Néha én is túllépek egy bizonyos határt, de nem szoktam minden hétvégén hullarészegen mászni négykézláb a földön. Egy lánynak amúgy is gusztustalan, ha részeg. Bár 15 évesen egyáltalán nem kellene inni alkoholt, max apu söréből a habot, de mindenki tudja, hogy ez nem így van. :D A dohányzás egy káros szenvedély, amire már én is rászoktam... 16 évesen kezdtem el, akkor még csak partidohányos voltam, de aztán egyre többet szívtam hétköznap is. Most már tudom, hogy hülyeség volt! Néha jó, megnyugtat, de felesleges pénzkidobás! Megpróbáltam már letenni elég sokszor, egyszer sem jött össze. Nem azt mondom, hogy tilos kipróbálni, mert a kíváncsiságotok úgyis erősebb, de ne szívjatok sokat, mert ha rászoktok, nincs visszaút!
Puszi, ~E

Szia! Számodra milyen az ideális pasi?
Szia! Az ideális pasi mindenkinek másmilyen. Számomra az ideális fiú külsőleg legyen magasabb nálam, legyen szép szeme és aranyos mosolya. Belsőleg fontos, hogy legyen humorérzéke! Lehessen vele jókat hülyéskedni, de komoly dolgokról is beszélgetni. Törődjön velem, de hagyja, hogy ezt néha én is viszonozzam. Ne legyen nagyképű és bunkó! Szerintem az a legtaszítóbb, ha egy fiú bunkózik, főleg, ha egy lánnyal szemben. Legyen kicsit perverz, de azért ne szexmániás. :D A hűség és az őszinteség pedig az alapja egy kapcsolatnak. :)
Puszi, ~E

4 megjegyzés:

  1. Hali :)
    Nagyon örültem ennek az ötletnek és tényleg tetszik, hogy ilyen közvetlen vagy velünk :) Remélem máskor is lesz ilyen, mert most lekéstem a kérdezgetést :D
    Puszi :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett. Hát, ha lesz érdeklődés, akkor még lesz ilyen bejegyzés! :)
      Puszi, ~E

      Törlés