2016. június 12., vasárnap

52. fejezet - Új esély

Drága Olvasóim!
Sok idő elteltével, ismét itt vagyok. Nem akarok belefolyni a részletekbe, hogy miért, de a vizsgákon kívül a magánéletemben történtek dolgok, amik miatt nem nagyon volt kedvem leülni a gép elé. Életkedvem egyenlő volt a nullával, de már minden rendben. A lényeg, hogy sajnálom, de most már itt vagyok és az újabb fejezet is!
Amióta nem jelentkeztem, történt velem egy-két dolog. Voltam a padlón, voltam a felhők felett is. Szerintem ez a legrosszabb, ha egyszer minden túl rossz, utána tökéletesen jó, aztán megint jön a rossz, és így tovább. Nem volt középút. Megkönnyebbültem, hogy a vizsgákon túl vagyok, most már jön a nyár, a pihenés. Nincs sok hátra! :) Remélem, jól telt az elmúlt időszakotok!
Jó olvasást!
Puszi, ~E

Végignézek Lisan, majd tekintetemet Harryre vezetem. Lassan elhúzódok tőle, felállok, s ő gyorsan elteszi a férfiasságát.
- Lisa, te mit keresel itt? Nem tanítottak meg kopogni? - siet oda hozzá, s elkezdi kifelé tolni őt a szobából.
Végig a lányt nézem, aki vággyal teli szemekkel pásztázza a barátomat. Azonban az én fejemben csak folyamatosan újrajátszódik a mondat, amivel bejött. Jöttem, hogy kiengeszteljelek.
Harry, Lisa derekára teszi a kezét, miközben vezeti ki, majd átmennek a konyhába, én pedig csak állok, mint egy darab fa. Lehet, hogy Harry megalázva érzi magát, de szerintem közel sem annyira, mint én. A karomat tenném rá, hogy volt, vagy ne adj isten még mindig van közöttük valami. És ha így van, én összetörök. Nagyon.
Leülök a fekete bőr kanapéra, idegességemben a tenyeremet kezdem kapargatni, az ujjaimat tördelni. A mellkasom fáj, a látásom a könnycseppek miatt homályosodni kezd. Nem akarok odamenni hallgatózni, mert tudom, hogy olyat hallanék, amitől teljesen összetörnék. De lehet, hogy pont az kell nekem, hogy összetörjek?

~ Harry Styles ~

- Normális vagy?! - érünk be a konyhába, s a karját erősen megszorítom, mire felszisszen. - Mégis mi a faszt csinálsz itt? Ráadásul úgy nézel ki, mint egy kurva!
- Csak jöttem beszélgetni!
- Beszélgetni?! - a dühtől nehéz visszafognom magam, hogy ne kiabáljak, de megpróbálom. A homlokomon meg szerintem már kiduzzadtak az erek, ahogy a nyakamon is. - A kiengesztelés szerintem nem beszélgetést jelent!
- Jó, de na... - teszi a kezét a mellkasomra, majd a falnak tol, s közel jön hozzám. Összeszorítom a fogaimat, ahogy a szemébe nézek, gyorsan veszem a levegőt, s a kezeim ökölbe szorulnak. - Sajnálom.
- Mit? - sziszegem.
- Azt, hogy úgy rád másztam. Csak ott voltál, és... annyira kívántalak, nem tehetek róla.
Tekintetemet le se veszem a szájáról, légzésem számát nem tudom csökkenteni.
- Ennyi? Akkor mehetsz is! - fogom meg a karját és elkezdem tolni.
- Harry! - néz a szemembe. - Nem akarlak elveszíteni!
- Pedig el fogsz, ha így folytatod! Ha ilyen ruhákban jössz ide... - mutatok a pólójára, amiből kivan a fél melle. Dühös tekintetemet mélyen az övébe szegezem, várom, milyen reakciót váltok ki belőle. A leglogikusabb az lenne, ha hátat fordítana és elmenne végre. Akkor az én helyzetemet is könnyítené.
Nem szól semmit, egy kicseszett szót sem. Csak hatalmas szempillái alól les fel rám. Megbánást látok tekintetében, vagy valami hasonlót. Nem tudom pontosan, de ilyet még nem tapasztaltam nála.
Tényleg megbánta volna?
- Te vagy az egyetlen... - mondja halkan, szinte leheli. Összeráncolom a szemöldökömet. Hallottam és tisztán értettem a szavakat, csak a jelentésüket nem. Miért lennék én az egyetlen?
- Becky?
- Becky nem törődik velem... Folyamatosan pasizik, én pedig...
- Neked is ezt kellene tenned - vágok szemtelenül a szavába. Kissé meggyötört arccal néz fel rám. Valami rosszat mondtam?
- Már elegem van abból. Rengeteget pasiztam, egy normális sincs.
Ezt vehetem sértésnek? Mindegy, nem nagyon érdekel. Az ő véleménye meg főleg. Vagy....mégis?
- Miért ne lennénk normálisak? - fonom össze a karjaimat a mellemen. Látom, hogy tekintete a mellkasomra vándorol és nyel egy nagyot, majd ismét felnéz rám.
- Ne értsd félre, nem rád gondoltam. Csak úgy általában, akikkel összefutottam egy-két alkalomra.
- Talán, ha nem adnád magad egy-két alkalomra, a pasik is emberszámba vennének téged, és megbecsülnének! - oktatom ki, mintha a bátyja lennék. Pedig nem, semmi közünk nincs egymáshoz. Barátok vagyunk, és kész. De még közeli barátoknak sem mondanám, inkább csak egy haver.
- Lehet... - hajtja le a fejét és felsóhajt. - De ha egyszer elememben vagyok és kívánom a szexet, nem tudok mit tenni.
Nyelek egy hatalmasat. Ha tudná, hogy mennyire imádom, ha egy lány odavan a szexért... Lehet, hogy ezt a beszélgetést abba kellene hagynunk. Most, mielőtt valami hülyeséget csinálok!
- Vegyél vibrátort... - mondom motyogva, s flegmán elfordítom a fejem.
- Van vibrátorom.
Ez a lány egyre jobban izgatja a fantáziámat, ami nagyon nem tetszik nekem. A rosszba fog belerángatni. Bele fog húzni magával a mély gödörbe, ahonnan ő majd kimászik, engem pedig ott hagy. Ismerem az ilyet. Jessica. Nincs szükségem még egy olyan nőre az életemben. Nekem Jenny van, csak ő és senki más!
- Akkor menj haza és dugd fel magadnak! - tolom őt ki erőszakosan a házból, majd rácsapom az ajtót.
Becsukom a szemem, erőt veszek magamon, hogy visszamenjek Jennyhez.
Lassan visszalépkedek a nappalihoz, megállok az ajtóban és tekintetemmel megkeresem az övét. Az ablak előtt áll. Olyan szende és ártatlan. Szomorkásan néz rajtam végig, majd fejét lehajtja, s ujjaival idegesen babrál.
Istenem, szegénykém, mit gondolhat most?
Pár lassú lépést teszek felé, hogy nézzem a reakcióját. Nem mozdul.
Odasietek hozzá, szorosan karjaimba zárom, mire szaggatottan kifújja a levegőt.
- Minden rendben, nyuszi? - simítom ki az arcából a haját. Ezt a becenevet nem kellett volna. Jessica hívott így...
A francba is, mindig üldöz a múltam?!
- Igen - mondja nem túl meggyőzően. - De ne erőltessük... - lép egyet hátrébb.
- Mi? - nézek rá meglepetten, a szívverésem felgyorsul. - Hogy érted?
- Harry, ez már... már nem olyan, mint az elején - csuklik meg a hangja és nyel egy nagyot.
- Nem, ne mondd ezt! - simítom meg az arcát, de elhúzza a fejét. - Kérlek...- lehelem, s érzem, hogy könnyeim utat törnek, de minden erőmet összeszedem, hogy ne sírjam el magam. - Kérlek... - ismétlem erőtlenül. Csak lefelé néz, nem szól semmit. A fejét megrázza. - Szeretlek!
- Én is, de... jobb neked nélkülem... - látom, hogy nehezen ejti ki a szavakat. De miért? Miért mondja ezt, ha neki is fáj?
- Ha az egész Lisa miatt van, ő nem...
- Nem Lisa. Nem is Jessica, nem is Tyra, nem is a többi kurva miatt... Miattam - néz fel rám.
Hogy érti?
- Nekem senki más nincs az életemben, csak te!
- Ezt már nem tudom elhinni neked - nyel egy nagyot. Nem bírom tovább, egy könnycsepp végigfolyik az arcomon.
- Csak ne sírj! - törli le hüvelykujjával.
- Neked ennyi?! Ilyen könnyen elintézed?! Fogadjunk, hogy Louis! Miatta van, tuti, hogy telebeszélte a fejedet hülyeségekkel!
- Nem! Louis törődik velem, nem úgy, mint te! - emeli fel a hangját.
- És te mikor törődtél velem?! - szökik ki belőlem a mondat. Szemei kikerekednek, könnycseppekkel megtelnek. Idegesen kifújom a levegőt, a házban hirtelen nagy csend uralkodik.

~ Jenny Wilkinson ~

Nem bírom tovább. Erőt veszek magamon, hogy földbe gyökerezett lábaim miatt el tudjak indulni.
Elkezdek sietni, azonban beáll elém, megfordít, s egyenesen vadul a falhoz nyom, ami egyszerre fáj és izgató is.
Zihálva nézünk egymás szemébe, s a következő pillanatban már vadul falja az ajkaimat. Kezem életre kel, göndör hajába túrok, ujjaimat beleakasztom és meghúzom. Felnyög, majd végigsimítja a combomat, s felkap. Lábaimmal körbeölelem derekát, vadul csókolózunk tovább.
Észnél vagyok egyáltalán? Tudom, hogy mit csinálok? Szerintem nem nagyon.
A szobájába visz, ahol szó szerint ledob az ágyára, fölém mászik, s a kezeimet lefogja a fejem mellett. Mintha azt hinné, menekülni akarok, pedig ha tudná, hogy ez eszem ágában sincs!
Mélyen néz a szemembe, amitől a szívem összeszorul, s ismét csókolózni kezdünk.
Megfogom a felsője alját, s hirtelen lekapom róla. Tökéletesen kidolgozott, tetoválással borított, napbarnított bőrrel fedett felsőtestét végigsimítom, egészen addig, amíg a kezem meg nem akad az övén. Meg akarom neki mutatni, hogy mennyire törődöm vele!
Erőszakosan fordítom a hátára, egyik lábamat átdobom a csípőjén és lovaglóülésbe helyezkedem. Vágytól csillogó szemekkel, kaján vigyorral figyel.
- Vadulsz? - harap az alsó ajkába.
Lefogom a kezei ugyanúgy, ahogy ő tette, s megcsókolom, miközben mozgatni kezdem a csípőmet.
- Ahh... - hagyja el egy halk nyögés a száját. - Teljesen kikészítesz!
- Az a célom! - suttogom kéjesen a fülébe. Nem tudom, mi van velem...
Kicsatolom a nadrágja övét, majd lehúzom róla. Bokszere már elég szűkösnek tűnik, így kiszabadítom a kis Harryt, s bekapom, miközben végig a szemébe nézek. Egy mély sóhajt követően egy kisebb nyögés hagyja el a száját, ami engem felbátorít, s folytatásra ösztönöz.
Lassan kezdem mozgatni a fejem, miközben a hajamba túr, s erősen belemarkol. A hajamnál fogva diktálni kezdi a tempót, és egyre lejjebb nyomja a fejem, amitől kicsit öklendezni kezdek. Vár pár másodpercet, majd újra kezdi.
- Azt a kurva, de jó vagy! - túr bele a hajamba a másik kezével is, így már két kézzel irányít.
Egyre gyorsabb és keményebb, zihálása sűrűbb és hangosabb. Egy pár keményebb mozdulat után teste megremeg, s megérzem a számban a sós folyadékot. Nagyokat nyög. Lassan végignyalom, miközben a szemébe nézek, s ahogy kapkodja a levegőt, egy pajkos félmosoly jelenik meg az arcán.
Felhúz magához, egy puszit nyom a homlokomra, majd a hátamra fektet és végigsimítja a lábam között. Elvigyorodik, s kapkodva szabadít meg a ruháktól. Végül már teljesen meztelenül fekszem alatta,
- Szeretnéd, hogy benned legyek? - morogja a nyakamba, miközben intenzíven izgatni kezd. Felnyögök és sóhajtozni kezdek, és néhány mélyebb levegővétel között bólogatni kezdek. - Nem hallom!
- Igen, szeretném! - nyögök fel, ahogy feldugja egy ujját, majd lassan kihúzza. Mosolyogva megcsókol, majd lábaim közé fészkeli magát, s hirtelen teljesen betolja magát.
Felnyögök a fájdalomtól, ahogy azonnal lökni kezd. Erőteljesen döfköd, mélyen a szemembe néz, én azonban nem tudom teljesen nyitva tartani. Megremegek minden egyes mozdulatnál, de a tizedik lökésnél már érzem, hogy tágulok, s kevésbé fáj. Kezd a fájdalom élvezetté alakulni, így testemet kicsit ellazítani.
- Anyámék haza fognak jönni, sietnünk kell - lihegi, s gyorsan mozog. Lábaimat felteszi a nyakába, s úgy lök tovább, én pedig egyre hangosabban nyögök.
Lábaimat leveszi a nyakából, lehajol és megcsókol, majd őrületes tempóban kezd el mozogni. Körmeimet végighúzom a hátán, sűrű, hangos és kéjes nyögések hagyják el a számat, ami őt látszólag felizgatja. Beletúrok a hajába, és forrón csókolom meg, majd erősen ajkába harapok. Lök kettő erőset, majd kiveszi és az alhasamra élvez.
Zihálva nézek rá, mellkasom gyorsan emelkedik fel és le. Pihegve lehunyom a szemem, majd Harry egy kis pihenés után elővesz a fiókjából egy zsebkendőt, s letörli a hasam, azután lefekszik mellém.
Nem tudom, most mi van.
- Ezt vehetjük egy békülős szexnek? - néz rám a szeme sarkából. Felsóhajtok és nyelek egy nagyot.
- Igen - válaszolok egyszerűen.
- Köszönöm - fordul felém és gyengéden megcsókol.
- Mit? - nézek a szemébe, miközben megsimítom az arcát.
- Az új esélyt. Ígérem, nem fogom elbaszni.

34 megjegyzés:

 1. Szuper vagy mint mindig

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 2. Szia! Nagyon jó rész lett,mint mindig. Lenne egy kérdésem: Harrynek akkor most rövid haja van? 😂😂 Mert ugye levágatta a filmje miatt..a sztoriban is rővid haja van/lesz akkor? :)

  VálaszTörlés
 3. Ó és szerintem lehetnének többet is benne a srácok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen! :) Harrynek most hosszabb haja van, mint amilyen akkor volt, mielőtt levágatta. :) És igen, a fiúk most egy kicsit kimaradtak, de lesz még szerepük bőven! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 4. De vártam már :3
  Reggel, még az osztályom többi része úszott én a padon ültem, és ezt olvastam :) És csak úgy faltam a sorokat. Nagyon tetszett. Örültem, hogy Harry kihajította Lisa-t a picsába, remélem most már leáll a kis csitri... :@@@ Megijedtem, mikor Jenny szakítani akart :O Hát azt hittem telibe fejelek valakit.. :D De ez a békülős szex. Hm-hm.. Örülök, hogy minden rendben köztük, és Harry utolsó mondata nagyon édes :3 Remélem a vizsgáid remekül sikerült, és minden úgy megy tovább, ahogy te azt szeretnéd. :) ❤❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! <33 Gondoltam, hogy tetszeni fog az a rész, amikor Lisat kihajítja, ezért is tettem bele a szakítós részt, hogy ne csak jó legyen benne. :D Igen, jól sikerültek, köszönöm szépen! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 5. Végre*-* Már nagyon vártam az új részt!<3 Nagyon jó lett, megint nem okoztál csalódást;)
  Hamar következőt:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen! <3 Nagyon boldog vagyok, hogy így gondolod! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 6. Ahh,egyszerűen fantasztikus.*-*
  Deee Lisa-t kinem állhatom:D Imádom,hogy annyira beletudom élni magam a történetbe.:3 Csak így tovább,és miharabbi részt! :D
  Remélem minden rendben van már:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! :) Boldog vagyok, hogy bele tudtad magad élni, és igen, minden rendben van, köszönöm! :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 7. Lesz ma rész?:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de nyaralni voltam, de már folyamatban van az új rész!
   Puszi, ~E

   Törlés
 8. Hogy lenne már rész. Majd 1 hónap múlva -.-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, hogy nem hoztam az új részt eddig, de nyaralni voltam. De már folyamatban van!
   Puszi, ~E

   Törlés
 9. Hat... Az oszintet megmondva kurvajo lett!^^ De azert a legjobban megiscsak az tetszett, mikor Jennyek "szeretkeztek".;)
  Fantasztikus lett, mar nagyon varom a folytatast!:$

  Sok puszi~Lili❤-❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) <33
   Puszi, ~E

   Törlés
 10. Szia!
  Én megértem ha nagyon sok dolgod van vagy esetleg csak simán nem érsz rá, de azért ez már fura. Mármint ez így oké de ha egyszerűen nem megy akkor mond azt hogy szünetel a bolg vagy valami,ne várjuk az új részeket. Az utóbbi időben mondjuk már nem is várok sokat, mert szerintem mostanában a részek elég laposak lettek. Ezek állandóan vagy veszekednek vagy csak lefekszenek egymással. Az alapsztori jó volt, egy lány akinek önbizalomhiánya van,de aztán megjelent Harry és mindent tönkretett. Ha korábban lezártad volna azt mondom oké, de szerintem csak húzod már. Aztán amikor előjöttél az örökbefogadással, újra azt mondtam hogy ebből még lehet valami, de az egész sztori jó ha tartott 5 részig. Bocsi hogy ezt mondom, de sajnos szerintem ennek így már nincs sok értelme így. Gondoltam én hogy a suli miatt nincs sok időd és kicsit összecsapod a dolgokat,de akkor is. Csak azt mondom hogy amúgy jól írsz, az előző blogodat is olvastam, élvezhető és érdekes volt, ahogy ennek az eleje is. Ne vedd túl komolyan amit írtam mert úgy néz ki hogy mindenki odáig van még most is a részektől, de gondold meg hogy esetleg tarts egy kis szünetet és újra visszagyere.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek.

   Liria

   Törlés
  2. Szia!
   Sajnálom, hogy így gondolod. Az elmúlt két hétben nyaralni voltam, azért nem tudtam hozni a részeket, előtte pedig nem volt minden rendben velem, de inkább nem is szeretnék magyarázkodni. A részek laposak, ezt elfogadom, lehet, hogy nem fektetek bele annyi energiát, mint az elején, ezért bocsánatot kérek. Szünetelni nem fogok, de rászánok egy délutánt arra, hogy leüljek és összeírjak mindent, ami lesz, hogy előre megtervezzem, hogy ne legyen lapos és ne spontán ötletek szülessenek.
   Köszönöm az őszinte véleményedet!
   Puszi, ~E

   Törlés
 11. Egyet értek az előző kommentelővel. Inkább legyen szünet vagy valami mert ez így nem mehet tovább. Én már nem is várom a részeket mert tudom h nem lesz,az lenne a csoda. Nem igaz h max egy 20 perced nincs egy nap h picit írj hozzá és vasárnapra meglenne. Íme eltelt az egy hét sőt mindjárt 9 nap és a rész sehol. Ha annyira van időd hogy megírd h jaj kések ilyen a hetem ez meg ez van velem akkor a részre is legyen,sőt rövidek is. Bocsi h ezt mondom de ez a rendszer így SZAR

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, az elmúlt két hétben nem voltam itthon, nem voltam internetközelben és nem tudtam még 10 percet se írni. De nem szeretnék magyarázkodni, köszönöm az őszinte véleményedet.
   Puszi, ~E

   Törlés
 12. Ne hagyd abba kérlek szépen.

  VálaszTörlés
 13. Sajnos egyetértek abba hogy lehet egy kis szünet kellene. Pár hónap mulva visszatérnél egy fantasztikus történet folytatásával. Senki nem azt mondta hogy ne írj többet csak hogy gondold végig mit szeretnél és azt közöld velünk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Az a baj, hogy nem tudom, mi lesz pár hónap múlva. Nem szeretnék szünetet tartani, az nálam soha nem jó semmilyen körülmények között. Senkitől nem szoktam szünetet kérni, mert tudom, hogy nálam a szünet az örökké tart... Sajnálom.
   Puszi, ~E

   Törlés
 14. Sajnos lehet tényleg kéne egy kis pihit tartanod. :/
  Amúgy, én elkezdtem egy törénetet írni, remélem belekukkantasz: https://www.wattpad.com/story/76010344-without-hope-hun-harry-styles-fanfiction

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, belenézek, a szünetet pedig én inkább hanyagolom, az nekem soha nem jön össze. :)
   Puszi, ~E

   Törlés
 15. Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, hogy nem jelentkeztem, nem voltam itthon. Már készülőben!
   Puszi, ~E

   Törlés
 16. Köszönjük hogy ma sem hoztál részt:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnálom, az elmúlt két hétben nem voltam itthon...
   Puszi, ~E

   Törlés
 17. Szia! Nagyon régen írtam már neked tudom, pedig megígértem hogy rendszeresen fogok, mégsem volt alkalmam rá, ezért bocsánatot is kérek! Most épp helyén valónak érzem hogy ismét idedugjam a képem. Egyszerűen csodálatos amiket írsz, a történet, a mondani való, az az apró érzés ami olvasás közben elkap. Egyszerűen szívben markolónak tartom hogy egyes olvasoid ily módon beszéljenek itt. Hiszen ki az aki a nyarat inkább egy sötét szobában gép előtt gubbadva töltené?! Nem akarlak sürgetni se semmi, csak azt szeretném mondani hogy nagyon remélem hogy jól vagy és nagyon hiányzol! Puszi! -N

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Semmi gond, ezért ne kérj bocsánatot, nekem már az is sokat jelent, ha elolvasod és tetszik! :) Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, jól esik, hogy ezt mondod! :) Igen, jól vagyok, és nagyon sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem!
   Puszi, ~E

   Törlés