2015. szeptember 27., vasárnap

25. fejezet - Konfliktusok

Drága Olvasóim!
Itt is vagyok a 25. fejezettel. Köszönöm szépen a kommenteket, a pipákat és a 98 feliratkozót, nagyon boldog vagyok, hogy még mindig itt vagytok velem! Mivel a közvélemény-kutatásban a többség arra szavazott, hogy a fejezet előtt mondjam el, mi történt velem a héten, mostantól mindig le fogom írni. Akit pedig nem érdekel, egyszerűen csak fussa át. Szóval az elmúlt hetem viszonylag jó volt. Kedden elkapott a betegség, mostanra már jobban vagyok. Az iskola - vagyis inkább a tanulás - teljesen kikészít. Bár jó jegyeim vannak, sokat kell tanulni, de remélem, hogy meglesz az eredménye, mivel most már nagyon kell gondolkodnom a továbbtanuláson (főiskola/egyetem). De egyszer valaki azt mondta nekem, ,,Ha valamit el akarsz érni, csak a célt lásd, ne az akadályokat." Szerintem ez egy nagyon jó tanács, mindenkinek meg kellene fogadnia! :) Nos, röviden ennyi lett volna. Remélem, hogy a fejezet tetszeni fog, jó olvasást!
Puszi, ~E
U.i.: Még pár komment van, amire nem válaszoltam, de még ma bepótlom!

Harryt nézem félve, látom, hogy a kezei ökölbe szorulnak, állkapcsa megfeszül. Azt hiszem, sosem láttam még ennyire dühösnek. Tekintete szinte lángokat szór a nővérem felé, látszik, hogy nehezen tartja magát, hogy nehogy neki menjen.
- Mégis hogy a jó büdös picsába?! - szűri ki a fogai között a szavakat, s közelebb lép hozzá, ám Ellie hátrálni kezd. A pultnak ütközik, összerezzen és remegve néz fel Harryre.
- Mi csak... - kezdi el a nővérem halkan, remegő ajkakkal. - Csak....
- Csak mi?! Egy rohadt kurva vagy, Ellie! - emeli fel Harry a hangját.
- Gyertek... - vezeti ki az ikreket Louis, de közben kíváncsi tekintetükkel nézik, mi folyik itt.
- Miattad! - mondja ki Ellie remegő hangon, s a szeme sarkában egy könnycseppet vélek felfedezni. Harry teste nem sokkal ugyan, de ellazul, értetlenül néz a testvéremre. A nővérem nagy levegőt vesz és lassan kifújja. - Kislányos és éretlen, tudom, de azt hiszem, többet képzeltem ebbe az egészbe. Nem estem szerelembe, de már nagyon közel voltam hozzá, és amikor megtudtam, hogy van barátnőd, teljesen kikészültem. Át akartam menni hozzád, de te nem voltál otthon, csak Rob, így beszélgettem vele. Aztán vigasztalt, és... és az lett belőle, hogy lefeküdtünk.
- És ez neked a szerelem? - háborodik fel még jobban Harry. - Hogy szétnyitod a lábaidat? Ez? Hát, gratulálok!
- Ez nem minden! - kezd védekezni Ellie, majd pár másodperc múlva halkabban kezd beszélni. - Még... még amikor Párizsban voltunk, volt egy nagyon romantikus pillanat, amikor csókolóztunk.
A szám teljesen tátva marad, de ahogy látom, nem csak nekem. Harry szinte már remeg a dühtől.
- Van fogalmad arról, hogy az apám egy 40 éves ember, akinek van felesége és családja?! - idegesen kifújja a levegőt, próbál megnyugodni. - Azt hiszem, most inkább megyek. Majd beszélünk - pillant rám, s kiviharzik a házból. Ahogy becsapódik a bejárati ajtót, mindketten összerezzenünk, s tekintetünk találkozik. Sajnálkozóan néz, én azonban lenézően. Valamilyen részről megnyugodtam, hogy Harry iránt már nem annyira érdeklődik, de azért ez nálam is kiverte a biztosítékot.
- Ne mondj semmit... Csak, tudod, Harry annyira... annyira megbántott - sóhajt. Erőt veszek magamon. Őt bántotta meg? Komolyan? Ha tudná, hogy velem mit művelt. - Bár nem mondta, hogy együtt leszünk, de annyira aranyos volt, olyan édes a csókja és elképesztő az ágyban is.
- Tudom - mondom ki hirtelen, mire rám kapja a tekintetét. - Vagyis... gondolom - vakarom meg a tarkóm és lefelé nézek, de érzem magamon a testvérem szúrós pillantását.
- Jenny? Mi volt köztetek Harryvel? - néz rám komolyan. Nyelek egy nagyot, az agyamon ezernyi gondolat fut át. Elmondjam? Vagy ne?
- Én... - kezdem el halkan, viszont ahogy az emlékek végigpörögnek a szemem előtt, bekönnyezek. Mintha érezném ajkait az enyémeken, mintha illata megcsapná az orromat, nagy kezei bejárnák a testem minden részét. Mosolyok, nevetések, fájdalmak, könnyek. Minden előjön. Egy sós könnycsepp végiggördül az arcomon, amitől azonnal magamhoz térek és rögtön letörlöm, majd a nővéremre nézek, aki furcsállva méreget.
- Mi volt köztetek? - teszi fel újra a kérdést.
- Lefeküdtünk - nézek le és birizgálom az ujjaimat. - Én szeretem őt, de ő engem nem.
Ahogy kimondom, úgy érzem, a szívem teljesen összeszorul. de mégis olyan, mintha kicsit megkönnyebbülnék.
- Ezt miért nem mondtad eddig? Te jó ég, akkor én ki se kezdtem volna vele... - fogja meg a fejét. - Basszus... nem bízol bennem?! - néz rám kissé felháborodva.
- Ellie, kérlek, ezt most ne. El akarom őt felejteni, ne beszéljünk róla!
- Azt hittem, mindent elmondunk egymásnak! De várjunk csak... tudtad, hogy nekem bejön! - kezd megint a normálisnál hangosabban beszélni. - Már az első találkozásnál láttad, hogy mennyire jól kijövünk, erre rámászol?!
- Normális vagy? Én nem másztam rá! És nekem is azóta tetszik!
- De neki én kellettem volna, nem te!
Ez a mondata egyenesen a szívemig hatol. Hát persze, mert én nem kellhetek senkinek, csak Ellie.
Szó nélkül megyek ki a konyhából és rohanok föl a szobámba. Louisval összetalálkozok a lépcsőn, ő épp jön lefelé, de kikerülöm és hangos csattanással csukom be az ajtót magam mögött, majd az ágyamba dőlök és zokogni kezdek. Már megint. Mintha nem sírtam volna eleget Harry miatt.
- Hé, Jen, minden rendben? - hallom Louis lágy hangját, majd érzem, hogy besüpped mellettem az ágy, azonban az arcomat a párnák közül nem veszem el. Óvatosan végigsimítja a hátamat. - Hallottam mindent. Sajnálom.
- Miért vagyok ilyen? - nézek rá szipogva. - Miért nem lehet normális kapcsolatom? Miért nem lehet engem szeretni, miért?!
- Ne mondd ezt! - néz a szemembe. - Csodálatos lány vagy.
- Nem kell, hogy sajnálj! Sőt, szerintem hagyj is békén, mielőtt téged is megszeretlek! Inkább menj Elliehez, mint általában mindenki!
- Jen...
- Ne, nem kell magyarázkodni! - ülök föl és a hajamba túrok. - Csak menj! Kösz, hogy segíteni akartál, de reménytelen vagyok, egyszerűen ezt érdemlem, és kész.
- Hallgass végig...
- Nem, Louis! - rázom a fejem. - Nem kellenek a hazugságok arról, hogy majd egyszer minden jobb le... - nem tudom befejezni, mert ajkait az enyémekre tapasztja és gyengéden megcsókol. Teljesen lefagyok, majd mikor ajkaink elválnak, közelről a szemembe néz. Fogalmam sincs, mit mondhatnék, annyira váratlanul ért ez az egész.
- Csodálatos lány vagy. Önmagadért kedvellek. Azért, aki valójában vagy. És nem engedem, hogy tönkretegyél egy ilyen elképesztő személyiséget.
- Louis... - súgom.
- Ne - teszi az ujját az ajkaim elég, mire nyelek. - Csak... kérlek, ne emészd magad, mert az nekem is rossz. Én csak egyszerűen jól érzem magam veled, boldoggá akarlak tenni. Komolyan, nem csak megjátszásból. Tudom, hogy nehéz neked Harry miatt, de kérlek, adj nekem egy esélyt - néz komolyan a szemembe.
Az agyamon többször végigfutnak a mondatai, visszhangként játszódnak újra a fejemben.
- Nem kell rögtön válaszolnod, ha nem akarsz, nyugodtan gondolkozz rajta. Csak arra kérlek, hogy nagyon fontold meg, jó? - simítja meg az arcomat. Egy aprót bólintok és nyelek. Egyetlen hang sem jön ki a torkomon, bár fogalmam sincs, mit mondhatnék. - Majd beszélünk - ad egy óvatos puszit az arcomra, majd kimegy. Szaggatottan kifújom az eddig bent tartott levegőt, majd előveszem a naplómat, s Harryre emlékezve, könnyezve írom le a sorokat.

Nagyon sokat jelentesz te nekem,
Kezemet sajgó szívemhez teszem.
Most azt kívánom, bárcsak itt lennél,
De te sarkon fordultál, elmentél.

Hiányzik minden, amit csináltunk,
Minden őrültség, amit kívántunk.
Amikor azt suttogtad, akarlak,
A hangok a torkomban akadtak.

Sajnálom, hogy így beléd szerettem,
Amit be is vallottam rekedten.
De te elutasítottál engem,
Egyedül hagytál a hideg csendben.

El foglak felejteni, muszáj lesz.
Hozzá kell szoknom a hűs sötéthez.
A szívemet másnak fogom adni,
Annak, ki meg is akarja kapni.

Örökre emlékeimben maradsz
S az életben akármerre haladsz,
Mindig is szeretni foglak téged,

Köszönök neked minden jót, s szépet.

A szívem mélyén tudom, hogy soha nem leszek képes őt elfelejteni. Viszont, amit Louis mondott... Nem lehetek vele, ha közben mást szeretek, ez nem lenne szép vele szemben.
A plafont bámulva sóhajtok, lehunyom a szemem, s Louis szavai folyamatosan újrajátszódnak a fejemben.

~ Harry Styles ~

Idegesen megyek haza, berontok a konyhába, ahol anya aggódva néz rám. Tekintetemet apámra szegezem, nagy késztetést érzek arra, hogy megüssem.
- Szívem, minden rendben? - kérdezi anya, miközben megsimítja az arcomat.
- Kérdezd őt! - mutatok apára. Mindketten értetlenül pislognak rám, de apám szemében mégis látom az aggodalmat. - Meséld csak el, mit műveltél azzal a ribanccal!
- Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz - feszül meg az állkapcsa.
- Harry? - néz rám anya, szemei könnybe lábadnak. A szívem összeszorul. Őt sose akartam így látni.
- Ellie. Ellie Wilkinson neve ismerős? Agyonkúrtad őt, te szemétláda! - megyek az apám felé, most már egyre nehezebben fogom vissza magam. - Ő meg ráadásul teljesen beléd zúgott!
- Rob, igaz ez? - kérdezi anya remegő hangon, mire apám csak ránéz és nyel egy nagyot.
- Most azonnal húzz el ebből a házból! - kiabálok.
- Fiam, higgadj le! Nem történt semmi, mindenki követ el hibákat! Hadd ne mondjam, te mit műveltél Jennyvel!
- Ez egyáltalán nem ugyanolyan! Megcsaltad anyát egy csitrivel, ezt soha nem fogom neked megbocsátani!
- Anne, kérlek! - néz apa könyörögve anyára, akinek az ajkai remegnek, már a sírás határán van.
- Menj el, Rob, jó? - mondja halkan, remegő hangon. Az apám vesz egy mély levegőt, végignéz rajtunk, majd elsuhan mellettem és már csak az ajtócsapódást hallom. Ekkor anya zokogni kezd, arcát a kezeibe temeti, én pedig odamegyek és magamhoz ölelem, miközben megsimítom a hátát.
- Sajnálom, anyu - súgom. Remegő testével szorosan ölel, hangosan sír, miközben én hosszú ideig ölelem őt.
- Hogy voltak erre képesek? - szipog.
- Fogalmam sincs. De ne aggódj, én melletted maradok.
Felnéz rám könnyes szemekkel, s halványan rámosolygok.
- Köszönöm, kicsim, nagyon büszke vagyok rád! Annyira erős férfi lettél. Szeretlek!
- Én is szeretlek, anya! - adok egy cuppanós puszit az arcára.
- Harry? Apád miről beszélt? Mit csináltál azzal a kislánnyal?
Megfeszül az állkapcsom és nyelek egy nagyot. Nem akarom őt még ezzel is terhelni, nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mert biztos, hogy csalódna. Mindig is arra nevelt, hogy a lányokat tisztelni kell, erre én teljesen kikészítettem Jennyt.
- Mindegy.
- Kérlek, mondd el! - néz fel a szemembe. Egy nagy levegőt veszek és becsukom a szemem.
- Nagyon ki fogsz akadni... - motyogom. - Én... kavartam kicsit Jennyvel. Vagyis csók, szex, ilyesmi. Mondtam neki, hogy ne essen szerelembe, de ő persze teljesen belém habarodott. A fejéhez vágtam, hogy én nem akarok tőle semmit, nem kell a szerelme, aztán... ott hagytam.
- Jaj, szívem...
- Most viszont Louisval fog összejönni, és remélem, hogy ő boldoggá fogja tenni Jennyt, mert megérdemlik egymást.
- Hatalmas szíved van. Tudom, hogy Jessica miatt búslakodtál sokáig. És hidd el, jót tesz neked, hogy egy olyan lány szeret, mint Jenny.
- Nekem itt van Jessica.
- Aki terhes egy másik fiútól. Ne érts félre, aranyos lány és kedvelem őt, de nem kellene felnevelned más gyerekét. Jessicanak szüksége van rád, és mivel jó ember vagy, te segítesz neki. De tényleg úgy szereted őt, mint régen? Nem szokott eszedbe jutni Jenny?
- Anya... - sóhajtok és megfogom a kezét. - Most nem akarok az én problémáimról beszélni. Ez semmi ahhoz képest, amit apa művelt veled.
Megölelem őt és megpuszilom.
- Itt maradok veled, ígérem! - suttogom.
Érzem, hogy szorosabban ölel. Minden fiú életében egyszer eljön az a pillanat, amikor ő veszi át a férfi szerepét a háznál. Nos, ez nálam most jött el. Itt az ideje, hogy mindent megháláljak anyának. Törődést, nevelést, néha a leszidást, mert mindig igaza volt, és abból tanultam. De főként a szeretetet. 

29 megjegyzés:

  1. imádom! nagyon siess a kövivel❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett. :) Hamarosan hozom a következőt! <333
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Drága ~E!
    Elképesztő ahogyan írsz és ahogy az írásoddal átsugallod az érzelmeket az olvasóid felé! Remélem végre Harrynek megjön az esze egy cseppet és foglalkozik Jenny érzéseivel. Ami pedig Robékkal történt az durva ..nem is kicsit. Anne pedig szuper tanácsokat adjon a kisfiának Jennyvel kapcsolatban mert szüksége van rá!
    Ui.: Remélem hamarosan találkozunk már mert hiányzol
    Puszii <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szuszu!
      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy így gondolod, mert a te véleményed nekem nagyon sokat számít! Harrynek talán idővel megjön az esze, de tudod, milyenek a fiúk... :D
      Te is hiányzol nekem már most, remélem, hogy hamarosan újra találkozunk! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  3. Wow! :O Itt aztán akkora bonyodalmak voltak egy rész alatt, hogy csak na! :D De ettől függetlenül imádtam! <3 Siess a kövivel! :)
    xoxo.
    Hope~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3 Hamarosan hozom a következőt! :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  4. Uristen ..egyszeruen..imadom.
    Love vaaan :333
    Megnézed kérlek a blogomat?Nagyon sokat jelentene.
    anevtelenlany.blogspot.hu
    Kosziiii ♡
    Ý

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) A blogod pedig szerintem nagyszerű, csak így tovább! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  5. Drága ~E!!
    Mondtam már hogy imádlak? Egyszerűen fantasztikus rész lett! Annyira szeretem az írásaidat. Egytől egyig mind-mind a kedvencem. Annyira áttudod adni a szereplő érzéseit komolyan olyan mintha magam álnék ott és mind ez velem történne meg. Nem győzöm ismételni imádom!!
    Amikor Jenny írta a naplóját Felmerült bennem egy kérdés. Nem lehet hogy valaki megtudja hogy ír verseket és kiadják és egy híres költő lesz? Ez csak egy feltételezés :D(amúgy gyönyörű verseket írtál eddig gratulálok). Harry hát nem is tudom, szerintem már nem szereti annyira Jesst csak kergeti a régi érzést, vagyis szerintem. Lou mint eddig mindig most is írtó cuki volt. Láttam hogy az előző komimra azt írtad, hogy Jenny és Harry kapcsolata nem biztos hogy el van ásva, bár lehetséges hogy igazad van mert nézzük csak igen sokszor eszébe jutott a lány ami egy jó jel fe az igazat megvalva most jobban örülnék egy Lou-Jenny párosnak. Látszik hogy Lou oda van Jennyért és ez szerintem most jól jönne a lánynak.
    Ez az Ellie-Rob dolog kikészített! Annyira sajnálom szegény Annet. Nem érdemli meg ezt. És Elli meg egy naiv ribanc. Elegem van belőle. Mi az hogy belemászott az ő és Hatry kapcsolatába? Irritáló egy lány.
    Wáá nem tudo. Hogy mi lesz itt?? Mi lesz? Egyszerűen kikészítesz, ne tedd ezt velem, vagyis velünk!! Istenem ez a kedvenc blogom. Imádlak. Fantasztikus részt hoztál( mint ez már megszokhattuk.) és tűkön ülve várom a kövit te nő!
    Puszil Kira!!

    Ut.: Sajnálom hogyha untatlak a hosszú kommentjeimmel. Nem kötelező elolvasni :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Kira!
      Igen, azt hiszem, már mondtad, és én is imádlak téged! :) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, és hogy sikerült beleélned magad a szereplő helyzetébe, nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült!
      Fogalmam sincs, hogy mi lesz Jenny naplójával. Vagyis a későbbiekben biztosan lesz valami szerepe, de a versekkel szerintem nem valószínű. Bár szerintem a versek nem valami jók, azért köszönöm szépen! :) Harry talán tényleg csak régi érzéseket keres, de az is lehet, hogy tényleg szereti Jessicat. Ez majd kiderül. :D Igazad van, Harry tényleg sokat gondol Jennyre, és szinte biztos voltam benne, hogy mostanra rengetegen Louist akarjátok a lány mellé, amit őszintén szólva meg is értek. Ellieről már az elején mindenkinek megvolt a - nem túl jó - véleménye, most pedig be is bizonyosodott, hogy tényleg egy ribanc.
      Örülök, hogy nem tudod, mi fog történni, remélem, hogy meg tudlak majd lepni! :) Jaj, de édes vagy, ez nagyon jól esik, köszönöm szépen!
      Egyáltalán nem untatsz, sőt, hálás vagyok, hogy időt fordítasz arra, hogy kifejtsd a véleményedet hosszabban, köszönöm!
      Puszi, ~E

      Törlés
  6. Meg annyit hozzatennek ,hogy igazan nem szerettem az 1dt. De egyre tobb ilyen blogot olvastam es megszerettetek velem .
    Koszonom ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy vannak olyan olvasók is, akik nem azért olvassák, mert 1D fanok, de boldog vagyok, hogy a 1D-s blogok megszerettették veled a bandát! :)

      Törlés
  7. Ooo istenem. Annyira joo. Egyszeruen imadom. Ellie egy ribanc, fuj kiraz tole a hideg. Louis edes volt. Es Annet pedig sajnalom remelem helyre jon. Es ahogy probalta rabeszelni Harryt uuu hat akkor tudod, hogy megorultem? Hisz en meg mindig Harry parti vagyok es omg. Imadtam. Sieeeess mert eleg lassan telik el ez a het hiaba vannak edzeseim. Sokat agyalok, hogy hogyan mehet tovabb a blogod. Igy tovabb. Pusszancs:Ami♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! <3 Ellieről már az elején ez volt a véleményetek, viszont Louisról teljesen más volt, amikor feltűnt a történetben. Örülök, hogy még Harry mellett állsz, mert már nagyon sokan inkább Louist akarják. De majd kiderül, hogyan alakul. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  8. Nagyszeru lett,mint mindig :) Imadlak. Es a vers is nagyon jo lett 😊 Csak igy tovabb 😉 Varom a kovetkezo reszt! 😘
    xxBiancaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) Én is imádlak téged! <3 Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! <3
      Puszi, ~E

      Törlés
  10. Nagyon jó lett :) imádom, hogy Harry milyen férfiasan viselkedett :)
    És remélem, hogy Harry tényleg rájön arra, hogy igaz, amit az anyja mondott neki :) Jenny számára az igazi ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) Talán idővel Harry rájön, hogy Jenny számára az igazi, már ha ez így van. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  11. Az előző részhez nem kommenteltem. Szégyenlem is magam. :( Na. Viszont ez a rész *-* Hát Ellie egy ribanc lett a szemembe (már bocs :D). Harry olyan komoly és érett és tényleg férfias, egyet értek az előttem szólóval/íróval. :D Egyet értek az anyjával én is. :) Örülök, hogy megosztod velünk a heted, szerintem ez jó dolog, mert így jobban megismerünk. :) Várom a kövit! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, emiatt ne szégyelld magad, nekem az is sokat jelent, ha elolvasod és tetszik! :) Gondoltam, hogy Elliet ribancnak fogjátok gondolni, Harryt pedig férfiasnak, amivel egyet értek. Örülök, hogy jobban meg akarsz ismerni, ez jól esik! <3 Hamarosan hozom a következőt. :)
      Puszi, ~E

      Törlés
  12. Drága, Csodálatos, Fantasztikus ~E-m!


    Te jóságos ég! Teljesen készen vagyok ettől a résztől. :D Imádtam, de tényleg. <3 Mondjuk ez mikor nem fordul elő?
    Először is, meglepődtem, hogy Ellie ennyire őszintén bevallja a dolgokat. Valamilyen szinten megértem, bár tudom, hogy nem az a megoldás, hogy mással szűrje össze a levet, vagy éppenséggel alkoholhoz forduljon, mint Jenny. Szóval pont, a kettő között áll nálam Ellie, megértem, de mégse. :DDD Miután Harry elment viszont……Azt hittem aranyos lesz Jenny-vel és még jobban kérdőre vonja, hogy miért nem mondta el neki, mit érez Harry iránt, de utána. Nem értem! Nem értem Ellie-t, mert szeretetre vágyik. Úgy érzem El valójában nem ilyen, csak a múltban talán valami csalódás érte? Jaj, te nő, kinyírsz. Még ez a dolog is itt van. De akkor se kellett volna ennyire lekezelően beszélni Jenny-vel. :( Azt hinné az ember, hogy ezek után talán valamelyest támogatni fogja meg minden, de igen itt a probléma: hogy mindketten egy fiúba szerettek bele. :/ A másik főszál Jenny. Annyira sajnálom szegénykét. :( Tényleg mindenki őt „bántja”, használja ki meg minden egyéb. :/ De Louis-kám ismét aratott nálam. És válaszolva a kommentemre adott válaszodra (:D): Félre ne érts én lennék a legboldogabb, ha Jennyi újra boldog lenne, akár Harry-vel, mert na Harry az tényleg nagyon rendesen ott van. :DDD Ezt jól megmondtam most. :D Szóval igen, nagyon aranyosak lennének, de Louis most ezzel a sok kedvességgel és ezzel a törődöm stílusával annyira zabálnivaló, hogy elképesztő. <3 A másik meg Harry. Na igen….valahogyan ővele is úgy vagyok, mint Ellie-vel, csak Harry-t tényleg nem értem. Mármint igen, hatalmas szíve van, ebben igaza van az anyukájának, de azért valljuk be elég csúnyán bánt Jenny-vel. Mert ha azok a dolgok nem történtek volna meg, hogy tényleg szegényemet „kihasználja” és magába bolondítja nem ez lenne. Most meg ez az egész, hogy Louis-ra bízza. Valahogyan úgy érzem Harry a szerelmet keresi. Mármint szerette/szereti Jessica-t és mikor elhagyta egy kis semmiségért (viszonylag annak tekintem ezt a féltékenykedését Harry-nek), akkor nagyon fájt neki. Valahol legbelül úgy érzi Harry lehet, hogy szereti a lányt, de szerintem a régi Jessica-t szereti, vagy talán egy régi érzést keres Harry és úgy gondolja, hogy ezt csak Jess tudja kiváltani belőle? Nem tudom, valahogy kicsit nekem ezt sugallta ez a rész. :D Harry anyu 100%-an összeillik Harry apuval. :D Csak itt az a helyzet, hogy Robin Jenny-t támogatta/támogatja Anne Harry-nek a kis útját egyengeti. És mennyire igaza lehet. Remélem egy idő után Harry-nek is feltűnik, hogy „Igen, tényleg sokat gondolok Jenny-re és hiányzik, amikor együtt töltöttük az időt” és a végén rádöbbenne, hogy mekkora kincset veszített el. :) De jó is lenne. :) Úha, bár először nem akartam nagyon elolvasni a következő részben történéseket, de utána mégis elolvastam. Mármint mindig elolvasom, amit előre írsz, és hirtelen erre a sulis dologra azt hittem, hogy te betegedtél meg. Végülis az elolvasástól attól féltem, hogy előre tudok meg valamit, de te – mint mindig – olyan titokzatosan írtál le dolgokat és megkell, hogy mondjam, hogy még több ezer kérdés cikázik a fejemben. :D Mi történik majd az iskolában? A szünetekben? Az órák alatt? Ohjaj! De ott van még most Robin is. Vajon mi történik vele? A család többi tagja mármint Jenny szülei mit szólnak ezekhez a történésekhez? Vajon Robin Wilkinsonék-nál kér szállást? Segít újra Jenny-nek? Aztán Jouis/Lenny párosunk is ott van: Komolyabbra fordul a kapcsolatuk? Jenny beleszeret a fiúba? Sikerülne elfelejtenie Harry-t? Aztán Harry, hogy reagál arra, hogy most tényleg együtt van Louis és Jenny? Mi van Jessica-val? Érzem, hogy bűzlik valami miatt, de még mindig nem tudom mi miatt. Talán maffia? Csempészet? Vagy Luke egy gyilkos, aki elöl menekülnie kell? Aztán a két testvér viszonya. Ohjaj, na ha ezt a dolgot a szülők is megtudják? Még több konfliktus és még több izgalom. Már alig várom! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig se unatkoztunk, most meg pláne nem fogunk. Legszívesebben mindig tovább olvasnám, mint egy könyvet, mert egyszerűen tényleg imádom. <3

      Oh, aranyos vagy, az én kis sajátos, sablonos képzelőerőmmel nem sokra mennél. :D Bezzeg a tiéd. Rengetegen vagyunk itt, rengeteg ötlet van, de egyikünké se jön be. <3 Annyira szadi, de nagyon jó érzés, miután a részek után folyton „morgolódok”, hogy „Basszus, erre én rohadtul nem gondoltam.” Hát igen, valamilyen szinten élvezem. :DDDD

      De úgy érzem, megint túl sokat járattam a szám a nagy semmiről, és meg is értem, ha ezt az unalmány mindig csak átugrod, de megértem. :) <3

      És ugyan, nem lehetek elég hálás, hogy válaszol, mert ez már nagyon sokat jelent nekem. <3
      Izgatottan várom a következő részt! Kitartást a sulihoz kis
      példaképem! :) <3

      Sokszor ölel:
      Chixi

      Törlés
    2. Drága Chixi!
      Jaj, de édes vagy, köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet ez a fejezet is! :)
      Furcsa olyat olvasni ezek után, hogy valamennyire megérted Elliet, viszont azt hiszem, részben igazad van. Igazából Ellie személyiségét a legnehezebb megformálnom, mert néha még nekem is bonyolult egy kicsit. Talán ő is ugyanattól szenved, mint Jenny: szeretethiány. Csak ő másképp fejezi ki, ő kétségbeesetten keresi a szerelmet. Louis szerintem is elképesztően zabálnivaló, édes, és a legtöbb lány ilyen pasiról álmodik, viszont Harryben véleményem szerint van valami plusz a történetben és a valóságban is egyaránt. Talán a kisugárzása, vagy a lazasága, esetleg a szeme... Nem tudom, de van benne valami, az biztos. :D Harryvel kapcsolatban viszont lehet, hogy igazad van. Vagyis biztos, hogy keresi a szerelmet, de csakis Jessicaban képes meglátni az igazit. De a következő fejezetből kicsit Harry szemszögéből is olvashattok erről a dologról. :)
      Örülök, hogy kíváncsi vagy, és hogy még több kérdés van a fejedben! Igyekszem, hogy majd mindegyikre megkapd a választ, viszont csak szép sorjában, és nem túl elhamarkodottan! :)
      Istenem, annyira jól esik olvasni a soraidat, annyira jó vagy hozzám és rengeteg erőt merítek a kommentjeidből! Nem is tudom, hogyan hálálhatnám meg ezt a sok jót, amit értem teszel, hogy folyamatosan támogatsz, erőt adsz és kitartasz mellettem, el sem hiszed, mekkora örömet okoz ez nekem!
      Ne is gondolj olyanra, hogy átugrom, és unalmasnak találom a kommentedet, mert nem így van! Vigyorogva olvasom végig, elképesztően jól esik, hogy ilyen hosszan kifejted a véleményedet, hogy időt szakítasz rá!
      Köszönöm szépen, neked is kitartást a következő hétre! <3333333
      Puszi, ~E

      Törlés
  13. Nagyon fantasztikus lett!❤.

    Elkepeszto h Hazza mennyire ferfiasan viselkedett, orulhet az anyukaja h igy kiallt mellette a kis Draga!!:)

    Siess a kovivel es addig is sok pusza: Lili
    ( ˘ ³˘)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! <33 Igazad van, Anne tényleg büszke lehet Harryre. Legalábbis én a helyében az lennék. :) Hamarosan hozom a következőt!
      Puszi, ~E

      Törlés
  14. Kedves ~E!

    Nagyon szeretem ezt a blogot.
    Először írok neked ide,messengeren már beszéltünk.
    Nagyon imádom a blogot,Jenny személyisége pedig teljesen én vagyok.
    Ez a rész pedig fantasztikus lett.
    Átéreztem a fájdalmat,és hát mit ne mondjak a verset meg is könnyeztem.
    Imádom,ahogy írsz. Egyszerűen fantasztikus.
    Nagyon jól át tudod adni az érzéseket,teljesen átélem a fájdalmat,és a boldogságot. Kedvenc írónőm vagy,a fogalmazásod is perfect.
    Nagyon szeretem ezt a blogot,és téged is,már nagyon várom a következő részt.
    Puszi: Bogi xx ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hoppá,ezt a 28. fejezethez akartam,mindegy a lényeg benne van😂

      Törlés