2016. május 10., kedd

51. fejezet - Izgalom felsőfokon

Drága Olvasóim!
Ahogy az előző fejezet végén írtam, ma érkezem az új fejezettel. :) Köszönöm a kommenteket, a pipákat és a türelmeteket is! Mostanában elég sokszor kértem a türelmeteket, amit sajnálok, és nem tudom, meddig lesz így. Már inkább nem ígérem, hogy mindig pontos leszek, mert lehet, hogy nem fog összejönni, de abbahagyni időhiány miatt nem fogom, és minden tőlem telhetőt megteszek! Viszont van egy ötletem: írok egy extra hosszú és extra izgalmas fejezetet, viszont azt jövőhét vasárnap (22-én) tudom csak hozni. Bal oldalon a közvélemény-kutatásban tudtok szavazni! :)
Csütörtök felé elég rosszul alakultak a dolgaim, sírtam is, nem keveset. De azóta szerencsére minden megoldódott, szóval jól vagyok. És remélem, hogy ti is jól vagytok, és jól teltek az elmúlt napok! :)
Jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: A kommentekre még nem válaszoltam, de be fogom pótolni!

Jennyvel bemegyünk egy kávézóba, és a kérésére a sarokba ülünk, ahol kevesebb az ember. Bár kora reggel van, Londonban ilyenkor sem áll meg az élet.
Kinézek a földtől plafonig nyúló ablakon, látom, hogy már kapkodják elő az esernyőket. Be van borulva, hamarosan elkezd esni az eső.
Tekintetem ismét Jennyre vándorol. Ahogy belekortyol a kávéba, hosszú szempillái alól rám néz. Azonban nem mosolyodik el, szemében nem látok csillogást. Mi történt?
- Jenny, mi a baj? - szólalok meg végül, mert már nem bírom tovább nézni, ahogy szenved. Mert ezt már lehet szenvedésnek nevezni. Látszik rajta, hogy van valami, amit visszatart, aminek muszáj kijönnie, de ő mégsem enged neki utat.
- Semmi. Délután találkozom anyával, kicsit izgulok.
Nyelek egy nagyot. Megint eszembe jut, amit Tyra mondott. Jennynek még azóta sem volt alkalmam elmondani, nem tudom, hogyan reagálna rá. Az biztos, hogy kiakadna.
- Minden rendben? Mintha kicsit sápadt lennél - néz rám.
- Ja, persze - nyúlok a kávéért, majd felemelem és beleiszok. - Este ráérsz?
- Nem tudom, meddig leszek anyánál... - hajtja le a fejét. - De ha igen, majd szólok.
- Rendben - eresztek felé egy halvány mosolyt.

~ Jenny Wilkinson ~

Látom, hogy Harry valamit nem akar elmondani. És nekem is van valami, amit nem akarok neki elmondani. Ez normális? Vagy nem? Nem tudom. Ha elmondanám neki, tuti, hogy hülyének nézne.
- Mehetünk? - néz rám, mikor megiszom az utolsó korty kávét is.
- Igen - állok fel, majd felveszem a táskámat a vállamra. Átfogja a derekamat és kimegyünk, majd beülünk a kocsiba. Becsatolom az övem, s várom, hogy elinduljunk, de ő csak néz maga elé. Látom, hogy valamin gondolkodik, így várom, hátha elmondja.
- Mi lenne, ha szereznék neked a mai napra igazolást? - néz rám.
- Mi? Mégis honnan?
- Hát, tudod... - vakarja meg a tarkóját. - Régebbről maradtak ismerőseim...
Régebbről? Milyen ismerősök? Legális ez egyáltalán?
- Ne ijedj meg, orvosi igazolás - néz a szemembe. Felsóhajtok és nyelek egy nagyot. Szívem szerint tényleg inkább Harryvel lennék, minthogy hallgassam az iskolában a sok hülyeséget.
- Oké, legyen. És akkor mit csináljak, ha nem iskolában vagyok? Haza nem mehetek, anyáék elküldenének... - nézek rá.
- Természetesen velem leszel - mosolyodik el kajánul, miközben megfogja a sebváltót, majd rám kacsint és elindulunk. Megyünk, csak azt nem tudom, hova. De inkább nem kérdezem meg. Bízom benne, gondolom, valami jó programot talál ki nekünk.
Igazam lett. Megállunk a házuk előtt, kiszállunk, s bemegyünk.
- Anyámék nincsenek itthon - dobja le a pulcsiját az előszobában. Mindketten lerúgjuk a cipőt. - Úgyhogy miért az egész ház - fogja meg a derekamat, s közel húz magához. A szemében már látom a vágyat, s a csillogást, ami izgató, de most valahogy nincs kedvem a szexhez. Pedig már elég rég voltunk úgy együtt, és elhiszem, hogy hiányzik neki, de nekem most nem...
- Értem... - simítom végig a mellkasát, kicsit próbálok távolságtartó lenni, de nem annyira, hogy félreértse. Nem akarom, hogy azt higgye, nem kívánom őt, nem szeretem, nem szeretek vele úgy együtt lenni. Pedig de, csak most sokkos állapotban vagyok.
- Kicsit oldódj - mondja halkan, szinte morogja, s puha ajkait a nyakamon a vékony bőrhöz érinti. Meleg leheletétől végigfut rajtam a hideg, a jó értelemben. Lassan csókolgatni kezdi az állkapcsomat, s onnantól végig az ajkamig, amit szenvedélyesen kap a fogai közé.
Egy kisebb sóhaj hagyja el a számat, mire elmosolyodik, s belemarkol a fenekembe. Legszívesebben átadnám magam az érzésnek, annak a gyönyörnek, amit vele élhetnék át. Hogy lássam, hogy élvezi, hogy örömet szerezzünk egymásnak. Hogy forró testünk érintkezzen, hogy egymás szájába ziháljunk. Hogy aztán lihegve, fáradtan feküdjünk egymás karjai között.
Ez mind szép lenne, de most nem megy. A reggel miatt még mindig stresszes vagyok. Elrontotta az egész napomat. Plusz még az is ott van, amit nem tudok. Amit Harry titkol a múltjáról, ami miatt lesápadt, amikor azt mondtam, anyával leszek délután. Kíváncsi vagyok és félek is egyszerre. Félek, hogy valami olyan dolog derül ki, ami mindent megváltoztat. Félek, hogy attól a valamitől elveszítem őt. Félek, mert szeretem.
Észbe kapok, amikor már ajkai a mellkasomon járnak, s hevesen halad lefelé a melleimhez. Akaratom ellenére is hajába túrok, s nyelek egy nagyot, azonban eltolom a fejét. Kissé zihálva, értetlenül néz a szemembe.
- Mi az? - suttogja.
- Most... most ne... - köszörülöm meg a torkom.
- Miért? - ráncolja a szemöldökét.
- Mert... - nyelek.
- Megvan? - vonja fel a szemöldökét.
- Igen - vágom rá. Egyszerű megoldás, beválhat és legalább ezzel többet nem kell magyarázkodnom.
- Értem... - veszi el rólam csalódottan a kezeit. Felsóhajtok, s szaggatottan, kissé megkönnyebbülve engedem ki az eddig bent tartott levegőt. Kikerül, majd a nappaliba megy, ahol ledobja magát. Követem. Leülök mellé a kanapéra és ránézek. Tekintetünk pár perc múlva találkozik csak. Kissé csalódott.
- Sajnálom... - motyogom.
- Erről te nem tehetsz! - karol át. - Csak, tudod... már hiányzol. Mindenhogy - néz mélyen a szemembe.
- Tudom... Te is nekem - nyelek.
Hosszasan nézünk egymás szemébe, hallom, hogy szaporán veszi a levegőt. Mellkasa gyorsan emelkedik fel-le. Örömet kellene neki szereznem.
Óvatosan, kissé remegő kezekkel nyúlok a nadrágja felé. Még mindig nem vagyok túl tapasztalt, és nem vagyok abban biztos, hogy jól csinálom, amit csinálok, de megpróbálom. Csak azért, hogy neki jó legyen.
Fekete csőnadrágján keresztül elkezdem simogatni, mire egy halk sóhaj szökik ki a száján, s hátrahajtja a fejét. Folyamatosan az arcát nézem, mi az, ami tetszik neki.
Érzem a kezem alatt, hogy már eléggé kemény, így kiszabadítom a kis Harryt a szűkös nadrágból. Egy pillanatra odanézek, nyelek egy nagyot, majd újra arcát kezdem pásztázni. Közben megfogom a férfiasságát, és elkezdem húzogatni a kezem. Tökéletesen telt és puha ajkai szétnyílnak, szempillái az orcáján pihennek. Kisebb nyögések hagyják el a száját, ahogy kínzó lassúsággal csinálom.
- Csináld szájjal! - lihegi. Nyelek egy nagyot, majd lemászok, szétnyitom a lábait és odatérdelek a földre. Sötét tekintetét rám szegezi.
Kezembe veszem szerszámát, s lassan végignyalom, miközben forrón rálehelek.
- Uh, ez az! - túr a hajamba, s összefogja a kezével. Tekintetünk találkozik, lassan bekapom és ízlelgetni kezdem. - Mesélj, milyen?
- Nagyon jó. Finom - incselkedek, majd tövig bekapom. Egy nyögés hagyja el a száját, s csípőjét kissé megemeli.
- Ez az!
Egyre gyorsabban csinálom, s ajtónyitódást hallok.
- Harry, jöttem, hogy kiengesztel... - lép be a szobába Lisa miniszoknyában...

27 megjegyzés:

 1. Miért pont most kellett befejezned?! Oh mond miért?
  Amúgy ez a rész is nagyon szuper lett, alig várom a következő részt!
  Puszi,
  Charlotte

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ez egy izgalmas rész, pont tökéletes ahhoz, hogy vége legyen, és kicsit gonoszkodhassak. :$ Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 2. Szia!
  Nagyon jò lett!
  Lisa...remek...
  Kìváncsi vagyok, hogy alakulnak ezután a dolgok!
  További szép napot!
  Szia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Szia!
   Eléggé vicces helyzet, Harry is biztosan nevetségesen érezte magát...vagy nem. :D
   Puszi, ~E

   Törlés
 4. Kicsit rövid lett. :( Nagyon jó, nagyon tetszik, de Lisa-t meg tudnám fojtani egy kanál vízben... Ne haragudj, hogy az előző részhez nem komiztam, csak azt se tudtam a múlthéten merre vagyok arccal. :/ Viszont az előző is tetszett, de utálom Lisa-t. Olyan elven vagyok, hogy dugja meg egy kecske... :DDD Akadjon már le Harryről, mert képen találom törölni.. :@@ A mostani részről.. :) Imádtam, aranyos Harry, hogy aggódik Jennyért és vele akar lenni. Jennyt nem értem, miért nem akar lefeküdni Harryvel.. Félek, hogy ezzel el fog baszni mindent. A végén besírtam, de dühös is lettem, hogy ez a kurva is így tud időzíteni.. Remélem nem kavar be, mert nem marad egy szál haja se, az biztos... :D Na nem is szaporítom tovább a szót, nem akarlak feltartani.;) Meg még van etika házim.. :((( Imádtam. Bár én mikor nem?! :D Várom a következő részt :) Puszi. ♥♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, tudom, hogy rövid lett, és sajnálom is, de inkább írok rövidebbet, és nem kapkodom el annyira. Elhiszem, hogy Lisat legszívesebben megfojtanád, hidd el, én is. :D Örülök, hogy ennek ellenére azért elnyerte a tetszésedet az előző és a mostani rész is! :) Jennynek érdekes gondolatai és tettei vannak, aminek talán következményei is lesznek... :)
   Köszönöm szépen! <33
   Puszi, ~E

   Törlés
 5. Vaaoo.. Ez nagyon jooo❤❤ de pont itt kellett abbahagynod, te lány ����

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm, örülök, hogy tetszett! <33 Valamiért muszáj volt itt abbahagynom... :D
   Puszi, ~E

   Törlés
 6. Szia!
  Először is örülök hogy már jol vagy.
  Másodszor nagyon durván megcsavartad a végét úgy hogy várom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, és örülök, hogy úgy gondolod, jó csavart tettem bele! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 7. Ennyit a ribancrol!^^ Vegre o is lehet feltekeny!Legszivesebben megfolytanam, nemigaz hogy nem erti meg hogy Harrynek Jenny kell.
  Nagyon jo lett, mar varom a folytatast!❤

  Puszi~Lili❤-❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Egyetértek azzal, hogy Lisa idegesítő, viszont Harrynek is nagy szerepe van abban, ami közöttük történik Majd kiderül. :)
   Köszönöm szépen! <3
   Puszi, ~E

   Törlés
 8. Nem semmi rész lett!:D
  Hogy nekem mennyire elegem van ebből a Lisából, te jó Isten... na mindegy, kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből:D
  Nagyon várom a folytatást!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Elhiszem, hogy eleged van belőle, de nem hiszem, hogy egyhamar eltűnik. Majd kiderül. :D
   Puszi, ~E

   Törlés
 9. Mikor lesz a kövi?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de eléggé zűrös időszakom volt. Már készülőben van!
   Puszi, ~E

   Törlés
 10. Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, amiért csak most válaszolok, de elég zűrös időszakon vagyok túl. De már készülőben van az új rész!
   Puszi, ~E

   Törlés
 11. Nem tegnap kellett volna kijöjjön a kövi? Én már nen bíííírom...
  Egyszer volt egy fanfikció,amire azt mondták, aznap pénteken jön..és nem...és több hónap eltelt mire kijött az az egy. Belehalok, ha itt is ez lesz. 😰😭
  Ja, de amúgy tökéletes,mint mindig! 💜💜💕

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *nem
   **fanfiction (sorry mindig úgy mondom h fanfikció mert a fanfiction ugye
   angolosabb😂😂)

   Törlés
  2. Szia!
   Először is, köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! <3 Másodszor, sajnálom, amiért csak most válaszolok, de az elmúlt időszak kicsit zűrös volt nekem, de már készülőben van az új rész!
   Puszi, ~E

   Törlés
 12. Mikor lesz új rész?? Nagyon várom :-):-) imádom a blogod♥♥♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! <33 Készülőben van az új fejezet. :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 13. Vaa, mikor lesz mar új rész, mar nagyon varon��❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, amiért csak most válaszolok! Készülőben van az új fejezet! :)
   Puszi, ~E

   Törlés