2016. április 10., vasárnap

48. fejezet - Ég és Föld

Drága Olvasóim!
Meghoztam az újabb fejezetet. Köszönöm szépen a 141 feliratkozót és a kommenteket, mind nagyon jól esik, és hálás vagyok nektek a folyamatos támogatásért! :) Remélem, hogy továbbra is velem maradtok és nem fogok csalódást okozni! Az új design már készülőben van, jövőhétig meglesz!
Az elmúlt hetem jól telt. Volt egy-két dolog, ami miatt izgultam, de izgalom nélkül az élet unalmas. Szóval pörögtek az események. :) Kezdem mostanában érezni azt, hogy mindig ki kell tűznöm magam elé valamilyen célt. Mindegy, hogy mivel kapcsolatban, de ki kell tűzni, s így lesz miért küzdeni. Persze kell tartani egy-két napot, amikor tényleg csak a pillanatnak élek és nem foglalkozok semmivel. Meg kell találni a tökéletes egyensúlyt, hogy tökéletes életünk lehessen! Ez bölcs mondat akart lenni... :D Remélem, hogy nektek is jól telt az elmúlt hetetek! :)
Jó olvasást!
Puszi, ~E

Forogni kezd velem a szoba. Nem, az kizárt! Kizárt, hogy Tyra és Jenny testvérek legyenek! Ég és Föld!
- Valami baj van? - néz rám. Szerintem teljesen lesápadtam, verejtékcseppek gyöngyöznek a homlokomon.
- Nincs - vágom rá, s erőt veszek magamon. - Ömm... Figyelj, Tyra, szerintem most menj haza, jó? - nézek rá és nyelek egy nagyot.
Próbálom keresni a hasonlóságot benne és Jennyben, de nem megy. Nem találok semmit, ami szerintem nem nagy csoda, ugyanis a két lány egymásnak ellentéte.
- Tudod esetleg, hogy ki az a lány? - áll elém, s a kezeit a mellkasomra helyezi. Nagy szemekkel néz fel rám műszempillái alól.
- Nem - nézek rá komolyan, merev tekintettel. - De ha tudnám, akkor sem mondanám el!
- Ugyan már... Látom rajtad, hogy feszült lettél - mondja lágyan, miközben simogatni kezdi a mellkasomat. - De mindegy is, szeretnéd, hogy ellazítsalak? - hajol a fülemhez, de nem reagálok semmit. Túlságosan is le vagyok sokkolva ahhoz, hogy kiakadjak, vagy bármiféle reakciót váltson ki belőlem Tyra idióta viselkedése.
Arra viszont már feleszmélek, hogy keskeny ujjait az alhasamon végighúzza.
- Tyra! - szólok rá erélyesen, s a csuklójánál fogva elrántom onnan a kezét. - Most ne!
- Miért ne? Ugyan már, édes. A szex mindig jó! - mondja csábító hangján.
- Tyra, most ne! - szólok rá talán egy kissé durván, de nem érdekel, ha megijed tőlem és attól, hogy felemelem a hangom. - Szedd össze a cuccaidat és menj el!
Döbbenten néz fel rám, majd pár másodperc hezitálás után összekapja a ruháit, és már siet is lefelé. Felsóhajtok. Nincs lelkiismeret-furdalásom, amiért elküldtem, mert megérdemelte. Úgy viselkedik, mint egy utolsó kurva, bár, hogy őszinte legyek, szerintem a sarokra is simán kiállhatna. És nem hiszem el, hogy ő Jenny testvére. Ez... felháborító!

~ Jenny Wilkinson ~

Túl vagyok az első napon az iskolában. Kicsengetnek az utolsó órámról is, s a folyosón a diáktömegben tolongva sietek ki. Lehajtott fejjel megyek, nem nézek rá senkire, csak lábakat látok.
- Ó, Wilkinson! - jelenik meg előttem az ismerős pink Converse. Nyelek egy nagyot, s lassan felemelem a fejem. Melanie bájvigyorával találom szemben magam, mögötte szinte az egész pom-pom csapat. - Veled mi történt a nyáron? Láttam, hogy Styles hozott iskolába. Mi van, felcsináltattad magad vele? - nevet. Vagyis ezt inkább nem nevetésnek, hanem nyekergésnek nevezném, amit a seggnyalói utánozni kezdenek.
- Nem mindegy az neked? - motyogom, s elindulok, hogy kikerüljem őt, de beáll elém. Idegesen kifújom a levegőt, de dühömet próbálom nem kimutatni.
- Ó, édes istenem! - nyávog. - Az a srác egy seggfej! Az egész sulin végigment már, Tomlinsonról meg ne is beszéljünk! Meg amiket csináltak itt évekkel ezelőtt...
Összeráncolom a homlokom. Harry is megijedt, amikor felhoztam azt a témát, hogy Louis mesélt nekem a régi dolgokról, hogy mik történtek velük az iskolában.
De miért? Mégis mi történt?
- Miket csináltak? - szökik ki belőlem a kérdés akaratom ellenére is. Kórusban felnevetnek.
- Szép pasid lehet, ha nem is mesél neked a múltjáról!
- Mesél! - kapom fel a vizet, majd nyelek egy nagyot. - De semmi közöd ahhoz, hogy mi miről beszélünk!
- Igen, hát persze - nevet, majd hátat fordít, és az összes ribancával együtt elmegy, én pedig fájdalommal teli tekintettel nézek utánuk. Kiengedem a bent tartott levegőt, majd megigazítom a táskámat a vállamon és kifelé megyek az iskolából.
Harry már ott áll a BMW-vel. Odamegyek, beülök mellé, s egy gyors csókkal köszöntöm. Gyorsan körbenézek, hogy ki lát, nem akarom őt kellemetlen helyzetbe hozni, hogy velem kell mutatkoznia úgy, hogy itt ebben az iskolában szinte mindenki ismeri őt.
- Milyen napod volt, kicsim? - indulunk el, s rám pillant.
- Elment egynek. Neked?
- Nekem is - sóhajt, s mereven fogja a kormányt. Kicsit úgy tűnik, mintha feszült lenne, így inkább nem kérdezek rá azokra a múltbeli dolgokra.
- Akkor jó - nyugtázom ennyivel, majd csak az ablakon bámulok kifelé, ahogy a gyalogosok, házak, s fák elsuhannak mellettünk.
Leparkolunk a házunk előtt, majd Harry rám néz.
- Légy jó - mosolyog halványan.
- Nem jössz be? - húzom fel a szemöldökömet.
- Most nem, édes, van még egy kis dolgom. De majd találkozunk - nyom egy puszit a homlokomra.
Felsóhajtok. Azt hittem, lesz kivel megbeszélnem a mai napomat, de nem.
Kiszállok, becsukom magam után az ajtót, s már el is hajt. Utána nézek, majd mikor az utca végén eltűnik, bemegyek a házba.
Leteszem a táskámat és leveszem a cipőmet az előszobában, s bemegyek a konyhába. Ellie épp eszik.
- Szia. Anyuék dolgoznak - mondja egyhangúan.
- Jól van - töltök magamnak teát, majd felülök a pultra. - És te? Hogyhogy itthon? - kortyolok az italomba.
- A barátnőm is dolgozik - mondja természetes hanglejtéssel.
Kicsit meg kell állnom az ivásban. Hogy értve a barátnője?
- Ömm... értem.
- Aztán este szerintem elmegyünk moziba, vagy valami. Tudod, most, hogy én felvállaltam... egész jó vele a kapcsolatom - mosolyog halványan. - Mintha megkönnyebbülnék, amikor vele vagyok, vagy nem is tudom.
Oké, azt hiszem, leesett. A nővérem egy lánnyal jár. Lehetne ennél filmbeillőbb életem?
- Ti jól megvagytok Harryvel? - néz rám.
- Igen - mondom talán kicsit túl gyorsan. - Minden oké - eresztek egy halvány mosolyt is.
- Akkor jó. Majd elmegyek a kicsikért az oviba, aztán elviszem őket fagyizni, anyáék is csak este jönnek - áll fel, és a tányért a mosogatóba rakja. Elindul kifelé, de még előttem megáll és rám néz. - És... milyen napod volt?
- Elment - vonok vállat és beleiszok a teába.
- Osztálytársaid? Jó fejek?
Furcsán nézek rá, nem értem, miért érdeklődik ennyire.
- Öö... aha - mondom bizonytalanul. - Olyanok, mint eddig.
- Jól van. Ha beszélgetni szeretnél, a szobámban leszek - mosolyog halványan, majd felmegy.
Oké, ez furcsa volt. Furcsán jó. Jól esik, hogy törődik velem, ha már Harry nem tette meg...

~ Harry Styles ~

Lisaval kávézok egy nem túl népszerű kávézóban. Arra megfelel, hogy beszélgessek vele. Mindent elmondok neki, azt, hogy Jenny és Tyra testvérek, azt, hogy Tyra mit művelt velem.
- Először is nyugodj le - néz a szemembe. - Nem lesz attól jobb, ha idegeskedsz. Sőt, csak rosszabb lesz! Az idegtől nem fogsz látni semmit!
- Jó, igazad van - fújom ki a levegőt és próbálok megnyugodni. - De akkor is... te jó ég... - támasztom meg a fejemet és a hajamba túrok.
- Elhiszem, hogy feldühít, de az csak egy dolog, hogy ki kinek a rokona biológiai szempontból. Ha Jenny nem tartja Tyrat a testvérének, akkor nem az! - mosolyog. Mosolya és tekintete erőt sugároz, aminek köszönhetően úgy érzem, kezdem magam összeszedni.
- És szerinted elmondjam Jennynek? - gondolkodok el.
- Majd ha lesz rá lehetőséged, tudni fogod, hogy eljön az idő. Ha nem lesz ilyen lehetőség, nem kell róla tudnia.
- Köszönöm - mosolygok rá halványan.
- Mit köszönsz?
- Azt, hogy vagy nekem és erőt adsz! Sokat jelent - simítom meg a kézfejét. Elmosolyodik.
- Ez természetes, egy barátért bármit!
Elfogyasztjuk a kávét, majd kimegyünk és beülünk a kocsiba.
- Néha két kerék helyett négy is megteszi - mosolyog. Elnevetem magam, de az öröm rögtön eltűnik az arcomról, ahogy átnézek az út másik oldalára.
Jenny és Louis nevetgélnek és sétálnak, miközben fagyit nyalnak. Louis miért nevetteti őt meg?
Félek, olyan közel kerülnek egymáshoz - közelebb, mint eddig -, hogy Louis mindent kifecseg neki.
Mindent, ami a múltban történt.

20 megjegyzés:

  1. Szia!! Nagyon tetszett a rész!!!:) Várom következőt!! :) :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Waaaa, annyira érdekel, hogy mi történt a múltban, hogy úristeeeen...

    Nagyon jó lett ez a rész is, és azt kívánom, bárcsak már jövőhét vasárnap lenne!

    Sok-sok szeretettel várom a kövekező fejezetet, puszi:

    xx Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Gondoltam, hogy a múlt fog érdekelni. :D Hamarosan talán ki is derül!
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Na basszus.. Én már rohadt kíváncsi vagyok, mit műveltek ezek.. Lisa méég mindig nem szimpi... És pont itt hagyod abba? Basszus csajszii. Nem leszünk így jóba.. :D Na csak viccelek. Imádom. Várom a vasárnapot. :) ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sejtettem, hogy sok lesz a kíváncsiság a múltbeli dolgok miatt. Egyetértek abban, hogy Lisa nem szimpatikus, nekem sem az, pedig én alkottam. :D Örülök, hogy tetszett annak ellenére is, hogy itt hagytam abba! <33
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Nem fogom kibírni vasárnapig!!!Meg fogok örülni!!!!Jaj!!
    Én is annyira kíváncsi vagyok Harryék múltjára!!!!
    Amúgy ez a rész is fantasztikusan jó volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne őrülj meg, hamarosan itt van a vasárnap! Harryék múltja pedig még kérdés, hogy mikor derül ki, ha egyáltalán kiderül... :D Köszönöm szépen!
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Csak egy szó: Imádtam! :) <3
    Félek, hogy ez a Lisa majd mégis rámászik Harryre. Jenny összetörne, ha megtudná, hogy egy könnyen kapható lány a testvére. xd
    Amúgy szerintem normálisabb lenne, ha H féltékeny lenne :D
    Nagyon jó lett, várom a kövit! <3
    (U.i: Nem lehetne egy kicsit hosszabb? :3 olyan jó! )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet! :) A félelmed teljesen érthető, elvégre Lisa tényleg nagyon nyomulós típus. Tényleg normálisabb lenne, ha Harry féltékenykedne, de hát ő Harry, kiszámíthatatlan. :D Köszönöm szépen! <3 Amikor van időm, próbálom minél hosszabbra írni, de nem akarom összecsapni, ne haragudj! :/
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Nagyon jól írsz, imádom ezt a történetet.:) Ennek eredményeként vár egy meglepetés a blogomon:)(http://summer-love-till-the-end.blogspot.hu/2016/04/1-dijam.html)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy tetszik! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  7. Drága, egyetlen, fantasztikus, csodálatos ~E-m!

    Idejét se tudom, hogy mikor írtam neked utoljára. Tudom, tudom megígértem, hogy igyekszek neked írni.  Most, így a betegségem utolsó napján végre írok.  El se tudod képzelni, hogy mennyire sajnálom és furdal a lelkiismeret. :/
    Először is örülök, hogy nagyon jól telnek a napjaid és kezd helyrerázódni az életed. 
    A második pedig a történet. Hát már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a múltban valami súlyosat tettek Louis-ék. Pl.: valami csajos dolgok, drogoztak, raboltak, valamit felgyújtottak. Én ilyenekre saccolok, azért kétlem, hogy valami gyilkosok lennének. Bár nálad kitudja. :D Furcsa módon, furcsáltam, hogy Harry inkább azért aggódik, hogy Louis elmondja a titkukat és nem féltékenykedik, hogy újra összejönnek…..Harry-re egyébként most pipa vagyok…mi az, hogy csalja Jenny-t? Egyszerűen el sem hiszem… Aztán méghogy szereti. Remélem Jenny rájön, de bízom abban, hogy nem csinál semmi hülyeséget….akár végzeteset is. Viszont, ha nem ilyen drámaira gondolok remélem Jenny nem fogja ezek után féltékennyé tenni Harry-t Louis-val, mert az nagyon nem érett lenne hozzá….Mondjuk ez a majdnem végzetes „baleset” után is lehetne. De az is lehetne, hogy Jenny komába esik és ott vall be neki mindent Harry….kezdve a megcsalástól, a múltbéli dolgokról és, hogy Tyra a tesója. Megmondom őszintén, nagyon nem örülök annak, hogy Jenny-t örökbefogadták… :/ Nekem nagyon nem szimpi az anya, hiába csak keveset szerepelt, de nem….Aztán itt van Tyra, akit megértek, mert szeretetre vágyik, de könyörgöm – Oké, Harry több, mint jó pasi, meg a belső része is csodálatos – de nem csak ő van. Meg nem is értem, hogy nem tud már ennyi idősen Harry a vágyainak parancsolni, ha elviekben szereti Jenny-t….oké, lehiggadok. :DD Szóval fogalmam sincs, hogy mi az a nagy titok, amit a múltban Louis és Harry elkövettek. Kíváncsian várom, hogy milyen új rejtélyt hoz elő, mert nálad úgy látom sosincs megállás. :D Ahogy haladunk előbbre a részekkel annál több megoldatlan rejtély van. Míg az elején azt hittük, hogy csak Jenny fura, mivel vagdosta magát, mára már olyan rejtélyek vannak, ami nemcsak ide terjed. Egyszerűen imádom ezt a történetet, mert a való életről szól, bemutatja, milyen, ha az ember szeretetre vágyik, milyen egy ártatlannak, akit folyton piszkálnak, csak azért, mert ő nem olyan, mint a többiek. Sajnos ez manapság mindenhol előfordul, hogy azért bántják a másikat, mert más a hajszíne, az öltözködési stílusa, a világról alkotott nézete. <3 És ez teszi fantasztikussá ezt az egész történetet. Hogy mi fog kisülni belőle, az jó kérdés. De azt tudom csajszikám, hogy az agyad egyszerűen csodás. Fogalmam sincs, hogy csinálod, de mindig meglepsz és már rájöttem, hogy felesleges tippelnem, mert úgyse az lesz, amit elterveztem. :DD <3
    Izgatottan várom a következőket.

    És mégegyszer ne haragudj, hogy csak most írok.  Remélem minden rendben veled.

    Kitartást erre a hétre és még a maradékra a nyári szünetig. :*


    Sokszor ölel
    Chixi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Chixi!
      Nagyon megörültem, ahogy megláttam a neved a kommentelők között, de Isten őrizz, hogy lelkiismeret-furdalásod legyen, amiért nem írtál! Tudod, hogy nagyon sokat jelent már az is, ha csak elolvasod, de köszönöm, hogy most időt szántál arra, hogy megoszd velem a gondolataidat! :) És jobbulást, remélem, már azóta jobban vagy!
      Azt szeretem benned, hogy rengeteg lehetőséget felsorolsz, ami nekem is megfordult a fejemben, és azt hiszed, hogy hülyeség, pedig nem. :D Sőt, valamikor - az esetek többségében - pontosan eltalálod, hogy mi lesz. De most inkább nem mondok semmit, nem szeretném lelőni a poént. :D Harry pedig talán észhez fog egyszer térni. És hangsúlyozom, talán, egyszer. :D De nem lehet tudni, elvégre férfi... :D Elhiszem, hogy nem örülsz az örökbefogadásnak, és azt is megértem, hogy nem szimpatikus az anya, főleg, hogy az a legfőbb információ róla, hogy drogos volt. De mivel még nem sokat tudtok róla, így én nem nyilatkozom, későbbi részekben úgyis benne lesz. Tyra pedig egyszerűen csak figyelemre vágyik, meg ahogy te mondtad, szeretetre. Sajnos ilyenkor az ember sok mindenbe belemegy, hogy elnyerje a másik szeretetét, tiszteletét.
      Hát, próbálkozom azzal, hogy sose legyen megállás, és hogy minél több izgalmas és rejtélyes dolog legyen, és örülök, ha szerinted ez sikerült! :) Nagyon aranyos vagy, eszméletlenül jól esik, hogy ezt mondod, köszönöm, köszönöm, köszönöm!! <33
      Neked is kitartást!
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Azt a.....
    Ez őrület.Most mi lesz?
    Várom a kövit.
    Egy lelkes olvasód Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Holnap hozom a következőt, akkor talán kiderül, mi lesz! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Nagyon kivancsiva tettel!:) Mit muveltek ezek regen?! Ki tudja... Lehet jobb is ha most meg nem tudjuk. Nagyon jo lett, kivancsi vagyok a folytatasara.^^

    Puszi:Lili❤^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy kíváncsi vagy, talán hamarosan kiderül, mi történt! :) Köszönöm! Holnap hozom a következőt! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Szia, 2-3 napja kezdtem el olvasni ezt a blogod, nagyon tetszik, remélem hamar jön új rész!:)
    Meg szeretnék tőled kérdezni párat (nem azzal kapcsolatban hogy mi fog történni) és írtam neked instagramon, az e_bloggerina oldaladra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy ide találtál, de annak még jobban, hogy tetszik! :)
      Instagramot megnézem - ha még be tudok lépni - és válaszolok! :)
      Puszi, ~E

      Törlés