2015. szeptember 6., vasárnap

Késés

Drága Olvasóim!
Nagyon sajnálom, mostanában elég sokszor késtem a részekkel, és sajnos most is. A hétvégém és a hetem elég zsúfolt volt, és még csak a fejezet fele van kész, viszont hulla fáradt vagyok, és nem akarom összedobni. De nem szeretném, hogy egy hetet kelljen rá várnotok, szóval holnap hozom az újabb fejezetet, ígérem! Remélem, nem nagyon haragszotok, és valamennyire megértetek. Tényleg szörnyen sajnálom, de a továbbiakban igyekszem összeszedni magam!
Jó éjszakát és jó hetet mindenkinek!
Puszi, ~E

4 megjegyzés:

  1. Szia Dragam!❤. Semmi gond, ilyen mindenkivel elofordul. Ami pedig azt a "haragot" illeti miert haragudnek? Te is ugyanolyan ember v mint barmelyikunk es neked is vannak elfoglaltsagaid, dolgaid amiket meg akarsz illetve meg kell csinalnod.

    Pihend ki magad es legyel jo formaban mert holnap suli.

    Sok csok es oleles: Lili❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy megértesz, és nem haragszol! Jól esik, hogy itt vagy, és hálás vagyok, amiért támogatsz! <33
      Hamarosan hozom az új részt, már nem sokára elkészül!
      Puszi, ~E

      Törlés
  2. Szia!
    Ugyan dehogy baj, orulunk, hogy egyaltalan irod nekunk. Nekunk is, hogy elkezdodott a suli belatom(en legalabb is) nekem se lenne annyi idom irni. Es inkabb varok, mint hogy osszedobott legyen.
    Szoval ezen se stresszelj❤
    Puszi: Ami😎🙈

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen hogy megértesz, nagyon jól esik, hogy így gondolod! <3 Igen, sajnos az iskola a legfőbb oka, hogy nincs időm. Legszívesebben ott hagynám, mert már nem vagyok iskolaköteles, de hát a jövőm miatt sajnos muszáj. :)
      Puszi, ~E

      Törlés