2016. július 2., szombat

Élek még

Drága Olvasóim!
Ezer bocs, hogy nem jelentkeztem, de az elmúlt két hétben nem voltam itthon, nyaraltam, és nem voltam internetközelben. Elég sokan mondtátok, hogy tartsak szünetet, mert nem tudom időben hozni a részeket, és amiket hozok, azok is - szép szóval kifejezve - rosszak. Sajnálom, hogy így gondoljátok. A nyár nekem is elkezdődött, amiben benne van a nyaralás, a nyári munka, a barátaimmal, szerelmemmel, és a családommal töltött idő. Nincs mindig arra lehetőségem, hogy leüljek a gép elé. Írni nem lehet akárhol. Nekem szükségem van hozzá csendre, nyugalomra és egyedüllétre, ami ritkán adatik meg. Az egyedüllét nem mindig jön össze, mert nem túl nagy a házunk, és általában járkálnak körülöttem, de én akkor is megpróbálok az írásra koncentrálni.
Tudom, az elmúlt időben kissé elhanyagoltam a blogot és ezzel titeket is, amit nagyon sajnálok. Nem tudom, milyen lesz ez a nyár, nem tudom, mi vár rám. Annyit tudok, hogy az életem mostanában teljesen felfordult, változott körülöttem minden és mindenki, és ezáltal én is. Próbálok hű maradni magamhoz. A barátaim ugyanazok, a szokásaim és a hobbim is, talán egy kicsit a stílusom változott. Sőt, nem is kicsit. Tavaly ilyenkor teljesen más voltam. Nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb vagyok mások szemében, de most jobban érzem magam a bőrömben. Viszont ami hiányzik az életemből, az a One Direction. Néhanapján rájuk keresek Youtubeon, kiráz a hideg és néha be is könnyezek. A bizonytalanság a legrosszabb, hogy nem tudom, mi lesz. Nem tudom, mikor fognak visszajönni - ha egyáltalán visszajönnek. De majd kiderül.
Egy kicsit eltértem a tárgytól. Szóval még egyszer sajnálom, hogy nem jelentkeztem, és tudom, hogy hatalmas kérés, de egy kicsit próbáljatok megérteni, és kérném a türelmeteket is! Össze fogom szedni magam, a történetet is jobban át fogom gondolni!
Remélem, hogy nem pártoltatok el tőlem. Azoknak pedig köszönöm, akik mellettem álltak, türelmesek voltak, és támogattak végig, nagyon hálás vagyok, és azoknak is, akik őszintén elmondták a véleményüket!
Az új fejezet már készül!
Kellemes nyarat kívánok nektek!
Puszi, ~E

9 megjegyzés:

 1. Szia!
  Olvastam az elozo bejegyzesedhez irt kommenteket es huha... Nagyon jol irsz, szerintem a tortenet is jo, nem gondolom, hogy laposak lennenek a reszek, inkabb valosaghu, mert kinek van felhotlen es csak izgalmas tortenesekkel teli elete? Szerintem jo, hogy egy kicsit kirangat minket, olvasokat, a tundervilagbol. ☺️
  Ugy gondolom nem kell bocsanatot kerned amiert nem irtal. Minek bocsanatot kerni azert ha valaki eli az eletet? Jol tetted, hogy nyaralni voltal, remelem jol erezted magad. ☺️
  Ami a kovetkezo reszt illeti... Ne siess vele, abbol semmi jo nem sul ki, probald meg szepen, nyugodtan megirni. Az irast nem lehet siettetni.
  Nem kell szunetet tartanod, csupan azert mert elfoglalt vagy. Az ember akkor is fordit idot arra amit szeret ha elfoglalt, es mikor egy konyvsorozatot olvasunk, akkor sem lehet siettetni az irot, es szidni vagy leszolni amiert nem akkor jelenik meg a kovetkezo konyv mikor azt mi szeretnenk.
  Osszessegeben, szerintem semmikepp nem kell magyarazkodnod, hogy miert nincsen resz, ha valaki ezert panaszkodik az vessen magara. ��
  Puszi L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, és jól esik ilyet olvasni! Örülök, hogy úgy gondolod, nem laposak a részek, a továbbiakban igyekezni fogok, hogy ne legyen semmi unalmas!
   Igen, nagyon jól éreztem magam a nyaraláson, köszönöm. :) De szerintem jelezhettem volna, hogy nem vagyok itthon, vagy nem tudom. De köszönöm, hogy megértesz! :)
   Nem sietek őrült módon az írással, de most ebbe a részbe kicsit belehúztam, de próbáltam nem elkapkodni. Majd kiderül, milyen lett.
   Nagyon szépen köszönöm, iszonyatosan jól esik, hogy megértesz és mellettem vagy! <3
   Puszi, ~E

   Törlés
 2. Teljesen igaza van az elobbi konmentelonek.. Ne siess a kovetkezo resszel, mert abbol tenyleg nem sul ki jo. En is renelem h jol erezted magad a nyaralason.
  Ami pedig az irasodat illeti hihetetlenul jol irsz, en nagyon imadom a blogodat.
  Meg tenyleg nem kell magyarazkodnod mert te is elheted az eleted, meg amugy is ha szereti az irasodat, tud turelemmel varni:))
  Puszi T.��☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot, de az új részbe most kicsit belehúztam. :) Igen, jól éreztem magam, köszönöm, és aranyos vagy, jól esik, hogy ezt mondod! <3
   Puszi, ~E

   Törlés
 3. Szia:)) Szerintem ne szünetelj:)) Engem már a legelső sorok is olyannyira megfogtak, hogy képtelen voltam abba hagyni az olvasást:)) Reggel kezdtem és este végeztem az olvasással, megdöntve a rekordomat, mert minden egyes részt elolvastamXDD Nagyon izgalmasak, és az ember könnyen bele tudja magát élni a történetbe:) Szerintem egyel talán nem laposak a részek:) Bár azt nekem is be kell vallanom, hogy ideje lenne már egy olyan rész sorozatnak, ahol nem velük történik rossz:)) De attól függetlenül, én csak dicsérni tudom a részeket:)) Imádom az írásodat, és mindig izgulva olvastam a részeket, és teljesen fel tudott dobni vagy el tudott szomorítani egy rész, de még volt amikor fel is háborodtamXDD Teljesen magával ragadott és bele tudtam magam élni:) Csak biztatni tudlak hogy folytasd:) És ne hallgass azokra, akik szerint rosszak voltak a részek, vagy szünetelni kéne:) Nah meg persze sztem az ne dumáljon, aki nincs benne ilyen blog írásban, és lehet h az a névtelen az egész nyarát a gép előtt tölti, de te nem vagy köteles:)) Sok ihletet a kövi részekhez is:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nem fogok szünetelni, és köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) Hú, mindig jól esik ilyeneket olvasni, hihetetlenül boldog vagyok, hogy ennyire tetszik a blog! Igazad van, túl sok a rossz mostanában, és még ennek sajnos nincs vége, de eljön majd az a rész is, amikor minden rendben lesz, hidd el. Nem tudom, mikor, de egyszer eljön. :)
   Köszönöm szépen még egyszer, nagyon jól esett ezt olvasni! <3
   Puszi, ~E

   Törlés
 4. Szia :) Tudom, eddig nem írtam amit szörnyen sajnálok, de most leírnám hogy nekem nagyon tetszik a blogod.:) Nagyon szépen fogalmazol és nem sablon sztori. Az, hogy egy ideje nem tudtál új részt hozni, mindenki (legalábbis én biztos) megérti. Neked is van életed, itt a nyár, ki kell élvezni amíg van. :) Amikor tudsz, akkor hozol részt és akik igazán szeretik olvasni amit írsz, ki is várják, szóval ne csüggedj. :) Én is csak bíztatni tudlak. :) xx Kati:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Semmi gond, nekem az is sokat jelent, hogy elolvasod és tetszik! :) Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy és jól esik, hogy így gondolod! <3
   Puszi, ~E

   Törlés
 5. Hát szia, újra :D :( Arra sem emlékszem mikor jelentkeztem utoljára és nagyon sajnálom de közbeszólt a suli.Előrehozott érettségi angolból, nyelvvizsga franciából, év végi hajrá, javítás, mert eszméletlen mennyiségű pont kell az egyetemre ahova menni szeretnék. Nagyon hiányzott már az olvasás és te vagy az első akit "meglátogattam" de sajnos most sem vagyok idő bővében hiszen ezerrel tanulok a franciára úgy kb egész nyáron de ígérem hamar újra feltűnök! :) ( már nem is bírom sokáig, kezd nagyon elegem lenni a tanulásból:D )
  Szóval hamarosan pótolom az elmaradást és jelentkezem :) Addig is kellemes nyarat és nyugodtan szánj magadra is egy kis időt, hiszen arra van a szünet ;)

  VálaszTörlés